Te_salat Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Το έγραψα και χθες. Ενα μικρο κομπιασμα οταν βιντεοσκοπεις αυτοκίνητα σε κίνηση υπαρχει. Ομως το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις ανταγωνιστικές συσκευές. Απο εκει και πέρα δεν κάθομαι να κανω βιντεοσκόπηση σε ράλι. Εκτός αυτού τραβας παντα σε 720. Αν θελω να τράβηξω γενέθλια το κανω με κάμερα η χρησιμοποιώ τρίποδο για κατι καλο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Επειδή κι εγώ διακρίνω τα σπασιματάκια, κατά την εγγραφή σε πια λειτουργία το είχατε; κανονική ή γρήγορη κίνηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Επειδή κι εγώ διακρίνω τα σπασιματάκια, κατά την εγγραφή σε πια λειτουργία το είχατε; κανονική ή γρήγορη κίνηση; Κανονική λειτουργία Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Να πω και εγω την γνωμη μου..Προς Θεου κινητο τηλεφωνο ειναι..Δεν ειναι επαγγελματικη καμερα ωστε να ειμαστε τοσο απαιτητικοι..Το βιντεο ειναι μια χαρα..Βλεπω και αναγνωριζω αυτο που λετε για το κομπιασμα αλλα οπως ειπα κινητο τηλεφωνο ειναι και η καμερα του ειναι απο ικανοποιητικη εως πολυ ικανοποιητικη.. Σε ποιο ακριβως σημειο γινεται το κομπιασμα? το εχω δει πανω απο 10 φορες και δεν το εχω εντοπισει.:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι τα κομπιασματα δεν τα εμφανιζει στο ιδιο χρονικο σημειο, πχ το ειδα πρωτη φορα το κομπιασμα στο παπι στο 18 δευτ. και μετα εκει δεν ειχε κομπιασμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Κανονική λειτουργία Μήπως θα έπρεπε στη γρήγορη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Μήπως θα έπρεπε στη γρήγορη; Νομίζω στην γρήγορη λειτουργία απλά αυτό που τραβάς το βλέπεις σε γρήγορη κίνηση.πχ αν τραβήξεις τα σύννεφα με γρήγορη κίνηση x8 θα τα δεις να κινούνται 8 φορές πιο γρήγορα από το κανονικό, στο βίντεο που θα τραβήξεις. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Νομίζω στην γρήγορη λειτουργία απλά αυτό που τραβάς το βλέπεις σε γρήγορη κίνηση.πχ αν τραβήξεις τα σύννεφα με γρήγορη κίνηση x8 θα τα δεις να κινούνται 8 φορές πιο γρήγορα από το κανονικό, στο βίντεο που θα τραβήξεις. Πάντως στη φωτογραφική μηχανή όταν θέλεις να βγάλεις φωτογραφία που έχει κίνηση, πχ αθλήματα ή παιδάκια τότε το βάζεις στο γρήγορη. Δεν ξέρω αν διαφέρει στο βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 καλημερα παιδες;πως βαζεις στη καμερα να τραβαει με 720p και οχι με 1080p; Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 καλημερα παιδες;πως βαζεις στη καμερα να τραβαει με 720p και οχι με 1080p; Settings --> Resolution --> 1280 x 720 Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Εδω και μια βδομαδα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:"βγαζω φωτογραφιες και βιντεο και ενω παιζουν κανονικα στην αρχη μετα απο καποια ωρα αν παω να τα ξαναδω μου βγαζει οτι ειναι κατεστραμμενα και δεν ανοιγουν.δεν συμβαινει σε ολα αλλα σε αρκετα αρχεια.σαν χωρο αποθηκευσης τους εχω την καρτα μνημης μια kingston 32gb class10. " ειχε κανεις παρομοιο προβλημα; λετε να φταιει η καρτα ή το κινητο; Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Μου ακούγεται πιο πολύ για πρόβλημα της κάρτας. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία άλλη για να βεβαιωθείς αλλά πρώτα θα πρότεινα να θέσεις σαν αποθηκευτικό μέσο την εσωτερική μνήμη του κινητού και να ξαναδοκιμάσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Μερικές φορές όταν βγάζω το Note από την τσέπη μου, μου ζητάει pin για την sim. Λέτε να φταίει οτι έχω βάλει αντάπτορα για την nano sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimperts Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Μερικές φορές όταν βγάζω το Note από την τσέπη μου, μου ζητάει pin για την sim. Λέτε να φταίει οτι έχω βάλει αντάπτορα για την nano sim? Δεν νομίζω και γω με αντάπτορα είμαι και δεν μου το έχει κάνει ποτέ. Ψάξε τις εφαρμογές σου μήπως φταίει κάποια από αυτές. εμένα έχανε το σήμα και έπρεπε να κάνω restart για να ξαναβρεί πάροχο. Τελικά έφταιγε ένα παιχνίδι που έπαιζα (σταυρόλεξα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Μήπως απλά πιέζεται το on-off κουμπάκι στην τσέπη σου και κάνει κανένα restart? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Δεν νομίζω και γω με αντάπτορα είμαι και δεν μου το έχει κάνει ποτέ. Ψάξε τις εφαρμογές σου μήπως φταίει κάποια από αυτές. εμένα έχανε το σήμα και έπρεπε να κάνω restart για να ξαναβρεί πάροχο. Τελικά έφταιγε ένα παιχνίδι που έπαιζα (σταυρόλεξα) Δεν είχα ανοιχτές εφαρμογές... Μήπως απλά πιέζεται το on-off κουμπάκι στην τσέπη σου και κάνει κανένα restart? Αυτό είχα σκεφτεί και εγώ... Θα το δω στη πορεία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Τελικά εχουμε κάποια γνώμη για το αν φθείρεται το "πενακι" ή η υποδοχή του στο φαινόμενο να μη κουμπώνει σωστά οπως όταν ηταν καινούργιο; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Τελικά εχουμε κάποια γνώμη για το αν φθείρεται το "πενακι" ή η υποδοχή του στο φαινόμενο να μη κουμπώνει σωστά οπως όταν ηταν καινούργιο; Η δικιά μου η γνώμη είναι πως αν δεν το προσέχουμε και λίγο ίσως παρουσιάσει προβλημα.Απο τον Ιανουαριο που το χρησιμοποιω δεν εχω παρατηρησει κατι Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Τελικά εχουμε κάποια γνώμη για το αν φθείρεται το "πενακι" ή η υποδοχή του στο φαινόμενο να μη κουμπώνει σωστά οπως όταν ηταν καινούργιο; εγω το δουλευω απο το Νοεμβριο καθημερινα και δεν εχω δει καποια φθορα σημαντικη.εχει λιγο χαλαρωσει αλλα οχι σημαντικα ωστε να φτασει σε σημειο να βγαινει μονο του η να το νοιωθεις χαλαρο.το βγαζω περιπου 10-15 φορες την ημερα. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Φίλτατε έχω 2 και αν τα δεις είναι πιο καινούργια από τα καινούργια!! Με screen protector από την αρχή και τη πολυκαρμπονιζέ της Samsung από τη πρώτη στιγμή!! Η χρήση είναι σχεδόν μοιρασμένη, δε ξέρω τι έγινε και στο ένα είναι ok και στο άλλο όχι... Τέλος πάντων θα απευθυνθώ στη σμαρτεκ :banghead: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Φίλτατε έχω 2 και αν τα δεις είναι πιο καινούργια από τα καινούργια!! Με screen protector από την αρχή και τη πολυκαρμπονιζέ της Samsung από τη πρώτη στιγμή!! Η χρήση είναι σχεδόν μοιρασμένη, δε ξέρω τι έγινε και στο ένα είναι ok και στο άλλο όχι... Τέλος πάντων θα απευθυνθώ στη σμαρτεκ :banghead: Εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα κατασκευής - παρτίδας του κινητού. Το δικό μου είναι χαλαρό από την πρώτη μέρα που το αγόρασα. Ακόμα και όταν είναι μέσα αν το χαϊδέψεις με το δάχτυλο κουνιέται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Παιδιά παρατήρησα ότι το Viber ενημερώθηκε πρόσφατα με νέο UI με native Android look. Από σταθερότητα και αξιοπιστία στη λειτουργιά του πώς πάει στο Note II; Το μήνυμα δεν θεωρώ πως είναι off-topic γιατί θέλω να ξέρω πώς "κάθεται" η εφαρμογή στο Note II. Η εμπειρία μου με παλιότερες εκδόσεις του Viber με το παλιό iOS look δεν ήταν η καλύτερη και το έβγαλα. Η νέα έκδοση έχει κάποια θέματα με το Νοτέλι μας; Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderTheGr Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Μετά από μια βδομάδα χρήσης του κινητού θα πρέπει να είμαι ο μοναδικός που κατάφερε να χαράξει την οθόνη το note 2. Φαίνεται βέβαια από συγκεκριμένη γωνία και στο φως. Ίσα ίσα να σου σπάει τα νεύρα. Το πώς έγινε τώρα? ουδείς γνωρίζει. Gorila glass σου λέει μετά. Και σίγουρα η πολύ-διαφημιζόμενη gorila glass δεν καλύπτεται από καμία εγγύηση. Μάλλον μια screen protector είναι επιβεβλημένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Παιδιά παρατήρησα ότι το Viber ενημερώθηκε πρόσφατα με νέο UI με native Android look. Από σταθερότητα και αξιοπιστία στη λειτουργιά του πώς πάει στο Note II; Το μήνυμα δεν θεωρώ πως είναι off-topic γιατί θέλω να ξέρω πώς "κάθεται" η εφαρμογή στο Note II. Η εμπειρία μου με παλιότερες εκδόσεις του Viber με το παλιό iOS look δεν ήταν η καλύτερη και το έβγαλα. Η νέα έκδοση έχει κάποια θέματα με το Νοτέλι μας; Κώστα το έχω μόνιμα το viber. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα σοβαρό πρόβλημα ούτε παλαιότερα αλλά δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου το UI του. Πλέον είναι πολύ ομορφότερο, είναι σαφές ότι είναι Andoid UI, δεν μου έχει κρασάρει καθόλου μετά την αναβάθμιση και δεν έχω κάποιο θέμα σταθερότητας. Το έχω και στο pc και συγχρονίζει άμεσα. Δουλεύει καλύτερα από ότι περίμενα, δηλαδή. 2 θεματάκια έχει που τα έχω αναφέρει κι αλλού: 1) Πετάει το splash του Viber κάθε φορά που το κλείνεις με back. Αν και είναι ενοχλητικό αρκετά για μένα, δεν δημιουργεί πρόβλημα στη λειτουργία του καθώς τα μηνύματα έρχονται κανονικά. 2) Για όσους έχουν την συσκευή στα ελληνικά και θέλουν το UI του στα αγγλικά, το Force English δεν λειτουργεί σωστά καθώς χάνει τη ρύθμιση. Αυτό είναι minor. Επίσης, δεσμεύει διπλάσια ram από πριν. Αλλά το Note δεν καταλαβαίνει από αυτά. Αν το χρησιμοποιείς, πάντως, βάλ'το. Δεν θα έχεις πρόβλημα. Μετά από μια βδομάδα χρήσης του κινητού θα πρέπει να είμαι ο μοναδικός που κατάφερε να χαράξει την οθόνη το note 2. Φαίνεται βέβαια από συγκεκριμένη γωνία και στο φως. Ίσα ίσα να σου σπάει τα νεύρα. Το πώς έγινε τώρα? ουδείς γνωρίζει. Gorila glass σου λέει μετά. Και σίγουρα η πολύ-διαφημιζόμενη gorila glass δεν καλύπτεται από καμία εγγύηση. Μάλλον μια screen protector είναι επιβεβλημένη. Το έχω πει, το λέω και θα εξακολουθήσω να το λέω μέχρι να βγουν οθόνες που να μην χαράσσονται: Χωρίς screen protector οι πιθανότητες να κάνει η οθόνη αυτές τις αναιπέσθητες εκνευριστικές γρατσουνίτσες είναι μια χαρά υψηλές. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Κώστα το έχω μόνιμα το viber. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα σοβαρό πρόβλημα ούτε παλαιότερα αλλά δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου το UI του. Πλέον είναι πολύ ομορφότερο, είναι σαφές ότι είναι Andoid UI, δεν μου έχει κρασάρει καθόλου μετά την αναβάθμιση και δεν έχω κάποιο θέμα σταθερότητας. Το έχω και στο pc και συγχρονίζει άμεσα. Δουλεύει καλύτερα από ότι περίμενα, δηλαδή. 2 θεματάκια έχει που τα έχω αναφέρει κι αλλού: 1) Πετάει το splash του Viber κάθε φορά που το κλείνεις με back. Αν και είναι ενοχλητικό αρκετά για μένα, δεν δημιουργεί πρόβλημα στη λειτουργία του καθώς τα μηνύματα έρχονται κανονικά. 2) Για όσους έχουν την συσκευή στα ελληνικά και θέλουν το UI του στα αγγλικά, το Force English δεν λειτουργεί σωστά καθώς χάνει τη ρύθμιση. Αυτό είναι minor. Επίσης, δεσμεύει διπλάσια ram από πριν. Αλλά το Note δεν καταλαβαίνει από αυτά. Αν το χρησιμοποιείς, πάντως, βάλ'το. Δεν θα έχεις πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ Ελένη, με κάλυψες πλήρως. Το Viber το χρησιμοποιούσα πολύ όταν είχα το iPhone 4 και επειδή έχω φίλους στο εξωτερικό που το χρησιμοποιούν θα βοηθήσει πολύ να το έχω κι εγώ. Μέχρι τώρα στο Note II χρησιμοποιώ το Skype, αλλά θα προτιμούσα το Viber. Από τα screenshots στο Google Play φαίνεται πλήρως ανανεωμένο και με native Android/Holo UI. Θα το βάλω άμεσα. @@: Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να απαντήσει κάποιος άλλος στην ερώτησή μου, οπότε ας σταματήσουμε εδώ τα περί Viber για να μην καταλήξουμε off-topic. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts