Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια. Ειμαι καινουριος στο site.εχω το λευκο note 2.ολα καλα. Το εχω ευχαριστηθεί.Ομως εχω ενα μικρό θεμα τις τελευταιες 2 εβδομαδες και θελω τα φωτα καποιου που γνωριζει. Χωρις να εχω κατεβασει κανενα antivirus οταν παω να κατεβασω καποια ταινια μαυριζει η οθονη και μου πεταει ενα Internet διακόπηκε και μου κλείνει ολες τις ανοιχτες σελίδες. Να προσθεσω οτι το πιανει και το παιζει και ο μικρος και το μονο που υποθετω ειναι οτι θα εχει αλλαξει τιποτα ρυθμισεις. Κατεβαζε κανονικα και μια ωραια μερα σταμάτησε. Δεν εχω προβλημα με το κινητο αλλα δεν μπορω να ακουω τη γυναικα μου να μου λεει οτι στο s4 κατεβαζει και οτι εχει προβλημα το τηλ. Μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλικα Μάνος
note 2, note 3, s4, και s6

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πήγαινε ρυθμίσεις >διαχειριστής εφαρμογών >όλα > βρες τον broswer και κανε του μια εκκαθάριση .

Samsung galaxy s21+

Παιδες δυστυχώς και παλι οταν παω να κανω download σε ταινια οταν ξεκινάει μου μαυριζει η οθόνη και μου πεταει ένα com.android.browser διακοπηκε. Τι να κανω? Να το βαψω μπλε και να το πεταξω στη θαλασσα?

Παιδες δυστυχώς και παλι οταν παω να κανω download σε ταινια οταν ξεκινάει μου μαυριζει η οθόνη και μου πεταει ένα com.android.browser διακοπηκε. Τι να κανω? Να το βαψω μπλε και να το πεταξω στη θαλασσα?

Έκανες αυτο που σου είπα ?

Δοκίμασε με κάποιον άλλον broswer απο το play store .

Samsung galaxy s21+

Μπορείς να καλέσεις και μέσω του αμαξιού ή μόνο να απαντάς σε κλήσεις, έστω με αναγνώριση καλούντος. Εμένα το πρώτο μέρος... δεν...

Το ιδιο και εγω.και λαμβανω και καλω οποια κληση θελω

Ok. Κατεβασα και τον mozzila αλλα και παλι τιποτα. Αρα μαλλον δεν φταιει ο explorer. Πρεπει να είναι κάποια ρύθμιση του κινητού.ακουω προτασεις και λυσεις. Ευχαριστω για τον χρονο σας.

εχουμε κανα νεο για εμας που δεν μας εχει ερθει ακομα το update?? :ninja:
the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

μήπως είναι εύκολο να ανεβάσει κανείς screenshot με την κατανάλωση της μπαταρίας του γιατι κατι περίεργο μου συμβαίνει εδω και καμία εβδομάδα και αδειάζει αρκετα πιο εύκολα.

Την τραγική συμπεριφορά του bt να διόρθωναν και δεν με ενδιαφέρουν όλα τα άλλα. Εδώ έχει προβλήματα ακόμα και με το ΗΜ1500 της ίδιας της Samsung. Μην αναφερθώ σε συνεργασία με το bt του αμαξιού μου.

Εννοεις με την 4.1.2,ή εχεις βαλει ανορθοδοξα την 4.3;

Παντως με την πρωτη,εχω κι εγω, μερικες φορες ομως,προβληματα με το ΒΤ που εχω,δηλαδη ενα MW1,που καποιες φορες,και ενω με ακουνε,εγω δεν τους ακουω,και αναγκαζομαι να ανοιγω το μεγαφωνο του τηλεφωνου για να ακουσω.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Την 4.1.2 έχω, Ελληνική rom με OTA αναβάθμιση. Αυτό που λές συμβαίνει τις περισσότερες φορρές.

Η αλήθεια είναι ότι η Samsung εχει ένα θέμα με τα bt γενικά.Χρήσιμοποιω πολλά χρόνια bt και ακριβά συστήματα με ανοικτές ακροάσεις λόγω δουλειάς και πάντα όσο ήμουν με στοκ ρομ, σε όλα τα Samsung κινητά (κι εχουν περασει σχεδον ολα απο τα χερια μου) ειχα θεματακια, άλλες φορές μικρά κι άλλες φορές μεγάλα. Παρατηρούσα ότι όσες φορές στο παρελθόν έβαζα custom roms που βασίζονταν σε καθαρό android, ως δια μαγείας όλα τα bt δούλευαν άψογα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έφταιγαν τα κινητά αλλά το χεράκι το άχρηστο της σαμυ ;)

Καποιοι που παραπονιεστε εχετε απολυτο δικιο και σας καταλαβαινω, αλλα εδω δεν μπορει να φιαξει ακομη την εφαρμογη της συλλογής (και στο note 3 συνεχιζει να λαγκαρει), το bt θα έφτιαχνε?

Edited by truckman

Μολις μου ηρθε το ασυρματο κιτ για note 2.απο fastetech εκανε 22 μερες.ωραια μαγκια η καρτουλα.τωρα ασυρματη φορτιση

Μολις μου ηρθε το ασυρματο κιτ για note 2.απο fastetech εκανε 22 μερες.ωραια μαγκια η καρτουλα.τωρα ασυρματη φορτιση

To μόνο πρόβλημα είναι ότι αργεί η φόρτιση, σαν usb υπολογιστή. :)

Μπορεις να κανεις μια κοινοποιηση το συνδεσμο με αυτο που πηρες?

Ευχαριστω!

ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;)

To μόνο πρόβλημα είναι ότι αργεί η φόρτιση, σαν usb υπολογιστή. :)

Σε αυτο εχεις δικιο.οταν ειμαι σπιτι το αφηνω στο φορτιστη πανω.και αστο να φορτιζει οσο θελει.καλυτερα κιολας σιγα σιγα απο οτι εχω ακουσει

Παρατηρούσα ότι όσες φορές στο παρελθόν έβαζα custom roms που βασίζονταν σε καθαρό android, ως δια μαγείας όλα τα bt δούλευαν άψογα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έφταιγαν τα κινητά αλλά το χεράκι το άχρηστο της σαμυ ;)

Υπάρχει όμως καμιά σοβαρή custom που να υποστηρίζει το S Pen ή έχουμε κολλήσει με την μαμά forever;

Φαντάζομαι ότι χρειάζεται και αυτό

Qi Inductive Wireless Charging Upgrade Kit for Samsung Galaxy Note 2

Εχω το φορτιστη απο το nexus.μια χαρα καθεται

Υπάρχει όμως καμιά σοβαρή custom που να υποστηρίζει το S Pen ή έχουμε κολλήσει με την μαμά forever;

Εχω σταματησει τις custom παρα πολυ καιρό πριν, δεν εχεις ησυχια με αυτες.Κανουμε οτι δεν βλεπουμε καποια στραβα και συνεχιζουμε με την σταθερότητα που μας προσφερουν στο συνολο οι στοκ.

Εχω σταματησει τις custom παρα πολυ καιρό πριν, δεν εχεις ησυχια με αυτες.Κανουμε οτι δεν βλεπουμε καποια στραβα και συνεχιζουμε με την σταθερότητα που μας προσφερουν στο συνολο οι στοκ.

Στοκ με ρουτ..οτι καλυτερο:thumbup:

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)