gdamprxp Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Υπαρχει καποιος που επαθε ζημια το πενακι του απο τον μαγνητη θηκης? Λεγονται πολλα αλλα απο το να λες μεχρι το να ισχυει , εχει τεραστια διαφορα. Εμένα το πενάκι δεν έπαθε ζημιά αλλά όταν φορούσα την θήκη με τον μαγνήτη από το πίσω μέρος του κινητού σε μια περιοχή κυκλική θα μπορούσα να πω με μέγεθος σαν του νομίσματος του ενός λεπτού το πενάκι δεν έπιανε. Την έβγαλα κατευθείαν τη θήκη και τώρα όλα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 (edited) καλησπέρα σε ολους, εγω λιγες ημερες κατοχος του κινητου, ωστοσο το χαιρομαι καθημερινα κ περισσοτερο. ολο ανακαλυπτω νεα πραγματα. ομως, δεν ειμαι εντελως ικανοποιημενος από θεμα απόδοσης κτλ, καθως ουκ ολιγες φορες, σε διαφορα σημεια, μου "κολλαει" και δε ξεκολλαει με τιποτα, παρα μονο ισως με πατημα διαρκειας home button και καδο ανακυκλωσης για τερματισμό ολων των εφαρμογων. χαρακτηριστικά, αναφερω την εφαρμογή μηνυματων sms, οπου εχει φαει μερικα γερα κολληματα, οταν για καποιο λογο σταματαω να γραφω και μετα από λιγο το ξεκλειδωνω για να συνεχισω το μηνυμα. ειναι ελληνικό, από πλαίσιο. δεν θελω να ασχοληθω με "¨ξαναπερασμα" της rom κτλ, δε θελω να κανω κ επαναφορα ρυθμισεων γιατι αντε να ξαναπερναω λογαριασμούς μου και εφαρμογές... εαν εντοπισω και συγκεκριμενα αλλα σημεια κολληματων, θα αναφερω.δεν κανω πολυ βαριας χρηση του note παντως και ξενερώνω. το note1 δε θυμαμαι να μου εκανε τετοια κολπα. επισης,μια απορια: για να συγχρονιζονται αυτοματα οι νεες google επαφες με τον λογαριασμο gmail, από που το επιλέγω? μια φορά παθών στο παρελθόν, δε θα ηθελα νεα ατυχηματα... κ κατι ακομα. γινεται, σε email που μ ερχονται, να ρυθμισω να μην αναβει το μπλε led της συσκευης ως ενδειξη? κ να το εχω μονο για κλησεις/μηνυματα αυτο να λειτουργει. στο μενού του led δε βρηκα κατι. (διαβαζω οσο μπορω τις σελιδες εδω, αλλα απειρα θεματα κ απαντησεις....) Edited January 15, 2013 by Thou_Bou Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 καλησπέρα σε ολους, εγω λιγες ημερες κατοχος του κινητου, ωστοσο το χαιρομαι καθημερινα κ περισσοτερο. ολο ανακαλυπτω νεα πραγματα. ομως, δεν ειμαι εντελως ικανοποιημενος από θεμα απόδοσης κτλ, καθως ουκ ολιγες φορες, σε διαφορα σημεια, μου "κολλαει" και δε ξεκολλαει με τιποτα, παρα μονο ισως με πατημα διαρκειας home button και καδο ανακυκλωσης για τερματισμό ολων των εφαρμογων. χαρακτηριστικά, αναφερω την εφαρμογή μηνυματων sms, οπου εχει φαει μερικα γερα κολληματα, οταν για καποιο λογο σταματαω να γραφω και μετα από λιγο το ξεκλειδωνω για να συνεχισω το μηνυμα. ειναι ελληνικό, από πλαίσιο. δεν θελω να ασχοληθω με "¨ξαναπερασμα" της rom κτλ, δε θελω να κανω κ επαναφορα ρυθμισεων γιατι αντε να ξαναπερναω λογαριασμούς μου και εφαρμογές... εαν εντοπισω και συγκεκριμενα αλλα σημεια κολληματων, θα αναφερω.δεν κανω πολυ βαριας χρηση του note παντως και ξενερώνω. το note1 δε θυμαμαι να μου εκανε τετοια κολπα. επισης,μια απορια: για να συγχρονιζονται αυτοματα οι νεες google επαφες με τον λογαριασμο gmail, από που το επιλέγω? μια φορά παθών στο παρελθόν, δε θα ηθελα νεα ατυχηματα... κ κατι ακομα. γινεται, σε email που μ ερχονται, να ρυθμισω να μην αναβει το μπλε led της συσκευης ως ενδειξη? κ να το εχω μονο για κλησεις/μηνυματα αυτο να λειτουργει. στο μενού του led δε βρηκα κατι. (διαβαζω οσο μπορω τις σελιδες εδω, αλλα απειρα θεματα κ απαντησεις....) Κοιτα οσον αφορα τα σκαλωματα που περιγραφεις ειμαι σιγουρος πως στα προκαλει καποια εφαρμογη. Κανεις δεν εχει παραπονεθει για κατι τετοιο μεχρι τωρα, ακομα και power users που μετρουν τα κλασματα του δευτερολεπτου στα κλικ :) Οποτε κατι αλλο παιζει και το πιο λογικο ειναι καποια εφαρμογη. Ή να μην εχει κατσει καλα το firmware που και παλι μου φαινεται καπως δυσκολο. Αν ημουν στη θεση σου θα δοκιμαζα ενα hard reset και θα το ετρεχα λιγο χωρις εφαρμογες. Μετα θα εβαζα μια μια τις εφαρμογες και θα εκανα τεστ. Δυσκολο και βαρετο, το ξερω, αλλα μονο ετσι θα δεις τι πραγματικα παιζει. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 (edited) παιδια καλησπερα, μια βοηθεια , αλλαξα το csc για να παρω την 4.1.2 απο ελληνικο το εκανα πολωνικο και εντος ηρθε και η αναβαθμιση. μετα χρησιμοποιοντας παλι το προγραμμα chance csc απο το market μου λεει το εξης ( com.android.Preconfig not found and changed to manual mode ) . καμια ιδεα τι μπορουμε να κανουμε για να αλλαξουμε ξανα το csc . το *#272*IMEI# δεν δουλευει . ευχαριστω πολυ. Edited January 15, 2013 by sotirisf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 (edited) παιδια καλησπερα, μια βοηθεια , αλλαξα το csc για να παρω την 4.1.2 απο ελληνικο το εκανα πολωνικο και εντος ηρθε και η αναβαθμιση. μετα χρησιμοποιοντας παλι το προγραμμα chance csc απο το market μου λεει το εξης ( com.android.Preconfig not found and changed to manual mode ) . καμια ιδεα τι μπορουμε να κανουμε για να αλλαξουμε ξανα το csc . το *#272*IMEI# δεν δουλευει . ευχαριστω πολυ. Για δοκιμασε αυτο:http:// http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2084021 Edited January 15, 2013 by kapapa Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 σε ευχαριστω αλλα αυτο ειναι αν εισαι root , το change csc το δουλευω πολυ για να περναω τις αναβαθμισεις των χωρων χωρις να περιμενω απλως τωρα θα πρεπει να κανει αναβαθμιση στο προγραμμα ο προγραμματιστης γιατι θα μεινουμε στην πολωνικη για πολυ καιρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Ενώ βλέπω τις επαφές και κάνω γρήγορο scroll μερικές φορές μου παει αυτόματα στην πρώτη επαφή πάνω. Υπάρχει καμμιά επιλογή γί´αυτο στις ρυθμίσεις γιατί νομίζω οτι και με απότομη κίνηση του κινητού μου κάνει το ίδιο πάλι με τις επαφές και παει στην πρώτη επαφή και είναι σπαστικο. Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Παιδιά, υπάρχει επιλογή να έχεις music controls στη lockscreen? Δεν εννοώ με τρίτη εφαρμογή, αυτό το ξέρω. Λέω by default. Ας πούμε στο xperia το έκανε από μόνο του και με τον stock player. Εδώ ούτε με αυτόν, ούτε και με τον PowerAmp μου το κάνει (όχι στην επιλογή της δικής του lockscreen αλλά της stock) και λέω μήπως χάνω κάτι αν και έχω κοιτάξει στις επιλογές. Πριν 3 χρόνια πήρα το φοβερό και τρομερό τότε galaxy s. Ένα χρόνο μετά ειδα σε φίλους το s2 και οι βελτιώσεις ήταν ασήμαντες, κυρίως επειδή είχα φορέσει νεες roms στο s1 (Ναι, μέχρι και slim jelly bean και έτρεχε μια χαρά!). Το αποτέλεσμα είναι ότι για 3 χρόνια με ικανοποίησε πλήρως! Όταν είδα το Note, κατάλαβα ότι είχε γίνει άλμα και ότι ήταν καιρός να αλλάξω. Καθυστερησαα λίγο, και από το s1 περασα σε note 2. Νομίζω ότι αν ειχα κάνει τις ενδιάμεσες μεταβάσεις θα είχα ξοδευτεί χωρίς να κερδίσω πολλά. Συμπέρασμα: θα κρατήσω το note 2, με κατά καιρούς ενημερωμένες rom, έως ότου γίνει το επόμενο αλμα, σε 1, 2, 3 χρονια. Τόσο απλά :-) Κι εγώ έτσι είμαι, κρατάω τις συσκευές μου πολύ καιρό. Είναι θέμα αρχής για μένα, δεν είναι τόσο το οικονομικό. Το θεωρώ σχεδόν προσβλητικό για ένα "διαμάντι" σαν το Note II να το πετάξω στην άκρη για ένα Note III ή για όποια άλλη συσκευή. Όσο αντέχει και με καλύπτει θα το κρατάω και θα αποφεύγω να δελεάζομαι από νέες συσκευές. Το μόνο που θα με σπρώξει να αναβαθμίσω θα είναι κάτι πραγματικά (αλλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ) καινοτόμο και διαφορετικό. Οι 8 πυρήνες και η Full-HD ανάλυση οθόνης δεν νομίζω να είναι αρκετά για να με συγκινήσουν. Η αλήθεια είναι πως η μετάβαση στην ακριβώς επόμενη γενιά συσκευής σπανίως αξίζει πραγματικά τα χρήματα που θα σπαταλήσεις. Επίσης ισχύει, πως συσκευές όπως είναι το Note μπορούν να καλύψουν ακόμα και τον πιο.. power user για μεγάλο χρονικό διάστημα. Απλώς όσοι αλλάζουν συνέχεια συσκευές, όλοι ξέρουμε πως το κάνουν από μεράκι/χόμπι/τρέλα κι όχι γιατί δεν τους καλύπτει αυτό που έχουν. Όσοι μπορούν και δεν το κάνουν μπράβο γιατί όταν αλλάζουν συσκευή βλέπουν πραγματική διαφορά και σίγουρα πιάνουν τόπο και τα χρήματα που έχουν δώσει! Προσωπικά ανήκω στη δεύτερη κατηγορία μάλλον λόγω συνθηκών κι όχι..επιλογής!:lol: Πολύ φοβάμαι πως αν είχα την δυνατότητα θα ήμουν στην πρώτη κατηγορία!!:O Κάπως έτσι ήμουν/είμαι κι εγώ. Από iPhone σε Note II (από Smart σε νταλίκα Scania) και δεν γυρίζω πίσω. Όταν έχεις συνηθίσει να δουλεύεις στο Note II είναι σχεδόν αδύνατο να δεχτείς να έχεις μικρότερη σε μέγεθος συσκευή. Αν με ρωτούσες πριν 3 μήνες θα γελούσα μαζί σου. Πρέπει να το γευτείς για να το καταλάβεις. Πλέον το laptop είναι παρκαρισμένο στο γραφείο μου και έχω το Note II πάντα μαζί μου γεμάτο με PDFs και άλλα αρχεία με δεδομένα που πρέπει να τα βλέπω σε σημεία που δεν μπορεί να φτάσει σήμα κινητής τηλεφωνίας. Μέχρι τώρα έπρεπε να έχω μαζί μου το laptop γιατί με τη μινιατούρα οθόνη του iPhone 4 στραβώνεσαι να διαβάσεις ένα απλό κείμενο και ζαλίζεσαι στα pinch-to-zoom και στο scrolling δεξιά-αριστερά. Για τα πλαστικά, πιστεύω πως όλα είναι μια ιδέα. Νομίζω πως τόσο στο S III όσο και στο Note II οι σχεδιαστές έχουν κάνει καλή δουλειά και τα υλικά είναι υπέρ-επαρκή και κάνουν άριστα τη δουλειά τους. Για το Android μέχρι στιγμής έχω πολύ καλές εντυπώσεις και πιστεύω πως η Samsung θα υποστηρίξει τη συσκευή μας για αρκετό καιρό ακόμα, οπότε δεν ανησυχώ ιδιαίτερα. Επειδή έχουμε συναντηθεί κατά καιρούς σε συσκευές στο myphone και σε έχω διαβάσει πολλές φορές, ξέροντας οτι σκεφτόσουν σοβαρά το μέγεθος κι ότι ήσουν καιρό με iPhone περίμενα να δω πως θα σου φανεί το Νote. Όταν είδα πως το συνήθισες τόσο γρήγορα και δεν σε δυσκόλεψε η αλλαγή, σκέφτηκα ότι μάλλον παραήμουν επιφυλακτική για τις 5.5". Και αποδείχτηκε πως έτσι ήταν. Συνηθίζεται πολύ γρηγορότερα από ότι νομίζαμε πριν το πάρουμε. Όσον αφορά τα πλαστικά, σίγουρα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα αλλά η συμβίωση αποδεικνύει πως αντέχουν. Εμένα πήγε να μου φύγει από πολύ μικρό ύψος (ημουν στον καναπέ και πήγα να δείξω κάτι, πάει να φύγει και το κράτησα αλλά ακούμπησε με δύναμη στο πιατάκι από την κούπα του καφέ) κι ενώ άνοιξε ένα κλιπσάκι, λέω θα έχει σημάδι. Λίγο πριν το ελαφρύ εγκεφαλικό είδα ότι δεν είχε τίποτα. Βλέπω κάτι λίγο πιο ελάχιστα πιο θολό αλλά δεν είμαι καν σίγουρη ότι είναι από αυτό. Γενικώς εμένα στο χέρι μου δίνει πάρα πολύ αίσθηση. Μόνο στο σημείο πίσω από την κάμερα στο NFC που καταλαβαίνω ένα ελαφρύ κενό όταν το πατάω και πάλι υπό συνθήκες. Τα υλικά του τα βρίσκω μια χαρά ποιοτικά και κάθεται πολύ στιβαρά όταν το κρατάς. Δεν νιώθεις σε καμιά περίπτωση την πλαστικούρα που φοβόμουν λόγω περιγραφών. Υπαρχει καποιος που επαθε ζημια το πενακι του απο τον μαγνητη θηκης? Λεγονται πολλα αλλα απο το να λες μεχρι το να ισχυει , εχει τεραστια διαφορα. Εμένα το πενάκι δεν έπαθε ζημιά αλλά όταν φορούσα την θήκη με τον μαγνήτη από το πίσω μέρος του κινητού σε μια περιοχή κυκλική θα μπορούσα να πω με μέγεθος σαν του νομίσματος του ενός λεπτού το πενάκι δεν έπιανε. Την έβγαλα κατευθείαν τη θήκη και τώρα όλα καλα. Δεν παθαίνει ζημία το πενάκι. Αυτό που περιγράφει το παιδί είχα διαβάσει κι εγώ κάπου. Ότι δεν πιάνει το πενάκι στην οθόνη. Εγώ πάντως θα τους απέφευγα τους μαγνήτες. καλησπέρα σε ολους, εγω λιγες ημερες κατοχος του κινητου, ωστοσο το χαιρομαι καθημερινα κ περισσοτερο. ολο ανακαλυπτω νεα πραγματα. ομως, δεν ειμαι εντελως ικανοποιημενος από θεμα απόδοσης κτλ, καθως ουκ ολιγες φορες, σε διαφορα σημεια, μου "κολλαει" και δε ξεκολλαει με τιποτα, παρα μονο ισως με πατημα διαρκειας home button και καδο ανακυκλωσης για τερματισμό ολων των εφαρμογων. χαρακτηριστικά, αναφερω την εφαρμογή μηνυματων sms, οπου εχει φαει μερικα γερα κολληματα, οταν για καποιο λογο σταματαω να γραφω και μετα από λιγο το ξεκλειδωνω για να συνεχισω το μηνυμα. ειναι ελληνικό, από πλαίσιο. δεν θελω να ασχοληθω με "¨ξαναπερασμα" της rom κτλ, δε θελω να κανω κ επαναφορα ρυθμισεων γιατι αντε να ξαναπερναω λογαριασμούς μου και εφαρμογές... εαν εντοπισω και συγκεκριμενα αλλα σημεια κολληματων, θα αναφερω.δεν κανω πολυ βαριας χρηση του note παντως και ξενερώνω. το note1 δε θυμαμαι να μου εκανε τετοια κολπα. επισης,μια απορια: για να συγχρονιζονται αυτοματα οι νεες google επαφες με τον λογαριασμο gmail, από που το επιλέγω? μια φορά παθών στο παρελθόν, δε θα ηθελα νεα ατυχηματα... κ κατι ακομα. γινεται, σε email που μ ερχονται, να ρυθμισω να μην αναβει το μπλε led της συσκευης ως ενδειξη? κ να το εχω μονο για κλησεις/μηνυματα αυτο να λειτουργει. στο μενού του led δε βρηκα κατι. (διαβαζω οσο μπορω τις σελιδες εδω, αλλα απειρα θεματα κ απαντησεις....) Δεν είναι φυσιολογικό σε καμιά περίπτωση. Το να σου τύχει ένα ψιλοlag να το καταλάβω. Το να κολλήσει μια φορά, επίσης. Αλλά να το παρατηρείς ως γενικό φαινόμενο σίγουρα δεν είναι αναμενόμενο. Είμαστε τόσοι και τρέχει σε όλους ανέλπιστα καλά η συσκευή. Κι εγώ αυτό που σου είπε ο συμφορουμίτης πιο πανω θα σου πω: κάποια εφαρμογή το πειράζει. Είναι σίγουρα ανεπιθύμητο το hard reset αλλά κάποιες φορές είναι μονόδρομος για να βρεις άκρη. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 (edited) καλησπέρα σε ολους, εγω λιγες ημερες κατοχος του κινητου, ωστοσο το χαιρομαι καθημερινα κ περισσοτερο. ολο ανακαλυπτω νεα πραγματα. ομως, δεν ειμαι εντελως ικανοποιημενος από θεμα απόδοσης κτλ, καθως ουκ ολιγες φορες, σε διαφορα σημεια, μου "κολλαει" και δε ξεκολλαει με τιποτα, παρα μονο ισως με πατημα διαρκειας home button και καδο ανακυκλωσης για τερματισμό ολων των εφαρμογων. χαρακτηριστικά, αναφερω την εφαρμογή μηνυματων sms, οπου εχει φαει μερικα γερα κολληματα, οταν για καποιο λογο σταματαω να γραφω και μετα από λιγο το ξεκλειδωνω για να συνεχισω το μηνυμα. ειναι ελληνικό, από πλαίσιο. δεν θελω να ασχοληθω με "¨ξαναπερασμα" της rom κτλ, δε θελω να κανω κ επαναφορα ρυθμισεων γιατι αντε να ξαναπερναω λογαριασμούς μου και εφαρμογές... εαν εντοπισω και συγκεκριμενα αλλα σημεια κολληματων, θα αναφερω.δεν κανω πολυ βαριας χρηση του note παντως και ξενερώνω. το note1 δε θυμαμαι να μου εκανε τετοια κολπα. επισης,μια απορια: για να συγχρονιζονται αυτοματα οι νεες google επαφες με τον λογαριασμο gmail, από που το επιλέγω? μια φορά παθών στο παρελθόν, δε θα ηθελα νεα ατυχηματα... κ κατι ακομα. γινεται, σε email που μ ερχονται, να ρυθμισω να μην αναβει το μπλε led της συσκευης ως ενδειξη? κ να το εχω μονο για κλησεις/μηνυματα αυτο να λειτουργει. στο μενού του led δε βρηκα κατι. (διαβαζω οσο μπορω τις σελιδες εδω, αλλα απειρα θεματα κ απαντησεις....) Όπως στα είπε ο Πετρος. Κάνω πολύ σκληρή επαγγελματική χρήση με πολλές εφαρμογές να δουλεύουν ταυτόχρονα. Δεν έχω το παραμικρό κόλλημα. Η μάλλον κόλλημα μου έχει συμβεί σε εφαρμογές τρίτων όπως για παράδειγμα το Viber που μετά από τις τελευταίες αναβαθμίσεις του κάνει πολλά κουφά. Όλα όσα ρωτάς γίνονται. Ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις. Στα widgets θα βρεις ένα που λέγεται εγχειρίδιο χρήσης. Μετέφερε το σε μια οθόνη και μόλις πατήσεις στο εικονίδιο του θα σε πάει μέσω του browser στις οδηγίες χρήσης της συσκευής. Εκεί θα τα βρεις όλα. Edited January 15, 2013 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReFuseR Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Ενώ βλέπω τις επαφές και κάνω γρήγορο scroll μερικές φορές μου παει αυτόματα στην πρώτη επαφή πάνω. Υπάρχει καμμιά επιλογή γί´αυτο στις ρυθμίσεις γιατί νομίζω οτι και με απότομη κίνηση του κινητού μου κάνει το ίδιο πάλι με τις επαφές και παει στην πρώτη επαφή και είναι σπαστικο. Δες στις ρυμθίσεις, στην κατηγορία "Motion", μήπως είναι ενεργοποιημένο το "Double tap to top" που σε πάει στην κορυφή της λίστας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 @@eltsele Ελένη η χρωματική επεξεργασία που έχει γίνει στα πλαστικά είναι καταπληκτική. προσφέρει "την ανθεκτικότητα". Έχοντας την οριτζιναλ φλιπ, αφήνω την συσκευή σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να μ ενδιαφέρει. Το καπάκι της που εχει την ίδια βαφή με αυτό που συνοδευει την συσκευη δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ακόμα και αν γίνουν καποιες γραμμούλες, τις κρύβει θαυμάσια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
system_error Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλησπέρα κι από μένα παιδιά, κάτοχος κι εγώ του Note II πλέον (πρώην κάτοχος 3gs μπλα μπλα). Η εντύπωση μου όταν άνοιξα το κουτί του(απλά τεράστιο) μετά όμως από κάνα 2ωρο το ψιλό συνήθισα. Έχει περάσει μια βδομάδα από τότε που το πήρα και πραγματικά απλά νιώθω ξένος μαζί του ακόμα :p ! Με έχει βολέψει πάρα πολύ όσο αναφορά τα pdf τα αρχεία word excel κλπ η κάμερα πολύ καλή για μένα πάντα που δεν είμαι φωτογράφος και σε σχέση με το 3gs! Τώρα όσο για την ταχύτητα και τη διαδικασία πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα έχω να πω ότι δε μασάει, απλά αυτό που μου φαίνεται παράξενο είναι ότι μερικές φορές λαγκάρει (μιλάμε και millisecond) σε διάφορα σημεία χωρίς όμως να επηρεάζει σε κάτι τη καλή λειτουργία του, σιγά το πράγμα απλά όταν έβλεπα τα reviews κλπ όλοι έλεγαν ότι δε κολλάει ούτε λίγο και τέτοια (κι αυτό μου το έκανε από την πρώτη μέρα που δεν είχα βάλει καν εφαρμογές), τέσπα το κινητό είναι τρελό και πραγματικά νιώθω περήφανος για την επιλογή μου! Επίσης ένα άλλο που μου αρέσει είναι ότι δε χρειάζεται να το κάνω root για να έχω τσάμπα εφαρμογές οπότε δε το βρίσκω και απαραίτητο προς το παρόν να το κάνω γιατί ακόμα δεν έχω εξοικειωθεί καν με το υπάρχον λειτουργικό. Αυτό που με χάλασε είναι το πενάκι γιατί έχω γερμανική rom και δεν έχει ελληνικά αν και εχθές την άλλαξα σε γαλλική από περιέργεια να δω το ξεχωριστό (γραφή με το πενάκι στα ελληνικά δηλαδή) και δεν με ενθουσίασε γιατί δε με βόλεψε (βέβαια αυτό είναι να το συνηθίσει κανείς πιστεύω) οπότε το ξαναγύρισα στη γερμανική rom και θα περιμένω μπας και το φτιάξουν αν και δε πιστεύω λόγω της αγάπης που μας έχουν :p;)! Παρόλο που διάβασα και τις 467 σελίδες (πολύ κάψιμο :hypno::hypno::ooch::lost:) μπήκα από δω μπήκα από κει θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα ξεκινάω λοιπόν :p --> 1. Υπάρχει περίπτωση κατά τη διάρκεια root, custom rom, official rom και γενικά τέτοιων διαδικασιών αν πάει κάτι στραβά το τηλέφωνο να μην ξανά ανοίξει ποτέ και να το κάνεις κορνίζα; 2. Υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά μεταξύ της γαλλικής πχ με την γερμανική rom πέρα από το πενάκι αν γράφει ελληνικά; Αυτά για την ώρα ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ που υπάρχετε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 σε ευχαριστω αλλα αυτο ειναι αν εισαι root , το change csc το δουλευω πολυ για να περναω τις αναβαθμισεις των χωρων χωρις να περιμενω απλως τωρα θα πρεπει να κανει αναβαθμιση στο προγραμμα ο προγραμματιστης γιατι θα μεινουμε στην πολωνικη για πολυ καιρο Τοτε μάλλον θα πρεπει να φλασαρεις μεσω odin την ρομ που εχει το csc που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 1. Υπάρχει περίπτωση κατά τη διάρκεια root, custom rom, official rom και γενικά τέτοιων διαδικασιών αν πάει κάτι στραβά το τηλέφωνο να μην ξανά ανοίξει ποτέ και να το κάνεις κορνίζα; 2. Υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά μεταξύ της γαλλικής πχ με την γερμανική rom πέρα από το πενάκι αν γράφει ελληνικά; Αυτά για την ώρα ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ που υπάρχετε ! Καλορίζικο και μόνο ευχάριστα να ακούς από τη συσκευή σου! :lol: Για το 1ο παρότι δεν έχω κάνει root ούτε έχω βάλει ποτέ custom roms / kernels κλπ. δεν έχω ακούσει κάτι εδώ στο thread με προβλήματα. Αν τηρήσεις ευλαβικά τις οδηγίες και δεν υπάρχει και κάποιος λόγος ανωτέρας βίας (σβήσιμο υπολογιστή κατά το πέρασμα της rom κλπ κλπ.) δεν νομίζω ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Έχε πάντως στο νού σου ότι αφενός ακόμα και power users του thread δεν βρίσκουν κάποιο λόγο να πειράξουν τη συσκευή καθώς είναι τέλεια out of the box :p, και αφετέρου ενδέχεται να εντοπίζεται από την αντιπροσωπεία το rooting και οτιδήποτε modification έχει γίνει στη συσκευή με αποτέλεσμα να μη σε καλύπτει η εγγύηση ακόμα και αν το έχεις - φαινομενικά - επαναφέρει σε εργοστασιακή μορφή. Για το 2ο που ρωτάς, προσωπικά έχω Γαλλική Rom και απολαμβάνω της Ελληνικής υποστήριξης παντού. Δε νομίζω να υπάρχει κάποια άλλη διαφορά στις Roms αλλά αφού έκανες που έκανες το εγχείρημα :D γιατί το επανέφερες σε Γερμανική? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλησπέρα έχω ένα μικρό πρόβλημα με το Note2. Ξαφνικά σήμερα όταν πάτησα το home button είδα ότι μου ζητούσε κωδικό ενώ δεν το είχε ξανά κάνει και όταν τον έβαλα ενώ όλα έμοιαζαν να είναι κανονικά το notification δεν κατεβαίνει λες και δεν έχει καν.Επίσης έχει χαθεί όλη η status bar δεν δείχνει τίποτα . Δοκίμασα να το κάνω reboot τίποτα δοκίμασα να τρέξω από πάνω το omega που το έχω κάνει επίσης δεν είχε αποτέλεσμα .Κοίταξα μήπως είναι θέμα του nova launcher prime παρόλο που τον έχω αγορασμένο τίποτα πάλι . Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο και δεν βρήκα κάτι στο search στο Google σχετικά με αυτό. Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
system_error Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλορίζικο και μόνο ευχάριστα να ακούς από τη συσκευή σου! :lol: Για το 1ο παρότι δεν έχω κάνει root ούτε έχω βάλει ποτέ custom roms / kernels κλπ. δεν έχω ακούσει κάτι εδώ στο thread με προβλήματα. Αν τηρήσεις ευλαβικά τις οδηγίες και δεν υπάρχει και κάποιος λόγος ανωτέρας βίας (σβήσιμο υπολογιστή κατά το πέρασμα της rom κλπ κλπ.) δεν νομίζω ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Έχε πάντως στο νού σου ότι αφενός ακόμα και power users του thread δεν βρίσκουν κάποιο λόγο να πειράξουν τη συσκευή καθώς είναι τέλεια out of the box :p, και αφετέρου ενδέχεται να εντοπίζεται από την αντιπροσωπεία το rooting και οτιδήποτε modification έχει γίνει στη συσκευή με αποτέλεσμα να μη σε καλύπτει η εγγύηση ακόμα και αν το έχεις - φαινομενικά - επαναφέρει σε εργοστασιακή μορφή. Για το 2ο που ρωτάς, προσωπικά έχω Γαλλική Rom και απολαμβάνω της Ελληνικής υποστήριξης παντού. Δε νομίζω να υπάρχει κάποια άλλη διαφορά στις Roms αλλά αφού έκανες που έκανες το εγχείρημα :D γιατί το επανέφερες σε Γερμανική? Ευχαριστώ για τη προσοχή σου rx8 1. δεν έχω σκοπό να το κάνω root η κάτι τέτοιο απλά εχθές που έκανα αλλαγή από rom σε rom είχα το άγχος μη πάει κάτι στραβά! και 2. Το επανέφερα γιατί είχα πρόβλημα με το csc(δεν άλλαζε πετάει σφάλμα εάν βάλω το κωδικό που λέει *#272*IMEI#) πως λέγεται τέλος πάντων οπότε εάν είναι η διαφορά μόνο στο πενάκι δε με πειράζει καθόλου θα κάνω λίγη υπομονή!Απ' ότι διάβασα για να αλλάξεις το csc πρέπει να είσαι root οπότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλησπέρα έχω ένα μικρό πρόβλημα με το Note2. Ξαφνικά σήμερα όταν πάτησα το home button είδα ότι μου ζητούσε κωδικό ενώ δεν το είχε ξανά κάνει και όταν τον έβαλα ενώ όλα έμοιαζαν να είναι κανονικά το notification δεν κατεβαίνει λες και δεν έχει καν.Επίσης έχει χαθεί όλη η status bar δεν δείχνει τίποτα . Δοκίμασα να το κάνω reboot τίποτα δοκίμασα να τρέξω από πάνω το omega που το έχω κάνει επίσης δεν είχε αποτέλεσμα .Κοίταξα μήπως είναι θέμα του nova launcher prime παρόλο που τον έχω αγορασμένο τίποτα πάλι . Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο και δεν βρήκα κάτι στο search στο Google σχετικά με αυτό. Το ποιο πιθανό ειναι να συμβαίνει κάτι με την custom rom που εχεις ή αν πέρασες κάποιο mod . Την περνάς ξανά αλλά με full wipe αυτήν τη φορά και αν συνεχιστεί βάζεις μια official και το παρακολουθεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Το ποιο πιθανό ειναι να συμβαίνει κάτι με την custom rom που εχεις ή αν πέρασες κάποιο mod . Την περνάς ξανά αλλά με full wipe αυτήν τη φορά και αν συνεχιστεί βάζεις μια official και το παρακολουθεις . Αυτό δεν ήθελα να κάνω αλλά δεν βλέπω και άλλη λύση .Όλα τα έχω κάνει μπαταρία έχω βγάλει τίποτα .Τώρα παίρνω back up και προχωράω σε full wipe . Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Ρε παιδια γιατι μου λεει οτι η συσκευή δεν ειναι συμβατή με το adobe flash player; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Όλα οκ τα έσβησα όλα και τα ξανά πέρασα και δουλεύει και πάλι σαν Ελβετικό ρολόι...;-) Ευτυχώς δεν έχασα τίποτα από τα δεδομένα μου . Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) Ρε παιδια γιατι μου λεει οτι η συσκευή δεν ειναι συμβατή με το adobe flash player; Κατέβασε απο εδω την τελευταία έκδοση που υπαρχει για ics και εγκατέστησε την . Aπό τις 15 Αύγουστου, η Adobe έχει σταματήσει την αναβάθμιση του Flash Player μέσω του Google Play για το Android 4.1.... Edited January 16, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 @@eltsele Ελένη η χρωματική επεξεργασία που έχει γίνει στα πλαστικά είναι καταπληκτική. προσφέρει "την ανθεκτικότητα". Έχοντας την οριτζιναλ φλιπ, αφήνω την συσκευή σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να μ ενδιαφέρει. Το καπάκι της που εχει την ίδια βαφή με αυτό που συνοδευει την συσκευη δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ακόμα και αν γίνουν καποιες γραμμούλες, τις κρύβει θαυμάσια. Χαιρετω. Σε ποια θηκη αναφερεσαι; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Χαιρετω. Σε ποια θηκη αναφερεσαι; Θόδωρε μιλάω για την original flip της Samsung, που έχει δικό της πίσω καπάκι Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 @@eltsele Ελένη η χρωματική επεξεργασία που έχει γίνει στα πλαστικά είναι καταπληκτική. προσφέρει "την ανθεκτικότητα". Έχοντας την οριτζιναλ φλιπ, αφήνω την συσκευή σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να μ ενδιαφέρει. Το καπάκι της που εχει την ίδια βαφή με αυτό που συνοδευει την συσκευη δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ακόμα και αν γίνουν καποιες γραμμούλες, τις κρύβει θαυμάσια. Έχει πολύ καλύτερη ποιότητα από αυτή που νόμιζα πριν το πάρω. Μου αρέσει αίσθηση του. Πολύ καλύτερη από Sii κ νομίζω κ από Siii που έπιασα για λίγο. Επίσης είναι όντως σημαντικό που έχει νορμάλ τιμές σε ανταλλακτικά. Το καπάκι εδώ έχει 17 ευρώ κ στο Desire 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του 35. Ένα πλαστικό καπάκι. Πάντα ήταν πιο λογική η Samsung σε ανταλλακτικά κ αξεσουάρ. Επίσης, μια κ λέμε για ποιότητα, σε iPhone 5 φίλου που το είχε 1 εβδομάδα κ σε bumper το βγάζει να δούμε κάτι και είχε ελαφρύ σημάδι σε ένα σημείο στο περιμετρικό αλουμίνιο. Χωρίς να έχει χτυπήσει πουθενά. Μερικές φορές δεν έχει σημασία το υλικό από μόνο του αλλά ποιο έχει καλύτερη συμπεριφορά στην πράξη. Χαιρετω. Σε ποια θηκη αναφερεσαι; Αυτή: http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-THiki-Flip-Cover-EFC-1J9F-for-Galaxy-Note-2-N7100-silver.714130.html Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Θόδωρε μιλάω για την original flip της Samsung, που έχει δικό της πίσω καπάκι Αυτήν έχω και εγώ. Η καλύτερη κατα την ταπεινή μου γνώμη. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts