Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά σε λίγο καιρό θα δώσω το Note 2 στον πατέρα μου και θα μου δώσει το Galaxy S3.

Έλα πες μας! Πόσα θα βγάλεις από την ανταλλαγή! Γιατί μου φαίνεται δύσκολο από το note ii να πας στο siii.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά σε λίγο καιρό θα δώσω το Note 2 στον πατέρα μου και θα μου δώσει το Galaxy S3.τ μονό που με απαολεί είναι τα δεδομένα μου. Εντάξει με μουσική,φωτογραφίες και επαφές. Εγώ θέλω όμως να κάνω backup και τα μηνύματα καθώς και το progress μου στο Grand Theft Auto 3. Να το μεταφέρω δηλαδή στο S3 όπως ακριβώς είναι στο Note 2 ( δηλαδή τερματισμένο ) . Με τα μηνύματα επίσης, πως μπορώ να τα κάνω backup και να τα περάσω στο S3;

Μια λύση για εύκολη μεταφορά δεδομένων (δεν ξέρω αν κανει και για τα save) είναι το smart switch mobile . τωρα για τα save , Αν είναι και τα δυο ρουτ μπορείς να το κανεις με το datasync, αν δεν είναι root δοκίμασε με το helium ( carbon) με λίγη βαβουρα.

Samsung galaxy S3

Galaxy Tab 10.1 (p7500)

Χαιρετώ όλη την παρέα. Θέλω να ρωτήσω για 2 προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί τελευταία :

1) Σήμερα διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να βάλω ξυπνητήρι στο κινητό μου. Μπαίνω στην stock εφαρμογή clock, πατάω το + για να προσθέσω μια αφύπνιση και ξαφνικά κολλάει. Μετά από 3-4 δευτερόλεπτα με πετάει στην κεντρική οθόνη βγάζοντας μου το μήνυμα "Unfortunately, clock has stopped". Το όλο θέμα δημιουργήθηκε ξαφνικά. Έκανα εκκαθάριση εφαρμογής και restart αλλά δεν έγινε τίποτα. Να σημειωθεί ότι εδώ και πολύ καιρό, στο κινητό μου δεν έχουν μπει εφαρμογές καινούριες. Καμία ιδέα?

2) Το αλλά πρόβλημα είναι όταν μπαίνω στην εφαρμογή gallery, δεν μου εμφανίζονται όλα τα album των φωτογραφιών. Όλα είναι περασμένα στην external card, αλλά γύρω στα 3 album δεν μου φαίνονται. Μέσω του ES file Explorer όμως μπορώ κανονικότατα να πάω στον φάκελο και να δω τις φώτο. Any idea και για εδώ?

Καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλους. Αν μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι και να μου πείτε αν σας το κάνει κι εσάς. Όταν πηγαίνω στο site της Google με τον stock browser και δεν είμαι ήδη συνδεμένος στη Google, εμφανίζεται ένα κίτρινο pop-up που μου δίνει τη δυνατότητα να συνδεθώ αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσω email/password. Όπως στο screenshot παρακάτω:

http://i43.tinypic.com/2ujtmw2.jpg

Αυτό απ' ό,τι θυμάμαι κάποτε δούλευε και έμπαινα πατώντας απλά το κουμπάκι "Sign in". Από χτες που προσπαθώ δεν μπορώ να το κάνω να μπει αυτόματα. Μου ξαναβγάζει το pop-up 3-4 φορές και μετά σταματάει, αλλά δεν συνδέεται... Ο μόνος τρόπος για να συνδεθώ είναι να δώσω χειροκίνητα email/password. Δεν είναι τόσο σημαντικό, αλλά επειδή είμαι τελειομανής και θέλω τα πάντα να δουλεύουν τέλεια, θέλω να ρωτήσω αν σας το κάνει κι εσάς. Υποπτεύομαι πως είναι θέμα των servers της Google και δεν έχει να κάνει με τη συσκευή.

Αν μπορείτε δοκιμάστε το και πείτε μου τι σας κάνει. Αν είστε ήδη συνδεμένοι μέσω του stock browser, απλά αποσυνδεθείτε και κάντε refresh τη σελίδα της Google ή πατήστε το κουμπάκι "Είσοδος" μέχρι να σας εμφανιστεί το παραπάνω κίτρινο pop-up. Μετά πατήστε "Sign in" και πείτε μου αν σας βάζει αυτόματα.

Ευχαριστώ πολύ.

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλους. Αν μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι και να μου πείτε αν σας το κάνει κι εσάς. Όταν πηγαίνω στο site της Google με τον stock browser και δεν είμαι ήδη συνδεμένος στη Google, εμφανίζεται ένα κίτρινο pop-up που μου δίνει τη δυνατότητα να συνδεθώ αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσω email/password. Όπως στο screenshot παρακάτω:

http://i43.tinypic.com/2ujtmw2.jpg

Αυτό απ' ό,τι θυμάμαι κάποτε δούλευε και έμπαινα πατώντας απλά το κουμπάκι "Sign in". Από χτες που προσπαθώ δεν μπορώ να το κάνω να μπει αυτόματα. Μου ξαναβγάζει το pop-up 3-4 φορές και μετά σταματάει, αλλά δεν συνδέεται... Ο μόνος τρόπος για να συνδεθώ είναι να δώσω χειροκίνητα email/password. Δεν είναι τόσο σημαντικό, αλλά επειδή είμαι τελειομανής και θέλω τα πάντα να δουλεύουν τέλεια, θέλω να ρωτήσω αν σας το κάνει κι εσάς. Υποπτεύομαι πως είναι θέμα των servers της Google και δεν έχει να κάνει με τη συσκευή.

Αν μπορείτε δοκιμάστε το και πείτε μου τι σας κάνει. Αν είστε ήδη συνδεμένοι μέσω του stock browser, απλά αποσυνδεθείτε και κάντε refresh τη σελίδα της Google ή πατήστε το κουμπάκι "Είσοδος" μέχρι να σας εμφανιστεί το παραπάνω κίτρινο pop-up. Μετά πατήστε "Sign in" και πείτε μου αν σας βάζει αυτόματα.

Ευχαριστώ πολύ.

κ σε μενα κανει τα ιδια...κ στου κολλητου με s3...αρα δεν ειναι θεμα κινητων μαλλον

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω κ γω την κινητάρα (έχω s3) αλλά θέλω να ρωτήσω 2 πραματάκια. Πρώτον έλεγα να το πάρω κλασσικά σε λευκό αλλά είδα οτι έχει βγει και σε καφέ, το καφέ λέει τίποτα το έχει κανένας πως σας φαίνεται ? και δεύτερον τώρα έχει 410 ευρώ λέτε σε 2 βδομάδες που βγαίνει το note 3 να πέσει η τιμή του ή λόγο ζήτησης μήπως την ανεβάσουν κ όλας ?

κ σε μενα κανει τα ιδια...κ στου κολλητου με s3...αρα δεν ειναι θεμα κινητων μαλλον

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Μάλλον είναι θέμα Google και όχι των συσκευών μας. Κάτι πρέπει να έχουν πειράξει στη διαδικασία authentication και δεν παίζει το pop-up.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Παιδες καμια εφαρμογη για handwrite notes που να ειναι ποιο γρηγορη απο το Snote ?

και να εχει widgetακι για quick note.

Thanks.

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω κ γω την κινητάρα (έχω s3) αλλά θέλω να ρωτήσω 2 πραματάκια. Πρώτον έλεγα να το πάρω κλασσικά σε λευκό αλλά είδα οτι έχει βγει και σε καφέ, το καφέ λέει τίποτα το έχει κανένας πως σας φαίνεται ? και δεύτερον τώρα έχει 410 ευρώ λέτε σε 2 βδομάδες που βγαίνει το note 3 να πέσει η τιμή του ή λόγο ζήτησης μήπως την ανεβάσουν κ όλας ?

Ρωτά στο νήμα "διαθεσιμότητα". Εχω ποσταρει εκεί την άποψη μου την περασμένη εβδομάδα. Ήδη η τιμή ανέβηκε από 390 σε 410 λόγω δημοσιότητας/διαφήμισης note 3. Κάποτε αναπόφευκτα θα πέσει λίγο ακόμα. Αγορασε το.

Παιδες καμια εφαρμογη για handwrite notes που να ειναι ποιο γρηγορη απο το Snote ?

και να εχει widgetακι για quick note.

Thanks.

Papyrus και FiiNote με πολλα πλεονεκτηματα εναντι του Snote

Επίσης lecture notes και handy note. Το δεύτερο μου φαίνεται αρκετά καλό. Το κατέβασα πριν μια εβδομάδα που το είχε δωρεάν το Amazon appstore και δεν έχω προλάβει να το δουλέψω πάρα πολύ.

Για την τιμή που ρωτάει ο φίλος παραπάνω σίγουρα θα πέσει. Η γνώμη μου είναι να το αγοράσεις όταν θα γίνει διαθέσιμο το 3 στην Ελλάδα.

Παιδιά έχω θέμα με το original καλωδιο...Ενώ φορτίζει, δεν αναγωρίζεται το τηλέφωνο όταν το συνδέω με pc. To μεταξύ με ένα δανεικό bulk της πλάκας το συνδέω κανονικά. Απεγκατέστησα drivers, το δοκίμασα και σε άλλο pc αλλά τίποτα. Ξέρετε αν συμπεριλαμβάνεται στην εγγύηση τυχόν τέτοιο πρόβλημα; Αν προβλέπεται δηλαδή αλλαγή φορτιστή ή/και καλωδίου

Φαντάζομαι ότι όπως και η μπαταρία θα έχει εγγύηση για 6 μήνες

Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται να επιλέξω τα εισερχόμενα αρχεία μέσω wifi direct να αποθηκεύονται στην εξωτερική κάρτα μνήμης;

κανείς;......

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

@socper.Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω. Πετα το καλωδιο στα σκουπιδια και παραγγειλε ενα 5πινο απο το ebay.1.5 ευρω κανει. Edited by baltziak

Guys μια λίγο άσχετη ερώτηση. Πόσο μπορώ να πουλήσω το 9 μηνών note μου;

Δεν το εχω με τις τιμές και δεν θέλω να κοροιδεψω και κανέναν. Δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα απλα σκέφτομαι νατο δώσω για να πάρω το γκρι:p

Θοδωρής

350 αγόρασε ένα φιλαράκι μου πριν 1,5 μήνα.. Σε άριστη κατάσταση βέβαια ± την θήκη της Samsung.

350 ε; εγω σκεφτόμουν 320 με original flip case και μια σιλικόνης.

Θοδωρής

Χαιρετώ την παρέα.

Πήγαινα για S4 και το πρωί που θα έστελνε το δέμα απο birdphone, αλλάζοντας γνώμη, τους λέω θέλω το note 2. Πανευτυχής κάτοχος απο εχθές.

Να ρωτήσω κανα 2 πραγματάκια:

Μπορώ να διαγράψω προγράμματα της Samsung όπως το push και το Allshare πχ; Θα χάσω κάτι;

Ειδικά το allshare το σβήνω και ξαναεγκαθίσταται.

Ρωτάω γιατί κάτι τέτοια προγράμματα πρέπει να τρώνε μνήμη στο background.

Επίσης, αξίζει να βάλω nova launcher για πιο smooth εμπειρία ή μένω με το touchwiz. Πληροφοριακά είμαι πρωτάρης στα android.

Τέλος, κάποιο καλό πρόγραμμα που να καθαρίζει την μνήμη παίζει;

Edited by aekarakostas
Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo:

Χαιρετώ την παρέα.

Πήγαινα για S4 και το πρωί που θα έστελνε το δέμα απο birdphone, αλλάζοντας γνώμη, τους λέω θέλω το note 2. Πανευτυχής κάτοχος απο εχθές.

Μπορώ να διαγράψω προγράμματα της Samsung όπως το push και το Allshare πχ; Θα χάσω κάτι;

Επίσης, αξίζει να βάλω nova launcher για πιο smooth εμπειρία ή μένω με το touchwiz. Πληροφοριακά είμαι πρωτάρης στα android.

Μεγιες φιλος.αν το κανεις ρουτ τοτε μεσω titanium τα κανεις απεγκατασταση η κατεβαζεις το greenify κ απλα τα παγωνεις (κ αυτο θελει ρουτ) εχω nova απο την πρωτη μερα κ ειναι απλα κορυφη.για καθαρισμο χρησιμοποιώ το clean master (κ αυτο θελει ρουτ αλλα οι βασικές του λειτουργίες δουλευουν κ χωρις ρουτ) μια φιλικη συμβουλη απο καποιον που ηρθε πριν 10 μηνες στο android κ note μεινε αρκετο καιρο χωρις να το πειραξεις κ διαβασε οσο μπορεις για ρουτ κτλ

Χαιρετώ την παρέα.

Nova και exdialer και είσαι κομπλέ! Για τη μνήμη μη ασχολείσαι. Ειδικά αφού είσαι πρωτάρης. Το android έχει διαφορετικό τρόπο διαχείρισης της μνήμης και το note έχει αρκετή για να σε απασχολήσει. Αν επιμένεις clean master.

Να τσιμπήσω το nova prime;

Αυτό που με το που πατάω home button με έχει να διαλέξω μεταξύ nova και tw είναι φυσιολογικό;

Επίσης, με τις εφαρμογές της samsung τι κάνω τελικά, τις σβήνω ή όχι;

Ευχαριστώ πολύ και τους 2 για τις απαντήσεις. Το κινητό είναι ΤΕΡΑΣ.

Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo:

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)