DrMobile Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 ENCRYPTION: Αν από τα settings της συσκευής κανείς encrypt και την internal και την external sd card (τα πάντα δηλαδή), τοτε: 1) Πλέον μπορούμε να έχουμε και pattern στην lock screen ή μόνο pin ή password όπως παλαιότερα; (αντιλαμβάνεστε ότι στο καθημερινό ξεκλείδωμα οθόνης που συμβαίνει δεκάδες φορές μέσα στην ημέρα, αν απαιτείται κωδικός αντί partern καθιστά τον χειρισμό δύσχρηστο!) 2) Ισχύει ότι δεν καθυστερεί / βαραίνει η συσκευή; Σε Ubuntu linux πάντως που αν κατάλαβα καλά χρησιμοποιεί ίδια κρυπτογράφηση, δεν το βαραίνει. Σε android όμως; 3) Αν με dropsync σύγχρονιζω το dropbox στην external sdcard, τότε επειδή ο συγχρονισμός λαμβάνει χώρα με ανοιχτή την συσκευή, τα αρχεία θα γίνονται upload μη κρυπτογραφημένα και θα μπορώ να τα διαβάζω από το ubuntu μου, οπως αντίστροφα από το κρυπτογραφημένο ubuntu κατεβάζω αρχεία μέσω dropbox στο μη κρυπτογραφημένο note 2 android και τα βλέπω κανονικά, σωστά; 4) Αν περάσω άλλη rom και χρησιμοποιήσω τον ίδιο κωδικό, θα ανοίγει την παλαιά external sdcard που είχε κρυπτογράφησηθει με την παλαιά rom; 5) Μετά την κρυπτογράφηση η συσκευή δεν επανέρχεται σε μη κρυπτογραφημένη κατάσταση, μόνο με νέα rom (ίσως και με factory reset), σωστα; ...έχετε κάποια άλλη χρήσιμη επισήμανση;;; 1) Έριξα μια γρήγορη ματιά στις ρυθμίσεις και δυστυχώς φαίνεται να μη δέχεται pattern. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά στην οθόνη λίγο πριν ενεργοποιηθεί η κρυπτογράφηση ζητάει να ορίσεις κωδικό με τουλάχιστον 6 χαρακτήρες εκ των οποίων τουλάχιστον ένας να είναι αριθμός, αλλιώς δεν σε αφήνει να προχωρήσεις... Είναι ο λόγος που δεν το χρησιμοποιώ. Θα έπρεπε να ζητάει το πολύπλοκο password μόνο μία φορά μετά από reboot. Στα απλά καθημερινά κλειδώματα οθόνης θα έπρεπε να μας αφήνει να ορίσουμε pattern ή ό,τι άλλο θέλουμε. Έτσι όπως το έχουν κάνει είναι σχεδόν άχρηστο για μένα. 2) Λογικά δεν θα βαραίνει η συσκευή, δεδομένου του ότι μιλάμε για μια πανίσχυρη συσκευή όπως το Note II. Υπόθεση κάνω, δεν το έχω δουλέψει. 3) Όπως τα λες είναι. Οι λειτουργίες και η εμπειρία χρήσης δεν αλλάζουν με την κρυπτογράφηση. Τα πάντα γίνονται όπως πριν, με τη μοναδική διαφορά ότι τα δεδομένα εγγράφονται κρυπτογραφημένα στην εσωτερική μνήμη ή/και στη microSD. 4) Νομίζω πως όχι. Κάθε αλλαγή ROM συνεπάγεται αδυναμία πρόσβασης στα δεδομένα, ακόμα και με τον ίδιο κωδικό. Αν δεν κάνω λάθος, ακόμα και με την ίδια ROM μετά από factory reset χάνεις την πρόσβαση στα δεδομένα (της microSD πλέον), ακόμα και με τον ίδιο κωδικό. Θέλει προσοχή το πράγμα! 5) Αυτό δεν το ξέρω αλλά φαντάζομαι πως θα γίνεται (να επαναφερθεί σε κατάσταση μη κρυπτογράφησης). Ίσως να κάνω λάθος στα παραπάνω, είναι αυτά που θυμάμαι από όταν το είχα ψάξει πριν καιρό. Μου αρέσει η ιδέα της κρυπτογράφησης (ειδικά στις μέρες μας που ο κίνδυνος κλοπής είναι πολύ μεγαλύτερος), χρειάζεται και στη δουλειά μου, αλλά λόγω του (1) δεν την έχω ενεργοποιήσει γιατί θα μου σπάσει τα νεύρα με το password κάθε 10 λεπτά... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Καλησπέρα σας. Μετά από σχεδόν τρίμηνη συμβίωση με ένα Lumia 920 και windows phone σκέφτομαι να επιστρέψω στον android (μιας και το λειτουργικό δεν μου έκανε το "κλικ" αν και η συσκευή είναι υπέροχη κατά τ' άλλα) και συγκεκριμένα σκέφτομαι να το κάνω ανταλλαγή με ένα Note 2. Ερώτηση, πως μπορώ να δω αν έχει γράψει το counter από κάποιο root ή πέρασμα custom rom? Γνωρίζω ήδη πως μέχρι στιγμής άπαξ και περάσει η official 4.3 δεν υπάρχει τρόπος να μηδενιστεί το counter. Ευχαριστώ. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Μπες σε download mode πατώντας ταυτόχρονα vol down/home/power . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Καλησπέρα σας. Μετά από σχεδόν τρίμηνη συμβίωση με ένα Lumia 920 και windows phone σκέφτομαι να επιστρέψω στον android (μιας και το λειτουργικό δεν μου έκανε το "κλικ" αν και η συσκευή είναι υπέροχη κατά τ' άλλα) και συγκεκριμένα σκέφτομαι να το κάνω ανταλλαγή με ένα Note 2. Ερώτηση, πως μπορώ να δω αν έχει γράψει το counter από κάποιο root ή πέρασμα custom rom? Γνωρίζω ήδη πως μέχρι στιγμής άπαξ και περάσει η official 4.3 δεν υπάρχει τρόπος να μηδενιστεί το counter. Ευχαριστώ. Για να δεις αν έχει ανέβει ο counter πατάς το power button home button και ταυτόχρονα το volume down να μπεις σε download Mode να δεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι! Αν σου δείχνει official status και τα υπόλοιπα 0 είσαι οκ! Edited January 6, 2014 by DimGalaxyS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Για να δεις αν έχει ανέβει ο counter πατάς το power button και ταυτόχρονα το volume down να μπεις σε download Mode να δεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι! Αν σου δείχνει official status και τα υπόλοιπα 0 είσαι οκ! Από κλειστή συσκευή πατάω power button+volume down ? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Και από ανοιχτή το ίδιο κάνει απλά δες ότι μπήκες σε download Mode, θα σου το γραφει και μετά για να βγεις πατάς στο συνεχόμενα το power για να κάνει reboot! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα αρχίσω σιγά σιγά να ψάχνω για καμιά ανταλλαγή κοντά στα μέρη μου. ΥΓ Αλήθεια υπάρχει τίποτα άλλο να προσέξω σε μεταχειρισμένο? Πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι. To insane chip απ' ότι διάβασα δεν είναι πλέον μεγάλο ζήτημα από την 4.1.2 και μετά. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα αρχίσω σιγά σιγά να ψάχνω για καμιά ανταλλαγή κοντά στα μέρη μου. ΥΓ Αλήθεια υπάρχει τίποτα άλλο να προσέξω σε μεταχειρισμένο? Πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι. To insane chip απ' ότι διάβασα δεν είναι πλέον μεγάλο ζήτημα από την 4.1.2 και μετά. Εκτός από το εμφανισιακο κομμάτι, τσέκαρε όλες τις λειτουργίες του κινητού δηλαδή...βάλε τη sim σου μέσα και κάνε μια κλήση να δεις ότι σε ακούνε και ακούς, τσέκαρε την κάμερα, το gps και ότι άλλο μπορείς! Ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Και πάλι ευχαριστώ παιδιά. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Μεταξυ των προς διαγραφη ειναι και το key for decrypting files on the SD card. (You cannot use files on the SD card after a factory data reset). Υποθετω οτι αυτο ισχυει MONO αν εχουμε επιλεξει κρυπτογραφηση των δεδομενων στην SD, σωστα? και Δεν ειναι καλη ιδεα να αφαιρειται η καρτα πριν το factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Σίγουρα το θέμα με το προβληματικο τσιπακι απο πλευρά ηθικής ειναι απαράδεκτο παρόλο που όλες οι εταιρείες κανουν το ίδιο. Απο εκεί και πέρα για μένα το πρόβλημα δύσκολα θα γίνει πραγματικό πρόβλημα απο την στιγμή που ολα τα υπερβολικά μεγάλα αρχεία τα περνάμε στην sd card. Καταλαβαίνω όσους διακατεχονται απο επιθυμία τιμωρίας και λέω ναι απο την στιγμή που υπάρχει κάτι που σου προσφέρει εμπειρία Note εκτός samsung. Όμως απο την στιγμή που αποδεδειγμένα δεν υπάρχει, αυτός που θα τιμωρηθεί θα είμαστε εμείς. Αν συνηθίσεις να κάνεις την δουλειά σου με εύκολες αλα Note δεν μπορείς να πας αλλού. Το πέρασα το καλοκαίρι. Προσπάθησα να κάνω την δουλειά μου με το S4 και το Nexus7. Ταλαιπωρηθηκα μέχρι τον Οκτώβρη που αγόρασα το Note8. Μπορώ άνετα να αντικαταστησω το S4 με κάτι άλλο όχι όμως το Note. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Έχεις stock rom ή custom; Του στρατου εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Σίγουρα το θέμα με το προβληματικο τσιπακι απο πλευρά ηθικής ειναι απαράδεκτο παρόλο που όλες οι εταιρείες κανουν το ίδιο. Απο εκεί και πέρα για μένα το πρόβλημα δύσκολα θα γίνει πραγματικό πρόβλημα απο την στιγμή που ολα τα υπερβολικά μεγάλα αρχεία τα περνάμε στην sd card. Καταλαβαίνω όσους διακατεχονται απο επιθυμία τιμωρίας και λέω ναι απο την στιγμή που υπάρχει κάτι που σου προσφέρει εμπειρία Note εκτός samsung. Όμως απο την στιγμή που αποδεδειγμένα δεν υπάρχει, αυτός που θα τιμωρηθεί θα είμαστε εμείς. Αν συνηθίσεις να κάνεις την δουλειά σου με εύκολες αλα Note δεν μπορείς να πας αλλού. Το πέρασα το καλοκαίρι. Προσπάθησα να κάνω την δουλειά μου με το S4 και το Nexus7. Ταλαιπωρηθηκα μέχρι τον Οκτώβρη που αγόρασα το Note8. Μπορώ άνετα να αντικαταστησω το S4 με κάτι άλλο όχι όμως το Note. Συμφωνώ Κώστα, αυτό είναι το θέμα, πού αλλού να πάμε; Δεν υπάρχει εναλλακτική για όσους έχουν συνηθίσει το Note... Εγώ σκέφτομαι να το ρισκάρω και να δοκιμάσω τον διάδοχο του HTC One ή αν όχι αυτό ίσως κάποιο Nexus. Για το One διαβάζω πολύ καλά λόγια, ότι είναι απροβλημάτιστο και ομαλό σαν βούτυρο, καλύτερο από οποιοδήποτε Samsung. Αλλά απ' την άλλη λείπει το πενάκι, η μεγάλη AMOLED οθόνη κτλ. Θα δω τι θα κάνω... Ίσως τελικά κάτσω στα αβγά μου και κρατήσω το Note II, άλλωστε το πρόβλημα με το eMMC chip δεν με επηρεάζει σε καθημερινή χρήση, απλά είναι η ιδέα που με τρώει... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) @DrMobile είσαι τελειομανης και το οποιοδήποτε ψεγάδι σε "τρώει", όμως ο κόσμος είναι πλασμένος έτσι που τίποτα δεν είναι τέλειο. Προσωπικά ένιωσα πολύ καλύτερα με το ηθικό δίδαγμα από την παιδική ταινία Cars ("κεραυνός McQueen" ) όταν ο "γερανος Μπαρμπας" με τα δεκάδες βαθουλωματακια και γρατζουνιές αρνήθηκε να τον επισκευασουν λέγοντας ότι κάθε ελάττωμα το έχει αγαπήσει διότι είναι μια ανάμνηση ή μια εμπειρία που δεν θέλει να ξεχάσει :-) Edited January 6, 2014 by ilpara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginosvougas Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Απο τοτε που περασα τη 4.3 μου σπαει τα νευρα που εμφανιζονται τα μην που λαμβανω στην οθονη αναμονης με τεραστια γραμματα που μπορει να τα δει ο καθενας οταν εχεις ακουμπησει το κιν σε τραπεζι γραφειο κλπ. Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησουμε αυτη τη λειτουργεια; εχω την oficial rom. Τι την ηθελα την αναβαθμιση; μια χαρα ημουνα με τη 4.2 Αν ξερει κανεις ας μου πει πως βγαινει (εννοειται πως εβγαλα το widget των μην αλλα παλι οταν ερχεται μην. εμφανιζεται τεραστιο στην αρχικη οθονη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Αγοράζοντας το note ii πριν κανά τρίμηνο έμεινα εντυπωσιασμένος, και άλλοι δίνουν τεράστιες οθόνες, φοβερούς επεξεργαστές κλπ κλπ αλλά την εμπειρία με το πενάκι και την υλοποίηση στο multitasking δεν την προσφέρει κανένα άλλο, για όλα τα άλλα κινητά της samsung υπάρχουν εφάμιλλες ή και καλύτερες προτάσεις αλλά για το note δεν υπάρχει τίποτα, ότι και εάν έχει βγει (one max, xperia ultra, g pro) δεν μπορεί καν να το πλησιάσει γιατί λείπει η πένα και ότι αυτή συνεπάγεται. Αλλά δυστυχώς με κάτι ΚΝΟΧ & τώρα με το insane chip, σε ξενερώνει αφάνταστα, δεν είναι δυνατόν να πας να δώσεις 500-600 ευρώ για να πάρεις μισή(όχι ροοτ κλπ), εν δυνάμει χαλασμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Απο τοτε που περασα τη 4.3 μου σπαει τα νευρα που εμφανιζονται τα μην που λαμβανω στην οθονη αναμονης με τεραστια γραμματα που μπορει να τα δει ο καθενας οταν εχεις ακουμπησει το κιν σε τραπεζι γραφειο κλπ. Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησουμε αυτη τη λειτουργεια; εχω την oficial rom. Τι την ηθελα την αναβαθμιση; μια χαρα ημουνα με τη 4.2 Αν ξερει κανεις ας μου πει πως βγαινει (εννοειται πως εβγαλα το widget των μην αλλα παλι οταν ερχεται μην. εμφανιζεται τεραστιο στην αρχικη οθονη) Σωστή απορία και εντελώς βλακεία τέτοια ενημέρωση!! Όσο αναφορά το θέμα της μπαταρίας σε μένα πάντως 12 ώρες δε βγάζει! ! Απαράδεκτο να κάνεις επίσημη αναβάθμιση και να έχει τέτοιο "πρόβλημα"! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Συμφωνώ Κώστα, αυτό είναι το θέμα, πού αλλού να πάμε; Δεν υπάρχει εναλλακτική για όσους έχουν συνηθίσει το Note... Εγώ σκέφτομαι να το ρισκάρω και να δοκιμάσω τον διάδοχο του HTC One ή αν όχι αυτό ίσως κάποιο Nexus. Για το One διαβάζω πολύ καλά λόγια, ότι είναι απροβλημάτιστο και ομαλό σαν βούτυρο, καλύτερο από οποιοδήποτε Samsung. Αλλά απ' την άλλη λείπει το πενάκι, η μεγάλη AMOLED οθόνη κτλ. Θα δω τι θα κάνω... Ίσως τελικά κάτσω στα αβγά μου και κρατήσω το Note II, άλλωστε το πρόβλημα με το eMMC chip δεν με επηρεάζει σε καθημερινή χρήση, απλά είναι η ιδέα που με τρώει... Κώστα θα σου πρότεινα να μην κάνεις τίποτα προς το παρών. Περίμενε να παρουσιαστούν επίσημα οι νέες συσκευές όλων των εταιρειών και να δοθεί το kitkat στο Note3. Εμένα μ εντυπωσίασε το Note3 octa που κυκλοφορεί εδω στην Αίγυπτο. Είναι 50% πιο γρήγορο απο το S4 octa που εχω και οτι πιο smooth εχω δοκιμάσει, συμπεριλαμβανομενου και των iphone iPad. Ποιος dialer και ποιά Συλλογη φωτογραφιών; όλα ανοίγουν ακαριαία. Δοκιμασμένο σε συσκευή φορτωμένη με 150 εφαρμογές στην οποία ειχαν περάσει 100 άτομα πριν απο μένα. Ήταν επίσημη παρουσίαση της Samsung Egypt στο μεγαλύτερο mall της Αιγύπτου. Συγκρινα όλες τις εφαρμογές ανοίγοντας τες ταυτόχρονα σ αυτό και στο S4 μου. Οι άνθρωποι της samsung κατάλαβαν οτι κατέχω το αντικείμενο και βιντεοσκοπισαν το τεστ που έκανα. Αν η έκδοση Qualcomm πιάσει με το kitkat την ίδια απόδοση τότε δεν υπάρχει κατι αλλο καλύτερο. Αλλιώς κανε υπομονή μέχρι τον επόμενο Οκτώβριο που θα κυκλοφορήσει το μεταλλικό Note4. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) @DrMobile είσαι τελειομανης και το οποιοδήποτε ψεγάδι σε "τρώει", όμως ο κόσμος είναι πλασμένος έτσι που τίποτα δεν είναι τέλειο. Προσωπικά ένιωσα πολύ καλύτερα με το ηθικό δίδαγμα από την παιδική ταινία Cars ("κεραυνός McQueen" ) όταν ο "γερανος Μπαρμπας" με τα δεκάδες βαθουλωματακια και γρατζουνιές αρνήθηκε να τον επισκευασουν λέγοντας ότι κάθε ελάττωμα το έχει αγαπήσει διότι είναι μια ανάμνηση ή μια εμπειρία που δεν θέλει να ξεχάσει :-) Φίλε ilpara μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι και συμφωνώ μ' αυτά που λες. Τίποτα δεν είναι τέλειο και είναι μάταιο να το ψάχνουμε στα υλικά αγαθά. Είναι αλήθεια ότι είμαι τελειομανής. Σε σχέση με το Note II, να φανταστείς ότι έχω μια SanDisk 64 GB microSD που δουλεύει απροβλημάτιστα και με έτρωγε να την αλλάξω με μια Samsung μόνο και μόνο επειδή διαβάζω για προβλήματα με τις SanDisk... Τελικά θα κρατήσω το Note II με τα όποια ψεγάδια του και τη SanDisk που δουλεύει τέλεια. Αν και όταν προκύψει ουσιαστικό πρόβλημα που να με επηρεάζει αρνητικά στη χρήση της συσκευής θα το αντιμετωπίσω τότε. Προς το παρόν παραμένω με αυτά που έχω και σταματάω να το πολυψάχνω. Άλλωστε όλες οι εταιρίες λίγο ως πολύ κάνουν τέτοιες "λαμογιές". Μήπως και η HTC λίγα έχει κάνει στο παρελθόν; Κώστα θα σου πρότεινα να μην κάνεις τίποτα προς το παρών. Περίμενε να παρουσιαστούν επίσημα οι νέες συσκευές όλων των εταιρειών και να δοθεί το kitkat στο Note3. Εμένα μ εντυπωσίασε το Note3 octa που κυκλοφορεί εδω στην Αίγυπτο. Είναι 50% πιο γρήγορο απο το S4 octa που εχω και οτι πιο smooth εχω δοκιμάσει, συμπεριλαμβανομενου και των iphone iPad. Ποιος dialer και ποιά Συλλογη φωτογραφιών; όλα ανοίγουν ακαριαία. Δοκιμασμένο σε συσκευή φορτωμένη με 150 εφαρμογές στην οποία ειχαν περάσει 100 άτομα πριν απο μένα. Ήταν επίσημη παρουσίαση της Samsung Egypt στο μεγαλύτερο mall της Αιγύπτου. Συγκρινα όλες τις εφαρμογές ανοίγοντας τες ταυτόχρονα σ αυτό και στο S4 μου. Οι άνθρωποι της samsung κατάλαβαν οτι κατέχω το αντικείμενο και βιντεοσκοπισαν το τεστ που έκανα. Αν η έκδοση Qualcomm πιάσει με το kitkat την ίδια απόδοση τότε δεν υπάρχει κατι αλλο καλύτερο. Αλλιώς κανε υπομονή μέχρι τον επόμενο Οκτώβριο που θα κυκλοφορήσει το μεταλλικό Note4. Ευχαριστώ για το σχόλιο Κώστα, θα κάνω αυτό ακριβώς που λες. Έχω βαρεθεί να ψάχνω το τέλειο και να μην το βρίσκω. Με το Note II έχουμε στα χέρια μας μια συσκευή διαμάντι (με τα όποια κουσούρια της, βλέπε eMMC chip). Απ' τη στιγμή που δουλεύει μια χαρά μέχρι τώρα την κρατάω και βλέπω τι θα βγει μέχρι το φθινόπωρο. Δεν πρέπει ποτέ να λειτουργούμε εν θερμώ. Ας περιμένουμε να δούμε τι νέο θα έρθει και πράττουμε ανάλογα. Edited January 6, 2014 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Σωστή απορία και εντελώς βλακεία τέτοια ενημέρωση!! Όσο αναφορά το θέμα της μπαταρίας σε μένα πάντως 12 ώρες δε βγάζει! ! Απαράδεκτο να κάνεις επίσημη αναβάθμιση και να έχει τέτοιο "πρόβλημα"! Παιδιά, το έχω πει και θα το ξαναπώ: Μην γενικεύετε ένα πρόβλημα που δεν είναι γενικό. Δεν είναι θέμα της αναβάθμισης αλλά ρυθμίσεων και εφαρμογών. Μου έκανε το ίδιο ακριβώς λίγο πριν την αναβάθμιση. Με το hard reset και την αναβάθμιση έστρωσε. Δείτε το σετάρισμα και κυρίως τις ρυθμίσεις τοποθεσίας, Google Now τα σχετικά. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Του στρατου εχω. Στην 4.3 έχει δυναμώσει την ένταση η Samsung. Ανάλογα την θήκη που έχεις κιόλας (αν έχεις), μπορεί να ακούγεται ο ήχος περίεργα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
javaj Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) Σωστή απορία και εντελώς βλακεία τέτοια ενημέρωση!! Όσο αναφορά το θέμα της μπαταρίας σε μένα πάντως 12 ώρες δε βγάζει! ! Απαράδεκτο να κάνεις επίσημη αναβάθμιση και να έχει τέτοιο "πρόβλημα"! Μπορεί κάποιος να ανεβάσει ενα printscreen με το πρόβλημα για να το καταλάβουμε, ίσως υπάρχει λύση. Όσο για την μπαταρία, πηγαίνετε στα advanced settings του wifi και απενεργοποιείστε την επιλογή "Scanning always avaliable" όπου επιτρέπει στην Goolge να ψάχνει την τοποθεσία σας μέσω wifi ακόμη και αν το έχετε κλειστό. Edited January 6, 2014 by javaj Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 @DrMobile Κωνσταντίνε η καλύτερη συσκευή είναι αυτή που ταιριάζει περισσότερο σ αυτά που κάνεις και σου αρέσουν να κάνεις. Οι πολλαπλές αλλεπάλληλες δοκιμές με δίδαξαν ότι αν σου έχει κάτσει καλά μια συσκευή δεν την αλλάζεις μέχρι να είσαι βέβαιος ότι αυτή που θες να αγοράσεις είναι τουλάχιστον λίγο καλύτερη και χωρίς να χάνει σε τομείς σημαντικούς για σενα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Όσο για την μπαταρία, πηγαίνετε στα advanced settings του wifi και απενεργοποιείστε την επιλογή "Scanning always avaliable" όπου επιτρέπει στην Goolge να ψάχνει την τοποθεσία σας μέσω wifi ακόμη και αν το έχετε κλειστό. Άντε να το κάνω και αυτό. . . . Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Άντε να το κάνω και αυτό. . . . Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5119264#post5119264 και εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5094647#post5094647 για να καταλάβεις πως είναι η μπαταρία σε 4.3 με factory reset πριν και μετά βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts