Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν νομίζω ότι εννοείτε τίποτα, κάνε λίγο τα μαθηματικά σου. ένα μεταχειρισμένο με αξία αγοράς 650 -25% είναι 490 ευρώ, με το σκεπτικό σου.

Η τιμή αγοράς όμως μεταβάλλεται, έτσι αν κοιτάς το skroutz και το βρεις 394 -25% είναι 295, πολύ κοντά στην τιμή που το βρήκε ο φίλος.

Εάν έχει τώρα μια 2η θήκη ή και μια sd ή είναι Ελληνικής αντιπροσωπίας με απόδειξη για παράδειγμα είναι μιά χαρά η τιμή που του το δίνει. Γλιτώνει 70 + ευρώ. για κάποιους δεν είναι λίγο το ποσό.

πειτε και αλλοι την γνωμη σας πανω σε αυτο?

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχω το dropbox εγκατεστημένο στο note στο ipad και στο iphone 4s της γυναικας μου και αποθηκευονται εικόνες απ´όλα αυτα. Παρόλο που δεν τις κανω favourite για offline χρήση μπορω και τις βλέπω σε όλες μου τις συσκευές χωρις να είμαι online.πως γίνεται αυτό? είναι δυνατόν ή το προγραμμά από μόονο του έτσι κι αλλιώς τις αποθηκεύει και στις συσκευές αυτόματα?

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

πειτε και αλλοι την γνωμη σας πανω σε αυτο?

Φίλε μου, όλα εξαρτώνται από την κατάσταση της συσκευής, την ηλικία της και το παρεχόμενο πακέτο γενικά (θήκες, άλλα αξεσουάρ κλπ).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

παιδια γνωριζετε με ποιον τροπο θα βγαλω τη συντομευση επαφης ενος φιλου μου,που εχω αφησει στην οθονη σαν τετραγωνακι και φαινεται??ευχαριστω..

Όπως όλες τις συντομεύσεις, κρατώντας πατημένο το εικονίδιο,"ξεκολλάει", και το μεταφέρεις στο "Χ" που εμφανίζεται πάνω

Εχω το dropbox εγκατεστημένο στο note στο ipad και στο iphone 4s της γυναικας μου και αποθηκευονται εικόνες απ´όλα αυτα. Παρόλο που δεν τις κανω favourite για offline χρήση μπορω και τις βλέπω σε όλες μου τις συσκευές χωρις να είμαι online.πως γίνεται αυτό? είναι δυνατόν ή το προγραμμά από μόονο του έτσι κι αλλιώς τις αποθηκεύει και στις συσκευές αυτόματα?

Οι εικόνες και τα αρχεία στην εφαρμογή Dropbox εμφανίζονται όπως στον browser, δηλαδή προσωρινά αποθηκευμένα thumbnails. Αν θέλεις εσύ τα κατεβάσεις.

Memento Mori

Επιεικώς απαράδεχτοι...:mad:

Apple iPhone 14 Pro Max

Δεν νομίζω ότι εννοείτε τίποτα, κάνε λίγο τα μαθηματικά σου. ένα μεταχειρισμένο με αξία αγοράς 650 -25% είναι 490 ευρώ, με το σκεπτικό σου.

Η τιμή αγοράς όμως μεταβάλλεται, έτσι αν κοιτάς το skroutz και το βρεις 394 -25% είναι 295, πολύ κοντά στην τιμή που το βρήκε ο φίλος.

Εάν έχει τώρα μια 2η θήκη ή και μια sd ή είναι Ελληνικής αντιπροσωπίας με απόδειξη για παράδειγμα είναι μιά χαρά η τιμή που του το δίνει. Γλιτώνει 70 + ευρώ. για κάποιους δεν είναι λίγο το ποσό.

Δεν ειναι δικο μου σκεπτικο.Ειναι οι νομοι της αγορας.ΦΙλε χοντρικα ετσι παει γενικα για ολες τι συσκευες.Για παρε ενα αμαξι 12.000 ευρω και πες μου μετα απο 1 χρονο ποσο θα το δωσεις;Δεν υπαρχει περιπτωση να το αγορασει κανεις πανω απο 10000 ακομα και σε γκαραζ να το ειχες.

Edited by jason1984

Όπως όλες τις συντομεύσεις, κρατώντας πατημένο το εικονίδιο,"ξεκολλάει", και το μεταφέρεις στο "Χ" που εμφανίζεται πάνω

Οι εικόνες και τα αρχεία στην εφαρμογή Dropbox εμφανίζονται όπως στον browser, δηλαδή προσωρινά αποθηκευμένα thumbnails. Αν θέλεις εσύ τα κατεβάσεις.

Και εγω ετσι περίμενα να είναι μόνο thumbnail αλλά περιέργως αν πατήσω πάνω του την ανοίγει κανονικά.

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Δεν ειναι δικο μου σκεπτικο.Ειναι οι νομοι της αγορας.ΦΙλε χοντρικα ετσι παει γενικα για ολες τι συσκευες.Για παρε ενα αμαξι 12.000 ευρω και πες μου μετα απο 1 χρονο ποσο θα το δωσεις;Δεν υπαρχει περιπτωση να το αγορασει κανεις πανω απο 10000 ακομα και σε γκαραζ να το ειχες.

Ακριβώς. Δεν νομίζω κιόλας πως αξίζει να κοιτάμε αν ειναι ελληνικό το τηλέφωνο κλπ κλπ. Οταν μπορώ να πάρω του κουτιού με 70 ευρώ παραπάνω.

Τώρα αν το παοδι που το δινει 320 ισως το έχει παρει 700 και του φαίνεται καλα.

Γενικά οσο θέλει πουλάει ο καθένας απλά να είμαστε λιγο λογικοί.

Επίσης ο φίλος ανέφερε οτι εχει φθορές το τηλέφωνο. :thumbdown:

Αυτο με τα αμάξια να το ξαναπείς

Θοδωρής

ρε παιδες οσοι εχετε την τελευταια βαση με cosmote εχετε τιποτα περιεργα προβληματα με το σημα?

εμενα δυο τρεις φορες ενω έδειχνε σημα φουλ στην ουσια δεν ειχα σημα καθολου!

ουτε μπορουσα να με παρουν τηλ ουτε να παρω!

το επαθα και σημερα το απογευμα ενω περιμενα τηλ απο το αφεντικο μου!

εφαγα και κατσάδα μαλιστα γιατι νομιζε ο ανθρωπος οτι το εκλεισε..

συνήθως το παθαινει οταν υπαρχει έντονη αλλαγή απο 2g σε 3g σημα...αλλα οπως και να ναι ειναι σοβαρο το θεμα!

θυμαμαι και αλλο παιδι απο εδω ειχε παρόμοιo προβλημα!

δεν θυμαμαι αν ηταν cosmote και αυτος...

ρε παιδες οσοι εχετε την τελευταια βαση με cosmote εχετε τιποτα περιεργα προβληματα με το σημα?

εμενα δυο τρεις φορες ενω έδειχνε σημα φουλ στην ουσια δεν ειχα σημα καθολου!

ουτε μπορουσα να με παρουν τηλ ουτε να παρω!

το επαθα και σημερα το απογευμα ενω περιμενα τηλ απο το αφεντικο μου!

εφαγα και κατσάδα μαλιστα γιατι νομιζε ο ανθρωπος οτι το εκλεισε..

συνήθως το παθαινει οταν υπαρχει έντονη αλλαγή απο 2g σε 3g σημα...αλλα οπως και να ναι ειναι σοβαρο το θεμα!

θυμαμαι και αλλο παιδι απο εδω ειχε παρόμοιo προβλημα!

δεν θυμαμαι αν ηταν cosmote και αυτος...

Συγκεκριμενα με το note δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα...παντως η cosmote και το σημα της ειναι μια υποθεση που ποναει απο μονη της...ειμαι αρκετα απογοητευμενος απο αυτη και την εχω δοκιμασει και με Motorola και με LG και με Sony και με Samsung. Μικροπροβληματα ειχα με ολες τις συσκευες. Τωρα για το note 2 λενε τα παιδια οτι εχει θεματα το modem και καλο ειναι σε περιοχες που δεν εχει καλο 3g να μην το εχεις στο αυτοματο γιατι απο τις πολλες εναλλαγες gsm σε 3g και το αντιστροφο, δημιουργουνται κολληματα. Προσωπικα δεν εχω διαπιστωσει κατι αλλα δε μπορω να πω με σιγουρια οτι υπαρχει ή δεν υπαρχει θεμα μιας και το δουλευω περισσοτερο σε gsm!

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Εμένα μου το έκανε 2-3 φορές (wind)κ ενω ειχα φουλ σημα οταν με καλουσαν εδειχνε οτι το ειχα κλειστο:mad:Ρώτησα στην εταιρία κ μου ειπαν ν μην το εχω στο αυτόματο :) Δεν το εχει ξανακάνει απο τότε :D

Να ενημερωσω οτι δεν έχω κάνει κανενα update απο τα τελευταία ακόμα :O

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Παιδια για να περασω φωτο απο τον υπολογιστη στο κινητο με usb πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα στον υπολογιστη μου?το μονο που καταφερα ειναι να περασω φωτο απο κινητο σε υπολογιστη και οχι το αντιθετο..υπαρχει καποιος απλος τροπος?ευχαριστω..

Παιδια για να περασω φωτο απο τον υπολογιστη στο κινητο με usb πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα στον υπολογιστη μου?το μονο που καταφερα ειναι να περασω φωτο απο κινητο σε υπολογιστη και οχι το αντιθετο..υπαρχει καποιος απλος τροπος?ευχαριστω..

Κανε εγκατάσταση το kies για περαστούν οι drivers , αν δεν θελεις το kies πέρνα μόνο τους drivers

Samsung galaxy s21+

Πάντως παιδιά από service η Samsung (Smartec) δεν παίζεται...Την δεύτερα πήγα το νοτε 2 μου γιατί παρατήρησα ότι είχε burn in το notification bar στην οθόνη.Σήμερα το πήρα πίσω με ολοκαίνουρια οθονουλα :D
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Εγώ έχω αυτό και περνάω ότι θέλω απευθείας απο το usb.

Εγώ έχω αυτό και περνάω ότι θέλω απευθείας απο το usb.

Και εγώ έχω Ubuntu Linux και επίσης περνάω απευθείας οτιδήποτε, όχι με otg αλλά απλό usb καλώδιο

Παίδες εγώ έχω καταργήσει τα καλώδια με το AirDroid. Το μοναδικό του μειονέκτημα είναι η ταχύτητα, που περιορίζεται απ' το Wi-Fi, αλλά για φωτογραφίες που θέλει ο psiliammos είναι ό,τι πρέπει.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Παίδες καλησπέρα και από μένα. έχω κάποια προβλήματα που σχετίζονται με το web. Το περίεργο όμως είναι ότι παλιότερα δε τα έκανε Συγκεκριμένα :

α). Δε μου παίζει flash από sportlemon ενώ τα έπαιζε (no playable sources found) . έχω εγκατεστημένο το flashplayer

β). Δε μου ανοίγει καν σελίδα από adf.ly. Για παραδειγμα δε μπορώ να μπω με τίποτα εδώ http://adf.ly/SDmDN

γ) Το uTorrent τελευταία πάλι ή δε κατεβάζει καθόλου ή όταν κάποια στιγμή ξεκινήσει σέρνεται.

Καμιά ιδέα κανείς...?

Ευχαριστώ.

παιδια το προβλημα λυθηκε...απλα προσπαθουσα να συνδεσω το κινητο στον υπολογιστη ως καμερα και οχι ως συσκευη πολυμεσων και το χειροτερο οτι το usb του pc μου δεν αναγνωριζε πολλες φορες το κινητο...ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας..

Εχω ενα θεματακι τις 3 τελευταίες μέρες. Οταβ εγκαθίσταται μια εφαρμογή κρασαρει ο touch wiz. Λειτουργώ nova.

Εχει θέμα το τηλέφωνο ή ο launcher;

Θοδωρής

Εχω ενα θεματακι τις 3 τελευταίες μέρες. Οταβ εγκαθίσταται μια εφαρμογή κρασαρει ο touch wiz. Λειτουργώ nova.

Εχει θέμα το τηλέφωνο ή ο launcher;

Δοκιμάζεις με stock launcher ή κάποιον άλλον και βλέπεις αν το κάνει ξανά .

Samsung galaxy s21+

Χτες παράλαβα από birdphone, δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ και πολύ ακόμα και είμαι σε περίοδο προσαρμογής λόγω μεγέθους!!! (Μια χαρά χωράει σε τσέπη τελικά...)

Μου έχει έρθει προειδοποίηση για update αλλά δεν την έκανα γιατι άκουσα διάφορα μικροπροβληματάκια με updates τελευταία...υπάρχουν ακόμα??? προχωράω άφοβα σε update ή να περιμένω???

0. HTC HD2

1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb

2. SAMSUNG GALAXY S9+

Μια βοήθεια.εδω και δυο φορτίσεις χρησιμοποιώ ένα καλώδιο USB Nokia και φορτιστής iphone4.το κινητό φορτιζει αλλά γίνεται πράσινο κα φτανει μόνο μέχρι το 97% δεν παει με τίποτα μεχρι το 100. Εχει κανείς καμία ιδέα?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Guys δεν άντεξα άλλο τα κολληματακια που ειχα καθως και αυτο που ανέφερα με το κρασαρισμα του touchwiz και εκανα επαναφορά ρυθμίσεων.

Απλά να πω οως ενω ειχα επιλεγμένη την επιλογή για επαναφορά των εφαρμογών δεν μπήκε καμιά. Έτσι σεταρα απο την αρχη ολα τα apps.

Τωρα μου εχει βγάλει μια αναβάθμιση! Ειναι απο τις τελευταίες έτσι που ειχα κανει και πριν;

Αν είναι ετσι να μην ακουμπησω

Θοδωρής

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)