Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στην 4.1.2 εχει κανεις προβλημα με το wifi?????

Κανένα απολύτως. Νομιζω πως εχω ακομη καλυτερο μη σου πω. Δεν αποσυνδέεται ποτε και με μια γραμμή δίνει τρομερά αποτελέσματα

Θοδωρής

Μαλιστα.Αλλος κανεις???

Επισης, δεν εχω θεμα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Τι να κανω; Μπορω να βάλω την 4.1.1 ξανα;

Για να μην έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το wifi στην 4.1.2 άρα δεν είναι θέμα της ρομ. Δοκίμασες επαναφορά εργοστασιακών; Βασικά, τι πρόβλημα υπάρχει; Δεν συνδέεται; Έχεις αποσυνδέσεις;

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

ναι δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο στο σπιτι ενώ στην 4.1.1 έμπαινε κανονικά.

Σε άλλα δίκτυα μπαίνεις? Είναι γενικό το πρόβλημα ή μόνο στο σπίτι? Αν δεν είναι γενικό, δοκίμασες κανένα restart στο router?

γενικα. μάλλον θα το στείλω πίσω...

Επαναφορά εργοστασιακών έκανες? Γιατί λίγο δύσκολο να απέκτησε πρόβλημα με την αναβάθμιση. Btw, είσαι stock? Root? Custom rom? (Aν το αναφέρεις και δεν το είδα, συγγνώμη!)

ναι δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο στο σπιτι ενώ στην 4.1.1 έμπαινε κανονικά.

Κάνε μια αναζήτηση στο θέμα, έχει αναφερθεί το πρόβλημα μετά από αναβάθμιση που είχαν 2-3 παιδιά απ' όσο θυμάμαι και μάλιστα είχαν δώσει και τη λύση.

γενικα. μάλλον θα το στείλω πίσω...

Παιδιά 99% έχουν πρόβλημα τα ρουτερ πάνε σε ένα φίλο σου με ασύρματο ίντερνετ και δες αν συνδέεται κανονικά η πάμε σε κάποια καφετέρια...Έχω συναντήσει τέτοια προβλήματα με ρουτερ αλλά είχε πρόβλημα το ρουτερ δεν συνδεόταν εύκολα το κινητό μου ούτε του φίλου μου κτλ μόνο με επανεκκίνησης του ρουτερ

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Πού είναι και πως διαγράφω τις νέες λέξεις που έχουν αποθηκευτεί κατά την πληκτρολόγηση με το Samsung keyboard;

Official 4.1.2 σε γερμανικό Note 2.

Πού είναι και πως διαγράφω τις νέες λέξεις που έχουν αποθηκευτεί κατά την πληκτρολόγηση με το Samsung keyboard;

Official 4.1.2 σε γερμανικό Note 2.

Διέγραψε τα δεδομένα πληκτρολογίου από ρυθμίσεις εφαρμογές πληκτρολόγιο

Same Sh..t , Different Day

Χαιρετω.

Εχω ενα Γαλλικο,και πριν λιγο,ειδα οτι ζηταει ενημερωση 44 περιπου ΜΒ,την οποια και εκανα.

Υστερα,μου εε οτι θελει να κανει ενημερωσεις σε 4 εφαρμογες,τις οποιες πατησα το κουμπι να τις κανει.

Ενα τεταρτο μετά,ακομα μου γραφει play store ψηλα,και στη μεση της οθονης,φορτωση με ενα κυκλο που γυριζει.

Επειδη εχει ξανακανει ενημερωσεις,αλλα οχι τετοια long playing κατασταση,ρωταω,τι γινεται αραγε;Να το σταματησω,καταργωντας το wifi,ή να το αφησω,και ποσο;

Γραψτε κατι παιδια,γιατι λογω αγνοιας,το μυαλο μου παει στο κακο.

Edit.

Κατηργησα το wifi,αλλα ο κυκλος υ γυριζει και το φορτωση που γραφει,δεν σταματησε.

Edited by Theodore41

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Κανε μια επανεκκίνηση και μετά δες αν ζητά ενημέρωση ξανά

Το εκανα και σταματησε.Τι μπορει να ηταν αραγε;

Και κατι αλλο.Αυτη η ενημερωση των 44ΜΒ,τι περιελαμβανε,ξερουμε;

Ευχαριστω πολυ.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Επειδή αναφέρθηκε το Wi-Fi, να ενημερώσω ότι τελευταία παρατηρώ, πως πολύ συχνά όταν σβήνει η οθόνη μόνη της μετά από χρήση και μου έχουν στείλει μηνύματα στο whatsapp, δεν μου χτυπάει ειδοποιήσεις καθόλου όση ώρα κι αν περάσει... Μόλις το ξανά ανοίξω (όταν δηλαδή μπω μέσα και φύγει η οθόνη κλειδώματος), τότε έρχονται όλα τα μηνύματα μαζεμένα, παρόλο που μπορεί να είχαν σταλεί και ώρες πριν...

Επίσης, ακριβώς εκείνη τη στιγμή που μπαίνω, μου εμφανίζει και το μήνυμα από κάτω ότι συνδέθηκε στο τάδε Wi-Fi δίκτυο...

Λες και όση ώρα είναι με σβηστή οθόνη να μπαίνει σε κάποιου είδους sleep mode, or something και δεν μπορεί να συνδεθεί για να πάρει τα μηνύματα και να πετάξει ειδοποιήσεις...

Έχω 4.1.2 rooted...

Το συγκεκριμένο πρόβλημα το αντιμετωπίζω τις τελευταίες 2-3 ημέρες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Επειδή αναφέρθηκε το Wi-Fi, να ενημερώσω ότι τελευταία παρατηρώ, πως πολύ συχνά όταν σβήνει η οθόνη μόνη της μετά από χρήση και μου έχουν στείλει μηνύματα στο whatsapp, δεν μου χτυπάει ειδοποιήσεις καθόλου όση ώρα κι αν περάσει... Μόλις το ξανά ανοίξω (όταν δηλαδή μπω μέσα και φύγει η οθόνη κλειδώματος), τότε έρχονται όλα τα μηνύματα μαζεμένα, παρόλο που μπορεί να είχαν σταλεί και ώρες πριν...

Επίσης, ακριβώς εκείνη τη στιγμή που μπαίνω, μου εμφανίζει και το μήνυμα από κάτω ότι συνδέθηκε στο τάδε Wi-Fi δίκτυο...

Λες και όση ώρα είναι με σβηστή οθόνη να μπαίνει σε κάποιου είδους sleep mode, or something και δεν μπορεί να συνδεθεί για να πάρει τα μηνύματα και να πετάξει ειδοποιήσεις...

Έχω 4.1.2 rooted...

Το συγκεκριμένο πρόβλημα το αντιμετωπίζω τις τελευταίες 2-3 ημέρες...

Στο μενου του wifi εχει το wifi sleep policy (νομιζω) το εχεις checked στο να μην "κοιμαται" ποτε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο μενου του wifi εχει το wifi sleep policy (νομιζω) το εχεις checked στο να μην "κοιμαται" ποτε?

Ήταν στην επιλογή : "μόνο όταν είναι συνδεδεμένο"

το έβαλα στο "πάντα" κι ελπίζω να έφταιγε αυτό... Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μου το έκανε τελευταία ενώ πριν 3 μέρες και πίσω λειτουργούσε κανονικά...

Όπως και να 'χει, σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Ήταν στην επιλογή : "μόνο όταν είναι συνδεδεμένο"

το έβαλα στο "πάντα" κι ελπίζω να έφταιγε αυτό... Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μου το έκανε τελευταία ενώ πριν 3 μέρες και πίσω λειτουργούσε κανονικά...

Όπως και να 'χει, σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου

Μήπως πριν είχες ενεργοποιημένα τα data και έπαιρνε τις ειδοποιήσεις μέσω αυτών ? Η μήπως σου τελείωσε το data plan?

Να αλλάξει η ρύθμιση μόνη της αποκλείεται.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδια καλησπερα μολις κατοχος και εγω και το μαθαινω....μια ερωτηση sim χρειαζετε microsim?
android or ios or wm......who cares.....???

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)