DrMobile Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Εννοείς κάτι τέτοιο ? :confused: Νομίζω πως εννοεί τα original πλαστικά κομμάτια. Δηλαδή αν πέσει και σπάσει/γρατσουνιστεί το bezel μπορείς να βρεις το original genuine Samsung bezel πολύ φτηνά από eBay και να το αλλάξεις και να κάνεις τη συσκευή σαν καινούρια και με τα αυθεντικά Samsung πλαστικά. Δες εδώ: http://www.ebay.co.uk/itm/OEM-Housing-Middle-Frame-Bezel-Cover-for-Samsung-Galaxy-Note-2-LTE-N7105-White-/110976754096?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19d6bae1b0 http://www.ebay.co.uk/itm/New-Housing-Middle-Frame-Bezel-Cover-for-Samsung-Galaxy-Note-2-II-N7000-White-/390512382456?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5aec5a11f8 http://www.ebay.co.uk/itm/Middle-Housing-Frame-Bezel-Battery-Door-for-Samsung-Galaxy-Note-2-II-N7000-White-/390516142067?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5aec936ff3 Είναι μεγάλο πλεονέκτημα αυτό σε σχέση με το iPhone π.χ., που θα σου κοστίσει εκατοντάδες ευρώ για να αλλάξεις το unibody metal casing. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Και αλλο ενα παράδειγμα. http://www.ebay.com/itm/OEM-Samsung-Galaxy-Note-2-II-N7100-Full-Housing-Cover-Case-Replacement-Part-Grey-/200854238686?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2ec3d875de Και ας ειναι αχρειαστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Και αλλο ενα παράδειγμα. http://www.ebay.com/itm/OEM-Samsung-Galaxy-Note-2-II-N7100-Full-Housing-Cover-Case-Replacement-Part-Grey-/200854238686?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2ec3d875de Και ας ειναι αχρειαστο. καλημέρα θέλω να κάνω μία ερώτηση άν έχει καί glonnass gps ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 καλημέρα θέλω να κάνω μία ερώτηση άν έχει καί glonnass gps ευχαριστώ Ναι, υποστηρίζει και GLONASS κανονικά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 (edited) Παιδιά καλημέρα δεν είδα κάτι αντίστοιχο σε topic .Υπάρχει μπαταρία ποιο μεγάλη να βάλουμε αλλά χωρίς να αλλάξουμε και να βάζουμε ειδικό καπάκι μετά ..?Αν ναι αν μπορούσατε να δώσετε κάποιο λινκ και αν έχει πάρει κάποιος ας πει αν έχει διαφορά γιατί βλέπω διάφορα αλλά δεν ξέρω αν ισχύουν ή είναι μούφες και απλά γράφουν 6000 και είναι η γνήσια με αυτοκόλλητο . Edited January 15, 2013 by kostasrodos29 Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Νομίζω πως εννοεί τα original πλαστικά κομμάτια. Δηλαδή αν πέσει και σπάσει/γρατσουνιστεί το bezel μπορείς να βρεις το original genuine Samsung bezel πολύ φτηνά από eBay και να το αλλάξεις και να κάνεις τη συσκευή σαν καινούρια και με τα αυθεντικά Samsung πλαστικά. Δες εδώ: http://www.ebay.co.uk/itm/OEM-Housing-Middle-Frame-Bezel-Cover-for-Samsung-Galaxy-Note-2-LTE-N7105-White-/110976754096?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19d6bae1b0 http://www.ebay.co.uk/itm/New-Housing-Middle-Frame-Bezel-Cover-for-Samsung-Galaxy-Note-2-II-N7000-White-/390512382456?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5aec5a11f8 http://www.ebay.co.uk/itm/Middle-Housing-Frame-Bezel-Battery-Door-for-Samsung-Galaxy-Note-2-II-N7000-White-/390516142067?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5aec936ff3 Είναι μεγάλο πλεονέκτημα αυτό σε σχέση με το iPhone π.χ., που θα σου κοστίσει εκατοντάδες ευρώ για να αλλάξεις το unibody metal casing. Η πτώση μ έκανε να εκτιμήσω ακόμα περισσότερο το Note ii. Τελικά σημερα το πρωί που το έψαξα στο φως της μέρας εντόπισα το σημείο πρόσκρουσης από ένα ανεπαίσθητο σημαδάκι στην πάνω δεξιά γωνία. Έχει απλώς χάσει την λάμψη του το χρώμα και για να το δεις θα πρέπει να εχει συννεφιά :) ώστε να μην αντανακλά ο ήλιος η το φως της λάμπας αν είσαι σε κλειστό χώρο. Το πέρασα με λίγη αλοιφή γυαλισματος και εξαφανίσθηκε για πάντα. Το ότι δεν παραμορφώθηκε η δεν ράγισε το bezel δείχνει την καλή ποιότητα πλαστικών και την δυνατότητα απορρόφησης της πίεσης. Ένταξη αν έπεφτε στην άσφαλτο θα υπήρχε γρατζουνιά αλλά οι περισσότερες πτώσεις συμβαίνουν στο σπίτι η στο γραφείο. Επίσης αποδείχθηκε ότι το εμπρός καπάκι της flip δεν ανοίγει όταν πέφτει. Τέλος να πω μετά από 3 μήνες χρήση, όποιος έχει βολευτεί στην δουλειά του από τις δυνατότητες του Note ii και την τρομερή αυτονομία του, δύσκολα θα ξεφύγει απ αυτό :) Αρκεί να σας πω ότι έχω γύρω στις 500 σημειώσεις που περιέχουν φωτογραφίες και αφορούν την δουλειά μου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Καλημέρα σε όλους, Έχω το Note II εδώ και σχεδόν 1 μήνα σε stock ROM, αγορασμένο από Vodafone. Παρατήρησα κάτι. Όταν είμαι σε κλήση δεν έχω καθόλου Mobile Internet. Δεν υπάρχει ούτε G, 3G ή H+. Έχω ξεχάσει κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 ειναι φυσιολογικο κατα την κληση Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anothersunnyday Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Παιδιά καλημέρα δεν είδα κάτι αντίστοιχο σε topic .Υπάρχει μπαταρία ποιο μεγάλη να βάλουμε αλλά χωρίς να αλλάξουμε και να βάζουμε ειδικό καπάκι μετά ..?Αν ναι αν μπορούσατε να δώσετε κάποιο λινκ και αν έχει πάρει κάποιος ας πει αν έχει διαφορά γιατί βλέπω διάφορα αλλά δεν ξέρω αν ισχύουν ή είναι μούφες και απλά γράφουν 6000 και είναι η γνήσια με αυτοκόλλητο . Η samsung έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με την μπαταρία. Ελάχιστα μεγαλύτερη σε χωρητικότητα και στο ίδιο μέγεθος με την αυθεντική βρήκα αυτή http://www.mugen-power-batteries.com/mugen-power-3200mah-extended-battery-for-samsung-galaxy-note-2.html αλλά δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο Παράθεση Φιλικά : Κωστής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 ειναι φυσιολογικο κατα την κληση Δεν είναι φυσιολογικό γιατί στο Galaxy S2 που είχα πριν με JB 4.1.2 μπορούσα κανονικά να κάνω browse κατά την διάρκεια μιας κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Καλησπερα στους φιλους! Πηρε ενας φιλος σημερα ενα NOTE 2 και επειδη το πηρε απο σκρουτζομαγαζο προσπαθουσα να δω για ποια χωρα ειναι αλλα δεν βρηκα ακρη. Φοραει την 4.1.2 και γραφει Εκδοση βασικου φασματος N7100DDDLK6 Και αριθμο κατασκευης N7100XXDLL7 Μπορει καποιος να βοηθησει να μου πει για ποια χωρα προοριζοταν; Προς ενημερωση πηραμε την Samsung κι ειπε οτι προοριζοταν για Γερμανια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Προς ενημερωση πηραμε την Samsung κι ειπε οτι προοριζοταν για Γερμανια. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Ό, τι και να λέμε εμείς για csc εκδόσεις βασικού φάσματος κλπ για προσδιορισμό συσκευών και εγγυήσεων είναι... μ@λ@κίες! Η μόνη εγγυημένη απάντηση δίνεται με ένα τηλεφώνημα στην Samsung Hellas οι οποίοιμμέσω Imei προσδιοριζουν προορισμό της συσκευής μας και την εγγυησή της. Την ίδια ακριβώς απορία είχε και ένα καινούργιο μέλος εχθές το πρωί και την ίδιαααπορία θα εκφράσουν και άλλα καινούργια μέλη σε τυχών ίντερνετικες αγορές τους! Καλό θα ήταν να γραφτεί στην πρώτη σελίδα ή πληροφορία για να αποφύγουμε πλέον τις άσκοπες ερωτήσεις ι ... Καλημέρα σε όλους. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Καλημέρα σε όλους, Έχω το Note II εδώ και σχεδόν 1 μήνα σε stock ROM, αγορασμένο από Vodafone. Παρατήρησα κάτι. Όταν είμαι σε κλήση δεν έχω καθόλου Mobile Internet. Δεν υπάρχει ούτε G, 3G ή H+. Έχω ξεχάσει κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ. ειναι φυσιολογικο κατα την κληση Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δες αν έχεις ανοικτό το 3g απο τις ρυθμίσεις. Αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται μόνο οταν έχεις συνδεθεί με GPRS. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Καλημερα σε ολους,παρακολουθω το νημα εδω και 1 μηνα και εχω ριξει πολυ διαβασμα (ασχετως αν δεν καταλαβαινω 100% τις ορολογιες κτλ)!εδω και μια εβδομαδα ειμαι μια ευτυχισμενη κατοχος του Note 2 ,αρχικα θα επερνα το σ3 αλλα οσο διαβαζα ειδα οτι εβγαζε καποια προβληματακια οποτε επεσε το ματι μου στο νημα για το Nοτε 2 και αυτο ηταν επαθα ερωτα μεγαλο χαχαχαχα το κινητο ειναι υπεροχο και παροτι ειμαι γυναικα δεν μπορω να πω οτι το μεγεθος με δυσκολεψε ισα ισα για μενα ηταν και ενας απο τους κυριοτερους λογους που το διαλεξα λογο της τεραστιας οθονης που εχει και ισως ειμαι και απο τους λιγους ανθρωπους που το μεγεθος του δεν με σοκαρισε( να φανταστειτε πριν ειχα το htc desire xaxax) για να πω την αληθεια με αυτα που διαβαζα το περιμενα πολυ μεγαλυτερο :wacko: αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι για το csc που δειχνει χωρα προελευσης εψαξα στις 321 σελιδεσ που διαβασα μεχρι τωρα να βρω το λινκ με τους κωδικους και τις χωρες που αντιστοιχουν και ειδα οτι το δικο μου ανηκει σε ινδια,σρι λανκα,μπαγκαντες ακρη δεν εβγαλα βρε παιδια και ισως εκανα καποιο λαθος, ,θελω να ξερω απο που ειναι το κινητο γιατι μου ειπαν ειναι ευρωπαικης εισαγωγης και δεν θελω να εχω προβληματα με την εγγυηση! AP:N7100XXDLL4 CP:N7100DDDLK6 CSC:N7100ODDDLL2 συγνωμη εκ των προτερων αν εχω κανει καποιο λαθος Από το CSC η ROM σου φαίνεται να είναι στο region: SRI LANKA, INDIA, BANGLADESH, NEPAL Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η συσκευή προοριζόταν για αυτές τις αγορές, αν και είναι μια ένδειξη. Αν θες να έχεις εγγύηση από την Samsung Hellas, να τους καλέσεις και να τους πεις το IMEI σου, το οποίο καλό θα είναι να το έχεις και τυπωμένο στην απόδειξη αγοράς που φαντάζομαι θα έχεις. Με IMEI από χώρα της Ευρώπης (που θα στο επιβεβαιώσει η Samsung Hellas) και απόδειξη αγοράς, είσαι καλυμμένη από θέμα εγγύησης. Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Δεν είναι φυσιολογικό γιατί στο Galaxy S2 που είχα πριν με JB 4.1.2 μπορούσα κανονικά να κάνω browse κατά την διάρκεια μιας κλήσης. Μήπως ήσουν συνδεδεμένος σε wifi? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Η πτώση μ έκανε να εκτιμήσω ακόμα περισσότερο το Note ii. Τελικά σημερα το πρωί που το έψαξα στο φως της μέρας εντόπισα το σημείο πρόσκρουσης από ένα ανεπαίσθητο σημαδάκι στην πάνω δεξιά γωνία. Έχει απλώς χάσει την λάμψη του το χρώμα και για να το δεις θα πρέπει να εχει συννεφιά :) ώστε να μην αντανακλά ο ήλιος η το φως της λάμπας αν είσαι σε κλειστό χώρο. Το πέρασα με λίγη αλοιφή γυαλισματος και εξαφανίσθηκε για πάντα. Το ότι δεν παραμορφώθηκε η δεν ράγισε το bezel δείχνει την καλή ποιότητα πλαστικών και την δυνατότητα απορρόφησης της πίεσης. Ένταξη αν έπεφτε στην άσφαλτο θα υπήρχε γρατζουνιά αλλά οι περισσότερες πτώσεις συμβαίνουν στο σπίτι η στο γραφείο. Επίσης αποδείχθηκε ότι το εμπρός καπάκι της flip δεν ανοίγει όταν πέφτει. Τέλος να πω μετά από 3 μήνες χρήση, όποιος έχει βολευτεί στην δουλειά του από τις δυνατότητες του Note ii και την τρομερή αυτονομία του, δύσκολα θα ξεφύγει απ αυτό :) Αρκεί να σας πω ότι έχω γύρω στις 500 σημειώσεις που περιέχουν φωτογραφίες και αφορούν την δουλειά μου. Έτσι είναι Κώστα. Κι εγώ κατηγορούσα τη Samsung για τα πλαστικά της, αλλά μετά την αγορά του Note II κατάλαβα ότι είναι πολύ καλύτερα απ' ότι ο περισσότερος κόσμος νομίζει. Ακόμα και το πίσω καπάκι είναι από πολύ καλό και ανθεκτικό πλαστικό κι ας είναι τόσο εύκαμπτο. Το σημαντικότερο είναι ότι τα πλαστικά βρίσκονται original σε λογικές τιμές οπότε μπορείς εύκολα και φτηνά να επιδιορθώσεις σπασίματα, γδαρσίματα κτλ. και να κάνεις εύκολα τη συσκευή σαν καινούρια. Βέβαια σε λίγους μήνες βγαίνει το Note III και δεν ξέρω αν έχει μεγάλο νόημα το όλο θέμα γιατί μας βλέπω να το χτυπάμε το III μόλις βγει, αν και εγώ θα προσπαθήσω να κρατήσω το II όσο μπορώ περισσότερο αφού κάνει ό,τι θέλω και τα κάνει πολύ καλά. Πιστεύω πως αν το Note II είχε μεταλλικό bezel ίσως η ζημιά να ήταν μεγαλύτερη απ' ό,τι αυτή που σου έπαθε γιατί ίσως να βούλιαζε αντί να θολώσει. Σίγουρα τα μεταλλικά μέρη είναι όμορφα να τα βλέπεις και να τα αγγίζεις, αλλά στην πράξη τα πλαστικά αποδεικνύονται πιο ανθεκτικά σε πτώσεις και γενική καταπόνηση. Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με τα πλαστικά του Note II πάντως. Μια χαρά τα βρίσκω. Για το θέμα της συνήθειας του Note II, είμαι κι εγώ σε αντίστοιχη φάση μ' εσένα και δεν μπορώ πλέον να φανταστώ τον εαυτό μου με κάτι λιγότερο/μικρότερο. Δεν μπορώ να μιλήσω με λεπτομέρειες γιατί η φύση της δουλειάς μου δεν μου το επιτρέπει, αλλά σίγουρα με έχει βοηθήσει αφάνταστα και πλέον έχει γίνει απαραίτητο εργαλείο που έχει σχεδόν αντικαταστήσει το laptop. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 ... σε λίγους μήνες βγαίνει το Note III και δεν ξέρω αν έχει μεγάλο νόημα το όλο θέμα γιατί μας βλέπω να το χτυπάμε το III μόλις βγει, αν και εγώ θα προσπαθήσω να κρατήσω το II όσο μπορώ περισσότερο αφού κάνει ό,τι θέλω και τα κάνει πολύ καλά... Πριν 3 χρόνια πήρα το φοβερό και τρομερό τότε galaxy s. Ένα χρόνο μετά ειδα σε φίλους το s2 και οι βελτιώσεις ήταν ασήμαντες, κυρίως επειδή είχα φορέσει νεες roms στο s1 (Ναι, μέχρι και slim jelly bean και έτρεχε μια χαρά!). Το αποτέλεσμα είναι ότι για 3 χρόνια με ικανοποίησε πλήρως! Όταν είδα το Note, κατάλαβα ότι είχε γίνει άλμα και ότι ήταν καιρός να αλλάξω. Καθυστερησαα λίγο, και από το s1 περασα σε note 2. Νομίζω ότι αν ειχα κάνει τις ενδιάμεσες μεταβάσεις θα είχα ξοδευτεί χωρίς να κερδίσω πολλά. Συμπέρασμα: θα κρατήσω το note 2, με κατά καιρούς ενημερωμένες rom, έως ότου γίνει το επόμενο αλμα, σε 1, 2, 3 χρονια. Τόσο απλά :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Μήπως ήσουν συνδεδεμένος σε wifi? Οχι βεβαια. Απλά είχα την επιλογή GSM/WCDMA (Auto) εαν βοηθάει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 αν εισαι σε GSM δεν μπορεις να σερφαρεις, αν εισαι σε 3G, H, H+, μπορεις να σερφαρεις. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 (edited) παιδια 2 ερωτησεις SOS:1)παρατηρω μερικες φορες οτι οταν εναλλασεται η συνδεση δεδομενων απο 3g σε Η δεν εχω ιντερνετ για ενα μικρο χρονικο διαστημα.Ειναι καποιο bug,μπορω να κανω κατι για αυτο η παιζει τιποτα αλλο? 2)Ηδα αυτη την προσφορα με καρτα μνημης και λεω να την χτυπησω.Ειναι καλη/συμβατη με το τηλεφωνο?Verbatim καρτα μνημης δεν ειχα ποτε γι αυτο ρωταω.64gb καρτες μνημης εχουν ολες πανω απο 50 ευρω?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552396 Edited January 15, 2013 by KOPRINIOTIS Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Υπαρχει καποιος που επαθε ζημια το πενακι του απο τον μαγνητη θηκης? Λεγονται πολλα αλλα απο το να λες μεχρι το να ισχυει , εχει τεραστια διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Για το θέμα της συνήθειας του Note II, είμαι κι εγώ σε αντίστοιχη φάση μ' εσένα και δεν μπορώ πλέον να φανταστώ τον εαυτό μου με κάτι λιγότερο/μικρότερο. Δεν μπορώ να μιλήσω με λεπτομέρειες γιατί η φύση της δουλειάς μου δεν μου το επιτρέπει, αλλά σίγουρα με έχει βοηθήσει αφάνταστα και πλέον έχει γίνει απαραίτητο εργαλείο που έχει σχεδόν αντικαταστήσει το laptop. Τα λες ολα. Ημουν με iphone 4 και ηθελα μεγαλυτερη οθονη.Μαζευα λοιπον χρηματα για το S3 μολις εβλεπα το Note 2 ελεγα πως τετοιο πραγμα δεν βαζω στην τσεπη μου ουτε στο αυτι μου. Τι ηθελα και το ελεγα? Ευτυχως εκανα το σωστο και δεν πηρα κατευθειαν το S3 εχω 2 εβδομαδες περιπου το τερας και πλεον μου φαινεται κανονικο. Το καλυτερο τηλεφωνο που ειχα ποτε και ας το λενε πλαστικουρα και παντοφλα. Χαλαρωστε ολοι τους λεω γιατι αν το δουλεψεις αυριο θα πας να το παρεις! Τωρα για τα πλαστικα. Πολυ καλη κατασκευη και το μεγαλυτερο point ειναι οτι με 20 ευρω εχεις νεα. Δεν το περιμενα να ειμαι τοσο ενθουσιασμενος.Δεν περιμενα να με βοηθησει τοσο πολυ ενα τηλεφωνο. Ελπιζω να μην με απογοητευσει στο μελλον το android μονο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Πριν 3 χρόνια πήρα το φοβερό και τρομερό τότε galaxy s. Ένα χρόνο μετά ειδα σε φίλους το s2 και οι βελτιώσεις ήταν ασήμαντες, κυρίως επειδή είχα φορέσει νεες roms στο s1 (Ναι, μέχρι και slim jelly bean και έτρεχε μια χαρά!). Το αποτέλεσμα είναι ότι για 3 χρόνια με ικανοποίησε πλήρως! Όταν είδα το Note, κατάλαβα ότι είχε γίνει άλμα και ότι ήταν καιρός να αλλάξω. Καθυστερησαα λίγο, και από το s1 περασα σε note 2. Νομίζω ότι αν ειχα κάνει τις ενδιάμεσες μεταβάσεις θα είχα ξοδευτεί χωρίς να κερδίσω πολλά. Συμπέρασμα: θα κρατήσω το note 2, με κατά καιρούς ενημερωμένες rom, έως ότου γίνει το επόμενο αλμα, σε 1, 2, 3 χρονια. Τόσο απλά :-) Κι εγώ έτσι είμαι, κρατάω τις συσκευές μου πολύ καιρό. Είναι θέμα αρχής για μένα, δεν είναι τόσο το οικονομικό. Το θεωρώ σχεδόν προσβλητικό για ένα "διαμάντι" σαν το Note II να το πετάξω στην άκρη για ένα Note III ή για όποια άλλη συσκευή. Όσο αντέχει και με καλύπτει θα το κρατάω και θα αποφεύγω να δελεάζομαι από νέες συσκευές. Το μόνο που θα με σπρώξει να αναβαθμίσω θα είναι κάτι πραγματικά (αλλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ) καινοτόμο και διαφορετικό. Οι 8 πυρήνες και η Full-HD ανάλυση οθόνης δεν νομίζω να είναι αρκετά για να με συγκινήσουν. Τα λες ολα. Ημουν με iphone 4 και ηθελα μεγαλυτερη οθονη.Μαζευα λοιπον χρηματα για το S3 μολις εβλεπα το Note 2 ελεγα πως τετοιο πραγμα δεν βαζω στην τσεπη μου ουτε στο αυτι μου. Τι ηθελα και το ελεγα? Ευτυχως εκανα το σωστο και δεν πηρα κατευθειαν το S3 εχω 2 εβδομαδες περιπου το τερας και πλεον μου φαινεται κανονικο. Το καλυτερο τηλεφωνο που ειχα ποτε και ας το λενε πλαστικουρα και παντοφλα. Χαλαρωστε ολοι τους λεω γιατι αν το δουλεψεις αυριο θα πας να το παρεις! Τωρα για τα πλαστικα. Πολυ καλη κατασκευη και το μεγαλυτερο point ειναι οτι με 20 ευρω εχεις νεα. Δεν το περιμενα να ειμαι τοσο ενθουσιασμενος.Δεν περιμενα να με βοηθησει τοσο πολυ ενα τηλεφωνο. Ελπιζω να μην με απογοητευσει στο μελλον το android μονο Κάπως έτσι ήμουν/είμαι κι εγώ. Από iPhone σε Note II (από Smart σε νταλίκα Scania) και δεν γυρίζω πίσω. Όταν έχεις συνηθίσει να δουλεύεις στο Note II είναι σχεδόν αδύνατο να δεχτείς να έχεις μικρότερη σε μέγεθος συσκευή. Αν με ρωτούσες πριν 3 μήνες θα γελούσα μαζί σου. Πρέπει να το γευτείς για να το καταλάβεις. Πλέον το laptop είναι παρκαρισμένο στο γραφείο μου και έχω το Note II πάντα μαζί μου γεμάτο με PDFs και άλλα αρχεία με δεδομένα που πρέπει να τα βλέπω σε σημεία που δεν μπορεί να φτάσει σήμα κινητής τηλεφωνίας. Μέχρι τώρα έπρεπε να έχω μαζί μου το laptop γιατί με τη μινιατούρα οθόνη του iPhone 4 στραβώνεσαι να διαβάσεις ένα απλό κείμενο και ζαλίζεσαι στα pinch-to-zoom και στο scrolling δεξιά-αριστερά. Για τα πλαστικά, πιστεύω πως όλα είναι μια ιδέα. Νομίζω πως τόσο στο S III όσο και στο Note II οι σχεδιαστές έχουν κάνει καλή δουλειά και τα υλικά είναι υπέρ-επαρκή και κάνουν άριστα τη δουλειά τους. Για το Android μέχρι στιγμής έχω πολύ καλές εντυπώσεις και πιστεύω πως η Samsung θα υποστηρίξει τη συσκευή μας για αρκετό καιρό ακόμα, οπότε δεν ανησυχώ ιδιαίτερα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Κάπως έτσι ήμουν/είμαι κι εγώ. Από iPhone σε Note II (από Smart σε νταλίκα Scania) και δεν γυρίζω πίσω. Όταν έχεις συνηθίσει να δουλεύεις στο Note II είναι σχεδόν αδύνατο να δεχτείς να έχεις μικρότερη σε μέγεθος συσκευή. Αν με ρωτούσες πριν 3 μήνες θα γελούσα μαζί σου. Πρέπει να το γευτείς για να το καταλάβεις. Πλέον το laptop είναι παρκαρισμένο στο γραφείο μου και έχω το Note II πάντα μαζί μου γεμάτο με PDFs και άλλα αρχεία με δεδομένα που πρέπει να τα βλέπω σε σημεία που δεν μπορεί να φτάσει σήμα κινητής τηλεφωνίας. Μέχρι τώρα έπρεπε να έχω μαζί μου το laptop γιατί με τη μινιατούρα οθόνη του iPhone 4 στραβώνεσαι να διαβάσεις ένα απλό κείμενο και ζαλίζεσαι στα pinch-to-zoom και στο scrolling δεξιά-αριστερά. Για τα πλαστικά, πιστεύω πως όλα είναι μια ιδέα. Νομίζω πως τόσο στο S III όσο και στο Note II οι σχεδιαστές έχουν κάνει καλή δουλειά και τα υλικά είναι υπέρ-επαρκή και κάνουν άριστα τη δουλειά τους. Για το Android μέχρι στιγμής έχω πολύ καλές εντυπώσεις και πιστεύω πως η Samsung θα υποστηρίξει τη συσκευή μας για αρκετό καιρό ακόμα, οπότε δεν ανησυχώ ιδιαίτερα. Εμενα θα με χαλασει αν δεν το υποστηριξει αλλα πιστευω πως και στην επομενη ανανεωση παγωτου που θα κανει να ειμαστε μεσα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Κι εγώ έτσι είμαι, κρατάω τις συσκευές μου πολύ καιρό. Είναι θέμα αρχής για μένα, δεν είναι τόσο το οικονομικό. Το θεωρώ σχεδόν προσβλητικό για ένα "διαμάντι" σαν το Note II να το πετάξω στην άκρη για ένα Note III ή για όποια άλλη συσκευή. Όσο αντέχει και με καλύπτει θα το κρατάω και θα αποφεύγω να δελεάζομαι από νέες συσκευές. Το μόνο που θα με σπρώξει να αναβαθμίσω θα είναι κάτι πραγματικά (αλλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ) καινοτόμο και διαφορετικό. Οι 8 πυρήνες και η Full-HD ανάλυση οθόνης δεν νομίζω να είναι αρκετά για να με συγκινήσουν. Κάπως έτσι ήμουν/είμαι κι εγώ. Από iPhone σε Note II (από Smart σε νταλίκα Scania) και δεν γυρίζω πίσω. Όταν έχεις συνηθίσει να δουλεύεις στο Note II είναι σχεδόν αδύνατο να δεχτείς να έχεις μικρότερη σε μέγεθος συσκευή. Αν με ρωτούσες πριν 3 μήνες θα γελούσα μαζί σου. Πρέπει να το γευτείς για να το καταλάβεις. Πλέον το laptop είναι παρκαρισμένο στο γραφείο μου και έχω το Note II πάντα μαζί μου γεμάτο με PDFs και άλλα αρχεία με δεδομένα που πρέπει να τα βλέπω σε σημεία που δεν μπορεί να φτάσει σήμα κινητής τηλεφωνίας. Μέχρι τώρα έπρεπε να έχω μαζί μου το laptop γιατί με τη μινιατούρα οθόνη του iPhone 4 στραβώνεσαι να διαβάσεις ένα απλό κείμενο και ζαλίζεσαι στα pinch-to-zoom και στο scrolling δεξιά-αριστερά. Για τα πλαστικά, πιστεύω πως όλα είναι μια ιδέα. Νομίζω πως τόσο στο S III όσο και στο Note II οι σχεδιαστές έχουν κάνει καλή δουλειά και τα υλικά είναι υπέρ-επαρκή και κάνουν άριστα τη δουλειά τους. Για το Android μέχρι στιγμής έχω πολύ καλές εντυπώσεις και πιστεύω πως η Samsung θα υποστηρίξει τη συσκευή μας για αρκετό καιρό ακόμα, οπότε δεν ανησυχώ ιδιαίτερα. Τα ιδια κ γω...κατοχος τα 3 τελευταια χρονια i4 κ μεταβαση σε note για(ελπιζω)2 χρονια περιπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts