KOPRINIOTIS Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ελληνικό firmware ... Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση.Απο cosmote,vodafone κλπ η ελληνικο ξεκλειδωτο?? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) Ελληνικό firmware ... Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση. Και εμένα Το έβαλες; Για πες Είμαι δουλειά τώρα και δεν μπορώ να το κάνω το update.... Απο cosmote,vodafone κλπ η ελληνικο ξεκλειδωτο?? Εμένα είναι συσκευή απο Πλαίσιο σκέτη, χωρίς σύνδεση Edited March 12, 2013 by Braveheart1980 Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 GT-N7100-COS-N7100XXDMB2 (Greece Cosmote) http://hotfile.com/dl/197792159/0b09fde/Samsung-Updates.com-GT-N7100-COS-N7100XXDMB2-1359939157.zip.html Δε μου τη βγάζει την αναβάθμιση ΟΤΑ :confused:. Cosmote branded. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) Εμένα είναι συσκευή απο Πλαίσιο σκέτη, χωρίς σύνδεσηΚαι εμενα σκετη ειναι ελληνικη ρομ αλλα δε μου εβγαλε ειδοποιηση ακομα.Μιλαμε για την 4.1.2 σε οσους σας το εβγαλε η καποια διορθωση της 4.1.1?Περιμενω εντυπωσεις απο οσους τη βαλουν.:) Edited March 12, 2013 by KOPRINIOTIS Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Oχι δεν είχα εξοικονόμηση ενεργή και μάλιστα το είχα κάνει αρκετές φορές με λίγο πολύ ίδια αποτελέσματα. Δλδ εσένα με 4.1.1 είσαι στο 18.000 παρά? Ακριβώς έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Εμένα μου την έβγαλε σε unbranded με cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Και εμενα σκετη ειναι ελληνικη ρομ αλλα δε μου εβγαλε ειδοποιηση ακομα.Μιλαμε για την 4.1.2 σε οσους σας το εβγαλε η καποια διορθωση της 4.1.1?Περιμενω εντυπωσεις απο οσους τη βαλουν.:) Μάλλον η 4.1.2 είναι : http://www.sammobile.com/firmwares/#regiona%CF%84%CE%B1 Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ηρθε και σε μενα παιδια! Ερωτηση:αναβαθμιση να κανουμε μεσω OTA ή μεσω καλωδίου; Παιζει κάποιο ρολο σε οτιδήποτε;(έρχομαι απο iphone και εκει ηταν καλυτερα μεσω καλωδίου και η/υ ωστε να αποφυγουμε προβληματα στο jailbreak κ.λ.π.)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Λογικα ειναι η 4.1.2 γιατι εμενα κατεβαζει 286mb ! Ελπιζω να μην μετανιωσω την αναβαθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odyssseas Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) Καλημέρα. Ηρθε η αναβάαθμιση. Τι θα πατήσω; Εγκατάσταση όλων ή εγκατάσταση; θα μου πει κανένας χριστιανός τι θα πατήσω; Το κρίμα πάνω σας άμα μου τα σβύσει. Ηλία που είσαι ρίξε φωτα. Εγκατάσταση όλων ή εγκατάσταση; Edited March 12, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Μου ήρθε κι εμένα, την κατέβασα αλλά δεν την έχω εγκαταστήσει ακόμα. Τι προτείνουν οι ειδικοί προκειμένου να αποφύγουμε πιθανές κουλαμάρες που αντιμετώπισαν οι roms της Vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Και το δικό μου (unbranded, αγορασμένο από Πλαίσιο) κατέβασε την ενημέρωση. Τώρα προχωράει στην εγκατάσταση. Οψόμεθα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Καλημέρα. Ηρθε η αναβάαθμιση. Τι θα πατήσω; Εγκατάσταση όλων ή εγκατάσταση; παιδες και εμενα ηρθε. Λετε να πεσε η αυτονομια που λενε? :confused: τηνκανει μονο του και δεν μπορεσα να το δω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 και σε εμενα ηρθε,την κατεβασε μονο του βεβαια ενω σε καποια βιντεακια εχω δει να βγαζει ειδοποιηση και να την κατεβαζει εκεινη την ωρα,ισως υπαρχει καποια επιλογη ομως στο μενου τι να πω.Δε την εβαλα ακομα η 4.1.2 ειναι περιμενω πρωτα εντυπωσεις απο τα πρωτα ''πειραματαζωα''χεχεχε.Να ρωτησω αν μεχρι να τη βαλω κλεισω τη συσκευη η κανω επανεκκινηση δεν υπαρχει θεμα ετσι?? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Μόλις εγκατέστησα και εγώ την αναβάθμιση (EUR). Για αυτονομία και γενικότερα συμπεράσματα θα πρέπει να την δοκιμάσουμε μερικές μέρες. Να υπενθυμίσω πως το Root με το Exynos Abuse δεν λειτουργεί πλέον και όσοι είχαν κάνει και πήραν την αναβάθμιση θα πρέπει να κάνουν και πάλι Root με Odin. Αναλυτικές οδηγίες εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Μόλις εγκατέστησα και εγώ την αναβάθμιση (EUR). Για αυτονομία και γενικότερα συμπεράσματα θα πρέπει να την δοκιμάσουμε μερικές μέρες. Να υπενθυμίσω πως το Root με το Exynos Abuse δεν λειτουργεί πλέον και όσοι είχαν κάνει και πήραν την αναβάθμιση θα πρέπει να κάνουν και πάλι Root με Odin. Αναλυτικές οδηγίες εδώ.Φιλε η διαφορα στις επιλογες εγκατασταση και εγκατασταση ολων ποια ειναι?? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Δεν γνωρίζω για να σου πω την αλήθεια και δεν έδωσα και μεγάλη σημασία. Πάτησα το "Εγκατάσταση" και η αναβάθμιση έγινε κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Android 4.1.2 - Έκδοση βασικού φάσματος N7100XXDLK7. Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ευχαριστω!!!Υπαρχει θεμα αν κλεισω τη συσκευη μεχρι να εγκαταστησω το update?Tην εχει κατεβασει μονο του την ενημερωση και πατησα υπενθυμιση αργοτερα σε 3 ωρες. Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 μιας και με την 4.1.1 δεν ειχα τρμερη αυτονομια με 6 ωρες οθονη, δεν την εγκατεστησα και περιμενω εντυπωσεις Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Γιατί να περιμένετε εντυπώσεις; Περάστε την αναβάθμιση και αν δείτε ότι δεν σας αρέσει μπορείτε να ξαναπεράσετε αυτήν που είχατε με Odin ή να επαναφέρετε το Nandroid όσοι έχετε κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosli Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Εγινε επίσημη αναβάθμιση σε 4.1.2 πριν από λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ευχαριστω!!!Υπαρχει θεμα αν κλεισω τη συσκευη μεχρι να εγκαταστησω το update?Tην εχει κατεβασει μονο του την ενημερωση και πατησα υπενθυμιση αργοτερα σε 3 ωρες. Δεν θα εχεις θέμα ...σε 3 ώρες όμως ακριβώς πρέπει να την ανοίξεις για να το κάνεις :lol:(πλάκα κάνω ). Αφού την εχει κατεβάσει την κάνεις όποτε θέλεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Γιατί να περιμένετε εντυπώσεις; Περάστε την αναβάθμιση και αν δείτε ότι δεν σας αρέσει μπορείτε να ξαναπεράσετε αυτήν που είχατε με Odin ή να επαναφέρετε το Nandroid όσοι έχετε κάνει. Δεν ειμαι τοσο ανετος με τοολο θεμα.Θελω αυτο που θα περασει να μεινει! :) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Γιατί να περιμένετε εντυπώσεις; Περάστε την αναβάθμιση και αν δείτε ότι δεν σας αρέσει μπορείτε να ξαναπεράσετε αυτήν που είχατε με Odin... Εγώ ποτέ δεν αντέχω να περιμένω. Μόλις βγεί οποιαδήποτε αναβάθμιση σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή κι αν έχω, την περνάω άμεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts