Jstllucky Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλησπερα παιδια! Ολοκαινουριος κατοχος νοτελίου..και ναι δηλωνω ερωτευμενος :DD Ανοιγοντας τον στοκ browser, με πηγαίνει αντι για την αναζήτηση στο γαλικο σάιτ της Σαμ.. Πώς αλλαζω την προεπιλογη? Το μονο αρνητικο που εχω βρει μεχρι τωρα ειναι οτι γραφοντας με το πενακι δεν καταλαβαινει τα γράμματά μου..και δεν εχω τελειωσει ιατρικη..ειναι γενικο το φαινομενο?? Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλησπερα παιδια! Ολοκαινουριος κατοχος νοτελίου..και ναι δηλωνω ερωτευμενος :DD Ανοιγοντας τον στοκ browser, με πηγαίνει αντι για την αναζήτηση στο γαλικο σάιτ της Σαμ.. Πώς αλλαζω την προεπιλογη? Το μονο αρνητικο που εχω βρει μεχρι τωρα ειναι οτι γραφοντας με το πενακι δεν καταλαβαινει τα γράμματά μου..και δεν εχω τελειωσει ιατρικη..ειναι γενικο το φαινομενο?? Καλησπερα φιλε, ανοιγεις τον στοκ browser και πας - ρυθμισεις - γενικα- ορισμος προεπιλεγμενης σελιδας βαζεις οτι θες και εισαι ετοιμος! Οσο για το πενακι πρεπει να κανεις καθαρα ευδιακριτα γραμματα, δοκιμασε το... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλησπερα παιδια! Ολοκαινουριος κατοχος νοτελίου..και ναι δηλωνω ερωτευμενος :DD Ανοιγοντας τον στοκ browser, με πηγαίνει αντι για την αναζήτηση στο γαλικο σάιτ της Σαμ.. Πώς αλλαζω την προεπιλογη? Το μονο αρνητικο που εχω βρει μεχρι τωρα ειναι οτι γραφοντας με το πενακι δεν καταλαβαινει τα γράμματά μου..και δεν εχω τελειωσει ιατρικη..ειναι γενικο το φαινομενο?? Για τον στοκ browser θα υπάρχει κάποια προεπιλογή στις ρυθμίσεις του. Για τη γραφή σίγουρα έχεις επιλεγμένη την ελληνική γλώσσα στην αναγνώριση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλησπερα παιδια! Ολοκαινουριος κατοχος νοτελίου..και ναι δηλωνω ερωτευμενος :DD Ανοιγοντας τον στοκ browser, με πηγαίνει αντι για την αναζήτηση στο γαλικο σάιτ της Σαμ.. Πώς αλλαζω την προεπιλογη? Το μονο αρνητικο που εχω βρει μεχρι τωρα ειναι οτι γραφοντας με το πενακι δεν καταλαβαινει τα γράμματά μου..και δεν εχω τελειωσει ιατρικη..ειναι γενικο το φαινομενο?? καλησπερα καλη χρονιά και καλοριζικο το εργαλειο. 1) ανοιξε τον browser=> κλικ κατω αριστερα => ρυθμισεις => γενικά => ορισμος αρχικης σελιδας 2) μην περιμενεις παπαδες με το πενακι στην αναγνωριση. Για μυνηματα και αναγνωριση δεν πολυβολεβει (τουλαχιστον εμενα). Προτιμοτερο ειναι το πληκτρολογιο. Εγω το χρησιμοποιω στη δουλεια για σημειωματαριο συνεχεια, μεχρι και το σπιτι για το αιωνιο θεμα του σουπερ μαρκετ, οπως επισης και κροπαρισμα ιστοσελιδων για mail στη δουλεια, ή οταν με πιανουν οι καλλιτεχνικες ανησυχιες και χαζολογαω με τα graphics:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλησπερα παιδια! Ολοκαινουριος κατοχος νοτελίου..και ναι δηλωνω ερωτευμενος :DD Ανοιγοντας τον στοκ browser, με πηγαίνει αντι για την αναζήτηση στο γαλικο σάιτ της Σαμ.. Πώς αλλαζω την προεπιλογη? Το μονο αρνητικο που εχω βρει μεχρι τωρα ειναι οτι γραφοντας με το πενακι δεν καταλαβαινει τα γράμματά μου..και δεν εχω τελειωσει ιατρικη..ειναι γενικο το φαινομενο?? Καλορίζικο! Κάνε ό,τι σου είπαν τα άλλα παιδιά. Για το πενάκι βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει ελληνική γλώσσα. Αν είναι στα γαλλικά ή σε άλλη γλώσσα είναι λογικό να μην καταλαβαίνει. Πάντως εγώ έχω εντυπωσιαστεί από την ικανότητα αναγνώρισής του. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Αυτό που λέει ο ilpara είναι καλή ιδέα και ίσως παίξει, δεν χάνουμε τίποτα να τη δοκιμάσουμε. Τώρα που γνωρίζω τι παίζεται θα μπορούσα να περάσω την 4.1.1 (που δεν έχει το SDS patch) και να εκτελέσω τη διαδικασία αντιγραφής αρχείων στο post μου. Μέσα σε λίγες ώρες είναι σίγουρο ότι η συσκευή θα "πεθάνει". Μετά τη στέλνω στο service για αλλαγή μητρικής μέσα στην εγγύηση και τέλος. Το θέμα είναι ότι με την 4.3 που έβαλα πρόσφατα δεν μπορώ πλέον να γυρίσω στην 4.1.1 χωρίς να γράψει το KNOX και δεν ξέρω αν θα μπορούν να το δουν αυτό σε "πεθαμένη" από SDS συσκευή. Αν δεν μπορούν, τότε αυτό που λέω παραπάνω είναι μια καλή λύση για όσους οι συσκευές τους είναι ακόμα στην εγγύηση. Ύπουλα μας φέρθηκε η Samsung, ύπουλα θα της φερθούμε κι εμείς. Το σκέφτομαι... Αλλά απ' την άλλη η συσκευή μου δουλεύει μια χαρά μέχρι στιγμής και τα κολλήματα δεν εμφανίζονται (ακόμα) σε καθημερινή χρήση, οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα να μπω στη διαδικασία. Ίσως και να το κάνω, θα το σκεφτώ. Έχω κουραστεί και απογοητευτεί από όλα αυτά... Πολλοι το εχουν κανει και σιγουρα δεν θα το δουν, αλλα η 4.3 δεν σ' αφηνει να κανεις downgrade, πως θα πας στην 4,1,1? Σημειωση, οχι πως σ' ενδιαφερει αλλα μπορει να χασεις το ΙΜΕΙ πηγαινοντας στην 4,1,1. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=43037352&postcount=134 Επρεπε να το ειχες κανει πριν την 4,3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) Πριν λίγο μου ήρθε αυτό που δείχνω στο screenshot.Σαν πολλά δεδομένα δεν ζητάει να ανιχνεύσει??? Και τι θέλει να πει ο ποιητής με την δευτερη παραγραφο που εχω υπογραμμισει?!?!? Ζητώ συγνωμη για το συνεχομενο ποστ αλλα μεσω tapatalk που γραφω τωρα, δεν δεχοταν το screenshot στο προηγουμενο ποστ Edited January 5, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) Πολλοι το εχουν κανει και σιγουρα δεν θα το δουν, αλλα η 4.3 δεν σ' αφηνει να κανεις downgrade, πως θα πας στην 4,1,1? Σημειωση, οχι πως σ' ενδιαφερει αλλα μπορει να χασεις το ΙΜΕΙ πηγαινοντας στην 4,1,1. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=43037352&postcount=134 Επρεπε να το ειχες κανει πριν την 4,3... Ακριβώς έτσι είναι δυστυχώς... Γνωρίζω για το χάσιμο του IMEI, χρειάζεται backup/restore του EFS για να παίξει. Γίνεται αλλά δεν θέλω να μπω σ' αυτή τη διαδικασία. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα μάλλον θα το κρατήσω όπως είναι και αν αρχίσει να κολλάει πολύ και να με επηρεάζει θα δω τι θα κάνω. Προς το παρόν τα κολλήματα δεν εμφανίζονται από μόνα τους αλλά πρέπει να τα προκαλέσω εγώ γράφοντας πολλά και μεγάλα αρχεία στην εσωτερική μνήμη (όπως περιγράφω στο αρχικό μου post). Πάντως με όλα αυτά έχω χάσει πλέον την εκτίμησή μου στη Samsung... Τους δώσαμε 600+ € και μας έφτυσαν στα μούτρα. Συνεχίζω να εκτιμώ το Note II ως ένα κορυφαίο phablet, αλλά μάλλον θα είναι η τελευταία μου συσκευή Samsung. :down: Πριν λίγο μου ήρθε αυτό που δείχνω στο screenshot.Σαν πολλά δεδομένα δεν ζητάει να ανιχνεύσει??? Και τι θέλει να πει ο ποιητής με την δευτερη παραγραφο που εχω υπογραμμισει?!?!? Πάρη νομίζω αυτό έχει να κάνει με το KNOX, είναι η ενημέρωση της πολιτικής ασφαλείας, που αναβαθμίζεται από την έκδοση 10 στην έκδοση 16. Δες το παρακάτω link. Είναι επίσημη ενημέρωση της Samsung, εγώ την έκανα. https://support.samsungknox.com/entries/30143376-What-is-SE-for-Android- Edited January 4, 2014 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) Πάρη νομίζω αυτό έχει να κάνει με το KNOX, είναι η ενημέρωση της πολιτικής ασφαλείας, που αναβαθμίζεται από την έκδοση 10 στην έκδοση 16. Δες το παρακάτω link. Είναι επίσημη ενημέρωση της Samsung, εγώ την έκανα. https://support.samsungknox.com/entries/30143376-What-is-SE-for-Android-Το ξερω βρε Κωστα οτι ειναι για το knox αλλα πολλα σημαντικα στοιχεια δεν θελει να συλλεξει?Και αυτο το περι συλλογης και επεξεργασιας αυτων απο την samsumsung,καπου με χαλαει.Μας εχουν καραφακελωσει απο τοτε που μπλεξαμε με τα smartphones και βλεπω οτι προχωρουν ακαθεκτοι Edited January 4, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Το ξερω βρε Κωστα οτι ειναι για το knox αλλα πολλα στοιχεια θελει να συλλεξει και αυτο το περι συλλογης και επεξεργασιας αυτων απο την samsumsung,καπου με χαλαει.Μας εχουν καραφακελωσει απο τοτε που μπλεξαμε με τα smartphones και βλεπω οτι προχωρουν ακαθεκτοι Έχεις δίκιο... Εγώ από τότε που ανέβασα όλες μου τις επαφές στη Google δεν με νοιάζει τίποτα πια, ξέρω ότι το παιχνίδι είναι πλέον χαμένο και απλά πατάω "Συμφωνώ/Accept" παντού χωρίς πολλή σκέψη (λάθος, το ξέρω, αλλά...). Αν κάτσεις και διαβάσεις τι κάνουν με τα δεδομένα μας δεν θα θέλεις να έχεις smartphone... Καλά κάνεις πάντως και το ψάχνεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Πάντως με όλα αυτά έχω χάσει πλέον την εκτίμησή μου στη Samsung... Τους δώσαμε 600+ € και μας έφτυσαν στα μούτρα. Συνεχίζω να εκτιμώ το Note II ως ένα κορυφαίο phablet, αλλά μάλλον θα είναι η τελευταία μου συσκευή Samsung. :down: Και που θα πας? Τι ειναι εφαμιλλο η καλυτερο απο το Νοτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Και που θα πας? Τι ειναι εφαμιλλο η καλυτερο απο το Νοτε? Αυτό είναι το θέμα... Πού να πάω; Έλεγα για κάτι σε Nexus ή κάτι από αυτά που ΘΑ βγάλει η HTC (το επόμενο One ας πούμε, αν αξίζει). Καλώς ή κακώς η Samsung επικρατεί αυτή τη στιγμή, είναι γεγονός. Δεν υπάρχει εναλλακτική... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 θα σας ενημερωσω παιδια οταν με παρουν απο samsung την πεμπτη το πηγα θεσσαλονικη κ ειπαν θα το στελναν αθηνα.. Ακριβως, ας ελπισουμε οτι μηδενισε τον counter πριν το πουλησει και να την βγαλει λαδι ο φιλος μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Το να κινηθει κανεις μεμονομενα στην προκειμενη περιπτωση ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσε να ζητησει η Samsung. Εγω προσωπικα εχω ηδη ενα μηνα που με πετανε μπαλακι απο την το επισημο service στην τηλ. εξυπηρετηση και τουμπαλιν και αλλωστε ειναι πλεον εκτος εγγυησης ξερω οτι δυσκολα θα καταφερω κατι. Θα το παλαιψω βεβαια... Αλλα το ζητημα ειναι η σταση της εταιρειας. Εχω στειλει πολυ κοσμο σε αυτην και ο κοσμος αυτος εχει δουλεψει για τα λεφτα που δαπανησε. Για τα πολλα λεφτα που δαπανησε. Κι εγω μεσα σε αυτους. Ειναι μαλλον απλο το ζητημα: Υπαρχει προβληματικο eMMC σε (αρκετα) κινητα που πωληθηκαν? Το προβλημα ειναι αποκλειστικης υπαιτιοτητας της κατασκευαστριας? Ειναι σε γνωση της κατασκευαστριας? Τι θα κανει για αυτο? Η εταιρεια απαντα υπευθυνα σε ολα αυτα και γνωριζουμε ποια η πολιτικη της. Εχω ηδη πει μια φορα ΠΟΤΕ ξανα Sony, δεν εχασα τιποτα και δεν εχω προβλημα να πω ΠΟΤΕ ξανα Samsung η οποιαδηποτε αλλη. Το απολυτως ελαχιστο που μπορει να γινει πιστευω ειναι να χτυπανε τα τηλεφωνα απο Δευτερα στο 80111 7267864 ζητωντας απαντησεις. Και με την αριστη αναλυση του DrMobile υπαρχει τεκμηριωση ωστε να αξιωνει κανεις και εγγραφες απαντησεις! Δεν θελω να κατηγορησω μια εταιρεια που μου προσφερει κατι σαν το Note (συσκευη μονοδρομος). Θελω να την πεισω να μας σεβαστει και να αναβαθμιστει η ταραγμενη πλεον σχεση μας σε σχεση εμπιστοσυνης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Αυτό είναι το θέμα... Πού να πάω; Έλεγα για κάτι σε Nexus ή κάτι από αυτά που ΘΑ βγάλει η HTC (το επόμενο One ας πούμε, αν αξίζει). Καλώς ή κακώς η Samsung επικρατεί αυτή τη στιγμή, είναι γεγονός. Δεν υπάρχει εναλλακτική... Βρε παιδια το χουμε κανει μελοδραμα πια με το νοξ. Δηλαδη σε μια συσκευη ενος χρονου οι πιθανοτητες να βγει κατι ελλατωματικο ειναι μηδαμινες ή εστω ελαχιστες, εκτος απ το τσιπακι βεβαια, που ομως οπως αναφερθηκε μπορουμε να το καψουμε με "νομιμο" τροπο απο οτι καταλαβα για οσους το εχουν στα κινητα με τον επεξεργαστη μας. ποιος μας απαγορευει να σκαλισουμε την συσκευη? Εγω λεω και στο 3αρι αν περασουν καμμιά 10ρια μερες και ειναι ολα οκ τι χανουν αν το τσακισουν οσοι το χουν? το χειροτερο, πλακετα. Ε και? μπροστα στο κοστος τις συσκευης και τον καημο αυτων που τους αρεσει το σκαλισμα χαλαλι η εγγυηση. Αμα ειναι να μην ευχαριστιομαστε την συσκευη και να αγχωνωμαστε για το κινητο παμε σε αλλη μαρκα και ειμαστε οκ. Αλλα απο οτι εχω καταλαβει κανεις προς το παρον δεν προσφερει οσα η σαμυ. και ειδικα στο 3αρι που διαβαζω για μια καινουρια ρομ με κατι 9ωρα οθονες και λειτουργια απιστευτη, κενταει το κινητο συμφωνα με τα πρωτα σχολια συνφορουμιτων. Ελεος με την γκρινια πια! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 ... να το καψουμε με "νομιμο" τροπο... Εχουμε και 220 VAC για οσα ...αντιστεκονται! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Αν ειχε καποιος το NDrive σαν συστημα πλοηγησης τωρα με την 4.3 το δοκιμασε αν δουλευει? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Αν ειχε καποιος το NDrive σαν συστημα πλοηγησης τωρα με την 4.3 το δοκιμασε αν δουλευει? ναι δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) ναι δουλεύει κανονικά σε μενα οχι το ψαχνω.Μενει κολλημενο στην αρχικη σελιδα του ndrive. Η φαση ειναι οτι τρεχει κανονικα σε lg l9 ii 4.1.2 xperia ray 4.0.4 Δεν τρεχει στο LG GPAD V500 4.2.2 και στο note 2 με 4.3 με 4.1.2 ετρεχε κανονικα. Edited January 5, 2014 by jonakic Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Αυτό είναι το θέμα... Πού να πάω; Έλεγα για κάτι σε Nexus ή κάτι από αυτά που ΘΑ βγάλει η HTC (το επόμενο One ας πούμε, αν αξίζει). Καλώς ή κακώς η Samsung επικρατεί αυτή τη στιγμή, είναι γεγονός. Δεν υπάρχει εναλλακτική... HTC... Ειχε αρχισει καλα απο τον καιρο των WM. Ημουν απο τους πρωτους που ειχαν το p3300 που για την εποχη του, ...εψηνε και καφε. Ακομη και τωρα κανει πραγματα που δεν γινονται στο android οπως να απαντησει σε κληση και παιξει ενα ηχογραφημενο μυνημα. Απο τοτε κολλησα με την γραφιδα και δεν ηθελα συσκευη χωρις. Αφου και σε αλλα χωρις, κουβαλαω στην τσεπη μια γραφιδα Adonit! Αν δεις να βγαζει κατι καλο, σφυρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ναι ναι στα ελληνικα το χω ..για το 3 διαβαζα οτι μαθαινει το γραφικο σου?? Τα 'χω μπερδεψει. Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες :) Παιδια οσον αφορα την 4.3, διαβαζω οτι εχετε καποια θεματα και δεν την εχω κατεβασει ακομη..ειμαι με 4.1.2.. Τα μπερδεματα λοιπον εχουν να κανουν με το οτι ειστε root? Δεν εχω καταλαβει.. Πάντως δε σκοπευω να ρουταρω, τουλαχιστον προσεχως..αν και θα το θελα Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ναι ναι στα ελληνικα το χω ..για το 3 διαβαζα οτι μαθαινει το γραφικο σου?? Τα 'χω μπερδεψει. Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες :) Παιδια οσον αφορα την 4.3, διαβαζω οτι εχετε καποια θεματα και δεν την εχω κατεβασει ακομη..ειμαι με 4.1.2.. Τα μπερδεματα λοιπον εχουν να κανουν με το οτι ειστε root? Δεν εχω καταλαβει.. Πάντως δε σκοπευω να ρουταρω, τουλαχιστον προσεχως..αν και θα το θελα Προσωπικα αν ειχα την επιλογη να επιστρεψω σε 4.1.2 θα το εκανα αμεσως,ουσιαστικη διαφορα δεν υπαρχει τουλαχιστον κατα την δικη αποψη. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Για οσους δεν προχωρησαν στην 4.3, 4.2 υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Για οσους δεν προχωρησαν στην 4.3, 4.2 υπαρχει? Επίσημη, όχι.. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 ENCRYPTION: Αν από τα settings της συσκευής κανείς encrypt και την internal και την external sd card (τα πάντα δηλαδή), τοτε: 1) Πλέον μπορούμε να έχουμε και pattern στην lock screen ή μόνο pin ή password όπως παλαιότερα; (αντιλαμβάνεστε ότι στο καθημερινό ξεκλείδωμα οθόνης που συμβαίνει δεκάδες φορές μέσα στην ημέρα, αν απαιτείται κωδικός αντί partern καθιστά τον χειρισμό δύσχρηστο!) 2) Ισχύει ότι δεν καθυστερεί / βαραίνει η συσκευή; Σε Ubuntu linux πάντως που αν κατάλαβα καλά χρησιμοποιεί ίδια κρυπτογράφηση, δεν το βαραίνει. Σε android όμως; 3) Αν με dropsync σύγχρονιζω το dropbox στην external sdcard, τότε επειδή ο συγχρονισμός λαμβάνει χώρα με ανοιχτή την συσκευή, τα αρχεία θα γίνονται upload μη κρυπτογραφημένα και θα μπορώ να τα διαβάζω από το ubuntu μου, οπως αντίστροφα από το κρυπτογραφημένο ubuntu κατεβάζω αρχεία μέσω dropbox στο μη κρυπτογραφημένο note 2 android και τα βλέπω κανονικά, σωστά; 4) Αν περάσω άλλη rom και χρησιμοποιήσω τον ίδιο κωδικό, θα ανοίγει την παλαιά external sdcard που είχε κρυπτογράφησηθει με την παλαιά rom; 5) Μετά την κρυπτογράφηση η συσκευή δεν επανέρχεται σε μη κρυπτογραφημένη κατάσταση, μόνο με νέα rom (ίσως και με factory reset), σωστα; ...έχετε κάποια άλλη χρήσιμη επισήμανση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts