Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πηρα και εγω το θηριο σε μπλε ! Υπεροχο , γερμανικης προελευσης (απο kaizershop)

Παιδια να ρωτησω κατι..

Εχετε παρατηρησει οτι οταν κανετε hover το πενακι στην οθονη ,δηλαδη οταν δεν ακουμπατε και βγαινει αυτοτο μικρο μπλε κυκλακι , κοντα στα σημεια που υπαρχουν οι γωνιες της οθονης (και κυριως στην κατω δεξια μερια) το κυκλακι αυτο δεν ειναι σταθερο και καμια φορα δεν εμφανιζεται καν? Σαν να "απομαγνητιζεται". Αυτο συμβαινει βεβαια μονο κατα το hover..

Γενικοτερα στις γωνιες , παρατηρω οτι δεν ειναι τοσο σταθερο οσο στο κεντρο της οθονης για παραδειγμα!

Μικρο το κακο βεβαια , αλλα συμβαινει και σε αλλους;

Με τι ασχολουμαστε :rolleyes::lol:

Καλορίζικο. Έκανες άριστη επιλογή.

Μην αγχώνεσαι για το πενάκι στις άκρες της οθόνης, έτσι είναι σε όλους, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Έχει να κάνει με την αρχή λειτουργίας του Wacom digitizer.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Το θέμα με την μπαταρία μάλλον λύθηκε. Πέρασε όλο το βράδυ και έμεινε στο 86% που το είχα αφήσει. Όσο για την έκδοση του Hong Kong έχω φόβο μήπως επειδή είναι άλλης χώρας δεν δουλεύει σωστά. Το έχω δει σε συσκευή φίλου.

Το θέμα με την μπαταρία μάλλον λύθηκε. Πέρασε όλο το βράδυ και έμεινε στο 86% που το είχα αφήσει. Όσο για την έκδοση του Hong Kong έχω φόβο μήπως επειδή είναι άλλης χώρας δεν δουλεύει σωστά. Το έχω δει σε συσκευή φίλου.

τι έκανες τελικά με την μπαταρία?

τι έκανες τελικά με την μπαταρία?

Πέρα από το wakelock detector και τη συχνή παρακολούθησή του (και μια επανεκκίνηση μετά από ένα σκάλωμα που έφαγε) δεν έχω κάνει κάτι άλλο. Δύο βράδια τώρα πάει τέλεια αλλά και γενικά τις δύο τελευταίες μέρες. Η πορεία θα δείξει αλλά φαίνεται να έστρωσε.

Αν η ΡΟΜ ειναι για N7100 θα ειναι οκ.

Αν καποιος χρησιμοποιει φωνητικη κληση μεσω Bluetooth ακουστικου, παρακαλω να μου πει με τι και πως το δουλευει.

Χρησιμοποιώ αυτή την εφαρμογή και είμαι πολύ ικανοποιημένος:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyberon.cvsd

Καλορίζικο. Έκανες άριστη επιλογή.

Μην αγχώνεσαι για το πενάκι στις άκρες της οθόνης, έτσι είναι σε όλους, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Έχει να κάνει με την αρχή λειτουργίας του Wacom digitizer.

Ευχαριστώ!

Σιγουρα! Το κινητο ειναι υπεροχο , πραγματικα , και ερχομενος απο ενα galaxy s1 , εννοειται οτι ειναι η μερα με την νυχτα!

Γνωστος ειχε νο Note 2 απο τα τελη του προηγουμενου χρονου , και πραγματικα το ζηλευα!

Αν και αργοπορημενα , το απεκτησα και εγω.

Η αγορα του , αξιζει και με το παραπανω και τωρα κατα την γνωμη μου,εδικα σε αυτη την τιμη.Ειναι ενα σταθερο και δοκιμασμενο τηλεφωνο με πληρης υποστηριξη απο xda.Δεν του λειπει τιποτα.Ή μαλλον δεν ζηλευω και τιποτα απο πιο καινουρια μοντελα (note 3 γκουχ γκουχ :lol: )

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Χρησιμοποιώ αυτή την εφαρμογή και είμαι πολύ ικανοποιημένος:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyberon.cvsd

Κατ' αρχας, ευχαριστω.

Το δοκιμασα αυτο σε αλλο τηλεφωνο και:

• Δεν δουλευε πατωντας το πληκτρο του ακουστικου.
  • Ηθελε να συνδεθει στο δικτυο πριν δουλεψει, εστω και με το μικροφωνο της συσκευης.

Νομιζα δεν θα δουλευε ουτε με το Ν2.

Τι ακουστικο χρησιμοποιεις?

Ένα plantronics legend και δουλεύει μια χαρά... Όπως και με ένα nokia παλαιότερα.

Ακολούθησες όλες τις οδηγίες;

ADDITIONAL INFORMATION

To enable Bluetooth hands-free voice dialing, please make sure to check these items:

1. Make sure that the platform of your phone is Android 2.2 (Froyo) or above, and your headset supports Bluetooth hands-free profile.

2. Install this app on your phone instead of SD card.

3. Restart your phone after installing Cyberon Voice Speed Dial.

4. Re-pair your Bluetooth headset and phone after installing Cyberon Voice Speed Dial, if they have been paired.

5. On Jelly Bean (Android 4.1), please be kind to update Google Search to the last version, then go to "Settings"->"Apps"->"All", find Google Search and clean the default, Voice Commander could be launched by pressing the BT headset's button in the end.

If you're looking for a voice dialing application that doesn't require you to record voice tags in advance, please search for "Cyberon Voice Commander" on Android Market

:!: Να θυμίσω / ενημερώσω και δημοσίως πως τα greeklish απαγορεύονται βάσει των κανονισμών του forum τους οποίους αποδεχτήκατε κατά την εγγραφή σας. Παρακαλώ προς συμμόρφωση βάσει των κανονισμών αυτών για να μην υπάρξουν κυρώσεις.

Εννοείται πως μηνύματα γραμμένα κατά αυτό τον τρόπο διαγράφονται καθώς και όλη η συζήτηση που τα περιλαμβάνει.

Samsung galaxy s21+

Ένα plantronics legend και δουλεύει μια χαρά... Όπως και με ένα nokia παλαιότερα.

Ακολούθησες όλες τις οδηγίες;

ADDITIONAL INFORMATION

To enable Bluetooth hands-free voice dialing, please make sure to check these items:

1. Make sure that the platform of your phone is Android 2.2 (Froyo) or above, and your headset supports Bluetooth hands-free profile.

2. Install this app on your phone instead of SD card.

3. Restart your phone after installing Cyberon Voice Speed Dial.

4. Re-pair your Bluetooth headset and phone after installing Cyberon Voice Speed Dial, if they have been paired.

5. On Jelly Bean (Android 4.1), please be kind to update Google Search to the last version, then go to "Settings"->"Apps"->"All", find Google Search and clean the default, Voice Commander could be launched by pressing the BT headset's button in the end.

If you're looking for a voice dialing application that doesn't require you to record voice tags in advance, please search for "Cyberon Voice Commander" on Android Market

Ωπα! Για το Cyberon Voice Commander ισχυαν αυτα που εγραψα παραπανω.

Για το Speed Dial, δουλευε μια χαρα με το μικρόφωνο της συσκευης, αλλα δεν ενεργοποιουνταν με το πληκτρο το ακουστικου.

Ακολουθησα ολη αυτη τη διαδικασια που γραφεις, αλλα τιποτα. Ισως ηταν θεμα τηλεφωνου η ακουστικου (SE-HBH-PV715 σε GT-S5300 running stock 2.3.6)

Το ιδιο ακουστικο μεταξυ αλλων το ειχα με ενα P3300 running WM6 και δουλευε σαν το Commander (no prerecorded tags needed) και ενεργοποιουνταν απο το πληκτρο του ακουστικου, κανενα προβλημα.

Εσενα, ενεργοποιειται κανονικα απο το πληκτρο ε?

Το ΝΟΤΕ 2, με εκδοση 4.1.2, μπορει να ρουταριστει με αυτον τον παρακατω τροπο οπως το Galaxy S2 ?

- Root στο Galaxy S II με Ice Cream Sandwich

Aπλούστατος τρόπος από τους Phil3759 και Rachmat3 των XDA, χωρίς την ανάγκη για kernel. Δουλεύει σε ΙCS, αλλά όχι σε προηγούμενες εκδόσεις. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το "brickbug" κάποιων συσκευών οπότε μπορεί να γίνει άφοβα απ'όλους.

Προσοχή: ** Xρειάζεται εξωτερική κάρτα microsd για να γίνει το πρώτο βήμα **

Root

1. Κατεβάστε αυτό το αρχείο και βάλτε το στην εξωτερική κάρτα sd.

2. Kάντε επανεκκίνηση σε recovery mode (δείτε σχεδιάγραμμα για τα 3 κουμπιά στο επόμενο μήνυμα, μόνο που τώρα αντί για volume down πατάμε volume UP)

3. Επιλέξτε apply update from external storage, χρησιμοποιώντας τα κουμπιά ήχου, και το power για επιλογή.

4. Επιλέξτε το Root_SuperSU.0.98-Busybox.1.20.2-S2-signed.zip που κατεβάσατε στο βήμα 1. Αυτό ητανε, είστε root. Αφού κάνετε reboot, βρείτε την εφαρμογή SuperSU στις εφαρμογές σας, τρέξτε την και κάντε update αν ζητήσει.

ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;)

Το ΝΟΤΕ 2, με εκδοση 4.1.2, μπορει να ρουταριστει με αυτον τον παρακατω τροπο οπως το Galaxy S2 ?

Prerooted πιο ευκολα και χωρις flash counter raise.

Prerooted πιο ευκολα και χωρις flash counter raise.

Ωραίος. Και σε περίπτωση που θέλει να γυρίσεις σε non-root?

Παιδιά μου χάνει συνέχεια την προεπιλογή του πληκτρολογίου. Έχω το swype και συνέχεια μου το γυρνάει σε μαμά. Έχω σβήσει προεπιλογές κτλ αλλά συνεχίζει. Καμία ιδέα?
Same Sh..t , Different Day

Παιδιά μου χάνει συνέχεια την προεπιλογή του πληκτρολογίου. Έχω το swype και συνέχεια μου το γυρνάει σε μαμά. Έχω σβήσει προεπιλογές κτλ αλλά συνεχίζει. Καμία ιδέα?

μηπως εχεις sotmax v13 stable v2 ;

Μαμά είμαι ρουτ

Πάγωσε το stock πληκτρολόγιο με titanium .

Samsung galaxy s21+

Πάγωσε το stock πληκτρολόγιο με titanium .

Το έκανα και συνεχίζει αλλά αντί να μου γυρνάει σε στοκ δεν μου εμφανίζει καθόλου πληκτρολόγιο αφού είναι παγωμένο το άλλο

Δεν αφήνετε τους τσακωμούς να μου λύσετε το πρόβλημα. .

Κανεις απεγκατάσταση το swype,κανεις εκκαθάριση δεδομενων απο το στοκ,reboot,ξαναβαζεις τις γλώσσες στο στοκ και ξαναπερνας το swype.

Κανεις απεγκατάσταση το swype,κανεις εκκαθάριση δεδομενων απο το στοκ,reboot,ξαναβαζεις τις γλώσσες στο στοκ και ξαναπερνας το swype.

Αντε να δουμε...

Ευχαριστώ..

Μέχρι στιγμής δουλεύει..Να δω για πόσο ακόμη..

Μόλις σταμάτησε. .Αλλη λυση κανεις?

Edited by karajim80

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)