Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια ηρθεκαι σε μενα η ειδοποιηση για την αναβαθμιση. Εχω γερμανικο από το kaisershop. Να περιμενω για "ασθενειες" η να την περασω? Εχω ηδη αρχισει να κανω back up για να είμαι ετοιμος. Θα κανω πριν και μετα hard reset. Ερωτηση σε οσους την εχουν βαλει. Εχει προσθεσει η Samy θεματα και ταπετσαριες καινούριες? Να ξεφυγουμε λιγο από τα κοινοτυπα με το φτερο και τα κλασσικα. Εχει επιλεξει καινουρια θεματα? Μπορει να ακούγεται καπως λιτο αλλα πολύ κοσμο θα τον ενδιαφερει. Θα δειξει τελειως διαφορετικο...

Ευχαριστω, Δημητρης.

Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια ηρθεκαι σε μενα η ειδοποιηση για την αναβαθμιση. Εχω γερμανικο από το kaisershop. Να περιμενω για "ασθενειες" η να την περασω? Εχω ηδη αρχισει να κανω back up για να είμαι ετοιμος. Θα κανω πριν και μετα hard reset. Ερωτηση σε οσους την εχουν βαλει. Εχει προσθεσει η Samy θεματα και ταπετσαριες καινούριες? Να ξεφυγουμε λιγο από τα κοινοτυπα με το φτερο και τα κλασσικα. Εχει επιλεξει καινουρια θεματα? Μπορει να ακούγεται καπως λιτο αλλα πολύ κοσμο θα τον ενδιαφερει. Θα δειξει τελειως διαφορετικο...

Ευχαριστω, Δημητρης.

αν κρινω απ οτι διαβαζω...go for it...ολοι λενε οτι το κινητο πεταει...

Πέρασα τη ROM του Στράτου αλλά δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το WiFi..Έχει ξανασυμβεί σε κάποιον από σας και παρόμοιο; Το πατάω να ανάψει αλλά δεν ανάβει..

Εγω περασα την 4.3 εδω κ δυο μερες μεσω ΟΤΑ και το μονο που βλεπω ως αρνητικο ειναι οτι ενω σε κατασταση αναμονης η μπαταρια κραταει απιστευτα ( 1% ανα 8ωρο) σε κατασταση χρησης εχω την εντυπωση οτι πεφτει πολυ πιο γρηγορα. Εχει καποιος αλλο το ιδιο θεμα ή θα πρεπει να κανω factrory reset.....?

Πέρασα τη ROM του Στράτου αλλά δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το WiFi..Έχει ξανασυμβεί σε κάποιον από σας και παρόμοιο; Το πατάω να ανάψει αλλά δεν ανάβει..

σε παρα πολλους...επρεπε πριν κανεις την αλλαγη τις ρομ να περασεις τον νεο bootloader...απο 4.1.2 πηγες σε 4.3 να υποθεσω?

σε παρα πολλους...επρεπε πριν κανεις την αλλαγη τις ρομ να περασεις τον νεο bootloader...απο 4.1.2 πηγες σε 4.3 να υποθεσω?

Υπαρχει Fix στο XDA

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2342179&d=1382427777

To Φλασαρεις με Odin

Ευχαριστω, Δημητρης.

φόντο/ ζωντανές ταπετσαριες είναι τα ίδια

μια καινούργια γραμματοσειρά έχει αν δεν κάνω λάθος - cool jazz-

Πολύ μου αρέσει που, επιτέλους, βγαίνει ο media player στην οθόνη κλειδώματος και μπορείς να τον χειριστείς χωρίς να ξεκλειδώσεις το κινητό. χρησιμοποιούσα τον Poweramp για το λόγο αυτό κυρίως.

Επίσης πολύ βολικό που μπορείς να προσθέσεις και άλλες οθόνες κλειδώματος και να βλέπεις πληροφορία χωρις να ξεκλειδώνεις (πχ μηνύματα).

Και επιτέλους η "γρήγορη ματιά" δουλεύει 100%

Τι είναι η Γρηγόρη ματιά;

Εγω περασα την 4.3 εδω κ δυο μερες μεσω ΟΤΑ και το μονο που βλεπω ως αρνητικο ειναι οτι ενω σε κατασταση αναμονης η μπαταρια κραταει απιστευτα ( 1% ανα 8ωρο) σε κατασταση χρησης εχω την εντυπωση οτι πεφτει πολυ πιο γρηγορα. Εχει καποιος αλλο το ιδιο θεμα ή θα πρεπει να κανω factrory reset.....?

Όντως σε αναμονή, αν και είμαι στην πρώτη εκφόρτιση μετά το update, πηγαίνει εξαιρετικά. Σε χρήση είναι σχεδόν το ίδιο με πριν. Ίσως λίγο πιο γρήγορα αλλά όχι αξιοσημείωτα. Θα το δω, βέβαια, και σε ημέρα με μεγαλύτερη χρήση. Σήμερα είμαι στο 70% με σχεδόν 15 ώρες εκτός φόρτισης, 30 λεπτά ομιλία και 1:45 ώρες οθόνη. Not bad.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Να πω και εγω για την νεα 4.3.Βελτιωθηκε η μπαταρια πανω απο 10%.Βελτιωθηκε το ιντερνετ ταχύτητα explorer κλπ.Βελτιωθηκε το gps οχι οτι πριν δεν ηταν καλο αλλα τωρα πεταει.Και το βασικο βελτωθηκε η λείψει δεδομένων. Επειδή δουλευω σε συγκεκριμένο χώρο σχεδόν παντα ειχα μονο G τωρα εχω σχεδόν παντα H+.Επισης βελτιώθηκε το σκορ στο antutu κατα 10%.Τελος το κινητο δουλευει με λιγοτερη ραμ απο πριν με τις ιδιες εφαρμογες.Γενικα το κινητό πεταει. Edited by johnbakk

Τι είναι η Γρηγόρη ματιά;

Η Γρήγορη ματιά ειναι,όταν η συσκευή είναι σε αναμονή,περνώντας το χέρι πάνω απο την συσκευή σου δείχνει κάποιες πληροφορίες όπως μηνύματα,αναπάντητες κτλ...

Πέρασα και 'γω την 4.3 και αν και οι διαφορές στην ταχύτητα και σε άλλα πράγματα είναι θετικές, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θέλουν ψάξιμο και συνήθεια.

Έχω δύο ερωτήσεις για την οθόνη κλειδώματος:

1/ Υπάρχει τρόπος όταν έχει κάποιος αναπάντητη κλήση να μη δείχνει στη lock screen τον αριθμό από τον οποίο έγινε η αναπάντητη? Για το αντίστοιχο θέμα για τα μηνύματα υπάρχει ρύθμιση στην εφαρμογή sms αλλά για τις κλήσεις δε βρήκα κάτι. Είναι βασικό θέμα privacy.

2/ Έχει βρει κανείς αν γίνεται να προσθέσεις widget στη lock screen ενώ έχει επιλεγμένο pin ή pattern για τρόπο ξεκλειδώματος?

Παίδες θέλω να με βοηθήσει όποιος θυμάται please...

Πριν κάνω την αναβάθμιση, με την stock email εφαρμογή, είχα την δυνατότητα να γράψω ελεύθερα με την γραφίδα μια λέξη και να την ενσωματώσει στο κείμενο έτσι όπως την έγραψα και χωρίς να είναι attached file.

Προσπαθώ να το κάνω στην 4.3 και δεν μπορώ;

Θυμάται κανείς πως γινόταν αυτό και να δοκιμάσει αν γίνεται στην 4.3 ;

Γνωρίζει κάποιος να βοηθήσεις please; :)

Να πω και εγω για την νεα 4.3.Βελτιωθηκε η μπαταρια πανω απο 10%.Βελτιωθηκε το ιντερνετ ταχύτητα explorer κλπ.Βελτιωθηκε το gps οχι οτι πριν δεν ηταν καλο αλλα τωρα πεταει.Και το βασικο βελτωθηκε η λείψει δεδομένων. Επειδή δουλευω σε συγκεκριμένο χώρο σχεδόν παντα ειχα μονο G τωρα εχω σχεδόν παντα H+.Επισης βελτιώθηκε το σκορ στο antutu κατα 10%.Τελος το κινητο δουλευει με λιγοτερη ραμ απο πριν με τις ιδιες εφαρμογες.Γενικα το κινητό πεταει.

Εγώ παρατήρησα ότι ενώ με την 4.1 με συνδεδεμένο wifi σε κατάσταση αναμονής μου έτρωγε σε 1 μέρα χωρίς να το πειράξω 30% τώρα με την 4.3 δεν τρώει σχεδόν τίποτα.:X

Ι need a six month vacation, twice a year.

Και μια ερωτηση. Μηπως ξερετε αν υπαρχει ρυθμιση οταν καποιος με καλει να εμφανιζει πρωτα το επωνυμο κ οχι το ονομα?

Ναι από 4.1.2 πήγα σε 4.3 και ξεκινάω να στήνω το τηλέφωνο από την αρχή.

Τι πρέπει να κάνω τώρα?

Ναι από 4.1.2 πήγα σε 4.3 και ξεκινάω να στήνω το τηλέφωνο από την αρχή.

Τι πρέπει να κάνω τώρα?

Διαβάζεις τα τελευταία ποστ στις τροποποιήσεις. :)

Παιδιά δε συζητάμε για custom στο επίσημο.

Μια βοήθεια ρε παιδιά. Εγώ έκανα triangle away, έβγαλα το ρουτ, το counter δείχνει μηδέν, αλλά το Device Status είναι ακόμα modified και όταν ζητάω να κάνει update μου λέει " Checking for software updates..." και γυρνάει το κυκλάκι χωρίς να πηγαίνει παραπέρα.

Μια βοήθεια ρε παιδιά. Εγώ έκανα triangle away, έβγαλα το ρουτ, το counter δείχνει μηδέν, αλλά το Device Status είναι ακόμα modified και όταν ζητάω να κάνει update μου λέει " Checking for software updates..." και γυρνάει το κυκλάκι χωρίς να πηγαίνει παραπέρα.

Και σε μένα το ίδιο έκανε και τελικά το συνέδεσα μέσω KIES και κατέβασε την αναβάθμιση.

Βέβαια δεν έχω δει στο Device Status τι λέει. Πώς μπορώ να το δω;

Edit: Μπήκα σε Download Mode και στο System status λέει Official....άρα είμαι οκ ε;

Edited by sakissalonika

Και σε μένα το ίδιο έκανε και τελικά το συνέδεσα μέσω KIES και κατέβασε την αναβάθμιση.

Βέβαια δεν έχω δει στο Device Status τι λέει. Πώς μπορώ να το δω;

Edit: Μπήκα σε Download Mode και στο System status λέει Official....άρα είμαι οκ ε;

About Device / Status / Device Status (τελευταίο)

Στο Download Mode κι εμένα λέει official.

Edit: Οκ. Δούλεψε με το KIES. Κατεβάζω το upgrade. Ευχαριστώ.

Edited by pavlosx68

Ωραια η 4.3 αλλα η τσιγγουνια της samsung σε ολο της το μεγαλειο

1. Η καμερα εχει ακομα το παλιο μενου εποχης s2

2. Τα widget εμειναν τα ιδια

3. Το smart video pause δεν υπαρχει

4. Το s note το ιδιο τιποτα δεν εδωσε απο το note 3

TCe

About Device / Status / Device Status (τελευταίο)

Στο Download Mode κι εμένα λέει official.

Device Status: custom...λέει στο δικό μου :( τι σημαίνει αυτό δηλ;

Device Status: custom...λέει στο δικό μου :( τι σημαίνει αυτό δηλ;

Ότι το έχεις "πειράξει"... Δεν έχεις κάνει Root;

παω να κανω την ΟΤΑ (ειμαι ροοτ) και μου λεει this device has been modified.

Τι κάνουμε?

Ή περνάς μόνος σου το καινούργιο Firmware ή μηδενίζεις τον μετρητή και περνάς πάλι το επίσημο Firmware που φοράς ώστε να μπορέσει μετά να κάνει την αναβάθμιση. Για όλα αυτά που αναφέρω υπάρχουν οδηγοί και γι' αυτό δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)