tpal Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Πρώτες εντυπώσεις από την 4.1.2 σε διάρκεις μπαταρίας θετικότατες. 15 ώρες λειτουργία, συγχρονισμοί ανοιχτοί, οθόνη 7 ώρες με wifi συνέχεια ανοιχτό. Με την ελληνική 4.1.1 είχα περίπου 6 ώρες. Πόσες μέρες την εχεις; αν και πιστευω εμείς Ελλάδα δεν θα παρουμε ποτε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Πόσες μέρες την εχεις; αν και πιστευω εμείς Ελλάδα δεν θα παρουμε ποτε Χτες την πέρασα. Σήμερα είμαι σχεδόν όλη τη μέρα με το κινητό στο χέρι.Μάλιστα έκανα edit και το προηγούμενο post γιατί συνεχίζει κι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Βασικα εχω δει τις πλακετες και ξερω ποσο μικροσκοπικα ειναι τα παντα εκει αλλα ειχα την πεποιθηση οτι αν ηθελαν...καπως θα μπορουσαν να δουν. Τελοσπαντων...οπως και να εχει, ευχαριστω για το ξεκαθαρισμα :D Κι εγώ το πιστεύω αυτό.Υπάρχουν τρόποι...Και στη τελική, ξέρω πολλούς γνωστούς και φίλους που έχουν στείλει service τη συσκευή τους, χωρίς πρόβλημα πλακέτας αλλά με root, και το περάσαν έτσι! @stratosGR, δε συμφωνώ ότι δε δίνουν σημασία στους xda.Ξέρεις πολύ καλά πως έχουν άτομα που μοιράζουν τα leak firmwares εκει για τα τεστ.Επίσης εξέχοντα μέλη είναι και μηχανικοί της Samsung, χωρίς να το λένε βέβαια...Ξέρω προσωπικά κάποιο. Αν όμως το δούμε και αλλιώς, φαντάσου android συσκευή Samsung κλειδωμένη ή ασφαλισμένη απο rooting.Βλέπε τη κατρακύλα της HTC. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Για να λήξει εδω ΚΑΙ αυτό το θέμα. Δε μίλησα πριν για τον άνθρωπο που έδωσε τη πληροφόρηση εδω (εσένα δηλαδή), αλλά για τα ''ψαρωτικά'' που διαρρέει κατά καιρούς η Samsung. Εγώ λοιπόν σου λέω ότι είναι σε θέση να δουν αν είναι root ή όχι μια συσκευή, οτιδήποτε και να έχει χαλάσει.Όπως και θα ξαναπώ ότι για να έχουν τον κάποιον έλεγχο και να διαρρέουν ''φόβο'' λένε ότι λένε.Απο εκεί και πέρα η Samsung έχει προχωρήσει κατά μεγάλο ποσοστό απο τους xda.Αν δεν υπήρχαν τα παιδιά εκεί, δε θα ήταν εκεί που είναι. Δηλαδή αν το πετάξω στο τζάκι και μαζέψω την τέφρα του θα δουν αν ήταν root ή όχι? :X Έλεος με τις υπερβολές "οτιδήποτε και να έχει χαλάσει" ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Χωρίς να έχω βάλει κάποια εφαρμογή μόλις με καλουν βγάζει την περιοχή από οπού είναι το σταθερό τηλέφωνο. Έχει την χρησιμότητά του αλλά π.χ. την αγία παρασκευή στην Αθήνα την βγάζει San Antonio (USA φαντάζομαι!). Πως απενεργοποιώ αυτή τη λειτουργιά. 4.1.1 στοκ. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Χωρίς να έχω βάλει κάποια εφαρμογή μόλις με καλουν βγάζει την περιοχή από οπού είναι το σταθερό τηλέφωνο. Έχει την χρησιμότητά του αλλά π.χ. την αγία παρασκευή στην Αθήνα την βγάζει San Antonio (USA φαντάζομαι!). Πως απενεργοποιώ αυτή τη λειτουργιά. 4.1.1 στοκ. Μηπως καταλαθος περασες την παρακάτω εφαρμογή; γιατι αυτη η εφαρμογή κανει αυτο που λες... https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.callerid&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dgr+caller+id Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Μηπως καταλαθος περασες την παρακάτω εφαρμογή; γιατι αυτη η εφαρμογή κανει αυτο που λες... https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.callerid&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dgr+caller+id Όχι δεν την έχω βάλει. Την ξέρω μεν αλλά δεν την έχω βάλει. Μου το έβγαζε από την πρώτη μέρα αυτό το πράγμα. Το αφησα γιατί σκέφτηκα θα είναι κάποια νέα δυνατότητα του 4.1.1 αλλά τώρα που ψάχνω να το βρω για να το κόψω δεν βρίσκω τίποτα. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ήρθε πρωί πρωί το κινητό με αλλαγμένη πλακέτα. Έκανε τα updates του μέχρι την χθεσινή τελευταία N7100XXDMΒ2. Δεν θα προχωρήσω σε root αλλά θα ήθελα να δω τι csc έχει η συσκευή. Λογικά είναι η ίδια που είχα (γαλλική) αλλά με το *#1234 κλπ δεν μπορώ να καταλάβω. Χωρίς Kies μπορώ να το δω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Μηπως καταλαθος περασες την παρακάτω εφαρμογή; γιατι αυτη η εφαρμογή κανει αυτο που λες... https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.callerid&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dgr+caller+id Με την κουβέντα πήγε το μυαλό κάπου και το βρήκα το άτιμο. Έχω βάλει rocket dial και έχει ενσωματωμένη αυτή τη δυνατότητα. Οπότε το έκοψα από εκεί. Ευχαριστώ. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Όχι δεν την έχω βάλει. Την ξέρω μεν αλλά δεν την έχω βάλει. Μου το έβγαζε από την πρώτη μέρα αυτό το πράγμα. Το αφησα γιατί σκέφτηκα θα είναι κάποια νέα δυνατότητα του 4.1.1 αλλά τώρα που ψάχνω να το βρω για να το κόψω δεν βρίσκω τίποτα. Ειναι δυνατοτητα απο την 4.1 και μετα. Δεν οφειλεται σε καποια εφαρμογη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ήρθε πρωί πρωί το κινητό με αλλαγμένη πλακέτα. Έκανε τα updates του μέχρι την χθεσινή τελευταία N7100XXDMΒ2. Δεν θα προχωρήσω σε root αλλά θα ήθελα να δω τι csc έχει η συσκευή. Λογικά είναι η ίδια που είχα (γαλλική) αλλά με το *#1234 κλπ δεν μπορώ να καταλάβω. Χωρίς Kies μπορώ να το δω? Θέλει και # στο τέλος. *#1234# Αν και πάλι δε σου δουλεύει, κατέβασε αυτό και όταν το τρέξεις πάτα Change CSC. Θα σου δείξει ποιο έχεις τώρα και μετά αν θες το αλλάζεις κιόλας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ήρθε πρωί πρωί το κινητό με αλλαγμένη πλακέτα. Έκανε τα updates του μέχρι την χθεσινή τελευταία N7100XXDMΒ2. Δεν θα προχωρήσω σε root αλλά θα ήθελα να δω τι csc έχει η συσκευή. Λογικά είναι η ίδια που είχα (γαλλική) αλλά με το *#1234 κλπ δεν μπορώ να καταλάβω. Χωρίς Kies μπορώ να το δω? Με 4.1.2 δυο επιλογες unroot και kies αναγκαστικά (Βασικά από τη στιγμή που πήρες τα updates κανονικά, τότε το csc είναι XEF) root και διάφοροι τρόποι @Stratos δεν βγάζεις συμπερασμα με τον dialer τί csc έχεις γιατί αυτές οι rom είναι multicsc Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) Με 4.1.2 δυο επιλογες unroot και kies αναγκαστικά (Βασικά από τη στιγμή που πήρες τα updates κανονικά, τότε το csc είναι XEF) root και διάφοροι τρόποι @Stratos δεν βγάζεις συμπερασμα με τον dialer τί csc έχεις γιατί αυτές οι rom είναι multicsc Έχεις απόλυτο δίκιο.Δείχνει όλο το "πακέτο" :) Είμαι και ξεχασιάρης :cool: Το κολπάκι με την εφαρμογή πάντως δουλεύει κανονικά, χωρίς πειράγματα κ.λ.π. Root νομίζω ότι χρειάζεται αν αποφασίσεις να το αλλάξεις και όχι απλά να διαβάσεις το ήδη υπάρχον. Θα το τσεκάρω. Edited February 14, 2013 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Θέλει και # στο τέλος. *#1234# Αν και πάλι δε σου δουλεύει, κατέβασε αυτό και όταν το τρέξεις πάτα Change CSC. Θα σου δείξει ποιο έχεις τώρα και μετά αν θες το αλλάζεις κιόλας Δεν παίζει το app που λες γιατί θέλει root!:) Με 4.1.2 δυο επιλογες unroot και kies αναγκαστικά (Βασικά από τη στιγμή που πήρες τα updates κανονικά, τότε το csc είναι XEF) root και διάφοροι τρόποι @Stratos δεν βγάζεις συμπερασμα με τον dialer τί csc έχεις γιατί αυτές οι rom είναι multicsc Ναι, μάλλον έτσι παίζει. XEF είμαι (όπως και ήμουν...) κατα 99% ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ειναι δυνατοτητα απο την 4.1 και μετα. Δεν οφειλεται σε καποια εφαρμογη. Έχει επιλογή κάπου στις ρυθμίσεις? Αν και σε μένα σταμάτησε όταν το έκοψα μέσα από το rocket dial. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Έχει επιλογή κάπου στις ρυθμίσεις? Αν και σε μένα σταμάτησε όταν το έκοψα μέσα από το rocket dial. Δεν το έχω βρεί στις ρυθμίσεις. Αλλά αν θυμάμαι καλά, το έκανε και στο GN με την 4.1. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Δεν το έχω βρεί στις ρυθμίσεις. Αλλά αν θυμάμαι καλά, το έκανε και στο GN με την 4.1. Ρυθμισεις κλησεων> επιπλεον ρυθμισεις> αυτοματος κωδικος περιοχης. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ρυθμισεις κλησεων> επιπλεον ρυθμισεις> αυτοματος κωδικος περιοχης. Σωραιος λέμε. :) Πάντως σε μένα δεν δουλεύει αυτό παρόλο που το ενεργοποιησα δεν δουλεύει ενώ του rocketdial δουλεύει. Τεσπα προς το παρόν δεν μου χρησιμεύει. Ευχαριστώ για την υπόδειξή. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Είχα σήμερα περίεργο κρούσμα. Παίρνω τηλ, το σηκώνει ο συνομιλητής και δεν ακούω τίποτα. Απολύτως. Σαν κλειστό μικρόφωνο. Πίστευα ότι έχω πατήσει καμιά σίγαση αλλά τίποτα. Το κλείνω, ξαναπαίρνω. Τα ίδια. Μετά με κάλεσαν πίσω κ άκουγα. Είχα πάθει ακριβώς το ίδιο με το ΒΤ αλλά πίστευα πως φταίει αυτό. Περίεργα κι όχι ωραία πράγματα... Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Είχα σήμερα περίεργο κρούσμα. Παίρνω τηλ, το σηκώνει ο συνομιλητής και δεν ακούω τίποτα. Απολύτως. Σαν κλειστό μικρόφωνο. Πίστευα ότι έχω πατήσει καμιά σίγαση αλλά τίποτα. Το κλείνω, ξαναπαίρνω. Τα ίδια. Μετά με κάλεσαν πίσω κ άκουγα. Είχα πάθει ακριβώς το ίδιο με το ΒΤ αλλά πίστευα πως φταίει αυτό. Περίεργα κι όχι ωραία πράγματα... Είχα και εγώ τέτοια προβλήματα αλλά τελικά έφταιγε το bluetooth. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) Toggle or Widget to disable screen lock (not close) Υπάρχουν φορές, όταν χρησιμοποιώ τη συσκευή ως κομπιουτερακι ή τηλεκοντρολ ή λεξικο που ναι μεν ι) θέλω να κλείνει η οθόνη αυτόματα (πχ μετά από 15" για να μην καταναλώνει μπαταρία) αλλά επίσης ιι) θέλω να μην κλειδώνει (χρησιμοποιώ pattern) και απλά πατώντας το κεντρικό κουμπί να ανοίγει. Όλη την υπόλοιπη ημέρα θέλω να κλειδώνει κανονικά (με pattern). Ερώτηση: Υπάρχει κάποιο toggle / widget για να ενεργοποιω / απενεργοποιω το κλείδωμα οθονης με ένα κλικ, αλλά να κλείνει κανονικά ;;; (το screen on δεν είναι αυτό που ζητάω. Μήπως με το tasker υπάρχει δυνατότητα; πως; άλλη εφαρμογή; ) Edited February 14, 2013 by ilpara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) Ακόμη περιμένω την αναβάθμιση για την γαλλική ρομ. Πρέπει να περιμένω την σειρά μου, μου λέει. Όχι δεν θα την περάσω με Odin. Είναι κανείς που σκέφτεται ανταλλαγή με n4; Edited February 14, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Καρφωστην εκει με odin τι τους περιμένεις. . Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Καρφωστην εκει με odin τι τους περιμένεις. . Τελικά φίλε μου νομίζω πως είμαι πιο πολύ του pure Android. Κάθε μέρα που περνάει το βλέπω όλο και πιο πολύ. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να φτιάξω αγγελία εδώ. Εύχομαι να μην το μετανιώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Η Γνώμη μου ειναι οτι θα το μετανιώσεις Δικη μου άποψη ..δεν υπάρχει συσκευή σαν το νοτελι ολα τα αλλα ουτε καν τα κοιτάω εδω και 3 μήνες που το εχω ακόμα ειμαι ερωτευμένος με αυτο το κινητό ποιο nexus και πιο sony z και κλαιν μαιν .....Γατάκια ειναι ολα μπροστά στο νοτελι.... Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts