ageliko445 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Εναι υποκειμενικο το θεμα συνφορουμιτη, αναλογως τις αναγκες σου πρατεις. Το μεγκα παντως ειναι πολυ κατωτερο απο τα άλλα 2 αρα προς νοτε 2 να παω αφου θελω μεγαλη οθονη? ποιο ομως το 4g or 3g?και ποια η διαφορα εκτος απο το g? ποσο πολυ χρεισιμοποιιτε εσεις το 4 γ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSINOS88 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Πάνε στο εικονίδιο "τηλέφωνο" πάτα το... Όταν σου ανοίξει πληκτρολόγιο για να συμπληρώσεις αριθμό πάτα το πλήκτρο menu το αριστερά αφής. -Ρυθμίσεις κλήσης-Επιπλέον ρυθμίσεις- και στην ταυτότητα καλούντος πάτα πανω και επέλεξε..απόκρυψη αριθμού. Είσαι έτοιμος. Ελπίζω να βοήθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 καλημερα κι απο μενα. Ξερει κανεις οταν προσθετεις καποιες επαφες στη λιστα απορριψης πως γινεται να μη δέχεσαι κλησεις; Βαζω επαφες ετσι αλλα οταν δοκιμαζω να καλεσω απο μια τετοια επαφη δεχομαι κανονικα κλησεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 έχω αγοράσει τον περασμένο Νοέμβρη απο κατάστημα στο Αιγάλεω μεσώ internet ενα Νοτε ΙΙ. Eχω χάσει την απόδειξη και τηλεφώνησα στο κατάστημα να μου την στείλει με mail. Η απάντηση που πήρα ήταν ό,τι η απόδειξη κόπηκε απο ταμιακή και δεν μπορεί να την ξαναεκτυπωσει.Τι κανω τωρα που χρειάζομαι την απόδειξη για την εγγύηση? Αντίστοιχο πρόβλημα είχα & εγώ με την δική μου απόδειξη αγοράς. Το δικό μου το είχα αγοράσει από το Public & πήγα εκεί & μου δώσαν σφραγισμένο αντίγραφο. Είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν επανεκτυπωση. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Πήγαινε στη λίστα απόρριψης και στον αριθμό μου δήλωσες, βάλε την ρύθμιση περιέχει (να μη είναι ακριβώς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Εγώ στη θέση σου θα απευθυνομουν στη Samsung.Εχω την εντύπωση με βάση το imei βρίσκουν για πόσο καιρό έχεις εγγυηση Συμφωνω.χρειαστηκε την εγγυηση η αδερφη μου πηγε smartec και απλα πατησε η γραμματεια το imei και της ειπε κομπλε η εγγυηση.αυτο εγινε πριν καμια βδομαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos5 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 γεια σας παιδια το κινητο δεν συνδεεται αμεσως στο ιντερνετ οταν χρησιμοποιω το ιντερνετ του παροχου vodafone αργει δηλαδη να βγαλει το H, H+ κλπ Παράθεση Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 γεια σας παιδια το κινητο δεν συνδεεται αμεσως στο ιντερνετ οταν χρησιμοποιω το ιντερνετ του παροχου vodafone αργει δηλαδη να βγαλει το H, H+ κλπ Πριν που ειχα vodafone για να μου βγαλει H+ επρεπε να κανω ταμα στη τηνο.περιοχη ελευσινα.μηπως φταιει και σε σενα η περιοχη σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Παιδιά ξέρετε αν γίνεται να μην μετράει ο μετρητής δεδομένων μια συγκεκριμένη εφαρμογή πόσα δεδομένα έχει χρησιμοποιησει?Κανεις που να ξερει? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ενα προβλημα σπαστικο εχω ρε σεις..ειμαι συνδεδεμενος κανονικα στο router του σπιτιου(wind - zte ZXV10 H108L το ασπρο το κλασικο). Οταν ομως αποσυνδεθω και παω να ξαναμπω δεν μπαινει με τιποτα..μονο αν κλεισω το router και το ξανανοιξω. Δεν το κανει παντα αλλα 1 στις 10 φορες μπορει να το κανει..το ιδιο προβλημα ειχα και με το S2.. Λογικα το router θα φταιει ε? thanks..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Συμφωνω.χρειαστηκε την εγγυηση η αδερφη μου πηγε smartec και απλα πατησε η γραμματεια το imei και της ειπε κομπλε η εγγυηση.αυτο εγινε πριν καμια βδομαδα Μήπως ήταν ελληνικής αντιπροσωπίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ενα προβλημα σπαστικο εχω ρε σεις..ειμαι συνδεδεμενος κανονικα στο router του σπιτιου(wind - zte ZXV10 H108L το ασπρο το κλασικο). Οταν ομως αποσυνδεθω και παω να ξαναμπω δεν μπαινει με τιποτα..μονο αν κλεισω το router και το ξανανοιξω. Δεν το κανει παντα αλλα 1 στις 10 φορες μπορει να το κανει..το ιδιο προβλημα ειχα και με το S2.. Λογικα το router θα φταιει ε? thanks..:) Από την στιγμή που στο κάνει και στο s2, ναι το ρούτερ φταίει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ενα προβλημα σπαστικο εχω ρε σεις..ειμαι συνδεδεμενος κανονικα στο router του σπιτιου(wind - zte ZXV10 H108L το ασπρο το κλασικο). Οταν ομως αποσυνδεθω και παω να ξαναμπω δεν μπαινει με τιποτα..μονο αν κλεισω το router και το ξανανοιξω. Δεν το κανει παντα αλλα 1 στις 10 φορες μπορει να το κανει..το ιδιο προβλημα ειχα και με το S2.. Λογικα το router θα φταιει ε? thanks..:) Αστα, γιατι εδω κι ενα μηνα που ζητησα καινουριο ρουτερ απο τη wind και μου έστειλαν το zte εχω πει το δεσποτη Παναγιωτη.Συνδεεται στο wifi αλλα δεν δινει προσβαση στο net.Φυσικα οχι παντα, αλλα αμα του την δώσει θελει επανεκκίνηση το ρουτερ.Ηταν και ο λογος που εβγαλα την 4.3 και γυρισα στην 4.1.2 (γιατι υπεθετα οτι μάλλον θα εφταιγε αυτο) κι εχω φαει μεγαλο ξενερωμα με το πισωγυρισμα.Να πω οτι παιζει ασυμβατοτητα του συγκεκριμενου ρουτερ με το note2 γιατι στο ζετακι του πιτσιρικα μου δεν το εχει κανει ποτε Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Από την στιγμή που στο κάνει και στο s2, ναι το ρούτερ φταίει. Ναι αυτο σκεφτηκα και γω. Αστα, γιατι εδω κι ενα μηνα που ζητησα καινουριο ρουτερ απο τη wind και μου έστειλαν το zte εχω πει το δεσποτη Παναγιωτη.Συνδεεται στο wifi αλλα δεν δινει προσβαση στο net.Φυσικα οχι παντα, αλλα αμα του την δώσει θελει επανεκκίνηση το ρουτερ.Ηταν και ο λογος που εβγαλα την 4.3 και γυρισα στην 4.1.2 (γιατι υπεθετα οτι μάλλον θα εφταιγε αυτο) κι εχω φαει μεγαλο ξενερωμα με το πισωγυρισμα.Να πω οτι παιζει ασυμβατοτητα του συγκεκριμενου ρουτερ με το note2 γιατι στο ζετακι του πιτσιρικα μου δεν το εχει κανει ποτε Αρα εχουμε θεμα..και γω με 4.1.2 ειμαι αλλα δυστυχως δεν ειναι αυτο το προβλημα..thanks..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos5 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Πριν που ειχα vodafone για να μου βγαλει H+ επρεπε να κανω ταμα στη τηνο.περιοχη ελευσινα.μηπως φταιει και σε σενα η περιοχη σου? εγώ μένω στη Μαγούλα αλλα αυτό δεν το έκανε πριν και αυτό που λέω είναι ότι αργεί να συνδεθει οχι οτι δεν βγαζει H+,Καθυστερή δηλαδή να κλειδώσει το σήμα Παράθεση Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Κι εμενα το κανει τωρα που πηγα vodafone.Πριν που ειχα κοσμοτε δεν ειχα τετοιο θεμα. Και στο Galaxy S4 ηταν πολυ χειροτερο το φαινομενο.Αργουσε παρα πολυ κι αλλες φορες δεν ελεγε να παει Η+.Αναγκαζομουν να κλεισω τα δεδομενα και να τα ξανανοιξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos5 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 (edited) Κι εμενα το κανει τωρα που πηγα vodafone.Πριν που ειχα κοσμοτε δεν ειχα τετοιο θεμα. Και στο Galaxy S4 ηταν πολυ χειροτερο το φαινομενο.Αργουσε παρα πολυ κι αλλες φορες δεν ελεγε να παει Η+.Αναγκαζομουν να κλεισω τα δεδομενα και να τα ξανανοιξω. Το θέμα είναι ότι δεν το εκανε αυτο πριν και παντα ήμουν στη vodafone ισως κανουν τιποτε εργασιες -αλαγες στο δίκτυο τους αυτη την στιγμη δεν μπορω να συνδεθω καθολου συνδεεται για πολυ λιγο και με πεταει Edited November 2, 2013 by marinos5 Παράθεση Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibilos789 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Αστα, γιατι εδω κι ενα μηνα που ζητησα καινουριο ρουτερ απο τη wind και μου έστειλαν το zte εχω πει το δεσποτη Παναγιωτη.Συνδεεται στο wifi αλλα δεν δινει προσβαση στο net.Φυσικα οχι παντα, αλλα αμα του την δώσει θελει επανεκκίνηση το ρουτερ.Ηταν και ο λογος που εβγαλα την 4.3 και γυρισα στην 4.1.2 (γιατι υπεθετα οτι μάλλον θα εφταιγε αυτο) κι εχω φαει μεγαλο ξενερωμα με το πισωγυρισμα.Να πω οτι παιζει ασυμβατοτητα του συγκεκριμενου ρουτερ με το note2 γιατι στο ζετακι του πιτσιρικα μου δεν το εχει κανει ποτε Μήπως έχει πρόβλημα το dhcp ( Είναι η λειτουργία που δίνει αυτόματα ip στις συσκευές)του router σου? Μπορεί να έχει ρύθμιση εξ αρχής π.χ. να δίνει ip σε 2 -3 clients και το κινητο να τυχαίνει να είναι η 4 γιαυτό όταν επανεκινείς το router ίσως δίνει απο την αρχή Ip και το πιάνει και αυτό Δοκίμασε να βάλεις χειροκίνητα ip στο κινητό σου κάποια απο το εύρος που γράφει ο router και πιστέυω ότι θα λυθεί το πρόβλημα. Κοίταξε μόνο απο πριν σε κάποια άλλη συσκευή ποιες ip για dns σου δίνει το router και για να τις βάλεις και αυτές χειροκίνητα και νομίζω θα είσαι κομπλέ. Παράθεση SMARTPHONES NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI TABLET GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 (edited) Μήπως έχει πρόβλημα το dhcp ( Είναι η λειτουργία που δίνει αυτόματα ip στις συσκευές)του router σου? Μπορεί να έχει ρύθμιση εξ αρχής π.χ. να δίνει ip σε 2 -3 clients και το κινητο να τυχαίνει να είναι η 4 γιαυτό όταν επανεκινείς το router ίσως δίνει απο την αρχή Ip και το πιάνει και αυτό Δοκίμασε να βάλεις χειροκίνητα ip στο κινητό σου κάποια απο το εύρος που γράφει ο router και πιστέυω ότι θα λυθεί το πρόβλημα. Κοίταξε μόνο απο πριν σε κάποια άλλη συσκευή ποιες ip για dns σου δίνει το router και για να τις βάλεις και αυτές χειροκίνητα και νομίζω θα είσαι κομπλέ. Σωστο αυτο που λες αλλα δεν μπορω καθε φορα που ανοιγω το ρουτερ να ξαναβαζω χειροκινητα την ip στο note,δεδομενου οτι καθε φορα μετα απο reboot του ρουτερ η ip αλλαζει.Ειναι πολυ σπαστικο γμτ αυτο που συμβαινει και παρουσιαζεται μονο στα 2 note μου, ουτε στα λαπτοπ αλλα ουτε και στο z του γιου μου,ειμαι στο αμην να αγορασω ρουτερ Edited November 2, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 (edited) Ενα προβλημα σπαστικο εχω ρε σεις..ειμαι συνδεδεμενος κανονικα στο router του σπιτιου(wind - zte ZXV10 H108L το ασπρο το κλασικο). Οταν ομως αποσυνδεθω και παω να ξαναμπω δεν μπαινει με τιποτα..μονο αν κλεισω το router και το ξανανοιξω. Δεν το κανει παντα αλλα 1 στις 10 φορες μπορει να το κανει..το ιδιο προβλημα ειχα και με το S2.. Λογικα το router θα φταιει ε? thanks..:) Ασε με να μαντέψω; Είναι η ***** που δίνει η Wind, έτσι δεν είναι; Υπάρχει θεραπεία. Το πετάς από το παράθυρο τη Δευτέρα (προσοχή να μην περνάει κανένας από κάτω) και βάζεις ένα οποιοδήποτε άλλο, ακόμα και κάτι σε TPLink με 20€ και το πρόβλημα διορθώνεται ως δια μαγείας. :lol: Ας προσέχουμε λίγο με τους χαρακτηρισμούς Edited November 2, 2013 by mindfield Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibilos789 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Σωστο αυτο που λες αλλα δεν μπορω καθε φορα που ανοιγω το ρουτερ να ξαναβαζω χειροκινητα την ip στο note,δεδομενου οτι καθε φορα μετα απο reboot του ρουτερ η ip αλλαζει.Ειναι πολυ σπαστικο γμτ αυτο που συμβαινει και παρουσιαζεται μονο στα 2 note μου, ουτε στα λαπτοπ αλλα ουτε και στο z του γιου μου,ειμαι στο αμην να αγορασω ρουτερ Δεν χρειάζεται να βάζεις συνέχεια νεα ip. Του ρουτερ σου που θα πρέπει να βάλεις σαν default getaway μένει πάντα η ιδια και*είναι συνηθως 192.168.1.1. Η δικια σου δηλ αυτη που θα βάλεις στο κινητό θα εχει προβλημα μονο αν την δωσει ο ρουτερ σε αλλη συσκευή οποτε θα υπάρχει conflict. Αλλα αυτο θα ειναι πολύ σπανιο. Ειδικα αν βάλεις μια προς το τελος του εύρους που έχει δεν θα έχεις σχεδον ποτέ πρόβλημα. Δοκιμασε το και θα δεις.* Παράθεση SMARTPHONES NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI TABLET GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triavas Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Δεν χρειάζεται να βάζεις συνέχεια νεα ip. Του ρουτερ σου που θα πρέπει να βάλεις σαν default getaway μένει πάντα η ιδια και*είναι συνηθως 192.168.1.1. Η δικια σου δηλ αυτη που θα βάλεις στο κινητό θα εχει προβλημα μονο αν την δωσει ο ρουτερ σε αλλη συσκευή οποτε θα υπάρχει conflict. Αλλα αυτο θα ειναι πολύ σπανιο. Ειδικα αν βάλεις μια προς το τελος του εύρους που έχει δεν θα έχεις σχεδον ποτέ πρόβλημα. Δοκιμασε το και θα δεις.* Πολύ σωστά τα φίλε bibilos789, απλά σαν σημείωση δεν χρειάζεται όταν δηλώνουμε static ip να παίρνουμε μια διεύθυνση ip μέσα από το εύρος του DHCP, απλά χρειαζόμαστε μια διεύθυνση που να ανήκει στο ίδιο network με τον router μας. Οπότε ο φίλος μπορεί να δηλώσει μια διεύθυνση που δεν έχει καν σχέση με τη διευθυνσιοδότηση του DHCP του, άρα δεν θα έχει και πρόβλημα με conflicts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 mega or note 2? πειτε ρε παιδια πηγα στο μεντια μαρκ και τα τεσταρα ..πεταει και το μεγα...ποιο γρηγορα φορτονε στο ο μπροουζερ ...δε θελω πενακι αλλα θελω ραδιο,δεν θελω μικρη μπαταρια αλλα θελω μεγαλη οθονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 mega or note 2? πειτε ρε παιδια πηγα στο μεντια μαρκ και τα τεσταρα ..πεταει και το μεγα...ποιο γρηγορα φορτονε στο ο μπροουζερ ...δε θελω πενακι αλλα θελω ραδιο,δεν θελω μικρη μπαταρια αλλα θελω μεγαλη οθονη... Μόνο και μόνο που θέτεις σύγκριση μεταξύ των δύο αυτών συσκευών πάρε το mega. .. Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 mega or note 2? πειτε ρε παιδια πηγα στο μεντια μαρκ και τα τεσταρα ..πεταει και το μεγα...ποιο γρηγορα φορτονε στο ο μπροουζερ ...δε θελω πενακι αλλα θελω ραδιο,δεν θελω μικρη μπαταρια αλλα θελω μεγαλη οθονη... Φίλε ειλικρινά δεν ξέρω αν πραγματικά μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος. Πιο υποκειμενικό δεν μπορεί να γίνει το ζήτημα της επιλογής του κινητού που εσύ ο ίδιος θα χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου. Σε κάθε κινητό θα βρεις συν και πλην, τα οποία προκύπτουν από τις ανάγκες για τις οποίες το προορίζεις. Το θέμα είναι ποιο από τα 2 θα σε διευκολύνει σε αυτά που θες να κάνεις. Εγώ για παράδειγμα έχω και σου προτείνω ασυζητητί το Note, αλλά σε βοηθάει η άποψη μου όταν δεν γνωρίζεις τις δικές μου ανάγκες, οι οποίες μπορεί να διαφέρουν κατά πολύ από τις δικές σου? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts