Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιο bluetooth χρησιμοποιεις?? Εγω με το mw1 ειχα αυτο το προβλημα να εχω κληση αλλα να μην ακουγεται και τελικα μετα απο αναβαθμιση του bluetooth ολα καλα.

Τρεις διαφορετικές μάρκες δοκίμασα και άλλες τρεις το παλικάρι στο σερβις. Με την καινούργια συσκευή τα ίδια ακουστικα (plantronics) δουλεύουν μια χαρά

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τρεις διαφορετικές μάρκες δοκίμασα και άλλες τρεις το παλικάρι στο σερβις. Με την καινούργια συσκευή τα ίδια ακουστικα (plantronics) δουλεύουν μια χαρά

Άρα παίζει να έφταιγε η κεραία του τηλεφώνου.

Edited by rozak
Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512

Καποιες φορες στιγμιαια οταν παω να το ξεκλειδωσω μου εμφανιζονται καποιες ενδειξεις οπως η ωρα και η ημερομινια αν εχω προλαβει να τα δω, με μαυρο φοντο. Αυτα πως μπορω να τα βλεπω συνεχεια και οχι για πολυ μικρο χρονο και τυχαια?

Jimmys αν κατάλαβα καλά εννοείς το Quick glance. Αυτό ενεργοποιείται για λίγο όταν περάσεις το χέρι σου πάνω από τον proximity sensor όσο η συσκευή είναι κλειδωμένη.

Βολεύει όταν θέλεις να δεις την ώρα χωρίς να το ξεκλειδώσεις κανονικά.

Απενεργοποιείται μέσα από τις ρυθμίσεις motion - Quick glance.

Καλημέρα σε όλους...

Πρωινή ενημέρωση...

Από ότι φαίνεται μπήκα κι εγώ σήμερα στο club των μυστηριωδών φορτίσεων...

Ξύπνησα πριν λίγο και κοιτώντας το κινητό παρατήρησα ότι η φόρτιση ήταν στο 94% ενώ το είχα βάλει στην πρίζα στις 3 τη νύχτα... Βγάζω το καλώδιο από το κινητό, το ξαναβάζω και δεν παρατήρησα καμία αλλαγή στη φόρτιση για τα επόμενα 5 λεπτά... ξαναβγάζω το καλώδιο από το κινητό, κάνω επανεκκίνηση (ανοίγοντας το κινητό έδειξε 97% μπαταρία), βάζω το καλώδιο στο κινητό ξανά με σχετική πίεση και μέσα σε 5-6 λεπτά πήγε στο 100%...

Ευτυχώς παρέλαβα πριν λίγες μέρες 2ο γνήσιο φορτιστή, όπως σας είχα πει σε πρόσφατο ποστ στα αξεσουάρ και μάλλον θα συνεχίσω να φορτίζω με το καλώδιο εκείνου...

Οψόμεθα...

Δοκίμασε με διαφορετικό καλώδιο. Εγώ δοκιμάζοντας με ένα htc κι ένα sony φόρτιζε φυσιολογικά (ίσως λίγο γρηγορότερα με το HTC). Με το δικό του φορτίζει όπως του έρχεται και όποτε θυμάται. Σκέφτομαι κι εγώ να πάρω 2ο γνήσιο φορτιστή γιατί αποφεύγω τους τυχαίους συνδυασμούς καλωδίων αλλά γενικά όλα δείχνουν πως το καλώδιο δημιουργεί το θέμα. Τον φορτιστή από που τον πήρες αν επιτρέπεται;

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα μετα την τελευταια αναβαθμιση..

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι. (Μια φορά που το έκανε είχα κλείσει την αυτόματη περιστροφή από την μπάρα χωρίς να το έχω πάρει είδηση:X). Ούτε με disable/enable της αυτόματης περιστροφής λύνεται;

Πάντως η 4.1.2 όλο και κάποιο κουσούρι άφησε.. Σε άλλους το auto-rotation, σε μένα το wi-fi που χάνει ταχύτητα χωρίς λόγο..

Βέβαια, διόρθωσε το ΒΤ που είχα κάτι θεματάκια και έχανε τον ήχο. Μετά το update δεν το έχει ξανακάνει.. Μπορεί στο επόμενο να στρώσουν και τα 2..:lol:

Η θήκη απλά τα σπάει...

Παρά πολύ καλή, αυτοί εκεί στο e-click επιμένουν ότι είναι δέρμα και όχι δερμάτινη...

Όπως και να έχει είναι πολύ όμορφη και έχει και πολύ καλή προστασία...

Καλά μην τους εμπιστεύεσαι και πολύ στο e-click.. Ό,τι θέλουν λένε. Συνθετικό είναι σύμφωνα με την Zenus αλλά είναι μια πολύ όμορφη θήκη όπως και να έχει.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Η θήκη απλά τα σπάει...

Παρά πολύ καλή, αυτοί εκεί στο e-click επιμένουν ότι είναι δέρμα και όχι δερμάτινη...

Όπως και να έχει είναι πολύ όμορφη και έχει και πολύ καλή προστασία...

την ίδια σε μαύρο χρώμα έχω.....συμφωνώ καλή προστασία

Καλημερα να ρωτησω κατι παρακαλω? Τι διαφορα εχει το Samsung galaxy note II ( gt-n7100 ) με το Samsung galaxy note II ( gt-n7105 LTE ) ??
kTm Duke 690

Καλημερα να ρωτησω κατι παρακαλω? Τι διαφορα εχει το Samsung galaxy note II ( gt-n7100 ) με το Samsung galaxy note II ( gt-n7105 LTE ) ??

Το δεύτερο έχει υποστήριξη 4g (lte). Για πολλές περιοχές της Ελλάδας ακόμη ανύπαρκτο. Οπότε μάλλον τα +50-70 ευρώ θα πάνε χαμένα. Σε κάνα δυο χρόνια ίσως έχει νόημα.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Θέλω να ρωτήσω αν η συσκευή έχει υπέρυθρες, και αν έχει μπορώ να το χρησιμοποιώ σαν τηλεχειριστηριο τηλεόρασης, κλιματιστικό, και πως? Ευχαριστώ

Θέλω να ρωτήσω αν η συσκευή έχει υπέρυθρες, και αν έχει μπορώ να το χρησιμοποιώ σαν τηλεχειριστηριο τηλεόρασης, κλιματιστικό, και πως? Ευχαριστώ

Δεν εχει υπερυθρες και επομενως δεν εχεις τις χρησεις που αναφερεις.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

http://samsung.hdblog.it/2013/04/12/galaxy-note-3-un-concept-che-potrebbe-essere-davvero-molto-simile-al-prodotto-reale/

Αυτό που θα έρθει θα τα έχει όλα...

Άρχισαν τα όργανα...

Χαχαχαχα

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

http://samsung.hdblog.it/2013/04/12/galaxy-note-3-un-concept-che-potrebbe-essere-davvero-molto-simile-al-prodotto-reale/

Αυτό που θα έρθει θα τα έχει όλα...

Άρχισαν τα όργανα...

Χαχαχαχα

Ελπίζω να κάνουν κάτι ώστε να μην το πάρω.

Θοδωρής

Όχι δεν έχει...

Υποθέτω ότι το Note III θα έχει μιας και το αδελφό S4 απέκτησε πρόσφατα :)

Ωππςςς λάθος.. Δεν πρόσεξα ότι υπήρχε και επόμενη σελίδα στο θέμα και ότι είχε ήδη απαντηθεί...

Edited by _XrS_

Είναι επιβεβαιωμένο ότι οι MHL και OTG adaptors για το S2 και Note 1 δεν κάνουν στο Note 2;

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Είναι επιβεβαιωμένο ότι οι MHL και OTG adaptors για το S2 και Note 1 δεν κάνουν στο Note 2;

Ο OTG κάνει, ο mhl όχι (για τον mhl υπάρχει αντάπτορας πάντως).

Καλησπέρα κύριοι (...και κυρίες)

Έχω αναφερθεί και στο παρελθόν στην αδυναμία του Note μου να επικοινωνήσει με S-Beam με άλλες συσκευές. Το είχα αποδώσει (βλακωδώς σκεπτόμενος) σε εξωγενείς παράγοντες (τοποθέτηση custom battery cover στο Note μου, ύπαρξη μαγνητικής θήκης - που αρνούνταν να ξεκουμπώσει - στο GS3 του φίλου που το παλεύαμε κλπ.). Από ό,τι φαίνεται τελικά όμως, έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή μου.

Και εξηγούμαι: παρέλαβα εχθές 4 NFC Smart Tags της Sony (τα γνωστά tags της σειράς Xperia). Ενεργοποιώ το NFC (και το S-Beam, παρότι δεν το χρειάζεται από ό,τι διάβασα στο web), εγκατέστησα όχι μία, αλλά πέντε εφαρμογές επικοινωνίας και προγραμματισμού των tags, αλλά δεν καταφέρνω να το κάνω να επικοινωνήσει με κανένα tag. Έβγαλα εντελώς το battery cover μου, δοκίμασα με άλλο tag, με άλλο app, σε άλλη επιφάνεια, όλα εν ματαίω. Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο :( ???

Ευχαριστώ

Edit: πλάκα θα 'χει να είναι το NFC reader chip ενσωματωμένο στο original battery cover. Αν είναι έτσι, τότε για αυτό το λόγο δεν παίζει ακόμα και αν βγάλω το custom cover που έχω... ρε λες...?

Edited by costasp

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Ο OTG κάνει, ο mhl όχι (για τον mhl υπάρχει αντάπτορας πάντως).

Ευχαριστώ πολύ!

Για τον MHL δηλαδή μιλάμε για αντάπτορα του αντάπτορα; κανα link;

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Edit: πλάκα θα 'χει να είναι το NFC reader chip ενσωματωμένο στο original battery cover. Αν είναι έτσι, τότε για αυτό το λόγο δεν παίζει ακόμα και αν βγάλω το custom cover που έχω... ρε λες...?

LOL αυτο που λες οτι θα εχει πλακα ειναι και το σωστο.!! Το nfc reader chip ειναι πανω στο original battery cover!!!

LOL αυτο που λες οτι θα εχει πλακα ειναι και το σωστο.!! Το nfc reader chip ειναι πανω στο original battery cover!!!

Ε, ΝΑΙ!!! Αυτό ήταν ρε παιδιά! Και μου έχει φύγει η ψυχή τόσες μέρες για να βρω τι φταίει... Όλα ΟΚ :lol: !

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Δοκίμασε με διαφορετικό καλώδιο. Εγώ δοκιμάζοντας με ένα htc κι ένα sony φόρτιζε φυσιολογικά (ίσως λίγο γρηγορότερα με το HTC). Με το δικό του φορτίζει όπως του έρχεται και όποτε θυμάται. Σκέφτομαι κι εγώ να πάρω 2ο γνήσιο φορτιστή γιατί αποφεύγω τους τυχαίους συνδυασμούς καλωδίων αλλά γενικά όλα δείχνουν πως το καλώδιο δημιουργεί το θέμα. Τον φορτιστή από που τον πήρες αν επιτρέπεται;

Από ebay... Παραθέτω το post που είχα αναρτήσει...

Καλησπέρα παίδες...

Πριν λίγη ώρα παρέλαβα το γνήσιο φορτιστή (ευελπιστώ δηλαδή να μην είναι τόσο τέλεια μαϊμού :lol:) τον οποίο είχα παραγγείλει από εδώ : http://viewitem.eim.ebay.gr/Genuine-Samsung-Galaxy-Note-2-II-N7100-EU-Charger-AdapterUSB-Cable-Original-/290805607407/item?transId=828339735019

Παραθέτω και φωτογραφίες παρακάτω...

Άριστη κατάσταση, άριστο πακέτο με τεράστια ποσότητα φυσαλιδωτού περιτυλίγματος...

Ημερομηνία παραγγελίας και αγοράς 14 Μαρτίου 2013

Θα σας πω εντυπώσεις και αύριο βάζοντάς το να φορτίσει για πρώτη φορά απόψε το βράδυ...

Κλικ πάνω τους για μεγέθυνση :

http://s17.postimg.org/ee7iybnqj/20130402_131618.jpg

http://s23.postimg.org/47rnsey3b/20130402_131705.jpg

http://s15.postimg.org/gh7quirs7/20130402_131646.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Άρα παίζει να έφταιγε η κεραία του τηλεφώνου.

Όχι, διότι δεν έχανε το ακουστικό τη σύνδεση με το τηλέφωνο. Μόνο ο ήχος του ακουστικού χανόταν, το μικρόφωνο δούλευε :blink::worry::O

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι. (Μια φορά που το έκανε είχα κλείσει την αυτόματη περιστροφή από την μπάρα χωρίς να το έχω πάρει είδηση:X). Ούτε με disable/enable της αυτόματης περιστροφής λύνεται;

Πάντως η 4.1.2 όλο και κάποιο κουσούρι άφησε.. Σε άλλους το auto-rotation, σε μένα το wi-fi που χάνει ταχύτητα χωρίς λόγο..

Βέβαια, διόρθωσε το ΒΤ που είχα κάτι θεματάκια και έχανε τον ήχο. Μετά το update δεν το έχει ξανακάνει.. Μπορεί στο επόμενο να στρώσουν και τα 2..:lol:

Το θέμα με το auto rotation το έκανε και σε εμένα και έστρωνε είτε με disable/enable είτε με restart.

Εγώ πάντως μετά από μια ταλαιπωρία που τράβηξα με την Smartec για το θέμα με το wifi, πηγαίνοντας το κινητό 3 φορές με συνολική παραμονή 8 μέρες, μου άλλαξαν mb χωρίς αποτέλεσμα. Μετά από παρότρυνση δική μου, άλλαξαν και το πλαστικό γύρω γύρω (το οποίο έχει και την κεραία του wifi). Αυτό γιατί όπως λένε δεν έβρισκαν το πρόβλημα τις άλλες φορές.

Με την καινούργια κεραία τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα.

@ dimperts Το Note σου φίλε ήταν ελληνικής αντιπροσωπείας...?

Edited by JoeBar

Δεν εχει υπερυθρες και επομενως δεν εχεις τις χρησεις που αναφερεις.

κάποιο usb που θα φέρει υπέρυθρες σε συνδυασμό πρόγραμμα από το market σχεδιασμένο για αυτό το σκοπό ίσως το δούμε και αυτό το καλό

κάποιο usb που θα φέρει υπέρυθρες σε συνδυασμό πρόγραμμα από το market σχεδιασμένο για αυτό το σκοπό ίσως το δούμε και αυτό το καλό

Το usb infrared χλωμο να δουλευει ετσι. Στα windows θελει drivers.

Τελος πανων, δεν λεω τιποτα,μπορει και να το δουμε...

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)