Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ok thanks..

Αυτό έχω παίδες.

Sent from my note2

κουλό τελείως.. το region σου είναι για Indonesia, Malaysia, Philippines, Singapore, Vietnam, Thailand. Παραδόξως το είχαν ενεργοποιημένο :blink:

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορει καποιος να με βοηθησει κ να μου πει ποιο csc update να κατεβασω για να φλασαρω ωστε να ενεργοποιησω το hd voice?

Οπώς ανέφερε κ ο φίλος StratosGR, καλύτερα τσέκαρε από το KIES ή κατέβασε το CSC select από το play store. Αναλόγως τι CSC θα σου βγάλει, διαλέγεις κ το ανάλογο flash

Μπορεί να ενεργοποίησαν το hd voice. Εγώ έπρεπε να το ενεργοποιήσω χειροκίνητα στη Γαλλική που φοράω. Δοκιμάστε όσοι έχετε κοσμοτε στον dialer να γράψετε *#197328640# και πατήστε στο WB-AMR Status. Αν το WB-AMR Setting είναι ON όπως και το UMTS WB, τότε έχετε το hd voice ενεργοποιημένο

Εμενα δεν μου βγαζει καμια επιλογη..Μου βγαζει κατι επιλογες αν πατησω το αριστερο capasitive

END

Back

Key input

Select

Help

Wifi

Σε καμια απο αυτες τις επιλογες δεν γραφει για UMTS WB ή AMR setting..Τι παιζει?Το csc ειναι BTU

It all starts with the push of a button..

RELOAD

Εμενα δεν μου βγαζει καμια επιλογη..Μου βγαζει κατι επιλογες αν πατησω το αριστερο capasitive

END

Back

Key input

Select

Help

Wifi

Σε καμια απο αυτες τις επιλογες δεν γραφει για UMTS WB ή AMR setting..Τι παιζει?Το csc ειναι BTU

Μπας και έχεις αφαιρέσει ή παγώσει εφαρμογές;

Κανονικά μόλις βάλεις τον κωδικό θα σου εμφανίσει ένα μενού με την επιλογή που θες.

*Μπορείς και να πατήσεις select και να γράψεις 8

Edited by StratosGR

END

Back

Key input

Select

Help

Wifi

Βάλε key input το 1 και δοκίμασε δύο back μετά.

Μερικές απο τις αλλαγές στο τελευταίο update:

Europe countries owners of the Samsung Galaxy Note II (GT-N7100) is set to received the new Jelly Bean 4.1.2 software update to build version N7100XXDME6. This update has still the same kernel changes from previous Jelly Bean 4.1.2 N7100XXDMC3 releases that fixes the known WiFi bug and heating issues. This update brings a new baseband or modem version to N7100XXDME4 from earlier build version N7100XXDLK7, which signifies to improved data connectivity.

link

Memento Mori

Μπας και έχεις αφαιρέσει ή παγώσει εφαρμογές;

Κανονικά μόλις βάλεις τον κωδικό θα σου εμφανίσει ένα μενού με την επιλογή που θες.

*Μπορείς και να πατήσεις select και να γράψεις 8

Βάλε key input το 1 και δοκίμασε δύο back μετά.

Μπα δεν κανει τιποτα και στις 2 περιπτωσεις..Στρατο οχι δεν εχω σβησει τιποτα..Φοραω την amnosferum,ισως κατι παιζει με την rom

RELOAD

Ρε παιδια, ποια εφαρμογη μου ειπατε για να ελεγξω το csc της συσκευης? Δεν μου βγαζει τιποτα πατωντας csc changer

Κλείσε το κινητό και μετά μπες σε Recovery (Home - Volume Up - Power). Μόλις μπεις θα σου γράψει με κίτρινα γράμματα ποιο CSC έχει η συσκευή σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Κλείσε το κινητό και μετά μπες σε Recovery (Home - Volume Up - Power). Μόλις μπεις θα σου γράψει με κίτρινα γράμματα ποιο CSC έχει η συσκευή σου.

Εχω custom recovery... δεν ξερω αν αυτο παιζει καποιο ρολο σε αυτο που λεε

Στο Stock Recovery σου εμφανίζει το CSC οπότε είναι ένας γρήγορος τρόπος να το ελέγξεις. Σε Custom δεν γνωρίζω οπότε δοκίμασε το να δεις αν στο εμφανίζει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Στο Stock Recovery σου εμφανίζει το CSC οπότε είναι ένας γρήγορος τρόπος να το ελέγξεις. Σε Custom δεν γνωρίζω οπότε δοκίμασε το να δεις αν στο εμφανίζει.

Με philz recovery παντως δεν το εμφανιζει..

RELOAD

Όχι φιλέ δε ειναι 4.2 αυτή θα αργήσει λίγο. Νεο sw για την Ουγγαρία ειναι το τελευταίο..
Ελληνικη ρομ εχω.....
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια, ποια εφαρμογη μου ειπατε για να ελεγξω το csc της συσκευης? Δεν μου βγαζει τιποτα πατωντας csc changer

CSC select είπα :cool:

Με philz recovery παντως δεν το εμφανιζει..

Δες παραπάνω.

Μπα δεν κανει τιποτα και στις 2 περιπτωσεις..Στρατο οχι δεν εχω σβησει τιποτα..Φοραω την amnosferum,ισως κατι παιζει με την rom

ενημερωτικά, το λινκ που έστειλα για τα CSCs στο xda είναι για Samsung TW base roms μόνο (είτε stock ή custom). Δεν θα δουλέψει σε άλλη ρομ

CSC select είπα :cool:

Δες παραπάνω.

Εγω δεν εχω θεμα με το csc κατεβασα την εφαρμογη που ειπες και ειδα το csc.Απλα ενημερωτικα εγραψα οτι σε philz recovery δεν φαινεται.Εγω εχω θεμα με το service mode.Δεν μου εμφανιζει με τιποτα τις επιλογες που γραψατε για το hd voice.

ενημερωτικά, το λινκ που έστειλα για τα CSCs στο xda είναι για Samsung TW base roms μόνο (είτε stock ή custom). Δεν θα δουλέψει σε άλλη ρομ

Δεν το κατεβασα καν το zip φιλε μου..Αλλα εκτος απο αυτο και η amnosferum TW rom ειναι.

Edited by StratosGR
Σε συνεχόμενα μηνύματα τροποποιούμε το προηγούμενο, δε κάνουμε καινούριο

RELOAD

Εγω δεν εχω θεμα με το csc κατεβασα την εφαρμογη που ειπες και ειδα το csc.Απλα ενημερωτικα εγραψα οτι σε philz recovery δεν φαινεται.Εγω εχω θεμα με το service mode.Δεν μου εμφανιζει με τιποτα τις επιλογες που γραψατε για το hd voice.

Φαίνεται ότι λείπουν από τη ρομ τα απαραίτητα apk

Δεν το κατεβασα καν το zip φιλε μου..Αλλα εκτος απο αυτο και η amnosferum TW rom ειναι.

περίεργο που δεν στο εμφανίζει.. αν δεν σου κάνει κόπο, κάνε μια ερώτηση στο thread της ρομ σου μήπως κάποιος developer ξέρει καλύτερα να σου πει. δοκίμασε να γράψεις στον dialer σου *#0011# μπας κ σου βγάλει τίποτα άλλο

περίεργο που δεν στο εμφανίζει.. αν δεν σου κάνει κόπο, κάνε μια ερώτηση στο thread της ρομ σου μήπως κάποιος developer ξέρει καλύτερα να σου πει. δοκίμασε να γράψεις στον dialer σου *#0011# μπας κ σου βγάλει τίποτα άλλο

Παλι τα ιδια..Δεν βγαζει τιποτα..Μαλλον ειναι ετσι οπως το λεει ο Στρατος..Οχι οτι με καιει το hd voice αλλα ουτως η αλλως ηθελα να αλλαξω ρομ οποτε φλασαρω μια αλλη και θα επανελθω.Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

RELOAD

παιδια επειδη ειμαι καινουριος κατοχος νοουτ συνδεβ το κινητο μεσω υπολογιστη στο kies και μου λεει η συσκευη σας δεν υποστηριζει αναβαθμηση μεσω kies τι να κανω?ειναι ελληνικο(θεωρω) απο πλαισιο αγορασμενο.Λεει τρεχουσα εκδοση υλικολογισμικου pda>mb6 phone>LK7 csc>mb1(xxx)

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)