gianisv Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) Εκανα back up την καρτα και της εκανα διαμορφωση οπως ηταν μεσα στο τηλεφωνο. Μετα μεσω καλωδιου usb επανεφερα τα αρχεια στην καρτα. Δυστυχως σημερα μου εκλεισε παλι δυο φορες. τωρα εχω βγαλει τελειως την sd για να δω αν θα ξανασβησει. Στο Γερμανο μου ειπαν οτι δε μπορουν νσ το αντικαταστησουν με νεο γιατι εχουν περασει 20 μερες απο την αγορα του. δεν ξερω τι να κανω.. εκανα διαμορφωση και απο το pc σε exfat. την αλλη μερα παλι τα ιδια. τωρα χωρις την micro sd (sandisk sdxc ultra 64 gb)δουλευει εδω και δυο μερες κανονικα. εβαλα δοκιμαστικα για δυο μερες την παλια (sandisk sdhc 8 gb) που εχει μεσα τα ιδια αρχεια, και δεν ειχα προβλημα. μου ειπε καποιος οτι πρεπει να παρω την (sdxc android ultra)! εχει καποιος απο εσας την ιδια 64άρα καρτα με τη δικη μου και αντιμετωπιζει προβλημα; απο το e-shop που την πηρα μου ειπαν οτι η καρτα δεν εχει προβλημα. παιδια τι προτεινετε; Edited January 9, 2013 by gianisv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Πώς έκανες root και ποια rom φοράει η συσκευή σου; To triangle away δουλεύει κανονικά στην τελευταία επίσημη ελληνική με autoroot του chainfire. CF auto Root from Chainfire εχω βαλει, ναι. ROM φοραει αυτη που ειχε το κινητο απο μαμα απο την μερα που το αγορασα. (πριν κανα μηνα περιπου). Δεν καταλαβαινω γιατι μου κραταει το counter στο 1 :wacko: Μηπως πρεπει να κανω uninstall to SuperUser (να βγαλω το root?) Update στην 4.1.2 πως θα γινει? Uninstall το SuperUser -> Update -> ξανα root? Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 CF auto Root from Chainfire εχω βαλει, ναι. ROM φοραει αυτη που ειχε το κινητο απο μαμα απο την μερα που το αγορασα. (πριν κανα μηνα περιπου). Δεν καταλαβαινω γιατι μου κραταει το counter στο 1 :wacko: Μηπως πρεπει να κανω uninstall to SuperUser (να βγαλω το root?) Update στην 4.1.2 πως θα γινει? Uninstall το SuperUser -> Update -> ξανα root? Ακολούθησες όλα τα βήματα από εδώ; http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31801078&postcount=3 Δες και το common questions μήπως βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Δοκίμασε ν αφαιρέσεις το CF Root κάνοντας απλό "καθαρό" root και τρέξε μετά το Triangle Away. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solo7 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Ο ex dialer αν δεις στις ρυθμίσεις του σε συμβουλεύει να μην τικάρεις το hardware acceleration. Αυτό είναι που δημιουργεί το οποίο πρόβλημα και είναι θέμα google. Σε όλες τις συσκευές πλην του note 2 και GN που ο dialer του είναι παναλαφρος δημιουργεί πρόβλημα. Τον χρησιμοποιώ με την επιλογή ενεργοποιημένη από την πρώτη εβδομάδα και λειτουργεί τέλεια. Βασικά τον λατρεύω! Απλά αναφέρει ότι αυξάνει τη χρήση μνήμης. Τί προβλήματα έχουν παρατηρηθεί; Διαφωνώ στο ότι οι native εφαρμογές είναι άψογες, δεν είναι. Πάνε πολύ σπαστά και ο σχεδιασμός τους (εναλλαγή καρτελών πχ) δεν είναι και ο καλύτερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Δοκίμασε ν αφαιρέσεις το CF Root κάνοντας απλό "καθαρό" root και τρέξε μετά το Triangle Away. Τι ειναι το απλο καθαρο root? Και ναι, εκανα οτι ακριβως ελεγε στο guide του ο αλλος, αλλα σε οτι αναφερεται με το προβλημα του counter ειναι για custom ROMs. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Στο CF Root είναι τροποποιημένος ο kernel. Τους τρόπους για root τους έχεις δει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Όταν προσπαθώ να μπώ σε μερικές ιστοσελίδες (π.χ. insomnia) ο default browser και ο dolphin κρασάρουν και κλείνουν, ο chrome μπαίνει κανονικά. Αυτό συμβαίνει και με τον flash player εγκατεστημένο και χωρίς. Καμιά ιδέα γιάτι συμβαίνει αυτό; Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Όταν προσπαθώ να μπώ σε μερικές ιστοσελίδες (π.χ. insomnia) ο default browser και ο dolphin κρασάρουν και κλείνουν, ο chrome μπαίνει κανονικά. Αυτό συμβαίνει και με τον flash player εγκατεστημένο και χωρίς. Καμιά ιδέα γιάτι συμβαίνει αυτό; Δεν έχω ιδέα δυστυχώς, το insomnia πάντως έχει πολύ καλή mobile app :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Κρασάρει και στη δική σου συσκευή η συγκεκριμένη ιστοσελίδα; Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Κρασάρει και στη δική σου συσκευή η συγκεκριμένη ιστοσελίδα; NAI! :mad: Mε dolphin! Γιατί μου βάζεις φυτιλιές τώρα? :p Το παθαίνεις και σε άλλες σελίδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 NAI! :mad: Mε dolphin! Γιατί μου βάζεις φυτιλιές τώρα? :p Το παθαίνεις και σε άλλες σελίδες? Με dolphin και τον default μου το έκανε και σε άλλες αλλά ήταν όταν το πρωτοπήρα και δεν του έδωσα σημασία, αφού υπάρχει και ο chrome μικρό το κακό! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Με dolphin και τον default μου το έκανε και σε άλλες αλλά ήταν όταν το πρωτοπήρα και δεν του έδωσα σημασία, αφού υπάρχει και ο chrome μικρό το κακό! Εμένα δε μου χε τύχει μέχρι σήμερα. Πολύ πιο βολικός πάντως ο dolphin απ τον chrome θεωρώ ;) Για το insomnia πάντως κατέβασε το app είναι πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Παιδες με το insomnia υπαρχει οντως θεμα, δεν ειναι προβλημα browser και αναμενεται να διορθωθει. :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Στο CF Root είναι τροποποιημένος ο kernel. Τους τρόπους για root τους έχεις δει? Αφου λεει CF auto Root from Chainfire - can keep counter '0' Τι ειναι αυτο τοτε αν αλλαζει τον kernel? Φτιαχνει αυτο καπως? Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiwtis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Παιδιά το app του Yahoo! Mail δεν έχει widget; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Αφου λεει CF auto Root from Chainfire - can keep counter '0' Τι ειναι αυτο τοτε αν αλλαζει τον kernel? Φτιαχνει αυτο καπως? O cf-auto δεν αλλάζει τον kernel ούτε και recovery . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 παιδια να κανω μια ερωτιση στην μπαρα που εμφανιζει με το back κατο δεξια πως προσθαφερεις προγραματα σινωθος μονο βγαζεις στην επεξεργασια πως προσθευτεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiwtis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Πατάς επεξεργασία και σέρνεις όσα θες από αυτά που σου εμφανίζει. Όσα δε βλέπεις, δε νομίζω πως υπάρχει τρόπος να τα προσθέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 παιδια να κανω μια ερωτιση στην μπαρα που εμφανιζει με το back κατο δεξια πως προσθαφερεις προγραματα σινωθος μονο βγαζεις στην επεξεργασια πως προσθευτεις? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4441021#post4441021 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Σημερα προστέθηκε στην οικογενεια και δευτερο Note 2 αυτη τη φορα σε γκρι. Εχοντας εδω και 2 μηνες το λευκο νομίζω πως το γκρι τελικα ειναι πιο ομορφο ενω το λευκο είναι πιο γκατζετοειδες. Οπως και να εχει και τα δυο ειναι υπεροχα. Επισης προς το παρόν μαζι μας ειναι και ένα Note 1 το οποιο θα παει άμεσα προς πωληση για οποιον ενδιαφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 O cf-auto δεν αλλάζει τον kernel ούτε και recovery . Χμμμ... αρα ξερεις που μπορει να εντοπιζεται το προβλημα? Λες με ενα απλο uninstall του SU να διορθωθει το προβλημα? Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Καλημέρα σε όλους... Ήρθε και η σειρά του Trinidad Tobago (TTT) να πάρει επιτέλους την 4.1.2... Τώρα κάνει αναβάθμιση... εντυπώσεις το βράδυ όμως γιατί φεύγω για δουλειά και καπάκι προπόνηση... Υ.Γ Το περίεργο είναι πως από το κινητό δεν μου έβγαζε την αναβάθιση... μέσω KIES μου την έβγαλε αμέσως!!!! Υ.Γ2 Δεν είναι πολύ εκνευριστικό να έχεις κάτι καινούριο που πρέπει (επιβάλεται) να παίξεις μαζί του και να μην μπορείς;;; Μου θυμίζει το 1996 όταν ήμουν μικρός μόλις είχα αγοράσει ένα εσωτερικό modem 14.4kbps και δεν πρόλαβαινα να το περάσω γιατί είχα φροντηστήριο - σχολείο - προπονήσεις... 2 μέρες έμεινε στο κουτί του το καημένο... Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Καλημέρα σε όλους και όλες ... Μήπως μπορεί κάποιος ή να μου δώσει κάποιο λίνκ ή κάποιο βίντεο στο Youtube πως βάζεις θέματα...?Θέλω πχ ένα θέμα που έχω να βάλω κάποια άλλα εικονίδια ή να τα κάνω όλα ίδια.Έχω βάλει του motomoto το θέμα αλλά δεν μου έχουν αλλάξει όλα τα εικονίδια. Θέλω πχ αυτό.Αν δείτε έχει widget κάποιο που τα ποστάρουν και δεν ξέρω πως μπαίνουν και έχει άλλα εικονίδια παραμετροποιημένα.Αν ασχολείται κάποιος με τα θέματα εγώ έχω έρωτα προσωπικά από τα iPhone όσοι με ξέρουν από το iPH θα ξέρουν ας με βοηθήσει να τα μάθω ποιο γρήγορα.Σας ευχαριστώ πολύ ...;-) http://farm9.staticflickr.com/8047/8099436766_5c9d131ed9_z.jpg Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 παιδια καλημερα σας κ καλη χρονια κατοχος 2ημερων του note 2 κ μπορω να πω ε σιγουρια κ πρωπικη γνωμη οτι τωρα κανεις δεν συγκρινετε μαζι του θα ηθελα να ρωτησω κατι κ εγω αν μπορω κ γνωριζει κανεις να με πει την γνωμη του Το αγορασα την τριτη κ τωρα θα ξεφορτισει για 1η φορα μετα απο ελαφρια χριση απο την τριτη (διοτι κανεις δεν εχει θηκη στην αγορα της Θεσσαλονικης που εψαξα) ποση ωρα θελει 1η φορτιση κ ποσεσ φορες? αυτο που ξερω για της 3ης πρωτες φορες να αδειασει τελειως η μπαταρια κ κατι αλλο παιζει τιποτα να εχω κανει με την μπαταρια ''της 1η φορτισης καινουργια''επειδη το ανοιγω κ τοκλεινω κ δεν το εχω αδειασει με την πρωτη γιατι ειλικρινα ειναι ΤΕΡΑΣ!!!! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts