Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά φίλε μου νομίζω πως είμαι πιο πολύ του pure Android. Κάθε μέρα που περνάει το βλέπω όλο και πιο πολύ. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να φτιάξω αγγελία εδώ. Εύχομαι να μην το μετανιώσω.

Καλά ότι θα το μετανιώσεις...είναι σίγουρο!

Το θέμα είναι τι κάνεις όταν έρθει εκείνη η ώρα...

Άσε που η ποιότητα του N4 δεν είναι για εμάς...(καταλαβαίνεις τι εννοώ).:)

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά συμφωνώ μαζί σας. Μετά το note 2 όλα τα άλλα είναι συμβιβασμός. Είμαι όμως διατεθειμένος να το αφήσω για χάρη του pure android.

Έλεος, ήρθε ota για το Swype beta!

Edited by cb600f

Toggle or Widget to disable screen lock (not close)

Υπάρχουν φορές, όταν χρησιμοποιώ τη συσκευή ως κομπιουτερακι ή τηλεκοντρολ ή λεξικο που ναι μεν

ι) θέλω να κλείνει η οθόνη αυτόματα (πχ μετά από 15" για να μην καταναλώνει μπαταρία)

αλλά επίσης

ιι) θέλω να μην κλειδώνει (χρησιμοποιώ pattern) και απλά πατώντας το κεντρικό κουμπί να ανοίγει.

Όλη την υπόλοιπη ημέρα θέλω να κλειδώνει κανονικά (με pattern).

Ερώτηση: Υπάρχει κάποιο toggle / widget για να ενεργοποιω / απενεργοποιω το κλείδωμα οθονης με ένα κλικ, αλλά να κλείνει κανονικά ;;;

(το screen on δεν είναι αυτό που ζητάω. Μήπως με το tasker υπάρχει δυνατότητα; πως; άλλη εφαρμογή; )

Υπάρχουν δύο επιλογές για να πετύχεις αυτό που θες

α) Να εγκαταστήσεις το 23 toggles button mod (απαιτεί root) και να ενεργοποιείς ή απενεργοποιείς το κλείδωμα από τις συντομεύσεις της μπάρας ειδοποιήσεων

β) να εγκαταστήσεις το tasker και το πρόσθετο secure settings (που απαιτεί root) και η εναλλαγή να γίνεται αυτόματα.

Παιδιά συμφωνώ μαζί σας. Μετά το note 2 όλα τα άλλα είναι συμβιβασμός. Είμαι όμως διατεθειμένος να το αφήσω για χάρη του pure android.

Απορία. Τι περιμένεις να βρεις παραπάνω εκεί? Τις πιο γρήγορες αναβαθμίσεις? Αν κάτι δουλεύει σωστά γιατί να αγχώνεσαι αν στο 4.x.ψ το ψ γίνει 2 από 1 και το ίδιο και το χ, 2-3 μήνες νωρίτερα? Και εγώ όταν το πήρα είδα ότι είναι 4.1.1 πολωνικό. Είδα ότι στην Πολωνία σε έναν πάροχο είχε δοθεί η 4.1.2 αλλά όχι σε όλους. Σκέφτηκα να την περάσω αφού δεν μου ερχότανε. "Είμαι γκαντέμης" έλεγα. Όσο περνάνε οι μέρες δεν ασχολούμαι πια. Το βάζω στο Kies μπας και έρθει μια στο τόσο αλλά ούτε που με καίει πια. If it works dont fix it, που λένε και οι παλιοί κομπιουτεράδες. :)

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Δεν ξέρω, τα μετράω όλα + τα λεφτά που χάνω αλλά...

Να έχω συνηθίσει το μέγεθος και να μην μπορώ να συνηθίσω την φιλοσοφία της Samsung :confused:

Έλεος, ήρθε ota για το Swype beta!

Εγώ έπαψα να έχω άγχος με τις αναβαθμίσεις. Όταν όλα δουλεύουν ρολόι μπορώ να περιμένω.

Μια φορά αγόρασα Nexus γι αυτό τον λόγο και το έδωσα μετά από λίγο στην γυναίκα μου.

Πολλές ελλείψεις σε hardware.

Να πάει κάποιος στο Ν4 με τις 4,5 ώρες οθόνη στην καλύτερη και τις 4.3" ίντσες (με εξαίρεση την προβολή βίντεο όπου εκμεταλλεύεται όλη την οθόνη), το θεωρώ πισωγύρισμα.

Παρακολουθώ το θέμα του Note από την μέρα που κυκλοφόρησε το πρώτο.

Ελάχιστοι έφυγαν απ αυτό. Και απ αυτούς οι περισσότεροι ξανά γύρισαν.

Είναι η πληρεστερη συσκευή απ όλες τις πλευρές.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Συγκρίνοντας τις δύο αυτές συσκευές, το μεγαλύτερο θέμα που πιστεύω ότι θα είχα είναι με την αυτονομία. Σε ένα N4 φίλου, με μια ώρα οθόνη, η μπαταρία είχε πέσει ήδη στο 70% :blink: Επίσης η μετάβαση απο amoled σε LCD δεν γίνεται εύκολα νομίζω...

Βέβαια η συζήτηση αυτή καλό θα ήταν να γίνει σε ένα ξεχωριστό τόπικ στο "επιλογή συσκευής" ή στο "τεχνολογικοί διαξιφισμοί" ώστε να κρατήσουμε το παρών τόπικ καθαρό :)

Κώστας

IPS ειναι η οθονη του Ν4.

Φιλε μου το Ν4 ειναι ΠΟΛΥ καλο κινητο ειδηκα αν υπολιγισεις την τιμη του. Μεχρι και 10 Δεκεμβριου ειχα φαει τα λυσακα μου να το παραγγειλω πως και πως. Τωρα που εχει περασει καιρος, εχουν γραφτει πολλες γνωμες για το Ν4 αλλα και για το ΝΟΤΕ 2 ( το οποιο πηρα γυρω στις 20 Δεκ. ) κατεληξα στο εξης.

Το note ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο. Σε ολα. Δεν το αναλυω διοτι το ξερεις. Αν δεν το ηξερες θα ησουν στο thread του Ν4 και οχι εδω.

Απλα να σου τονισω οτι μιλαμε για Android.

Θελεις stock? Custom? Pure? Mix?

ΟΤΙ θες μπορεις να βαλεις στο Note. Οποτε, κρατα το κινητο σου και τα λεφτα σου. Περνα οτι ROM θες και κανε τη δουλεια σου. Αν κατι δεν δουλευει σε καποια rom θα το φτιαξουν. Ευτυχως υποστηριξη υπαρχει.

no sig...

Είχα σήμερα περίεργο κρούσμα. Παίρνω τηλ, το σηκώνει ο συνομιλητής και δεν ακούω τίποτα. Απολύτως. Σαν κλειστό μικρόφωνο. Πίστευα ότι έχω πατήσει καμιά σίγαση αλλά τίποτα. Το κλείνω, ξαναπαίρνω. Τα ίδια. Μετά με κάλεσαν πίσω κ άκουγα. Είχα πάθει ακριβώς το ίδιο με το ΒΤ αλλά πίστευα πως φταίει αυτό. Περίεργα κι όχι ωραία πράγματα...

Το χω παθει 5-6 φορες,αλλα με 2 συγκεκριμενα νουμερα που με καλουν. Ειναι σαν να μην ανοιγει καν η γραμμη, αλλα αυτοι μου λενε μετα που ξαναπαιρνουν οτι με ακουγαν κανονικα..περιεργα πραγματα...:mad:

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Το μόνο σοβαρό πλεονέκτημα του Ν4 γενικώς είναι ή χαμηλή τιμή του μέσω playstore. Τίποτα άλλο.

Συγγνώμη για το offtopic. xD

Le Max 2 X829 4/64

Le Max 2 Pro X820 6/64

Το χω παθει 5-6 φορες,αλλα με 2 συγκεκριμενα νουμερα που με καλουν. Ειναι σαν να μην ανοιγει καν η γραμμη, αλλα αυτοι μου λενε μετα που ξαναπαιρνουν οτι με ακουγαν κανονικα..περιεργα πραγματα...:mad:

Και εγώ το έχω πάθει (σπανιότατα), αλλά εκτός από το note 2 το παθαινα και με το galaxy s ...έχω την εντύπωση ότι έφταιγε το δίκτυο της wind

Τελικά φίλε μου νομίζω πως είμαι πιο πολύ του pure Android. Κάθε μέρα που περνάει το βλέπω όλο και πιο πολύ. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να φτιάξω αγγελία εδώ. Εύχομαι να μην το μετανιώσω.

Αντί να πουλήσεις το note 2 για nexus 4, προτείνω τις εξής εναλλακτικές:

1. Βάλε άλλο launcher, πχ έχω holo, άλλοι nova, κλπ.

2. Βάλε άλλη rom, pure android.

Πιστεύω όμως ότι το Βήμα 1 θα σε καλύψει και δεν θα χρειαστείς να πας στο 2

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Πάντως η μπαταρία κρατάει καλά!

http://s11.postimage.org/gttazq28z/2013_02_13_23_12_56.png

host images

Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5

Είχα σήμερα περίεργο κρούσμα. Παίρνω τηλ, το σηκώνει ο συνομιλητής και δεν ακούω τίποτα. Απολύτως. Σαν κλειστό μικρόφωνο. Πίστευα ότι έχω πατήσει καμιά σίγαση αλλά τίποτα. Το κλείνω, ξαναπαίρνω. Τα ίδια. Μετά με κάλεσαν πίσω κ άκουγα. Είχα πάθει ακριβώς το ίδιο με το ΒΤ αλλά πίστευα πως φταίει αυτό. Περίεργα κι όχι ωραία πράγματα...

Κι εγω,τωρα τελευταια,καποιες φορες, 2-3, το επαθα.Με το ΒΤ βεβαια,οποτε δεν ξερω τι ακριβως εφταιγε.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Αυτές τις 9ημέρες & 16ώρες ( 232:43:01ώρες) το μεταχειρίστηκα σαν ένα απλό κινητό, μόνο και μόνο για να δω την αντοχή της μπαταρίας.(Θέλει υπομονή!)

Από σήμερα το... ξεσχίζω!

Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5

Καλημέρα κι από μένα, άλλαξα το iphone 5 με το Note II και είδα φως στο τούνελ. Καμία μα καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο έχει περάσει ποτέ από τα χέρια μου. Μόνο μια ερώτηση, όταν συνδέομαι με Kies με πετάει μετά απο λίγο και δε με ξανασυνδέει πράγμα το οποίο δε λύθηκε με "Αντιμετώπιση των προβλημάτων σύνδεσης". Επίσης σε αναζήτηση ενημερώσεων μου βγάζει ότι η συσκεύη έχει τροποιηθεί και δεν είναι δυνατή η αναζήτηση ενημερώσεων. Τι μπορώ να κάνω που να μη θέλει hard reset γιατι με 92 εφαρμογές ούτε μέχρι αύριο δεν τελειώνω....

Τα έχω στην κατοχή μου και τα δύο...

Δεν το συζητώ ότι το noteli είναι το απόλυτο επαγγελματικο εργαλείο και ομοιο του δεν υπάρχει μέχρι τώρα...

Τα πλεονέκτημα τα είναι σχεδόν υπέρ του εκτός από το pure Android που για κάποιους είναι σημείο αναφοράς και σεβαστό...

Δύσκολη επιλογή όταν βγει το s4 γιατί θα πρέπει να δώσω το ένα από τα δύο...

Μάλλον θα περάσουν και κάνα δυο ακόμα τηλ από τα χέρια μου έτσι για να μου φύγει όπως το z end zl αλλά και το oppo find 5...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Καλημέρα κι από μένα, άλλαξα το iphone 5 με το Note II και είδα φως στο τούνελ. Καμία μα καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο έχει περάσει ποτέ από τα χέρια μου. Μόνο μια ερώτηση, όταν συνδέομαι με Kies με πετάει μετά απο λίγο και δε με ξανασυνδέει πράγμα το οποίο δε λύθηκε με "Αντιμετώπιση των προβλημάτων σύνδεσης". Επίσης σε αναζήτηση ενημερώσεων μου βγάζει ότι η συσκεύη έχει τροποιηθεί και δεν είναι δυνατή η αναζήτηση ενημερώσεων. Τι μπορώ να κάνω που να μη θέλει hard reset γιατι με 92 εφαρμογές ούτε μέχρι αύριο δεν τελειώνω....

καλημέρα φίλε μου. Για το πρώτο κομμάτι δεν μπορώ να σε βοηθήσω, για το δευτερο να σου πω μόνο ότι φαίνεται η συσκευή να είναι rootαρισμένη και για αυτό δεν σου κάνει ενημερώσεις.

Το πήρες καινούργιο ή μεταχειρισμένο;

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

Παραθέτω παλαιότερες απαντήσεις μέσα απο το forum

>>>

Λοιπόν... για όσους ξαφνικά τους έβγαλε στο status πως η συσκευή έχει τροποποιηθεί (modified) χωρίς οι ίδιοι να έχουν κάνει root ή κάτι τέτοιο. Μάλλον οφείλεται σε κάποια εφαρμογή. Εχθές έκανα εκκαθάριση το κινητό από άχρηστες εφαρμογές που έκανα εγκατάσταση από το play store και το status επανήλθε σε Normal. Δεν ξέρω ποια εφαρμογή ήταν, γιατί απεγκατέστησα αρκετές... αλλά μάλλον μία από αυτές έφταιγε.

>>>

Φιλε μου αυτο το προβημα ειχα κι εγω και λυθηκε μετα απο επανεκινηση τσι απλα. Αρα δεν ειναι οτι πρεπει να απεγγκαταστησουμε εφαρμογη. Τις ιδιες εφαρμογες εχω και παλι. Καποιο σκαλωμα τρωει

Memento Mori

Όχι το πήρα μεταχειρισμένο, κοιτάζοντας είδα έκδοση βασικού φάσματος XXALJ2 αριθμός κατασκεύης XXALJ3 δε ξέρω τι άλλο κοιτάμε για να δούμε, ο counter πάντως είναι μηδενισμένος και με μια ερώτηση που έκανα σε αυτόν που το είχε μου είπε ότι το είχε rootάρει με το exynos το οποίο δε βρίσκω κάπου να κατεβάσω μήπως και βγάλω άκρη.

root checker sto play, για να δείς τι γίνεται. ------Αναβαθμίσεις OTA θα παίρνεις κανονικά ακόμα και με root--- (Προφανώς είναι λάθος, μόνο stock unrooted δέχονται αναβαθμίσεις OTA) Edited by javaj
Memento Mori

root checker sto play, για να δείς τι γίνεται. Αναβαθμίσεις OTA θα παίρνεις κανονικά ακόμα και με root

Καλημέρα.Με την προϋπόθεση ότι το system status δεν λέει modified.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Όντως... Θα το παρακολουθήσω μήπως δεν είχε καλό σήμα όταν το έκανε, δεν ξέρω.. Και δεν το έχω καν σε 3g. Εγώ το έπαθα με εξερχόμενες αλλά στην ίδια μορφή. Σαν να μην ανοίγει η γραμμή.

Και εγώ το έχω πάθει (σπανιότατα), αλλά εκτός από το note 2 το παθαινα και με το galaxy s ...έχω την εντύπωση ότι έφταιγε το δίκτυο της wind

Εγώ είμαι με Cosmote..

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Σήμερα,τώρα δηλαδη,προσπάθησα να πάρω τηλέφωνο μια εταιρία για το αρκουδισιο,και μόλις ξεκινούσε να παίρνει και τελείωνε ο ήχος του αριθμού που έπαιρνε,σταματάμε απότομα,γινόταν πορτοκαλί ,όπως όταν τελειώνει η κλήση,και έλεγε τέλος κλήσης.

Απο κάτω,έγραφε δε,προώθηση ενεργού κλησεως υπό όρους.Και πάπαλα.

Απο την αλλη,το συνέδεσα στο wifi του Φλοκαφε,και δούλευε.

Επειδη το τηλέφωνο,το θέλω να ειναι συνέχεια ΟΝ,γιατι έχω τη μάνα μου,υπεργηρη και παντα έτοιμη για να την τρέχω σε κανά Νοσοκομείο,το φαινόμενο με ενόχλησε σφόδρα.

Το είχα πάθει και με το S3 στο παρελθόν,και το έλυσα, αλλάζοντας κάρτα ΣΙΜ.Τωρα όμως,έχουν περάσει μήνες απο τότε,και δε νομίζω οτι παίζει πάλι κάτι τέτοιο.

Θα σας ήμουν υπόχρεος,αν βοηθούσατε.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)