funk Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Ναι ρε παιδια μην τα πολυ πειραζετε ολα... Ευχαριστηθειτε την συσκευη σας οπως ειναι... Αργοτερα οταν θα εχει περασει ο καιρος με λιγο διαβασμα αλλα και με την παραπανω εμπειρια θα τα αντιπετωπιζετε ολα... Και μπορει στην τελικη να πατε σε καποια custom rom και να μην εχουν νοημα ολα αυτα... Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Συγγνώμη αλλά εσύ ρε Τάσο είσαι χειρότερος από μένα, φυσικά και θα παραμείνει το eur. Σου συνιστώ μην τα πειράζεις μην πάθεις καμιά ζημιά. Οδυσσέα βγάλαμε γλώσσα?? :p Έχω κάνει άπειρα φλασαρίσματα με τα προηγούμενα galaxy που είχα αλλά το csc το άλλαζα μέσω του secret menu που υπήρχε η δυνατότητα. Εδώ δεν έχω ακόμα φλασάρει και από ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του csc μέσω secret code που υπάρχει στο note 1. Οπότε θα πρότεινα στον φίλο Ηλία (elthis) να κάνει την απαραίτητη αλλαγή στον Οδηγό τονίζοντας ότι ο οδηγός του note 1 δεν ισχύει στην αλλαγή του csc που γράφεται στο τέλος. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Οδυσσέα βγάλαμε γλώσσα?? :p Έχω κάνει άπειρα φλασαρίσματα με τα προηγούμενα galaxy που είχα αλλά το csc το άλλαζα μέσω του secret menu που υπήρχε η δυνατότητα. Εδώ δεν έχω ακόμα φλασάρει και από ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του csc μέσω secret code που υπάρχει στο note 1. Οπότε θα πρότεινα στον φίλο Ηλία (elthis) να κάνει την απαραίτητη αλλαγή στον Οδηγό τονίζοντας ότι ο οδηγός του note 1 δεν ισχύει στην αλλαγή του csc που γράφεται στο τέλος. Τασο εχει βαλει στη βιβλο την αλλαγη του csc. @Τασος Αργυρης εδω :lol::lol::lol: Καλα κανεις και το αναφερεις για να γινουν οι διορθωσεις και μην εχουμε τις ιδιες ερωτησεις παλι και παλι Επίσης εκανα ενα test.Φλασαρα τη γερμανικη XXALJ3 και διαπιστωσα οτι εχει μονο ενα csc,το DBT, και στο καπακι φλασαρα την αγγλικη XXALJ3 η οποια αλλαζει το csc .Συνεπως οσοι εχετε γερμανικη ,φλασαρετε την ελληνικη (φανταζομαι την προτιματε) XXALJ3 τσεκαρετε με το csc selector οτι εχετε csc EUR (αν δεν εχετε το αλλαζετε με το csc selector) και καθαρισατε edit Αχ Τασο.Πονεμενη ιστορια.Το εχω γραψει αρκετες φορες οτι με το thanks button θα ειχαμε γλιτωσει πολλα αχρηστα reply αλλα....... Edited December 1, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Τασο εχει βαλει στη βιβλο την αλλαγη του csc. To είδα Διονύση! απλά επειδή στο τέλος του οδηγού για το note 1 γράφεται για την αλλαγή του sales code μέσω του secret code, για την αποφυγή μπερδέματος καλό είναι να γίνει μία επισήμανση ότι η αλλαγή του csc στο note 2 γίνεται μόνο μέσω της εφαρμογής. EDIT : θα πρότεινα επίσης στους αγαπητούς mods τη δημιουργία δυνατότητας reputation - thanks meters στα μέλη του forum καθώς είναι πολλά τα παιδιά που θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για όλες τις υπηρεσίες που προφέρουν και δεν μπορούμε, εκτός κι αν γεμίζουμε άσκοπα posts με κατ' ιδίαν ευχαριστίες ή με την αποστολή pm. Edited December 1, 2012 by rx8_75 Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Οδυσσέα βγάλαμε γλώσσα?? :p Έχω κάνει άπειρα φλασαρίσματα με τα προηγούμενα galaxy που είχα αλλά το csc το άλλαζα μέσω του secret menu που υπήρχε η δυνατότητα. Εδώ δεν έχω ακόμα φλασάρει και από ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του csc μέσω secret code που υπάρχει στο note 1. Οπότε θα πρότεινα στον φίλο Ηλία (elthis) να κάνει την απαραίτητη αλλαγή στον Οδηγό τονίζοντας ότι ο οδηγός του note 1 δεν ισχύει στην αλλαγή του csc που γράφεται στο τέλος. Έχω ενημερώσει ήδη πριν μερικά posts ότι προστέθηκαν στη βίβλο οδηγίες για την αλλαγή csc από τον Αργύρη. Παιδιά συγγνώμη αλλά δε μιλάω ξανά... Ειλικρινά κουράστηκα τα ίδια και τα ίδια... Έχετε κολλήσει με το csc σαν να είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο κόσμο. Ψάξτε, διαβάστε και όλα είναι εύκολα και απλά... Μην μπερδεύετε τα υπόλοιπα καινούρια παιδιά και μην αποθαρρυνετε τα παλιά... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Γεια σας τι κάνετε ..... είμαι ένα βήμα πριν το πάρω και εγώ το διαμάντι μας.... σαν δεύτερο να το έχω Θέλω να σας ρωτήσω την άποψη σας γιαυτό .... http://www.amazon.com/gp/product/B009Z1MNF0/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B009Z1MNF0&linkCode=as2&tag=samsungnote2-20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docteo Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Για να δούμε αν ξέρει κανένας να απαντήσει. Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Λοιπόν χθες ενώ περπατούσα και άκουγα μουσική ξαφνικά σταματάει η συνδεση με το bluetooth. Ανοίγω το τηλέφωνο για να δώσω τι γίνεται και ανακαλύπτω ότι ΟΛΕΣ οι ρυθμίσεις στην ενότητα "συνδέσεις" έχουν σβήσει. Αυτό σημαίνει ότι δεν είχα gmail, ημερολόγιο, επαφές, Facebook, Samsung store, γενικά οτιδήποτε ήθελε συνδεση σ Internet. Έπρεπε να εγκαταστήσω απο την αρχή τις συνδέσεις. Δεν έχασα τίποτα αλλά επειδή είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει σε 10 μέρες είπα να ρωτήσω. Είμαι σε stock Rom rooted χωρίς να έχω πειράξει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Γεια σας τι κάνετε ..... είμαι ένα βήμα πριν το πάρω και εγώ το διαμάντι μας.... σαν δεύτερο να το έχω Θέλω να σας ρωτήσω την άποψη σας γιαυτό .... http://www.amazon.com/gp/product/B009Z1MNF0/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B009Z1MNF0&linkCode=as2&tag=samsungnote2-20 Το συγκεκριμένο είναι branded (AT&T) και προφανώς η τιμή του είναι με συμβόλαιο στην εν λόγω εταιρεία... Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docteo Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Γεια σας τι κάνετε ..... είμαι ένα βήμα πριν το πάρω και εγώ το διαμάντι μας.... σαν δεύτερο να το έχω Θέλω να σας ρωτήσω την άποψη σας γιαυτό .... http://www.amazon.com/gp/product/B009Z1MNF0/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B009Z1MNF0&linkCode=as2&tag=samsungnote2-20 Γράφει δίπλα στην τιμή : "(Price varies based on service type)". Είναι τιμή με συνδεση στην AT&T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Για να δούμε αν ξέρει κανένας να απαντήσει. Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Λοιπόν χθες ενώ περπατούσα και άκουγα μουσική ξαφνικά σταματάει η συνδεση με το bluetooth. Ανοίγω το τηλέφωνο για να δώσω τι γίνεται και ανακαλύπτω ότι ΟΛΕΣ οι ρυθμίσεις στην ενότητα "συνδέσεις" έχουν σβήσει. Αυτό σημαίνει ότι δεν είχα gmail, ημερολόγιο, επαφές, Facebook, Samsung store, γενικά οτιδήποτε ήθελε συνδεση σ Internet. Έπρεπε να εγκαταστήσω απο την αρχή τις συνδέσεις. Δεν έχασα τίποτα αλλά επειδή είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει σε 10 μέρες είπα να ρωτήσω. Είμαι σε stock Rom rooted χωρίς να έχω πειράξει τίποτα. Δοκίμασε να κάνεις clear cache της εφαρμογής music και ενδεχομένως clear system cache από το recovery menu.. υποθέτω πως εννοείς ότι είχε κλείσει το Mobile data και δεν είχες internet? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Γεια σας τι κάνετε ..... είμαι ένα βήμα πριν το πάρω και εγώ το διαμάντι μας.... σαν δεύτερο να το έχω Θέλω να σας ρωτήσω την άποψη σας γιαυτό .... http://www.amazon.com/gp/product/B009Z1MNF0/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B009Z1MNF0&linkCode=as2&tag=samsungnote2-20 Ειναι branded.AT&T. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docteo Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Δοκίμασε να κάνεις clear cache της εφαρμογής music και ενδεχομένως clear system cache από το recovery menu.. υποθέτω πως εννοείς ότι είχε κλείσει το Mobile data και δεν είχες internet? Δεν είναι το θέμα ότι δεν είχα Internet αλλα ότι είχαν σβήσει οι ρυθμίσεις για όλες τις συνδέσεις. Και την πρώτη φορά δεν άκουγα μουσική. Απλώς έβλεπα τηλεόραση (όχι στο κινητό). :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Παρατηρησα οτι τελευταια,οταν κανω σκρολιν,πηγαινει λες και εχει δοντια ο μηχανισμος και η σελιδα κατεβαινει τακ τακ τακ. Κοιταζοντας την ελευθερη μνημη,ειδα οτι ειχε πεσει κατω απο τα 400. Λετε να εχει σχεση το ενα με το αλλο; Για πες τε κατι παιδια γιατι με ενοχλει.:mad: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Για να δούμε αν ξέρει κανένας να απαντήσει. Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Λοιπόν χθες ενώ περπατούσα και άκουγα μουσική ξαφνικά σταματάει η συνδεση με το bluetooth. Ανοίγω το τηλέφωνο για να δώσω τι γίνεται και ανακαλύπτω ότι ΟΛΕΣ οι ρυθμίσεις στην ενότητα "συνδέσεις" έχουν σβήσει. Αυτό σημαίνει ότι δεν είχα gmail, ημερολόγιο, επαφές, Facebook, Samsung store, γενικά οτιδήποτε ήθελε συνδεση σ Internet. Έπρεπε να εγκαταστήσω απο την αρχή τις συνδέσεις. Δεν έχασα τίποτα αλλά επειδή είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει σε 10 μέρες είπα να ρωτήσω. Είμαι σε stock Rom rooted χωρίς να έχω πειράξει τίποτα. Παρατηρησα οτι τελευταια,οταν κανω σκρολιν,πηγαινει λες και εχει δοντια ο μηχανισμος και η σελιδα κατεβαινει τακ τακ τακ. Κοιταζοντας την ελευθερη μνημη,ειδα οτι ειχε πεσει κατω απο τα 400. Λετε να εχει σχεση το ενα με το αλλο; Για πες τε κατι παιδια γιατι με ενοχλει.:mad: Παιδιά εχω την συσκευή απο τις 15 Οκτώβρη, δηλαδή 45 μέρες εντελώς μαμά. Το μόνο που έκανα ήταν να περάσω την Γαλλική και μετα την Ελληνική ρομ. Ούτε root ούτε τίποτα. Μετα την πρώτη βδομάδα πέταξα το widget πού μου δειχνει την free ram. Δεν με απασχολεί αφού δεν παρατηρώ καμια αλλαγή στην συμπεριφορά της συσκευής. Δεν είχα όλο αυτό τον καιρό κανένα πρόβλημα πέρα από 2-3 κρασαρισματα εφαρμογών τρίτων. Μην σκαλίζετε και αφήστε το μηχανάκι να δουλέψει όπως πρεπει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamos Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Την Τρίτη θα είμαι και εγω ένας ευτυχείς κάτοχος του note. Κατα πάσα πιθανότητα η συσκευή θα είναι Galaxy Note II SGH-T889 δηλαδή της T-Mobile, και αυτο το πιθανολογώ διότι σε επικοινωνία που είχε το κατάστημα μαζί μου, μου είπε οτι στο άνοιγμα της συσκευής θα εμφανίζεται το logo της T-Mobile. Τώρα γιατί δεν ακύρωσα την παραγγελία έιναι "αλλουνού παπά ευαγγέλιο",χαζομάρα μου βέβαια. Θα ήθελα,αν κάποιος γνωρίζει,να μου πει αν θα μπορώ να φλασάρω ρομ απο το Ν7100 ή μόνο του SGH-T889? Αν το πειραματιστώ τι μπορεί να πάει στραβά, τι κίνδυνοι υπάρχουν? Ψάχτηκα στο xda αλλά δεν μπορώ να πω οτι έβγαλα ασφαλή συμπεράσματα. Ρώτησα και ένα μέλος απο εδω μέσα, τον ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση, αλλα δεν ήξερε κατι συγκεκριμένο. Μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι ? Βέβαια όλα αυτά υποθετικά διότι το τηλ θα το έχω μάλλον την Τρίτη, αλλα κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα. Θα εκτιμούσα πολύ μια απάντηση και συγγνωμη για την πολυλογία. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Μετα απο 4 χρόνια στο iphone και πριν στο θρυλικο omnia, επέστρεψα στο samsung NOTE 2. Σιγουρα απο πλευρας δυνατοτητων είναι καλυτερο απο το Iphone. Εκει ομως που υστερει το android είναι στις εφαρμογες εναντι του IOS. Οι τελευταιες ειναι πιο καλογραμμενες. Πρωτη ερωτηση για τους εμπειρους και σαφως παλιους του Forum, το total recall δουλευει στο ΝΟΤΕ 2 (είναι κρίμα να δωσω 8 ευρω και να μην δουλευει). και δευτερον υπάρχει καποιο site που να ...φιλοξενει εφαρμογες εκτος του "Play" και ο νοων νοειτω. Δεκτο και το pm για να μην σας φερω σε δυσκολη θεση και να σεβασθω απολυτα τους κανόνες του forum. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odyssseas Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Οδυσσέα βγάλαμε γλώσσα?? :p Έχω κάνει άπειρα φλασαρίσματα με τα προηγούμενα galaxy που είχα αλλά το csc το άλλαζα μέσω του secret menu που υπήρχε η δυνατότητα. Εδώ δεν έχω ακόμα φλασάρει και από ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του csc μέσω secret code που υπάρχει στο note 1. Οπότε θα πρότεινα στον φίλο Ηλία (elthis) να κάνει την απαραίτητη αλλαγή στον Οδηγό τονίζοντας ότι ο οδηγός του note 1 δεν ισχύει στην αλλαγή του csc που γράφεται στο τέλος. Εγω Τάσο για καλό σου το είπα , αλλά βλέπω τελικά ξέρεις πολλά, δεν πειράζει όμως δεν είναι κακό αυτοί που δνε ξέρουν να μην τα πειράζουν. Δεν λέω εσένα τώρα. Λοιπόν αυτό δεν είναι κινητό, είναι αεροπλάνο. Σήμερα είδα ότι αν πατήσεις επίμονα το αριστερο πλήκτρο σε βάζει σε λειτουργία αναζήτησης. Να ρωτήσω και κάτι έτσι να μαθαίνω όταν πατάς το δεξί πλήκτρο επίμονα ανοίγει η αριστερή μπάρα, εκεί μπορούμε να προσθαφαιραίσουμε κάτι ή είναι σταθερη; Πάντως ευτυχώς που σας βρήκα, τώρα θα το είχα φουντάρει και θ απήγανα πάλι στο παλιό. Εδώ στο νησί έχει τουλάχιστον 20 note 2 αυτούς που ξέρω δηλαδή.Σκέφτομαι τι θα κονομούσε κάποιος που ξέρει όπως εσείς. ΜΕ βλέπουν να αναγνωρίζει τα ελληνικά το πενάκι και μου λενε φτιάξτο μας, τι να φτιάξω; Εδώ εμένα ο Αργύρης και τα άλλα παιδιά με βοηθήσανε. ΤΟ λέω τώρα στη κρίση πόσες ευκαιρίες υπάρχουν,άσε για τα lap top που κανένας δεν έχει ιδέα. Ε ρε και να ξερα. Edited December 1, 2012 by odyssseas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Οδυσσεα στη μπαρα αυτη μπορεις να βαλεις συγκεκριμενες εφαρμογες τις οποιες τις εχει ηδη η μπαρα.Μπορεις αν θες να βγαλεις καποια εφαρμογη Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Ειναι οριστικό,σε μια βδομάδα θα το τσιμπήσω το κινητάκι!Ήδη έχω παραγγήλει τα σύνεργα για ασύρματη φόρτιση(αρχικά το ήθελα για αλλο κινητο αλλα δε βαριεσαι...) και στο μέλλον μπορεί να πάρω και το smart dock... Edited December 1, 2012 by johnko1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Καλησπερα σας!:) Σκεφτομαι να παρω κ εγω το note 2... Μια ερωτηση αν ξερετε...... Αν το παρω απο σκρουτζομαγαζο το spen θα αναγνωριζει ελληνικα?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Αν μας πεις ποιο Firmware θα φοράει θα σου πούμε αν θα αναγνωρίζει Ελληνικά! Παιδιά αρχίστε να διαβάζετε το θέμα Samsung Galaxy NOTE I & II, Πρόλογος - Ξεκινήστε από εδώ! και να κάνετε καμιά αναζήτηση. Πραγματικά πρέπει να έχει γίνει φοβερά κουραστικό για όλους όσους παρακολουθούν το θέμα να διαβάζουν τις ίδιες ερωτήσεις σε κάθε σχεδόν σελίδα. Κάντε τουλάχιστον τον κόπο να διαβάσετε τις τελευταίες πέντε σελίδες του κάθε θέματος πριν ρωτήσετε κάτι και είμαι σίγουρος ότι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων θα βρείτε την απάντηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackRed_7 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Καλησπερα σας!:) Σκεφτομαι να παρω κ εγω το note 2... Μια ερωτηση αν ξερετε...... Αν το παρω απο σκρουτζομαγαζο το spen θα αναγνωριζει ελληνικα?:O Τωρα να σου πω την αληθεια χωρις να εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου πιστευω οτι θα πεσει κραξιμο:p Καταλαβαινω οτι ειναι τεραστιο το thread του Note 2 αλλα η ερωτηση που κανεις εχει απαντηθει καμια 80αρια φορες. Αν το Note που θα παρεις εχει γερμανικη rom, το spen δεν θα αναγνωριζει ελληνικα αλλα του περνας ελληνικη η γαλλικη και καθαρισες. Τα παιδια εχουν κανει τρομερη δουλεια και με τις απαντησεις στα οποια ερωτηματα και φυσικα υπαρχει και η "βιβλος" που τα εχει ολα μαζεμενα. Για αρχαριους(σαν εμενα) στο android τα παραπανω ειναι κατι περισσοτερο απο τρομερη βοηθεια. Ας τους τιμησουμε διαβαζοντας τα πριν ποσταρουμε ερωτησεις που εχουν χιλιοαπαντηθει. EDIT: Με προλαβε ο φιλος Superuser :p Edited December 1, 2012 by BlackRed_7 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Ειναι οριστικό,σε μια βδομάδα θα το τσιμπήσω το κινητάκι!Ήδη έχω παραγγήλει τα σύνεργα για ασύρματη φόρτιση(αρχικά το ήθελα για αλλο κινητο αλλα δε βαριεσαι...) και στο μέλλον μπορεί να πάρω και το smart dock... Εεεεε;;; ασυρματη φορτιση;;;; εχασα τιποτα ;; ενταξει είναι γνωστά τα εξτρα πινακια για αυτή καθώς και το βιντεο με τον τυπο που κατάφερε και το δούλεψε αλλα εχει βγει τιποτα επίσημο; Καλησπερα σας!:) Σκεφτομαι να παρω κ εγω το note 2... Μια ερωτηση αν ξερετε...... Αν το παρω απο σκρουτζομαγαζο το spen θα αναγνωριζει ελληνικα?:O Φιλε μου εκανες την κατάλληλη ερώτηση για να τα πάρει ο Ηλίας. ... Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Εεεεε;;; ασυρματη φορτιση;;;; εχασα τιποτα ;; ενταξει είναι γνωστά τα εξτρα πινακια για αυτή καθώς και το βιντεο με τον τυπο που κατάφερε και το δούλεψε αλλα εχει βγει τιποτα επίσημο; Όχι επίσημο,αλλά η παλιά και γνωστή μέθοδος με το palm pre http://www.ebay.com/itm/170780206271?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 http://www.ebay.com/itm/280920947122?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Τα προϊόντα είναι ενδεικτικά,στο amazon έχει φτηνότερα νομίζω. Εδώ ειναι ο οδηγός που βρήκα,είναι αρκετά κατανοητός http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1986016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Όχι επίσημο,αλλά η παλιά και γνωστή μέθοδος με το palm pre http://www.ebay.com/itm/170780206271?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 http://www.ebay.com/itm/280920947122?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Τα προϊόντα είναι ενδεικτικά,στο amazon έχει φτηνότερα νομίζω. Εδώ ειναι ο οδηγός που βρήκα,είναι αρκετά κατανοητός http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1986016 Μπορεις να μου δωσεις λινκ απο ευρωπη? θελω να τα δοκιμασω κ εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts