achillesgk Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Τόσο καιρό περίμενα την αναβάθμιση και σήμερα που το αποχωρίστηκα βγήκε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 όλες αυτές οι 4.3 που λέτε έχουν και το knox έτσι; Να το ξέρετε αυτό...δεν υπάρχει γυρισμός μετά... Unrooted γαλλικό είναι και θα παραμείνει. Ασε που προσωπικά το KNOX το θεωρώ καλή προσπάθεια σε οτι αφορά τον επαγγελματικο προσανατολισμο της συσκευής. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 To Spen λειτουργεί όπως και πριν. Να ενημερώσω και εγώ που έχω ελληνικό ότι ήρθε και σε εμένα η αναβάθμιση 698mb Σε μενα ελληνικο ακομα δεν εχει ερθει τιποτα και ειμαι stock.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Εγώ την πέρασα από πάνω χωρίς να κάνω wipe και ενώ με την προηγούμενη είχα κολλήματα και δεν ήταν smooth, τώρα το βλέπω και δεν το χορταίνω. Λες και είναι ολοκαίνουργιο χωρίς να έχει καμία εφαρμογή περασμένη. Άψογα!!! :up: Γιατί τώρα με την 4.1.2 το έχω στημένο μια χαρά και θέλω να το κρατήσω έτσι... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Υπάρχει τρόπος να κάνω τις φωτογραφίες να αποθηκεύονται στη μνήμη του κινητού αντί για την sdcard, χωρίς root? Χρειάζομαι την πολίτιμη βοήθειά σας γιατί τώρα τελευταία εχουν καταστραφεί οι 4-5 πιο πρόσφατες φωτογραφιες στα καλά του καθουμένου και προσπαθώ να καταλάβω τι φταίει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Υπάρχει τρόπος να κάνω τις φωτογραφίες να αποθηκεύονται στη μνήμη του κινητού αντί για την sdcard, χωρίς root? Χρειάζομαι την πολίτιμη βοήθειά σας γιατί τώρα τελευταία εχουν καταστραφεί οι 4-5 πιο πρόσφατες φωτογραφιες στα καλά του καθουμένου και προσπαθώ να καταλάβω τι φταίει.. αν πατησεις στην καμερα και πας στην μπαρα αριστερα στο γραναζι (ρυθμισεις δηλαδη) η προτελευταια σειρα λεει αποθηκευση τηλεφωνο ή καρτα μνημης. προεπιλογη ειναι στη μνημη του κινητου αν θυμαμαι καλα. μιλαω για 4.1.2 ρομ. σκεψου αν μπορεις να φτιαξεις dropbox αν εχεις δυνατοτητα. με το που τραβας φωτο οταν συνδεεσαι στο ιντερνετ τραβα τις καινουργιες φωτο στον λογαριασμο σου. εγω το εχω επιλεξει οταν συνδεομαι σε wifi Μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Παιδιά,όσοι περάσατε το update καντε ενα κοπο να μας πειτε εντυπωσεις Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Δεν βλέπω κάποια lags και σε ότι αφορά την συμπεριφορά της συσκευής είναι λες και είναι καινούργιο κινητό. Σημειώνεται ότι όπως και με το 4.1.2 πριν, και αυτό πέρασε χωρίς factory reset. Συνολικά ήρθε το upgrade (773mb) και 3 αν δεν κάνω λάθος stability updates. Περισσότερα τις επόμενες ώρες /μέρες. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 αν πατησεις στην καμερα και πας στην μπαρα αριστερα στο γραναζι (ρυθμισεις δηλαδη) η προτελευταια σειρα λεει αποθηκευση τηλεφωνο ή καρτα μνημης. προεπιλογη ειναι στη μνημη του κινητου αν θυμαμαι καλα. μιλαω για 4.1.2 ρομ. σκεψου αν μπορεις να φτιαξεις dropbox αν εχεις δυνατοτητα. με το που τραβας φωτο οταν συνδεεσαι στο ιντερνετ τραβα τις καινουργιες φωτο στον λογαριασμο σου. εγω το εχω επιλεξει οταν συνδεομαι σε wifi Μονο. Σε ευχαριστώ πολύ! Χρησιμοποιώ το dropbox αλλά δεν εχω επιλέξει το αυτόματο ανέβασμα, το θεωρούσα άσκοπο. Θα του δώσω μια ευκαιρία, τελικά ισως χρειάζεται... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Δεν βλέπω κάποια lags και σε ότι αφορά την συμπεριφορά της συσκευής είναι λες και είναι καινούργιο κινητό. Σημειώνεται ότι όπως και με το 4.1.2 πριν, και αυτό πέρασε χωρίς factory reset. Συνολικά ήρθε το upgrade (773mb) και 3 αν δεν κάνω λάθος stability updates. Περισσότερα τις επόμενες ώρες /μέρες. Δηλαδη εκτος απο το βασικο,σου εβαλε κι αλλα μικρα updates στο καπακι? Στο θεμα καθυστερησεων στο ανοιγμα-κλεισιμο εφαρμογων που εβλεπα σε ολες τις leaked 4.3 πως το βλεπεις? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Δηλαδη εκτος απο το βασικο,σου εβαλε κι αλλα μικρα updates στο καπακι? Στο θεμα καθυστερησεων στο ανοιγμα-κλεισιμο εφαρμογων που εβλεπα σε ολες τις leaked 4.3 πως το βλεπεις? Όπως είπα 3 ή 4 Security updates. Ούτε ένα break... Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt27 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Παιδιά καποιο σχόλιο για την συμπεριφορά της μπαταρίας μετα την αναβάθμιση;εχω την εντύπωση πως το ξεζουμιζει λιγο παραπάνω απο το αναμενόμενο γιατι με 4.1.2 πετουσε το τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo14 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) το κέρατο μου μέσα με την βλαμμένη το Information Ticker στην lock screen που με είχε βολέψει τρελά εξαφανίστηκε με το update σε 4.3 υπάρχει λύση σε αυτό μην το σπάσω? Edited December 17, 2013 by teo14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 και εγω προς το παρον δεν βρισκω λογο να περασω official με knox, μαλλον θα βρω καμια καλη custom.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 To Spen λειτουργεί όπως και πριν. Να ενημερώσω και εγώ που έχω ελληνικό ότι ήρθε και σε εμένα η αναβάθμιση 698mbunbranded ελληνικη εχεις stock?Σε εμενα δε εχει ερθει ακομα παντως.περιεργο... Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Στο sammobile παντως που κοιταξα πριν λιγο για ελλαδα δεν εχει δωθει ακομα η επισημη:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) Είχα της cosmote και την είχα αλλάξει μέσω odin και είπα βάλει την unbranded. Βέβαια λόγω αυτού τώρα μου λέει όταν πάω να ελέγξω για update (έχω ήδη περάσει την 4.3) ότι δεν μπορεί να ελέγξει γιατί η συσκευή μου έχει τροποποιηθεί. Να βάλω και ένα screenshot μπας και κάνω λάθος. Edited December 17, 2013 by Bezbozny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charitosn Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Ναι ξεκινησε και σε εμενα το update 777.73mb και εγω με γαλλικη rom ειμαι. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) Χρησιμοποιώ το Pro Capture. Το κατεβασα και θα το τεσταρω. Ευχαριστώ! Εμένα είναι Ελληνικό και δεν εχει βγάλει τίποτα ακομα. Ειμαι με stock έκδοση και προσπαθω να αποφασίσω αν θα αναβαθμισω οταν θα έρθει η 4.3 η θα περιμένω να διαβάσω εντυπώσεις. .. Edited December 17, 2013 by derizio Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Είχα της cosmote και την είχα αλλάξει μέσω odin και είπα βάλει την unbranded. Βέβαια λόγω αυτού τώρα μου λέει όταν πάω να ελέγξω για update (έχω ήδη περάσει την 4.3) ότι δεν μπορεί να ελέγξει γιατί η συσκευή μου έχει τροποποιηθεί. Να βάλω και ένα screenshot μπας και κάνω λάθος. Τελικά όλα καλά έκανα μια επανεκκίνηση στην συσκευή και σταμάτησε να βγάζει ότι έχει τροποποιηθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Μόλις πήρα τα 50gb στο dropbox . Για πόσο καιρό είναι παιδιά;; 2 χρόνια; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Ναι για 2 Χρόνια είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Ναι για 2 Χρόνια είναι. Και μετα τα 2 χρόνια? Ξερεις τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Είτε πληρώνεις είτε μειώνεται στα free πολύ λιγότερα gb. Δεν νομίζω ότι χάνεις κάτι επειδή είναι αποθηκευμένα και στον η/υ απλώς, ότι νέο προσθέτεις, δεν θα συγχρονίζει και θα σου βγάζει ειδοποίηση. Σίγουρα θα σου έρθει έγκαιρα ενημέρωση από την εταιρία Dropbox κανά μήνα πριν λήξει η περίοδος. Το χρησιμοποιώ σχεδόν πενταετία και είναι 100% αξιόπιστο και απροβλημάτιστο, το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Καλημέρα. Μόλις μου ηρθε κι εμένα η 4.3 (ελληνικό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Καλημέρα μόλις ήρθε ειδοποίηση για την 4.3. Θέλει πλήρες backup για ΟΤΑ; θα μπει το Knox? Έχει πειραχτεί ο counter σε εμένα πρέπει να το κάνω root να βαλω triangle away να αλλαξω τον counter κ μετά να την βάλω; Εαν μπει δεν υπάρχει γυρισμός; θα μείνω για πάντα με stock? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts