Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολλοι εχουν αναφερει οτι εχουν λαβει ΟΤΑ με prerooted και οτι δουλευει και το Κιες.

Ενω υπαρχουν εφαρμογες οπως το OTARootKeeper (το ονομα λεει τι κανει), μεσω Κιες το ρουτ μαλλον θα χαθει.

Παντως εγω θα περιμενα μηπως "βγει" το Knox απο την 4,3 πριν την περασω.

Οπως ειπα υπαρχει και αλλος τροπος να αλλαξεις csc. Εχεις "insane chip"?

Πιστευω οτι οταν πας "ρουτ" θελεις να μεινεις "ρουτ" (http://lifehacker.com/top-10-reasons-to-root-your-android-phone-1079161983).

Επισης το Odin ειναι πιο ευκολο απο το Κιες!

insane chip????

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με έχεις μπερδέψει με τις official και τις prerooted :confused:

Σε stock rom ,κάνεις root, αλλάζεις csc ,μηδενίζεις με triangle ,και είσαι έτοιμος για OTA /kies και μέσα στην εγγύηση .

Ναι γίνεται στην prerooted να κάνεις unroot μέσα απο SU.

άρα εσύ τι προτείνεις???να κάνω root τη stock ή να περάσω prerooted??

4.1.2...και μετά triangle away για να μηδενίσω???και μετά αλλάζω το csc ε??

Έτσι ακριβώς ! ;)

Samsung galaxy s21+

απο ποια χωρα ειναι καλο να ειναι το νοτε ρε παιδια μπερδευτιλα...

στις γιορτες θα πεσουν κιαλλο η τιμες του νοτε 2 η απο γεναρη και μετα?

Παιδιά να κάνω άλλη μια ερώτηση για όποιον ξέρει.Στον μαμά τον browser δεν υπάρχει επιλογή να κάνει το κείμενο fit to screen όταν κάνουμε ζουμ; το ψάχνω αλλά δεν έχω βρει κάτι...

Παιδιά να κάνω άλλη μια ερώτηση για όποιον ξέρει.Στον μαμά τον browser δεν υπάρχει επιλογή να κάνει το κείμενο fit to screen όταν κάνουμε ζουμ; το ψάχνω αλλά δεν έχω βρει κάτι...

Νομίζω πως δε γίνεται. Αν πας στις ρυμίσεις>για προχωρημένους>αυτομ. προσαρμογή σελίδων, τις προσαρμόζει με το που τις ανοίγεις οπότε όταν κάνεις ζουμ είναι fitted στην οθόνη.

Νομίζω πως δε γίνεται. Αν πας στις ρυμίσεις>για προχωρημένους>αυτομ. προσαρμογή σελίδων, τις προσαρμόζει με το που τις ανοίγεις οπότε όταν κάνεις ζουμ είναι fitted στην οθόνη.

Αυτό ήθελα...να σαι καλά φίλε μου...Μετά όσο ζουμ και να κάνεις με double tap κάνει αυτόματο fit to screen το κείμενο...είπα κι εγώ.Αυτό το κινητό μόνο καφέ δεν κάνει.χαχα.2 μέρες το χω και ακόμη ανακαλύπτω πράγματα...

Καλησπέρα Μιχάλη,

όντως με βοήθησε αυτό που μου στειλες και σε ευχαριστώ.. το κινητό μου είναι απο Ολλανδία. τώρα λοιπόν αν περιμένω μέχρι να βγει η 4.3 για Ολλανδία και την περάσω στο Note μου θα είμαι και πάλι εντός εγγύησης??

Ρυθμίσεις ---> Πληροφορίες συσκευής ---> Ενημέρωση λογισμικού ----> Αυτόματη ενημέρωση ( ξετικαρέτο )

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά αυτό απλά δεν θα κάνει αυτόματη ενημέρωση την επόμενη φορά. Τώρα που μου έβγαλε ειδοποίηση στην μπάρα ότι έχει κατέβει η αναβάθμιση πως θα βγάλω αυτή την ειδοποίηση;

Σε αυτό δε γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει;

Ανοίγοντας το Kies μου λέει ότι η η τρέχουσα έκδοση είναι η:

PDA:MG1 / PHONE:MG1 / CSC:MG1 (INU)

Αφού έψαξα το ανάλογο θέμα εδώ βρήκα ότι η INU αναφέρεται σε ινδική έκδοση. Πήρα λοιπόν την Samsung να ρωτήσω αφού το αγόρασα από ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα και μου είπαν, αφού τους έδωσα το ΙΜΕΙ, ότι η συσκευή προορίζεται για Γερμανία.

Πως γίνεται λοιπόν να προορίζεται για Γερμανία και να έχει ινδική έκδοση; Επίσης αν εγώ θέλω να βάλω custom rom και να επαναφέρω μετά την official πως θα ξέρω ποια είναι η official;

Στην μπάρα του multi window πως μπορούμε να προσθέσουμε την αριθμομηχανή πχ;

Καλησπερα αντιμετωπιζω ενα προβληματακι με το νοτε 2 συνήθως οταν η μπαταρια πεσει αρκετα η οταν το κλεισω αποσυνδέεται απο τον λογαριασμο μου στο gmail με αποτελεσμα να χανω ολες τις επαφες και καποιες ρυθμισης οπως τους ηχους κλήσεις καθε ομαδας και αντε παλι απο την αρχη να τα ρυθμιζω.

ειναι καποια ρυθμιση που μπορω να κανω για να μην γινεται αυτο?

ειμαι στην 4.3 beta ροοτ.

ευχαριστω.

Στην μπάρα του multi window πως μπορούμε να προσθέσουμε την αριθμομηχανή πχ;

Μπορείς να προσθέσεις όποια εφαρμογή θελεις αρκεί να είσαι root και να βάλεις κάποιο app απο το play όπως το MultiWindow Manager .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Μπορείς να προσθέσεις όποια εφαρμογή θελεις αρκεί να είσαι root και να βάλεις κάποιο app απο το play όπως το MultiWindow Manager .

Χωρίς ρουτ δηλαδή δεν μπορείς να προσθέσεις ε;

απο ποια χωρα ειναι καλο να ειναι το νοτε ρε παιδια μπερδευτιλα...

στις γιορτες θα πεσουν κιαλλο η τιμες του νοτε 2 η απο γεναρη και μετα?

kaνεις ρε παιδια?

Συμβαίνει κάτι παράξενο με το note 2 μου. Όταν έχω κλήση και μιλάω από το bluetooth, η οθόνη δεν σβήνει. Ακόμη κι αν πατήσω το power button για να το κλειδώσω, συνεχίζοντας να μιλάω, μετά από δευτερόλεπτα ξανα ανάβει η οθόνη και δεν σβήνει παρά μόνο όταν τερματίσω την κλήση...Το έχει συναντήσει κανείς αυτό;

Χωρίς ρουτ δηλαδή δεν μπορείς να προσθέσεις ε;

Δυστυχώς όχι ,εκτός και αν τροποποίησης τις εφαρμογές που θελεις να βάλεις στο multi window αλλά πρέπει να γνωριζεις πως να κάνεις compile /decompile και τι ακριβως να προσθέσεις στο androidmanifest.xml .

kaνεις ρε παιδια?

Ολες οι χώρες είναι καλές ,αρκεί να ειναι ευρωπαϊκές ώστε να έχεις εγγύηση .

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)