scorpios44 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Παιδια ηρθεκαι σε μενα η ειδοποιηση για την αναβαθμιση. Εχω γερμανικο από το kaisershop. Να περιμενω για "ασθενειες" η να την περασω? Εχω ηδη αρχισει να κανω back up για να είμαι ετοιμος. Θα κανω πριν και μετα hard reset. Ερωτηση σε οσους την εχουν βαλει. Εχει προσθεσει η Samy θεματα και ταπετσαριες καινούριες? Να ξεφυγουμε λιγο από τα κοινοτυπα με το φτερο και τα κλασσικα. Εχει επιλεξει καινουρια θεματα? Μπορει να ακούγεται καπως λιτο αλλα πολύ κοσμο θα τον ενδιαφερει. Θα δειξει τελειως διαφορετικο... Ευχαριστω, Δημητρης. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Παιδια ηρθεκαι σε μενα η ειδοποιηση για την αναβαθμιση. Εχω γερμανικο από το kaisershop. Να περιμενω για "ασθενειες" η να την περασω? Εχω ηδη αρχισει να κανω back up για να είμαι ετοιμος. Θα κανω πριν και μετα hard reset. Ερωτηση σε οσους την εχουν βαλει. Εχει προσθεσει η Samy θεματα και ταπετσαριες καινούριες? Να ξεφυγουμε λιγο από τα κοινοτυπα με το φτερο και τα κλασσικα. Εχει επιλεξει καινουρια θεματα? Μπορει να ακούγεται καπως λιτο αλλα πολύ κοσμο θα τον ενδιαφερει. Θα δειξει τελειως διαφορετικο... Ευχαριστω, Δημητρης. αν κρινω απ οτι διαβαζω...go for it...ολοι λενε οτι το κινητο πεταει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Πέρασα τη ROM του Στράτου αλλά δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το WiFi..Έχει ξανασυμβεί σε κάποιον από σας και παρόμοιο; Το πατάω να ανάψει αλλά δεν ανάβει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigassos19 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Εγω περασα την 4.3 εδω κ δυο μερες μεσω ΟΤΑ και το μονο που βλεπω ως αρνητικο ειναι οτι ενω σε κατασταση αναμονης η μπαταρια κραταει απιστευτα ( 1% ανα 8ωρο) σε κατασταση χρησης εχω την εντυπωση οτι πεφτει πολυ πιο γρηγορα. Εχει καποιος αλλο το ιδιο θεμα ή θα πρεπει να κανω factrory reset.....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Πέρασα τη ROM του Στράτου αλλά δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το WiFi..Έχει ξανασυμβεί σε κάποιον από σας και παρόμοιο; Το πατάω να ανάψει αλλά δεν ανάβει.. σε παρα πολλους...επρεπε πριν κανεις την αλλαγη τις ρομ να περασεις τον νεο bootloader...απο 4.1.2 πηγες σε 4.3 να υποθεσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 σε παρα πολλους...επρεπε πριν κανεις την αλλαγη τις ρομ να περασεις τον νεο bootloader...απο 4.1.2 πηγες σε 4.3 να υποθεσω? Υπαρχει Fix στο XDA http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2342179&d=1382427777 To Φλασαρεις με Odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduril Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Παιδια ηρθεκαι σε μενα η ειδοποιηση για την αναβαθμιση. Εχω γερμανικο από το kaisershop. Να περιμενω για "ασθενειες" η να την περασω? Εχω ηδη αρχισει να κανω back up για να είμαι ετοιμος. Θα κανω πριν και μετα hard reset. Ερωτηση σε οσους την εχουν βαλει. Εχει προσθεσει η Samy θεματα και ταπετσαριες καινούριες? Να ξεφυγουμε λιγο από τα κοινοτυπα με το φτερο και τα κλασσικα. Εχει επιλεξει καινουρια θεματα? Μπορει να ακούγεται καπως λιτο αλλα πολύ κοσμο θα τον ενδιαφερει. Θα δειξει τελειως διαφορετικο... Ευχαριστω, Δημητρης. φόντο/ ζωντανές ταπετσαριες είναι τα ίδια μια καινούργια γραμματοσειρά έχει αν δεν κάνω λάθος - cool jazz- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Πολύ μου αρέσει που, επιτέλους, βγαίνει ο media player στην οθόνη κλειδώματος και μπορείς να τον χειριστείς χωρίς να ξεκλειδώσεις το κινητό. χρησιμοποιούσα τον Poweramp για το λόγο αυτό κυρίως. Επίσης πολύ βολικό που μπορείς να προσθέσεις και άλλες οθόνες κλειδώματος και να βλέπεις πληροφορία χωρις να ξεκλειδώνεις (πχ μηνύματα). Και επιτέλους η "γρήγορη ματιά" δουλεύει 100% Τι είναι η Γρηγόρη ματιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Εγω περασα την 4.3 εδω κ δυο μερες μεσω ΟΤΑ και το μονο που βλεπω ως αρνητικο ειναι οτι ενω σε κατασταση αναμονης η μπαταρια κραταει απιστευτα ( 1% ανα 8ωρο) σε κατασταση χρησης εχω την εντυπωση οτι πεφτει πολυ πιο γρηγορα. Εχει καποιος αλλο το ιδιο θεμα ή θα πρεπει να κανω factrory reset.....? Όντως σε αναμονή, αν και είμαι στην πρώτη εκφόρτιση μετά το update, πηγαίνει εξαιρετικά. Σε χρήση είναι σχεδόν το ίδιο με πριν. Ίσως λίγο πιο γρήγορα αλλά όχι αξιοσημείωτα. Θα το δω, βέβαια, και σε ημέρα με μεγαλύτερη χρήση. Σήμερα είμαι στο 70% με σχεδόν 15 ώρες εκτός φόρτισης, 30 λεπτά ομιλία και 1:45 ώρες οθόνη. Not bad. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) Να πω και εγω για την νεα 4.3.Βελτιωθηκε η μπαταρια πανω απο 10%.Βελτιωθηκε το ιντερνετ ταχύτητα explorer κλπ.Βελτιωθηκε το gps οχι οτι πριν δεν ηταν καλο αλλα τωρα πεταει.Και το βασικο βελτωθηκε η λείψει δεδομένων. Επειδή δουλευω σε συγκεκριμένο χώρο σχεδόν παντα ειχα μονο G τωρα εχω σχεδόν παντα H+.Επισης βελτιώθηκε το σκορ στο antutu κατα 10%.Τελος το κινητο δουλευει με λιγοτερη ραμ απο πριν με τις ιδιες εφαρμογες.Γενικα το κινητό πεταει. Edited December 19, 2013 by johnbakk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Τι είναι η Γρηγόρη ματιά; Η Γρήγορη ματιά ειναι,όταν η συσκευή είναι σε αναμονή,περνώντας το χέρι πάνω απο την συσκευή σου δείχνει κάποιες πληροφορίες όπως μηνύματα,αναπάντητες κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReFuseR Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Πέρασα και 'γω την 4.3 και αν και οι διαφορές στην ταχύτητα και σε άλλα πράγματα είναι θετικές, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θέλουν ψάξιμο και συνήθεια. Έχω δύο ερωτήσεις για την οθόνη κλειδώματος: 1/ Υπάρχει τρόπος όταν έχει κάποιος αναπάντητη κλήση να μη δείχνει στη lock screen τον αριθμό από τον οποίο έγινε η αναπάντητη? Για το αντίστοιχο θέμα για τα μηνύματα υπάρχει ρύθμιση στην εφαρμογή sms αλλά για τις κλήσεις δε βρήκα κάτι. Είναι βασικό θέμα privacy. 2/ Έχει βρει κανείς αν γίνεται να προσθέσεις widget στη lock screen ενώ έχει επιλεγμένο pin ή pattern για τρόπο ξεκλειδώματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Παίδες θέλω να με βοηθήσει όποιος θυμάται please... Πριν κάνω την αναβάθμιση, με την stock email εφαρμογή, είχα την δυνατότητα να γράψω ελεύθερα με την γραφίδα μια λέξη και να την ενσωματώσει στο κείμενο έτσι όπως την έγραψα και χωρίς να είναι attached file. Προσπαθώ να το κάνω στην 4.3 και δεν μπορώ; Θυμάται κανείς πως γινόταν αυτό και να δοκιμάσει αν γίνεται στην 4.3 ; Γνωρίζει κάποιος να βοηθήσεις please; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Να πω και εγω για την νεα 4.3.Βελτιωθηκε η μπαταρια πανω απο 10%.Βελτιωθηκε το ιντερνετ ταχύτητα explorer κλπ.Βελτιωθηκε το gps οχι οτι πριν δεν ηταν καλο αλλα τωρα πεταει.Και το βασικο βελτωθηκε η λείψει δεδομένων. Επειδή δουλευω σε συγκεκριμένο χώρο σχεδόν παντα ειχα μονο G τωρα εχω σχεδόν παντα H+.Επισης βελτιώθηκε το σκορ στο antutu κατα 10%.Τελος το κινητο δουλευει με λιγοτερη ραμ απο πριν με τις ιδιες εφαρμογες.Γενικα το κινητό πεταει. Εγώ παρατήρησα ότι ενώ με την 4.1 με συνδεδεμένο wifi σε κατάσταση αναμονής μου έτρωγε σε 1 μέρα χωρίς να το πειράξω 30% τώρα με την 4.3 δεν τρώει σχεδόν τίποτα.:X Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigassos19 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Και μια ερωτηση. Μηπως ξερετε αν υπαρχει ρυθμιση οταν καποιος με καλει να εμφανιζει πρωτα το επωνυμο κ οχι το ονομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 σε παρα πολλους...επρεπε πριν κανεις την αλλαγη τις ρομ να περασεις τον νεο bootloader...απο 4.1.2 πηγες σε 4.3 να υποθεσω? Ναι από 4.1.2 πήγα σε 4.3 και ξεκινάω να στήνω το τηλέφωνο από την αρχή. Τι πρέπει να κάνω τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Ναι από 4.1.2 πήγα σε 4.3 και ξεκινάω να στήνω το τηλέφωνο από την αρχή. Τι πρέπει να κάνω τώρα? Διαβάζεις τα τελευταία ποστ στις τροποποιήσεις. :) Παιδιά δε συζητάμε για custom στο επίσημο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Παιδιά καλό είναι να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών μετά το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosx68 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Μια βοήθεια ρε παιδιά. Εγώ έκανα triangle away, έβγαλα το ρουτ, το counter δείχνει μηδέν, αλλά το Device Status είναι ακόμα modified και όταν ζητάω να κάνει update μου λέει " Checking for software updates..." και γυρνάει το κυκλάκι χωρίς να πηγαίνει παραπέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) Μια βοήθεια ρε παιδιά. Εγώ έκανα triangle away, έβγαλα το ρουτ, το counter δείχνει μηδέν, αλλά το Device Status είναι ακόμα modified και όταν ζητάω να κάνει update μου λέει " Checking for software updates..." και γυρνάει το κυκλάκι χωρίς να πηγαίνει παραπέρα. Και σε μένα το ίδιο έκανε και τελικά το συνέδεσα μέσω KIES και κατέβασε την αναβάθμιση. Βέβαια δεν έχω δει στο Device Status τι λέει. Πώς μπορώ να το δω; Edit: Μπήκα σε Download Mode και στο System status λέει Official....άρα είμαι οκ ε; Edited December 19, 2013 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosx68 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) Και σε μένα το ίδιο έκανε και τελικά το συνέδεσα μέσω KIES και κατέβασε την αναβάθμιση. Βέβαια δεν έχω δει στο Device Status τι λέει. Πώς μπορώ να το δω; Edit: Μπήκα σε Download Mode και στο System status λέει Official....άρα είμαι οκ ε; About Device / Status / Device Status (τελευταίο) Στο Download Mode κι εμένα λέει official. Edit: Οκ. Δούλεψε με το KIES. Κατεβάζω το upgrade. Ευχαριστώ. Edited December 19, 2013 by pavlosx68 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Ωραια η 4.3 αλλα η τσιγγουνια της samsung σε ολο της το μεγαλειο 1. Η καμερα εχει ακομα το παλιο μενου εποχης s2 2. Τα widget εμειναν τα ιδια 3. Το smart video pause δεν υπαρχει 4. Το s note το ιδιο τιποτα δεν εδωσε απο το note 3 Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 About Device / Status / Device Status (τελευταίο) Στο Download Mode κι εμένα λέει official. Device Status: custom...λέει στο δικό μου :( τι σημαίνει αυτό δηλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 παω να κανω την ΟΤΑ (ειμαι ροοτ) και μου λεει this device has been modified. Τι κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Device Status: custom...λέει στο δικό μου :( τι σημαίνει αυτό δηλ; Ότι το έχεις "πειράξει"... Δεν έχεις κάνει Root; παω να κανω την ΟΤΑ (ειμαι ροοτ) και μου λεει this device has been modified. Τι κάνουμε? Ή περνάς μόνος σου το καινούργιο Firmware ή μηδενίζεις τον μετρητή και περνάς πάλι το επίσημο Firmware που φοράς ώστε να μπορέσει μετά να κάνει την αναβάθμιση. Για όλα αυτά που αναφέρω υπάρχουν οδηγοί και γι' αυτό δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts