Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα Αργυρη. Η συσκευη ειναι χωρις screen protector, χωρις quick glance, με στοκ 4.1.1 χωρις ροοτ και χωρις viber. Απ' οτι καταλαβα αυτο γινεται μετα απο κλησεις οπου πλησιαζω-απομακρυνω τη συσκευη απο το αυτι μου. Τι εννοεις δεν το εχεις στην κατοχη σου? Τι εγινε αν επιτρεπεται να ρωτησω?

Αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα σου είναι ότι ο αισθητήρας παραμένει ανοικτός αν και έχει περάσει αρκετή ώρα από τον τερματισμό της κλήσης.

Αν δηλαδή τερματίσεις την κλήση και αφήσεις την συσκευή στο τραπέζι θα συνεχίσει να αναβοσβήνει μέχρι να κάνεις reboot?

Αν ναι τότε υπάρχει πρόβλημα.

Και αν δεν προέρχεται από κάποια εφαρμογή, χρειάζεται factory rest και δοκιμή χωρίς περίεργες εφαρμογές.

Παρεμπιπτόντως αυτά τα κουφά που ανέφερε ο ddr πχ να ανάβει το led ειδοποιήσεων χωρίς να υπάρχει κάτι, μου συνέβη κάποια φορά αλλά από τον καιρό που έχω 4 1.2 δεν έχει ξαναγίνει.

@@ Πάω για νέο ρεκόρ οθόνης με την DMB4. Όπως δείχνουν τα πράγματα θα πιάσει 11ωρες.

Σε 9:35' είναι στο 48% με οθόνη ανοιχτή για 5:36 λεπτά.

Είναι συνεχώς με wifi και χωρίς να έχω μετακινηθεί από το σπίτι.

Ιδανικές συνθήκες βέβαια αλλά δεν είχα καταφέρει ποτέ έστω με παρόμοιες να πιάσω πάνω από 9.

http://img145.imageshack.us/img145/1526/screenshot2013022218475.png

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα,θελω να κανω 2 ερωτησεις.1 αν γινεται το note 2 να παρει internet μεσω καλωδιου usb απο το pc,sto desire x ειχε επιλογη.2 αν μεταφερω στην sd καποιο φακελο πχ απο gps προγραμα θα δουλευει ? Edited by nikos21_

Ένα σπαστικό (κατά την γνώμη του υπογράφοντα) φαινόμενο στην Gallery App: Πέραν των folders στις 2 κάρτες (εσω-εξω) μου παρουσιάζει και όπιες μικρογραφίες εικόνων έχω περάσει πρόσφατα σε επαφές, σαν να είναι αποθηκευμένες στο Picasa album μου. Ναι μεν μπορώ να το απενεργοποιήσω από τις Ρυθμίσεις του app, αλλά μόνο προσωρινά, αφού όταν ξανανοίξω την Gallery, τσουπ είναι και πάλι εκεί! Any ideas?

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Καλησπερα,θελω να κανω 2 ερωτησεις.1 αν γινεται το note 2 να παρει internet μεσω καλωδιου usb απο το pc,sto desire x ειχε επιλογη.

Δυστυχως το NOTE δεν εχει αυτη τη δυνατότητα .. Ειναι ενα απο τα πραγματα που μου λειπουν απο το sensation..

Εχω αγορασει και δευτερο καπακι!!!! Αλλα ακομα κραταει το πρωτο οπως την πρωτη μερα,το δευτερο ειναι στην συσκευασια. :lol:

:lol: σιγα σιγα, θα εχεις και ενα δευτερο νοτε2 !:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δυστυχως το NOTE δεν εχει αυτη τη δυνατότητα .. Ειναι ενα απο τα πραγματα που μου λειπουν απο το sensation..

Δοκιμάστε με το Reverse Tether

Samsung galaxy s21+

Σκεπτόμενος το smart dock, έχω την εξής ερώτηση:

Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω την οθόνη και το πληκτρολόγιο του laptop με το note2, αντί για ανεξάρτητη οθόνη-πληκτρολόγιο (βλ. smart dock);;; Αν ναι, πως;;;

Σκεπτόμενος το smart dock, έχω την εξής ερώτηση:

Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω την οθόνη και το πληκτρολόγιο του laptop με το note2, αντί για ανεξάρτητη οθόνη-πληκτρολόγιο (βλ. smart dock);;; Αν ναι, πως;;;

Όχι δεν γίνεται... εκτός αν το ποντίκι-πληκτρολογιο είναι bluetooth. Για αυτό θα το πάρω και εγώ....!

καλησπερα και απο μενα,

κατεβασα με το tubemate κατι mp3 απο το you tube και τα εκανα αποθηκευση στην εσωτερικη μνημη.

Οταν ομως εκανα μετακινηση τα αρχεια στη καρτα μνημης στο φακελο music το music player δεν τα βλεπει και τα βρισκω μονο στα αρχεια.

Ετσι λοιπον δεν να εχω συνεχη αναπαραγωγη μεσω λιστας παρα μονο ενα ενα κομματι. Γνωριζει κανεις κατι;

Υ.γ τα παλια μου mp3 τα βλεπει ο player κανονικα

φτιαξε ενα φακελο στην καρτα μνημης και ονομασε τον mp3 και πηγαινε στις ρυθμισεις του ubemate και επελεξε τα mp3 να αποθηκευονται στο φακελο που επελεξες για να μην κανεις μετακινηση τον αρχειων mp3 συνεχεια. οτι εχεις κατεβασει βαλτα σε αυτον τον φακελο που εφτιαξες

Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB,

Ένα σπαστικό (κατά την γνώμη του υπογράφοντα) φαινόμενο στην Gallery App: Πέραν των folders στις 2 κάρτες (εσω-εξω) μου παρουσιάζει και όπιες μικρογραφίες εικόνων έχω περάσει πρόσφατα σε επαφές, σαν να είναι αποθηκευμένες στο Picasa album μου. Ναι μεν μπορώ να το απενεργοποιήσω από τις Ρυθμίσεις του app, αλλά μόνο προσωρινά, αφού όταν ξανανοίξω την Gallery, τσουπ είναι και πάλι εκεί! Any ideas?

Θα πας στους φακέλους που είναι οι μικρογραφίες που θες να αφαιρέσεις από το gallery και θα προσθέσεις ένα κενό αρχείο με όνομα ".nomedia". μετά θα κάνεις clear data στο gallery από το application manager που βρίσκεται στα settings του τηλεφώνου. Και καθάρισε μια και καλή.

Επίσης υπάρχει η εφαρμογή studiokuma .nomedia που προσθέτει το αρχείο από μόνο του.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Θα πας στους φακέλους που είναι οι μικρογραφίες που θες να αφαιρέσεις από το gallery και θα προσθέσεις ένα κενό αρχείο με όνομα ".nomedia". μετά θα κάνεις clear data στο gallery από το application manager που βρίσκεται στα settings του τηλεφώνου. Και καθάρισε μια και καλή. Επίσης υπάρχει η εφαρμογή studiokuma .nomedia που προσθέτει το αρχείο από μόνο του.

Φίλε Astroholic, την είχα δει μερικές σελίδες πίσω αυτή τη λύση και σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Όμως, αυτές οι photos δεν είναι στο τηλέφωνο. Η Gallery τις παρουσιάζει σε διάφορα folders, με ονομασία την ημερομηνία στην οποία τις προσάρτησα σε επαφή και έχουν το λογότυπο του Picasa. ΔΕΝ είναι στο τηλέφωνό μου, για αυτό είπα ότι το φαινόμενο είναι "σπαστικό". Φαντάσου, ότι όλο τον Ιανουάριο άλλαζα contact photos σε πολλές επαφές μου και πλέον μου φέρνει σχεδόν ένα folder για κάθε ημέρα του Ιανουαρίου... :confused:

Και πάλι σε ευχαριστώ πάντως.

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Φίλε Astroholic, την είχα δει μερικές σελίδες πίσω αυτή τη λύση και σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Όμως, αυτές οι photos δεν είναι στο τηλέφωνο. Η Gallery τις παρουσιάζει σε διάφορα folders, με ονομασία την ημερομηνία στην οποία τις προσάρτησα σε επαφή και έχουν το λογότυπο του Picasa. ΔΕΝ είναι στο τηλέφωνό μου, για αυτό είπα ότι το φαινόμενο είναι "σπαστικό". Φαντάσου, ότι όλο τον Ιανουάριο άλλαζα contact photos σε πολλές επαφές μου και πλέον μου φέρνει σχεδόν ένα folder για κάθε ημέρα του Ιανουαρίου... :confused:

Και πάλι σε ευχαριστώ πάντως.

Μπες στο Google + λογαριασμό σου και σβηστες από κει. Επίσης στο συγχρονισμό βγάλε το συγχρονισμό photos. Εμένα έτσι λύθηκε...

thanks δουλευει μια χαρα με το Reverse Tether.

Ναι αλλα πρεπει να εισαι root.. Για μενα δεν κανει..

Η HTC που απλα συνδεεις το κινητο στο usb και επιλεγεις, φορτιση μονο, HTC sync, Σκληρος δισκος, USB teathering, ιντερνετ pass through, ειναι σαφως ποιο μπροστα..

http://cdn1.mos.techradar.futurecdn.net//art/mobile_phones/HTC/HTC%20Explorer/Screen%20Shots/Connectivity-210-100.jpg

Το Note επισης με δυσκολευει αρκετες φορες και στο να δει το τηλ. οταν το συνδεω στο usb και μου σπαει τα νευρα.. Εμφανιζει οτι λειπει το αναγνωριστικο υλικου κ.α. :mad:

Με την HTC ουδεποτε ειχα θεμα στην συνδεση usb..

2-3 σημεια να βελτιωνε η Samsung...

Σιγουρα ομως το Note 2 εχει τοσα θετικα που παραβλεπω τετοιου ειδους θεματα.. :)

Edited by PETROSLEON

Ναι αλλα πρεπει να εισαι root.. Για μενα δεν κανει..

Η HTC που απλα συνδεεις το κινητο στο usb και επιλεγεις, φορτιση μονο, HTC sync, Σκληρος δισκος, USB teathering, ιντερνετ pass through, ειναι σαφως ποιο μπροστα..

http://cdn1.mos.techradar.futurecdn.net//art/mobile_phones/HTC/HTC%20Explorer/Screen%20Shots/Connectivity-210-100.jpg

Το Note επισης με δυσκολευει αρκετες φορες και στο να δει το τηλ. οταν το συνδεω στο usb και μου σπαει τα νευρα.. Εμφανιζει οτι λειπει το αναγνωριστικο υλικου κ.α. :mad:

Με την HTC ουδεποτε ειχα θεμα στην συνδεση usb..

2-3 σημεια να βελτιωνε η Samsung...

Σιγουρα ομως το Note 2 εχει τοσα θετικα που παραβλεπω τετοιου ειδους θεματα.. :)

https://www.google.gr/search?client=opera&q=reverse+usb+tethering+no+root&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

no sig...

Πιο αρχείο πρέπει να πειράξω από το xposed app settings για να έχω στις ρυθμίσεις του κινητού άλλο dpi?
Same Sh..t , Different Day

Πιο αρχείο πρέπει να πειράξω από το xposed app settings για να έχω στις ρυθμίσεις του κινητού άλλο dpi?

Μονο στις ρυθμισεις θελεις να εχεις διαφορετικο dpi?Γιατι δεν αλλαζεις τα παντα?Ειναι πολυ καλυτερο κατα την γνωμη μου..

It all starts with the push of a button..

RELOAD

Μόλις το ανοίξεις πάτα αναζήτηση "ρυθμίσεις" και θα στο βγάλει.

Εγώ το έχω στα 240dpi.

καλησπερα...

εχω ενα μικροπροβληματακι... την κινηση δεδομενων την εχω μονιμα ανενεργη γιατι αν την ενεργοποιησω θα μου στειλει μηνυμα η cosmote για το internet day pass με χρεωση 1€ ... ξερετε πως μπορω να εχω ενεργοποιημενα τα δεδομενα για να εχω 3G αλλα να μην μπαινει στο ιντερνετ αυτοματα απο εφαρμογες ?

ευχαριστω

Ευχαριστω παιδια..

Εχοντας το λειτουργικο στα ελληνικα εψαχνα για settings

ο π@π@ρ@ς και γι αυτο δεν το εβρισκα.

Same Sh..t , Different Day

καλησπερα...

εχω ενα μικροπροβληματακι... την κινηση δεδομενων την εχω μονιμα ανενεργη γιατι αν την ενεργοποιησω θα μου στειλει μηνυμα η cosmote για το internet day pass με χρεωση 1€ ... ξερετε πως μπορω να εχω ενεργοποιημενα τα δεδομενα για να εχω 3G αλλα να μην μπαινει στο ιντερνετ αυτοματα απο εφαρμογες ?

ευχαριστω

Πολύ φοβάμαι φίλε μου ότι αυτό δεν μπορείς να το αποφύγεις 100%. Μπορείς να μπεις στις ρυθμίσεις των εφαρμογών και να καθορίσεις εσύ να κάνουν manually update (π.χ. facebook, tweeter κλπ.) ή στο email σου επίσης να κατεβάζει τα νέα mails manually κλπ. αλλά και πάλι κάποιες εφαρμογές δεν γίνεται να μη συνδεθούν στο internet. Π.χ. το handsent sms κάθε φορά που το ανοίγεις σου κατεβάζει διαφημίσεις κάτω και αυτό δεν μπορείς να το αποφύγεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να κάνεις root και να κατεβάσεις μία εφαρμογή (addfree νομίζω) σου σου κόβει τις διαφημίσεις. Γενικά πάντως δεν νοείται smartphone χωρίς να κατεβάζει κάποια πράγματα από μόνο του μόλις ενεργοποιηθεί το 3g.

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Μα εγω εχω ενεργοποιημενο το 3G κανονικοτατα, απενεργοποιημενο το data και δουλευει κανονικοτατα. Δοκιμασμενο και σε στοκ και σε custom rom.

Το 3G τι το θες? Κανεις βιντεο κλησεις?

Παντως ειναι ξεχωριστα το ενα απο το αλλο.

no sig...

Παιδιά το τηλέφωνο που έσπασε,το είχα πάνω στο καλοριφέρ, και από τη δόνηση με την κλήση έπεσε με τη γωνία όπως το κοιτάμε επάνω αριστερά. Στην αρχή δεν φάνηκε κάτι αλλά όταν το συναρμολόγησα και το άνοιξα δούλευαν μονο το ηχείο και τα λαμπάκια. Τελικά περίπου 180 ευρώ γιατί η οθόνη είναι μαζί με το touch. Δευτέρα θα το παραγγελθεί και κατα την Πέμπτη θα το έχω. Με γάμ...... κανονικά . :angry:
:w00t:

Εγω παρατηρησα κατι αλλο. Εκανα factory reset για να καθαρισω το κινητο απο τις ενα σωρο λαλακιες που εχω βαλει και ολα κομπλε.

Το προβλημα που εχω τωρα, ο καιρος δεν λεει να βρει το σωστο μερος που ειμαι! Παλια αναλογα την περιοχη που πηγαινα μου αλλαζε, πχ Κηφισια, Νεα Ιωνια, Νεα Ερυθραια, Εκαλη, Ηρακλειο, κτλ.

Τωρα επιμενει Αθηνα. Δεν αλλαζει με τιποτα! Τι φαση? Ξερει κανεις?

Φιλε μου εμενα διορθώθηκε το προβλημα με τον καιρο απο χτες βρίσκει την περιοχη. Και εσενα πρέπει να ειναι ενταξει σωστα?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)