apn3a Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Ok thanks.. Αυτό έχω παίδες. Sent from my note2 κουλό τελείως.. το region σου είναι για Indonesia, Malaysia, Philippines, Singapore, Vietnam, Thailand. Παραδόξως το είχαν ενεργοποιημένο :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Μπορει καποιος να με βοηθησει κ να μου πει ποιο csc update να κατεβασω για να φλασαρω ωστε να ενεργοποιησω το hd voice? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakisq_87 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Καλημερα σε ολους!Μου ηρθε πριν λιγο μια αναβαθμιση γυρω στα 88mb.Ξερουμε τι βελτιωσεις προσφερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apn3a Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Μπορει καποιος να με βοηθησει κ να μου πει ποιο csc update να κατεβασω για να φλασαρω ωστε να ενεργοποιησω το hd voice? Οπώς ανέφερε κ ο φίλος StratosGR, καλύτερα τσέκαρε από το KIES ή κατέβασε το CSC select από το play store. Αναλόγως τι CSC θα σου βγάλει, διαλέγεις κ το ανάλογο flash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 τωρα βαζω και εγω την Ε6 απο πολωνια που μου ηρθε..για να δουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Μπορεί να ενεργοποίησαν το hd voice. Εγώ έπρεπε να το ενεργοποιήσω χειροκίνητα στη Γαλλική που φοράω. Δοκιμάστε όσοι έχετε κοσμοτε στον dialer να γράψετε *#197328640# και πατήστε στο WB-AMR Status. Αν το WB-AMR Setting είναι ON όπως και το UMTS WB, τότε έχετε το hd voice ενεργοποιημένο Εμενα δεν μου βγαζει καμια επιλογη..Μου βγαζει κατι επιλογες αν πατησω το αριστερο capasitive END Back Key input Select Help Wifi Σε καμια απο αυτες τις επιλογες δεν γραφει για UMTS WB ή AMR setting..Τι παιζει?Το csc ειναι BTU Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) Εμενα δεν μου βγαζει καμια επιλογη..Μου βγαζει κατι επιλογες αν πατησω το αριστερο capasitive END Back Key input Select Help Wifi Σε καμια απο αυτες τις επιλογες δεν γραφει για UMTS WB ή AMR setting..Τι παιζει?Το csc ειναι BTU Μπας και έχεις αφαιρέσει ή παγώσει εφαρμογές; Κανονικά μόλις βάλεις τον κωδικό θα σου εμφανίσει ένα μενού με την επιλογή που θες. *Μπορείς και να πατήσεις select και να γράψεις 8 Edited June 18, 2013 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 εχει νεο μοντεμ..να δουμε τι ψαρια πιανει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Εμενα δεν μου βγαζει καμια επιλογη..Μου βγαζει κατι επιλογες αν πατησω το αριστερο capasitive END Back Key input Select Help Wifi Σε καμια απο αυτες τις επιλογες δεν γραφει για UMTS WB ή AMR setting..Τι παιζει?Το csc ειναι BTU Βάλε key input το 1 και δοκίμασε δύο back μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Ρε παιδια, ποια εφαρμογη μου ειπατε για να ελεγξω το csc της συσκευης? Δεν μου βγαζει τιποτα πατωντας csc changer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
javaj Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Μερικές απο τις αλλαγές στο τελευταίο update: Europe countries owners of the Samsung Galaxy Note II (GT-N7100) is set to received the new Jelly Bean 4.1.2 software update to build version N7100XXDME6. This update has still the same kernel changes from previous Jelly Bean 4.1.2 N7100XXDMC3 releases that fixes the known WiFi bug and heating issues. This update brings a new baseband or modem version to N7100XXDME4 from earlier build version N7100XXDLK7, which signifies to improved data connectivity. link Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Μπας και έχεις αφαιρέσει ή παγώσει εφαρμογές; Κανονικά μόλις βάλεις τον κωδικό θα σου εμφανίσει ένα μενού με την επιλογή που θες. *Μπορείς και να πατήσεις select και να γράψεις 8 Βάλε key input το 1 και δοκίμασε δύο back μετά. Μπα δεν κανει τιποτα και στις 2 περιπτωσεις..Στρατο οχι δεν εχω σβησει τιποτα..Φοραω την amnosferum,ισως κατι παιζει με την rom Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Ρε παιδια, ποια εφαρμογη μου ειπατε για να ελεγξω το csc της συσκευης? Δεν μου βγαζει τιποτα πατωντας csc changer Κλείσε το κινητό και μετά μπες σε Recovery (Home - Volume Up - Power). Μόλις μπεις θα σου γράψει με κίτρινα γράμματα ποιο CSC έχει η συσκευή σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Κλείσε το κινητό και μετά μπες σε Recovery (Home - Volume Up - Power). Μόλις μπεις θα σου γράψει με κίτρινα γράμματα ποιο CSC έχει η συσκευή σου. Εχω custom recovery... δεν ξερω αν αυτο παιζει καποιο ρολο σε αυτο που λεε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Στο Stock Recovery σου εμφανίζει το CSC οπότε είναι ένας γρήγορος τρόπος να το ελέγξεις. Σε Custom δεν γνωρίζω οπότε δοκίμασε το να δεις αν στο εμφανίζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Στο Stock Recovery σου εμφανίζει το CSC οπότε είναι ένας γρήγορος τρόπος να το ελέγξεις. Σε Custom δεν γνωρίζω οπότε δοκίμασε το να δεις αν στο εμφανίζει. Με philz recovery παντως δεν το εμφανιζει.. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Όχι φιλέ δε ειναι 4.2 αυτή θα αργήσει λίγο. Νεο sw για την Ουγγαρία ειναι το τελευταίο..Ελληνικη ρομ εχω..... Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Ρε παιδια, ποια εφαρμογη μου ειπατε για να ελεγξω το csc της συσκευης? Δεν μου βγαζει τιποτα πατωντας csc changer CSC select είπα :cool: Με philz recovery παντως δεν το εμφανιζει.. Δες παραπάνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apn3a Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Μπα δεν κανει τιποτα και στις 2 περιπτωσεις..Στρατο οχι δεν εχω σβησει τιποτα..Φοραω την amnosferum,ισως κατι παιζει με την rom ενημερωτικά, το λινκ που έστειλα για τα CSCs στο xda είναι για Samsung TW base roms μόνο (είτε stock ή custom). Δεν θα δουλέψει σε άλλη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) CSC select είπα :cool: Δες παραπάνω. Εγω δεν εχω θεμα με το csc κατεβασα την εφαρμογη που ειπες και ειδα το csc.Απλα ενημερωτικα εγραψα οτι σε philz recovery δεν φαινεται.Εγω εχω θεμα με το service mode.Δεν μου εμφανιζει με τιποτα τις επιλογες που γραψατε για το hd voice. ενημερωτικά, το λινκ που έστειλα για τα CSCs στο xda είναι για Samsung TW base roms μόνο (είτε stock ή custom). Δεν θα δουλέψει σε άλλη ρομ Δεν το κατεβασα καν το zip φιλε μου..Αλλα εκτος απο αυτο και η amnosferum TW rom ειναι. Edited June 18, 2013 by StratosGR Σε συνεχόμενα μηνύματα τροποποιούμε το προηγούμενο, δε κάνουμε καινούριο Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Εγω δεν εχω θεμα με το csc κατεβασα την εφαρμογη που ειπες και ειδα το csc.Απλα ενημερωτικα εγραψα οτι σε philz recovery δεν φαινεται.Εγω εχω θεμα με το service mode.Δεν μου εμφανιζει με τιποτα τις επιλογες που γραψατε για το hd voice. Φαίνεται ότι λείπουν από τη ρομ τα απαραίτητα apk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apn3a Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Εγω δεν εχω θεμα με το csc κατεβασα την εφαρμογη που ειπες και ειδα το csc.Απλα ενημερωτικα εγραψα οτι σε philz recovery δεν φαινεται.Εγω εχω θεμα με το service mode.Δεν μου εμφανιζει με τιποτα τις επιλογες που γραψατε για το hd voice. Δεν το κατεβασα καν το zip φιλε μου..Αλλα εκτος απο αυτο και η amnosferum TW rom ειναι. περίεργο που δεν στο εμφανίζει.. αν δεν σου κάνει κόπο, κάνε μια ερώτηση στο thread της ρομ σου μήπως κάποιος developer ξέρει καλύτερα να σου πει. δοκίμασε να γράψεις στον dialer σου *#0011# μπας κ σου βγάλει τίποτα άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 περίεργο που δεν στο εμφανίζει.. αν δεν σου κάνει κόπο, κάνε μια ερώτηση στο thread της ρομ σου μήπως κάποιος developer ξέρει καλύτερα να σου πει. δοκίμασε να γράψεις στον dialer σου *#0011# μπας κ σου βγάλει τίποτα άλλο Παλι τα ιδια..Δεν βγαζει τιποτα..Μαλλον ειναι ετσι οπως το λεει ο Στρατος..Οχι οτι με καιει το hd voice αλλα ουτως η αλλως ηθελα να αλλαξω ρομ οποτε φλασαρω μια αλλη και θα επανελθω.Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 CSC select είπα :cool: Δες παραπάνω. Ειδες αν εισαι καφρος?? :p Οκ, δοκιμαζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 παιδια επειδη ειμαι καινουριος κατοχος νοουτ συνδεβ το κινητο μεσω υπολογιστη στο kies και μου λεει η συσκευη σας δεν υποστηριζει αναβαθμηση μεσω kies τι να κανω?ειναι ελληνικο(θεωρω) απο πλαισιο αγορασμενο.Λεει τρεχουσα εκδοση υλικολογισμικου pda>mb6 phone>LK7 csc>mb1(xxx) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts