truckman Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 (edited) Καλημέρα.Μπαίνετε κανονικά με το tapatalk στο myphone?Από εχθες το βράδυ έχει μουλαρωσει και με πετάει έξω. edit ποσταρα τα σε λάθος νήμα,αν μπορεί κάποιος mod ας το μετακινήσει.Ευχαριστώ Edited December 18, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Ποιο παλια που μου το εκανε αυτο, εσβησα τον λογαριασμο και τον ξαναπερασα και ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Και στα βουλγάρικα βγήκε. 724mb. Θα το πάρει όλη η Ευρώπη στο τσακ μπαμ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonike Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Καλημέρα. Και εγω με ελληνικο μου ηρθε σήμερα. Τωρα τι κανουμε??? Πρέπει να προσέξουμε κατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Mετά από 1 ημέρα χρήσης μερικά συμπεράσματα εν τάχει: 1. η μπαταρία είναι καλύτερη από πριν (και στα ίδια να ήταν θα ήμουν ευχαριστημένος) 2. είναι πιο γρήγορο (έχει lag ακόμα στον dialer αλλά τον ανοίγει σαφώς πιο γρήγορα) 3. μου αρέσει η κατηγοριοποίηση στις ρυθμίσεις 4. δεν μου αρέσει που δεν υποστηρίζει κανένα άλλο font από το play store προς το παρόν (πάει η ubuntu γραμματοσειρά :( ) αυτά τα λίγα είναι πιο εμφανή στην πρώτη μέρα λειτουργίας. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Επειδη διαβσα καποια αρνητικα σχολια πιο πισω με το KNOX ποιο ειναι το θεμα του ? Υπαρχουν καποια αρνητικα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Επειδη διαβσα καποια αρνητικα σχολια πιο πισω με το KNOX ποιο ειναι το θεμα του ? Υπαρχουν καποια αρνητικα?? εξαρταται απο το αν κανεις ρουτ κ περνας custom roms...αν ολ αυτα δεν σε ενδιαερουν τοτε δεν υπαρχει κανενα θεμα(αντιθετως ειναι πολυ καλο το knox για επαγγελματικη χρηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Για να μην επαναλαμβανόμαστε συνέχεια υπάρχει ολόκληρο θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375368 Μια αναζήτηση λιγότερο χρόνο θα σου έπαιρνε από το να γράψεις το μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Για να μην επαναλαμβανόμαστε συνέχεια υπάρχει ολόκληρο θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375368 Μια αναζήτηση λιγότερο χρόνο θα σου έπαιρνε από το να γράψεις το μήνυμα. Σε αναζητηση knox και samsung knox δεν μου εβγαλε το θεμα που εβαλες για αυτο ρωτησα .Ευχαριστω για το λινκ και η αναζητηση μου πηρε πολυ περρισοτερο χρονο χωρις αποτελεσμα απο το να γραψω το μηνυμα και να παρω 2 απαντησεις. ;) εξαρταται απο το αν κανεις ρουτ κ περνας custom roms...αν ολ αυτα δεν σε ενδιαερουν τοτε δεν υπαρχει κανενα θεμα(αντιθετως ειναι πολυ καλο το knox για επαγγελματικη χρηση) Ευχαριστω για την απαντηση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Εκανα και εγω αναβαθμιση μεσω Kies υπολογιστη. Η μπαταρια κατεβαινει τραγικα γρηγορα σε σχεση με πριν..... τι κανουμε τωρα? Επαναφορα εργοστασιακων και φτου και απο την αρχη στησιμο? Ελληνικο undranded ειναι. Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Ενα ακόμα που μου άρεσε είναι ο νέος τρόπος να απαντάς στην κλήση. Απλά πατάω στο εικονίδιο χωρίς να σύρω. Βρίσκεται στις Ρυθμίσεις/Προσβασιμότητα/Απάντηση-Τερματισμός κλήσης/τικ στο Πατήστε για απάντηση κλήσεων. :D Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Μου ηρθε μια αναβαθμιση μεσω KIES, ειμαι ροοτ αλλα ολα στοκ, απλα παταω εναρξη αναβαθμισης η πρεπει κατι να προσεξω επειδη ειμαι ρουτ ? Τhanks in advance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Mετά από 1 ημέρα χρήσης μερικά συμπεράσματα εν τάχει: 1. η μπαταρία είναι καλύτερη από πριν (και στα ίδια να ήταν θα ήμουν ευχαριστημένος) 2. είναι πιο γρήγορο (έχει lag ακόμα στον dialer αλλά τον ανοίγει σαφώς πιο γρήγορα) 3. μου αρέσει η κατηγοριοποίηση στις ρυθμίσεις 4. δεν μου αρέσει που δεν υποστηρίζει κανένα άλλο font από το play store προς το παρόν (πάει η ubuntu γραμματοσειρά :( ) αυτά τα λίγα είναι πιο εμφανή στην πρώτη μέρα λειτουργίας. Συμφωνώ με όλα, σαφώς καλύτερο user experience από την προηγούμενn έκδοση. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Κάπου είχα διαβάσει ότι αν βάλω την 4.3 με το knox , αν το κάνω root η περάσω άλλη rom τότε δεν θα λειτουργούν συγκεκρινενες εφαρμογές της Samsung. Ισχύει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος note 1 και εχω εναν φιλο που εχει καινουριο στο κουτι του το 2 και επειδη δεν το θελει μου το δινει 250. εχω καποιες ερωτησεις πριν το παρω.καταρχας υπαρχει περιπτωση να ειναι με 4.3 και να εχει knox και να μην μπορω να παιξω με ρουτ και καστομ λογω απωλειας εγγυησης? ηταν να παω στο 3 κατευθειαν αλλα ειναι τα διπλα λεφτα και δεν ξερω αν αξιζει να τα δωσω απο τη στιγμη που εχω παιξει και με το 2 και με το 3 και δε θεωρω πως το 2ο ειναι τοσο καλυτερο απο το 1ο. τελος θελω να ρωτησω για την υποστηριξη που υπαρχει σε ρομς για το 2.στο 1 εχω cyanogen 3.1 και ειμαι πολυ ευχαρηστημενος.και πριν απο αυτη βεβαια ειχα δοκιμασει αρκετες.γενικα υπαρχουν πολλες επιλογες? ευχαριστω για το χρονο σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος note 1 και εχω εναν φιλο που εχει καινουριο στο κουτι του το 2 και επειδη δεν το θελει μου το δινει 250. εχω καποιες ερωτησεις πριν το παρω.καταρχας υπαρχει περιπτωση να ειναι με 4.3 και να εχει knox και να μην μπορω να παιξω με ρουτ και καστομ λογω απωλειας εγγυησης? ηταν να παω στο 3 κατευθειαν αλλα ειναι τα διπλα λεφτα και δεν ξερω αν αξιζει να τα δωσω απο τη στιγμη που εχω παιξει και με το 2 και με το 3 και δε θεωρω πως το 2ο ειναι τοσο καλυτερο απο το 1ο. τελος θελω να ρωτησω για την υποστηριξη που υπαρχει σε ρομς για το 2.στο 1 εχω cyanogen 3.1 και ειμαι πολυ ευχαρηστημενος.και πριν απο αυτη βεβαια ειχα δοκιμασει αρκετες.γενικα υπαρχουν πολλες επιλογες? ευχαριστω για το χρονο σας!!! Για μένα αυτή τη στιγμή το 2 είναι best value for money. Αν είναι να το πάρεις τώρα, δε πρόκειται να έχει 4.3 Αλλά καλύτερα βιάσου αν είναι να το πάρεις, γιατί από χτες ξεκίνησε η διάθεση της 4.3 και δε ξέρει κανείς τι ρομ θα έχουν οι επόμενες παρτίδες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Για μένα αυτή τη στιγμή το 2 είναι best value for money. Αν είναι να το πάρεις τώρα, δε πρόκειται να έχει 4.3 Αλλά καλύτερα βιάσου αν είναι να το πάρεις, γιατί από χτες ξεκίνησε η διάθεση της 4.3 και δε ξέρει κανείς τι ρομ θα έχουν οι επόμενες παρτίδες. καλα το κινητο το εχει ο φιλος που μου το δινει 250.αν ειναι θα το παρω απο αυτον.απλα επειδη μου ειπε πως δε θελει να το ανοιξει αφου δε θα το χρησιμοποιησει δεν μπορω να δω και ποια εκδοση εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 καλα το κινητο το εχει ο φιλος που μου το δινει 250.αν ειναι θα το παρω απο αυτον.απλα επειδη μου ειπε πως δε θελει να το ανοιξει αφου δε θα το χρησιμοποιησει δεν μπορω να δω και ποια εκδοση εχει. 100% την 4.1 έχει οπότε πάρτο άφοβα. 250€ κλειστό είναι ΕΥΚΑΙΡΙΑ! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Εχει καταφερει κανεις να κατεβασει απο sammobile επισημες ρομ? Το τεραφαιλ μου βγαζει συνεχεια σφαλμα.Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα? Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 100% την 4.1 έχει οπότε πάρτο άφοβα. 250€ κλειστό είναι ΕΥΚΑΙΡΙΑ! οκ σας ευχαριστω για τις απαντησεις μαλλον θα παω να το χτυπησω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Εχει καταφερει κανεις να κατεβασει απο sammobile επισημες ρομ? Το τεραφαιλ μου βγαζει συνεχεια σφαλμα.Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα? Εγω απο κει περασα. Ολα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 (edited) Και ρωτάω εσάς που την έχετε βάλει και βλέπετε καλύτερη κατανάλωση... Όταν πατήσετε επανειλημμένα "διαγραφή μνήμης" πόσο είναι η λιγότερη ram που βλέπετε? εμένα δεν πέφτει κάτω από 700κατι, ενω στην 4.1.2 έπεφτε στα 400κατι, και η μπαταρία συνεχίζει να κατεβαίνει χωρίς λόγο! Κατεβάζω την έκδοση πάλι να την περάσω μέσω odin μετα απο εργοστασιακες ρυθμισεις. Εχει καταφερει κανεις να κατεβασει απο sammobile επισημες ρομ? Το τεραφαιλ μου βγαζει συνεχεια σφαλμα.Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα? Πριν λιγο που το τσεκαρα δουλευει, αλλα εγω την κατεβαζω απο αλλου και θελει 7 ωρες! Edited December 18, 2013 by m7ixalis συνενωση συνεχόμενων μυνηματων Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Θα σας κουράσω λίγο ακόμα, αλλά όπως καταλαβαίνετε θέλω να μάθω ότι περισσότερο γίνεται πριν προβώ στην αγορά της συσκευής! Με την έλευση της 4.3 εδώ και λίγες μέρες και αφού έχετε χρησιμοποιήσει και την 4.1.2 αν μπορεί ας αναφέρει κάποιος περιληπτικά τι μπορεί να κάνει με το πενάκι, ή ας δώσει το λινκ από κάποιο αντιπροσωπευτικό βίντεο. Σχέδιο, συγγραφή κειμένων, να χωρίζεις την οθόνη σε "κομμάτια" για τις εφαρμογές, το Air Command, κλπ. Μέχρι στιγμής έχω δει αυτά: http://www.youtube.com/watch?v=LfBRYdr9kQQhttp://www.youtube.com/watch?v=qjZgyBtfKkc Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Πριν λιγο που το τσεκαρα δουλευει, αλλα εγω την κατεβαζω απο αλλου και θελει 7 ωρες! Πρεπει να ηταν σκαλωμα της στιγμης γιατι τωρα ξεκινησε κανονικα. Δεν προκειται να την περασω αλλα καλο ειναι να υπαρχει.. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Παντως απο θεμα ταχυτητας, ειναι καλυτερη απο την 4.1.2 που ειχα πριν! Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts