Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ενα συν, αν μεινεις απο ...φακο!

δλδ?τι?εχει η οχι? τα τσεκαρα ν3 κ ν2 στο μεδιαμαρκ ...κ την ειχα τερμα αλλα δεν εφτανε του ν3

το πενακι κανει οτι κ του ν3?

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα στη παρέα του νοτελίου...Από σήμερα κι εγώ πανευτυχής κάτοχός του. Μια ερώτηση ρε παίδες,επειδή κατά λάθος έκανα μια ενημέρωση συστήματος που μου είχε βγάλει μόλις το άνοιξα. Πως βλέπω αν μου πέρασε το knox;

Καλησπέρα στη παρέα του νοτελίου...Από σήμερα κι εγώ πανευτυχής κάτοχός του. Μια ερώτηση ρε παίδες,επειδή κατά λάθος έκανα μια ενημέρωση συστήματος που μου είχε βγάλει μόλις το άνοιξα. Πως βλέπω αν μου πέρασε το knox;

Μενου---> ρυθμισεις ---> Πληροφοριες συσκευης και κοιτας για αρχη αν εχεις την 4.3 αν την εχεις θα εχεις και KNOX αν οχι τοτε δεν το εχεις

kTm Duke 690

Το knox έρχεται μαζί με την 4.3 αν έχεις ακόμα 4.1.2 δεν έχεις knox. Άσε που θα το καταλάβαινες κιόλας αφού υπάρχει και σαν εφαρμογή και εμφανίζεται και στη notifications bar.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Ποστ 13672. Συνθετη αναζητηση απο μελος (εμενα) θα το εβρησκες.

Αλλωστε και εγω ετσι το βρηκα, νομιζεις θυμαμαι που ηταν?

Εγω θα σου προτεινα να βαλεις prerooted 4.1.2 που δεν ανεβαζει το μετρητη και βλεπεις. Εχω δωσει λινκ.

Με αυτη θα εχεις και αλλους τροπους να αλλαξεις το csc σε περιπτωση που δεν θελεις να ακολουθησεις τη μεθοδο μου, η δεν μπορεις λογω "insane chip".

Και την prerooted που τη βρίσκω???δεν με αγχώνει το root άλλωστε είχα σε άλλα android τηλέφωνα που είχα...απλά η 4,3 με το knox με αγχώνει αν πάω να κάνω update ενώ είμαι root, και ο counter που γράφει....

Και την prerooted που τη βρίσκω???δεν με αγχώνει το root άλλωστε είχα σε άλλα android τηλέφωνα που είχα...απλά η 4,3 με το knox με αγχώνει αν πάω να κάνω update ενώ είμαι root, και ο counter που γράφει....

Να το πω παλι? Αντε να δουμε:

Συνθετη αναζητηση απο μελος (εμενα)

Μην τα περιμενουμε ολα στο πιατο. Ιδιως για ζητηματα μου μας εχουν δωθει "εισηγμένες" απαντησεις.

και την prerooted την περνάω κανονικά μέσω odin όπως κάνουμε φλασάρισμα κανονικά ε??? όμως μία απορία...όταν με το καλό βγει η 4,3 θα κάνω update ενώ είμαι ρουτ ή θα πρέπει να γίνω unroot πρώτα???

και την prerooted την περνάω κανονικά μέσω odin όπως κάνουμε φλασάρισμα κανονικά ε??? όμως μία απορία...όταν με το καλό βγει η 4,3 θα κάνω update ενώ είμαι ρουτ ή θα πρέπει να γίνω unroot πρώτα???

Όταν βγει θα την περάσεις με odin, δεν χρειαζεται να γίνεις unroot .

Samsung galaxy s21+

Παιδιά μια ερώτηση, γράφω sms και μου λέει πως θα σταλεί κατεστραμμένο...Και στέλνει ερωτηματικά σε μερικά γράμματα...τι να κάνω;;;

Παιδιά μια ερώτηση, γράφω sms και μου λέει πως θα σταλεί κατεστραμμένο...Και στέλνει ερωτηματικά σε μερικά γράμματα...τι να κάνω;;;

Εχεις αλλάξει πληκτρολόγιο?

Γενικά το στέλνει σωστα μονο με κεφαλαία και χωρίς τόνους...

Εχεις αλλάξει πληκτρολόγιο?

Γενικά το στέλνει σωστα μονο με κεφαλαία και χωρίς τόνους...

Ναι έχω βάλει το Swype...άρα πρέπει να αλλάξω εφαρμογή για sms για να δουλεύει σωστά;;;

Βάλε το Handcent. Ούτως ή άλλως η μαμά είναι ΓΤΠΚ. Eνα μεγάλο μείον δεν μπορείς να στείλεις μεγάλο σμσ. Στο μετατρέπει με το ζόρι μμσ.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Βάλε το Handcent. Ούτως ή άλλως η μαμά είναι ΓΤΠΚ. Eνα μεγάλο μείον δεν μπορείς να στείλεις μεγάλο σμσ. Στο μετατρέπει με το ζόρι μμσ.

Μπορείς να απενεργοποιησεις την επιλογη αυτή..

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Λοιπόν εδώ και 2 μέρες μου έχει βγάλει ειδοποίηση ότι έχει βγει νέα έκδοση για το Note 2 μου.

Ανοίγοντας το Kies μου λέει ότι η η τρέχουσα έκδοση είναι η:

PDA:MG1 / PHONE:MG1 / CSC:MG1 (INU)

Αφού έψαξα το ανάλογο θέμα εδώ βρήκα ότι η INU αναφέρεται σε ινδική έκδοση. Πήρα λοιπόν την Samsung να ρωτήσω αφού το αγόρασα από ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα και μου είπαν, αφού τους έδωσα το ΙΜΕΙ, ότι η συσκευή προορίζεται για Γερμανία.

Πως γίνεται λοιπόν να προορίζεται για Γερμανία και να έχει ινδική έκδοση; Επίσης αν εγώ θέλω να βάλω custom rom και να επαναφέρω μετά την official πως θα ξέρω ποια είναι η official;

Και τέλος, πως μπορώ να καταργήσω την ειδοποίηση στο Note 2 μου για εγκατάσταση της νέας έκδοσης η οποία έχει κατέβει ήδη; Αν κάνω επανεκκίνηση στο κινητό υπάρχει περίπτωση να κάνει μόνο του εγκατάσταση; Θέλω να αποφύγω να εγκαταστήσω την επίσημη με KNOX για να μπορώ να πειραματιστώ με custom...

Όταν βγει θα την περάσεις με odin, δεν χρειαζεται να γίνεις unroot .

μόνο μέσω odin??με kies δε γίνεται????αφού έτσι και αλλιώς θα το χάσω το root...στην ουσία κάνω root για να αλλάξω το csc και να περάσω ελληνικό, ώστε να κάνω update μέσω kies...

την prerooted μπορώ να την κάνω μετά full unroot μέσα από το SU???

Edited by pani169

Μπορείς να απενεργοποιησεις την επιλογη αυτή..

Ναι δεν το έγραψα καλά. Αυτό με το μμσ αφορά την μαμά εφαρμογή.

Ι need a six month vacation, twice a year.

μόνο μέσω odin??με kies δε γίνεται????αφού έτσι και αλλιώς θα το χάσω το root...στην ουσία κάνω root για να αλλάξω το csc και να περάσω ελληνικό, ώστε να κάνω update μέσω kies...

την prerooted μπορώ να την κάνω μετά full unroot μέσα από το SU???

Με έχεις μπερδέψει με τις official και τις prerooted :confused:

Σε stock rom ,κάνεις root, αλλάζεις csc ,μηδενίζεις με triangle ,και είσαι έτοιμος για OTA /kies και μέσα στην εγγύηση .

Ναι γίνεται στην prerooted να κάνεις unroot μέσα απο SU.

Samsung galaxy s21+

Λοιπόν εδώ και 2 μέρες μου έχει βγάλει ειδοποίηση ότι έχει βγει νέα έκδοση για το Note 2 μου.

Ανοίγοντας το Kies μου λέει ότι η η τρέχουσα έκδοση είναι η:

PDA:MG1 / PHONE:MG1 / CSC:MG1 (INU)

Αφού έψαξα το ανάλογο θέμα εδώ βρήκα ότι η INU αναφέρεται σε ινδική έκδοση. Πήρα λοιπόν την Samsung να ρωτήσω αφού το αγόρασα από ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα και μου είπαν, αφού τους έδωσα το ΙΜΕΙ, ότι η συσκευή προορίζεται για Γερμανία.

Πως γίνεται λοιπόν να προορίζεται για Γερμανία και να έχει ινδική έκδοση; Επίσης αν εγώ θέλω να βάλω custom rom και να επαναφέρω μετά την official πως θα ξέρω ποια είναι η official;

Και τέλος, πως μπορώ να καταργήσω την ειδοποίηση στο Note 2 μου για εγκατάσταση της νέας έκδοσης η οποία έχει κατέβει ήδη; Αν κάνω επανεκκίνηση στο κινητό υπάρχει περίπτωση να κάνει μόνο του εγκατάσταση; Θέλω να αποφύγω να εγκαταστήσω την επίσημη με KNOX για να μπορώ να πειραματιστώ με custom...

Ρυθμίσεις ---> Πληροφορίες συσκευής ---> Ενημέρωση λογισμικού ----> Αυτόματη ενημέρωση ( ξετικαρέτο )

kTm Duke 690

μόνο μέσω odin??με kies δε γίνεται????αφού έτσι και αλλιώς θα το χάσω το root...

Πολλοι εχουν αναφερει οτι εχουν λαβει ΟΤΑ με prerooted και οτι δουλευει και το Κιες.

Ενω υπαρχουν εφαρμογες οπως το OTARootKeeper (το ονομα λεει τι κανει), μεσω Κιες το ρουτ μαλλον θα χαθει.

Παντως εγω θα περιμενα μηπως "βγει" το Knox απο την 4,3 πριν την περασω.

στην ουσία κάνω root για να αλλάξω το csc και να περάσω ελληνικό, ώστε να κάνω update μέσω kies...

Οπως ειπα υπαρχει και αλλος τροπος να αλλαξεις csc. Εχεις "insane chip"?

Πιστευω οτι οταν πας "ρουτ" θελεις να μεινεις "ρουτ" (http://lifehacker.com/top-10-reasons-to-root-your-android-phone-1079161983).

Επισης το Odin ειναι πιο ευκολο απο το Κιες!

Δοκίμασε να κρατήσεις πατημένο το power button για δέκα δεκαπέντε δευτερόλεπτα να δεις αν ανοίγει. Ενδέχεται να μην σβήνει αλλά να κολλάει. Επίσης δοκίμασε να καλέσεις το νούμερο σου όταν σου το κάνει αυτό για να δεις αν καλεί. Αν συμβαίνουν όλα αυτά τότε το πρόβλημα σου είναι το insane chip. Δες και πες για να σου πω πως το έλυσα εγώ γιατί είχα παρόμοιο πρόβλημα.

Θα μπορουσες να αναφερεις πως το ελυσες γιατι παρομοιο προβλημα αντιμετωπιζει φιλος και ειναι ετοιμος να παει για σερβις.

Ειναι μονιμη-ασφαλης λυση ή να εκμεταλλευτουμε καλυτερα την εγγυηση τωρα που ισχυει ακομα?

Εχει ηδη γινει reset χωρις αποτελεσμα. Insanechip δειχνει το eMMC BRICKBUG CHECK...

Edited by no_

Παιδιά θέλω μια βοήθεια.

Πέρασα την 4.3 καθώς μου ήρθε ειδοποίηση στο κινητό και την επόμενη έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Το πρόβλημά μου είναι ανοίγοντας το τηλέφωνο μετά την επαναφορά δεν υπάρχει η ελληνική γλώσσα. Πως θα την περάσω; Ευχαριστώ.

Καλημέρα παιδιά,

λοιπόν έχω κάποιες απορίες και αν και παλιός στα android (καινούριος όμως σε note 2), θεωρώ πως αντί να βγάζω μόνος συμπεράσματα καλό θα ταν να ρωτήσω εσάς.

1ον, πως μπορώ να δω από ποια χώρα προέρχεται το κινητό μου??

2ον, είχα την 4.1.2 και μέσω odin πέρασα χθες την 4.3 (την ινδική). όλα καλά μέχρι στιγμής εκτός του ότι δεν λειτουργούν οι γρήγορες εντολές (μου λέει συνεχώς πως γρήγορες εντολές διεκόπησαν σε όποια γλώσσα και αν επιλέξω να το χρησιμοποιήσω). Ξέρει κανείς γιατί και αν μπορώ να το διορθώσω??

3ον, διάβασα κάπου πως τώρα που έχω την 4.3 αν και official, είμαι εκτός εγγύησης μέχρι να περάσω εκείνη την ROM που είναι για το κινητό μου και τη χώρα προέλευσης του. είναι αλήθεια αυτό? και αν ναι, την επίσημη μπορώ να την περάσω πάνω από αυτην μέσω odin??

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και για την όποια βοήθεια.

Θα μπορουσες να αναφερεις πως το ελυσες γιατι παρομοιο προβλημα αντιμετωπιζει φιλος και ειναι ετοιμος να παει για σερβις.

Ειναι μονιμη-ασφαλης λυση ή να εκμεταλλευτουμε καλυτερα την εγγυηση τωρα που ισχυει ακομα?

Εχει ηδη γινει reset χωρις αποτελεσμα. Insanechip δειχνει το eMMC BRICKBUG CHECK...

To διο ακριβως εκανε και σε μενα.δεν ειχα insanechip.εκανα φορματ και περναγα μια-μια εφαρμογη.εφταιγε η εφαρμογη singpost που ειχα βαλει

Μεσα σε 5 λεπτα χρησης ιντερνετ απο 100 η μπαταρια να παει 97 ειναι λογικο???

Εγω παντως επιμενω οτι με την 4.1.1 δεν τα ειχα αυτα....(ειμαι 4.1.2)..

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)