margaris2 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Γεια σας παιδια. Ειμαι καινουριος στο site.εχω το λευκο note 2.ολα καλα. Το εχω ευχαριστηθεί.Ομως εχω ενα μικρό θεμα τις τελευταιες 2 εβδομαδες και θελω τα φωτα καποιου που γνωριζει. Χωρις να εχω κατεβασει κανενα antivirus οταν παω να κατεβασω καποια ταινια μαυριζει η οθονη και μου πεταει ενα Internet διακόπηκε και μου κλείνει ολες τις ανοιχτες σελίδες. Να προσθεσω οτι το πιανει και το παιζει και ο μικρος και το μονο που υποθετω ειναι οτι θα εχει αλλαξει τιποτα ρυθμισεις. Κατεβαζε κανονικα και μια ωραια μερα σταμάτησε. Δεν εχω προβλημα με το κινητο αλλα δεν μπορω να ακουω τη γυναικα μου να μου λεει οτι στο s4 κατεβαζει και οτι εχει προβλημα το τηλ. Μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλικα Μάνος Παράθεση note 2, note 3, s4, και s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Πήγαινε ρυθμίσεις >διαχειριστής εφαρμογών >όλα > βρες τον broswer και κανε του μια εκκαθάριση . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaris2 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Παιδες δυστυχώς και παλι οταν παω να κανω download σε ταινια οταν ξεκινάει μου μαυριζει η οθόνη και μου πεταει ένα com.android.browser διακοπηκε. Τι να κανω? Να το βαψω μπλε και να το πεταξω στη θαλασσα? Παράθεση note 2, note 3, s4, και s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Παιδες δυστυχώς και παλι οταν παω να κανω download σε ταινια οταν ξεκινάει μου μαυριζει η οθόνη και μου πεταει ένα com.android.browser διακοπηκε. Τι να κανω? Να το βαψω μπλε και να το πεταξω στη θαλασσα? Έκανες αυτο που σου είπα ? Δοκίμασε με κάποιον άλλον broswer απο το play store . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Μπορείς να καλέσεις και μέσω του αμαξιού ή μόνο να απαντάς σε κλήσεις, έστω με αναγνώριση καλούντος. Εμένα το πρώτο μέρος... δεν... Το ιδιο και εγω.και λαμβανω και καλω οποια κληση θελω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaris2 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Ok. Κατεβασα και τον mozzila αλλα και παλι τιποτα. Αρα μαλλον δεν φταιει ο explorer. Πρεπει να είναι κάποια ρύθμιση του κινητού.ακουω προτασεις και λυσεις. Ευχαριστω για τον χρονο σας. Παράθεση note 2, note 3, s4, και s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 εχουμε κανα νεο για εμας που δεν μας εχει ερθει ακομα το update?? :ninja: Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakeras Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 μήπως είναι εύκολο να ανεβάσει κανείς screenshot με την κατανάλωση της μπαταρίας του γιατι κατι περίεργο μου συμβαίνει εδω και καμία εβδομάδα και αδειάζει αρκετα πιο εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Την τραγική συμπεριφορά του bt να διόρθωναν και δεν με ενδιαφέρουν όλα τα άλλα. Εδώ έχει προβλήματα ακόμα και με το ΗΜ1500 της ίδιας της Samsung. Μην αναφερθώ σε συνεργασία με το bt του αμαξιού μου. Εννοεις με την 4.1.2,ή εχεις βαλει ανορθοδοξα την 4.3; Παντως με την πρωτη,εχω κι εγω, μερικες φορες ομως,προβληματα με το ΒΤ που εχω,δηλαδη ενα MW1,που καποιες φορες,και ενω με ακουνε,εγω δεν τους ακουω,και αναγκαζομαι να ανοιγω το μεγαφωνο του τηλεφωνου για να ακουσω. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Την 4.1.2 έχω, Ελληνική rom με OTA αναβάθμιση. Αυτό που λές συμβαίνει τις περισσότερες φορρές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) Η αλήθεια είναι ότι η Samsung εχει ένα θέμα με τα bt γενικά.Χρήσιμοποιω πολλά χρόνια bt και ακριβά συστήματα με ανοικτές ακροάσεις λόγω δουλειάς και πάντα όσο ήμουν με στοκ ρομ, σε όλα τα Samsung κινητά (κι εχουν περασει σχεδον ολα απο τα χερια μου) ειχα θεματακια, άλλες φορές μικρά κι άλλες φορές μεγάλα. Παρατηρούσα ότι όσες φορές στο παρελθόν έβαζα custom roms που βασίζονταν σε καθαρό android, ως δια μαγείας όλα τα bt δούλευαν άψογα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έφταιγαν τα κινητά αλλά το χεράκι το άχρηστο της σαμυ ;) Καποιοι που παραπονιεστε εχετε απολυτο δικιο και σας καταλαβαινω, αλλα εδω δεν μπορει να φιαξει ακομη την εφαρμογη της συλλογής (και στο note 3 συνεχιζει να λαγκαρει), το bt θα έφτιαχνε? Edited November 25, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigassos19 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Ρε παιδια ποτε τελικα θα την παρουμε την 4.3 ? Την εχει παρει κανεις Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Δεν την έχει πάρει κανένας. Λογικά μέσα στις επόμενες 3 εβδομάδες θα την πάρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Μολις μου ηρθε το ασυρματο κιτ για note 2.απο fastetech εκανε 22 μερες.ωραια μαγκια η καρτουλα.τωρα ασυρματη φορτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Μολις μου ηρθε το ασυρματο κιτ για note 2.απο fastetech εκανε 22 μερες.ωραια μαγκια η καρτουλα.τωρα ασυρματη φορτιση To μόνο πρόβλημα είναι ότι αργεί η φόρτιση, σαν usb υπολογιστή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nabagos Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Μολις μου ηρθε το ασυρματο κιτ για note 2.απο fastetech εκανε 22 μερες.ωραια μαγκια η καρτουλα.τωρα ασυρματη φορτιση Μπορεις να κανεις μια κοινοποιηση το συνδεσμο με αυτο που πηρες? Ευχαριστω! Παράθεση ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 http://www.fasttech.com/products/0/10001947/1142300-qi-inductive-wireless-charging-receiver-patch-for- Αυτο εδω ειναι φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Φαντάζομαι ότι χρειάζεται και αυτό Qi Inductive Wireless Charging Upgrade Kit for Samsung Galaxy Note 2 Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 To μόνο πρόβλημα είναι ότι αργεί η φόρτιση, σαν usb υπολογιστή. :) Σε αυτο εχεις δικιο.οταν ειμαι σπιτι το αφηνω στο φορτιστη πανω.και αστο να φορτιζει οσο θελει.καλυτερα κιολας σιγα σιγα απο οτι εχω ακουσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Παρατηρούσα ότι όσες φορές στο παρελθόν έβαζα custom roms που βασίζονταν σε καθαρό android, ως δια μαγείας όλα τα bt δούλευαν άψογα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έφταιγαν τα κινητά αλλά το χεράκι το άχρηστο της σαμυ ;) Υπάρχει όμως καμιά σοβαρή custom που να υποστηρίζει το S Pen ή έχουμε κολλήσει με την μαμά forever; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Φαντάζομαι ότι χρειάζεται και αυτό Qi Inductive Wireless Charging Upgrade Kit for Samsung Galaxy Note 2 Εχω το φορτιστη απο το nexus.μια χαρα καθεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Υπάρχει όμως καμιά σοβαρή custom που να υποστηρίζει το S Pen ή έχουμε κολλήσει με την μαμά forever; Εχω σταματησει τις custom παρα πολυ καιρό πριν, δεν εχεις ησυχια με αυτες.Κανουμε οτι δεν βλεπουμε καποια στραβα και συνεχιζουμε με την σταθερότητα που μας προσφερουν στο συνολο οι στοκ. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Εχω σταματησει τις custom παρα πολυ καιρό πριν, δεν εχεις ησυχια με αυτες.Κανουμε οτι δεν βλεπουμε καποια στραβα και συνεχιζουμε με την σταθερότητα που μας προσφερουν στο συνολο οι στοκ. Στοκ με ρουτ..οτι καλυτερο:thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Prerooted stock 4.1.2, no flash counter raise: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47491052&postcount=825 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Μπήκα στο recovery mode και μου γράφει "aplling multi-csc applied the CSC-code:DBT succesfully applieed multi-csc" γιατί έχει multi csc???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts