pani169 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Πολλοι εχουν αναφερει οτι εχουν λαβει ΟΤΑ με prerooted και οτι δουλευει και το Κιες. Ενω υπαρχουν εφαρμογες οπως το OTARootKeeper (το ονομα λεει τι κανει), μεσω Κιες το ρουτ μαλλον θα χαθει. Παντως εγω θα περιμενα μηπως "βγει" το Knox απο την 4,3 πριν την περασω. Οπως ειπα υπαρχει και αλλος τροπος να αλλαξεις csc. Εχεις "insane chip"? Πιστευω οτι οταν πας "ρουτ" θελεις να μεινεις "ρουτ" (http://lifehacker.com/top-10-reasons-to-root-your-android-phone-1079161983). Επισης το Odin ειναι πιο ευκολο απο το Κιες! insane chip???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Με έχεις μπερδέψει με τις official και τις prerooted :confused: Σε stock rom ,κάνεις root, αλλάζεις csc ,μηδενίζεις με triangle ,και είσαι έτοιμος για OTA /kies και μέσα στην εγγύηση . Ναι γίνεται στην prerooted να κάνεις unroot μέσα απο SU. άρα εσύ τι προτείνεις???να κάνω root τη stock ή να περάσω prerooted?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Αν είσαι στην 4.1 κανε root . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Αν είσαι στην 4.1 κανε root . 4.1.2...και μετά triangle away για να μηδενίσω???και μετά αλλάζω το csc ε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 4.1.2...και μετά triangle away για να μηδενίσω???και μετά αλλάζω το csc ε?? Έτσι ακριβώς ! ;) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Έτσι ακριβώς ! ;) άντε να δούμε.... :D backup θα κάνω μέσω kies??γιατί θέλω να κρατήσω snote και μηνύματα... Edited December 6, 2013 by pani169 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 απο ποια χωρα ειναι καλο να ειναι το νοτε ρε παιδια μπερδευτιλα... στις γιορτες θα πεσουν κιαλλο η τιμες του νοτε 2 η απο γεναρη και μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Παιδιά να κάνω άλλη μια ερώτηση για όποιον ξέρει.Στον μαμά τον browser δεν υπάρχει επιλογή να κάνει το κείμενο fit to screen όταν κάνουμε ζουμ; το ψάχνω αλλά δεν έχω βρει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Τι μπορεί να φταίει; Ενώ κλείνω ότι εφαρμογή είναι ανοιχτή, δεν πέφτει κάτω από 1,5GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Παιδιά να κάνω άλλη μια ερώτηση για όποιον ξέρει.Στον μαμά τον browser δεν υπάρχει επιλογή να κάνει το κείμενο fit to screen όταν κάνουμε ζουμ; το ψάχνω αλλά δεν έχω βρει κάτι... Νομίζω πως δε γίνεται. Αν πας στις ρυμίσεις>για προχωρημένους>αυτομ. προσαρμογή σελίδων, τις προσαρμόζει με το που τις ανοίγεις οπότε όταν κάνεις ζουμ είναι fitted στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Νομίζω πως δε γίνεται. Αν πας στις ρυμίσεις>για προχωρημένους>αυτομ. προσαρμογή σελίδων, τις προσαρμόζει με το που τις ανοίγεις οπότε όταν κάνεις ζουμ είναι fitted στην οθόνη. Αυτό ήθελα...να σαι καλά φίλε μου...Μετά όσο ζουμ και να κάνεις με double tap κάνει αυτόματο fit to screen το κείμενο...είπα κι εγώ.Αυτό το κινητό μόνο καφέ δεν κάνει.χαχα.2 μέρες το χω και ακόμη ανακαλύπτω πράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesopos Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Καλημέρα . [ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ] Συχνές Eρωτήσεις / FAQ για το Galaxy Note II Καλησπέρα Μιχάλη, όντως με βοήθησε αυτό που μου στειλες και σε ευχαριστώ.. το κινητό μου είναι απο Ολλανδία. τώρα λοιπόν αν περιμένω μέχρι να βγει η 4.3 για Ολλανδία και την περάσω στο Note μου θα είμαι και πάλι εντός εγγύησης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ρυθμίσεις ---> Πληροφορίες συσκευής ---> Ενημέρωση λογισμικού ----> Αυτόματη ενημέρωση ( ξετικαρέτο ) Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά αυτό απλά δεν θα κάνει αυτόματη ενημέρωση την επόμενη φορά. Τώρα που μου έβγαλε ειδοποίηση στην μπάρα ότι έχει κατέβει η αναβάθμιση πως θα βγάλω αυτή την ειδοποίηση; Σε αυτό δε γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει; Ανοίγοντας το Kies μου λέει ότι η η τρέχουσα έκδοση είναι η: PDA:MG1 / PHONE:MG1 / CSC:MG1 (INU) Αφού έψαξα το ανάλογο θέμα εδώ βρήκα ότι η INU αναφέρεται σε ινδική έκδοση. Πήρα λοιπόν την Samsung να ρωτήσω αφού το αγόρασα από ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα και μου είπαν, αφού τους έδωσα το ΙΜΕΙ, ότι η συσκευή προορίζεται για Γερμανία. Πως γίνεται λοιπόν να προορίζεται για Γερμανία και να έχει ινδική έκδοση; Επίσης αν εγώ θέλω να βάλω custom rom και να επαναφέρω μετά την official πως θα ξέρω ποια είναι η official; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Στην μπάρα του multi window πως μπορούμε να προσθέσουμε την αριθμομηχανή πχ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sili Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Καλησπερα αντιμετωπιζω ενα προβληματακι με το νοτε 2 συνήθως οταν η μπαταρια πεσει αρκετα η οταν το κλεισω αποσυνδέεται απο τον λογαριασμο μου στο gmail με αποτελεσμα να χανω ολες τις επαφες και καποιες ρυθμισης οπως τους ηχους κλήσεις καθε ομαδας και αντε παλι απο την αρχη να τα ρυθμιζω. ειναι καποια ρυθμιση που μπορω να κανω για να μην γινεται αυτο? ειμαι στην 4.3 beta ροοτ. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKORPIOS007 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Η κατασταση της μπαταριας με 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 οθόνη πόση ώρα? πάντως φαίνεται τουλάχιστον ισάξια με 4.1.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Η κατασταση της μπαταριας με 4.3 2 μέρες; Με όλα ανοιχτά; Stock ή custom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Στην μπάρα του multi window πως μπορούμε να προσθέσουμε την αριθμομηχανή πχ; Μπορείς να προσθέσεις όποια εφαρμογή θελεις αρκεί να είσαι root και να βάλεις κάποιο app απο το play όπως το MultiWindow Manager . Edited December 6, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Μπορείς να προσθέσεις όποια εφαρμογή θελεις αρκεί να είσαι root και να βάλεις κάποιο app απο το play όπως το MultiWindow Manager . Χωρίς ρουτ δηλαδή δεν μπορείς να προσθέσεις ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKORPIOS007 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ειναι stock ρομ και οθονη σχεδον δυο ωρες με τα παντα ανοιχτα εκτος απο bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 απο ποια χωρα ειναι καλο να ειναι το νοτε ρε παιδια μπερδευτιλα... στις γιορτες θα πεσουν κιαλλο η τιμες του νοτε 2 η απο γεναρη και μετα? kaνεις ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Συμβαίνει κάτι παράξενο με το note 2 μου. Όταν έχω κλήση και μιλάω από το bluetooth, η οθόνη δεν σβήνει. Ακόμη κι αν πατήσω το power button για να το κλειδώσω, συνεχίζοντας να μιλάω, μετά από δευτερόλεπτα ξανα ανάβει η οθόνη και δεν σβήνει παρά μόνο όταν τερματίσω την κλήση...Το έχει συναντήσει κανείς αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 kaνεις ρε παιδια? Οποιαδήποτε ευρωπαική Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Χωρίς ρουτ δηλαδή δεν μπορείς να προσθέσεις ε; Δυστυχώς όχι ,εκτός και αν τροποποίησης τις εφαρμογές που θελεις να βάλεις στο multi window αλλά πρέπει να γνωριζεις πως να κάνεις compile /decompile και τι ακριβως να προσθέσεις στο androidmanifest.xml . kaνεις ρε παιδια? Ολες οι χώρες είναι καλές ,αρκεί να ειναι ευρωπαϊκές ώστε να έχεις εγγύηση . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts