DrMobile Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Πως γίνεται η ενεργοποίηση του writing pad στα μυνήματα; Στο είπε ήδη ο kapapa, αλλά στο δείχνω και με screenshot: http://i45.tinypic.com/xp5ta9.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Στο είπε ήδη ο kapapa, αλλά στο δείχνω και με screenshot: http://i45.tinypic.com/xp5ta9.jpg Τι κάνω λάθος και δε μπορώ να συμπεριλάβω στα μηνυματά μου Screenshot; Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Στο είπε ήδη ο kapapa, αλλά στο δείχνω και με screenshot: Να πιστοποιήσω, ότι ακόμα και με το δάχτυλο γράφει "υπερβολικά" σωστά :). Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Πατάς το εικονίδιο δίπλα στη μπάρα αλλαγής γλώσσας. είναι ένα Κεφαλαίο φωνήεν με το πενάκι δίπλα. Ευχαριστώ πολύ .Χρησιμοποιούσα το swype και δεν το έβλεπα σαν επιλογή. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Τι κάνω λάθος και δε μπορώ να συμπεριλάβω στα μηνυματά μου Screenshot; Εγώ χρησιμοποιώ το http://tinypic.com/ για να ανεβάζω εικόνες σε forums. Απλά ανεβάζεις την εικόνα εκεί και μετά επιλέγεις το εικονίδιο με την εικόνα στη σελίδα δημιουργίας μηνύματος του forum. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Παιδια στην αναγνώριση γραφης έχετε πλήρες ή μόνο γραφή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Παιδια στην αναγνώριση γραφης έχετε πλήρες ή μόνο γραφή; Το πλήρες για να βλέπεις τι γράφεις οταν ειναι 2-3 λέξεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 @DrMobile Καλορίζικο! Πέρα από αυτά που θα είδες ήδη, κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και στην πορεία, όταν υπο διάφορες καταστάσεις της καθημερινότητας θα σου λύνει τα χέρια. Μια τέτοια "ειδική" περίπτωση πέρασα και γω χθές και σήμερα όπου χρειάστηκε να μείνω σε νοσοκομείο για κάποιον συγγενή σχεδόν ένα 24ωρο (όλα καλά :happy: ), με το Note μπόρεσα να κάνω όλες τις δουλειές που σε normal καταστάσεις θα έκανα στο PC σπίτι μου, και η διαφορά ότι ήταν σαν να ήμουν πράγματι στο σπίτι μου μπροστά στο desktop και ξένοιαστα φυσικά χωρίς να χρειαστώ φορτιστή μαζί. Σορυ αν κάνω λάθος, αλλά απ'ότι έχω καταλάβει ήσουν με iphone για κάποια χρόνια έτσι? Το έχω απορία, κάποιος που περνάει απο iOS σε Android, αλλά ειδικά σε μια συσκευή σαν το Note (που υποτίθεται είναι "no no" κυρίως λόγω μεγέθους γιατί αυτό είναι το κυρίαρχο εποχείρημα, τι έχει να πει σε όσους με iphone φίλους του θα τον κοιτάξουν υποτιμητικά σε ένα καφέ με στυλ "τι κουμούτσα είναι αυτή που πήγες και πήρες?". Προσωπικά ειναι η πρώτη φορά που δεν με νοιάζει να εξηγήσω σε κανέναν τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 (edited) @DrMobile Καλορίζικο! Πέρα από αυτά που θα είδες ήδη, κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και στην πορεία, όταν υπο διάφορες καταστάσεις της καθημερινότητας θα σου λύνει τα χέρια. Μια τέτοια "ειδική" περίπτωση πέρασα και γω χθές και σήμερα όπου χρειάστηκε να μείνω σε νοσοκομείο για κάποιον συγγενή σχεδόν ένα 24ωρο (όλα καλά :happy: ), με το Note μπόρεσα να κάνω όλες τις δουλειές που σε normal καταστάσεις θα έκανα στο PC σπίτι μου, και η διαφορά ότι ήταν σαν να ήμουν πράγματι στο σπίτι μου μπροστά στο desktop και ξένοιαστα φυσικά χωρίς να χρειαστώ φορτιστή μαζί. Σορυ αν κάνω λάθος, αλλά απ'ότι έχω καταλάβει ήσουν με iphone για κάποια χρόνια έτσι? Το έχω απορία, κάποιος που περνάει απο iOS σε Android, αλλά ειδικά σε μια συσκευή σαν το Note (που υποτίθεται είναι "no no" κυρίως λόγω μεγέθους γιατί αυτό είναι το κυρίαρχο εποχείρημα, τι έχει να πει σε όσους με iphone φίλους του θα τον κοιτάξουν υποτιμητικά σε ένα καφέ με στυλ "τι κουμούτσα είναι αυτή που πήγες και πήρες?". Προσωπικά ειναι η πρώτη φορά που δεν με νοιάζει να εξηγήσω σε κανέναν τίποτα. Ευχαριστώ φίλε octap79, η συσκευή είναι απίστευτη. Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω. Η αίσθηση δύναμης που νιώθω όταν την έχω κοντά μου είναι μοναδική. Ξέρω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα οπουδήποτε και χωρίς να ανησυχώ για θέματα όπως μικρή μπαταρία, μικρή οθόνη, κλειστό λειτουργικό κτλ. Κατά τη γνώμη μου είναι λάθος να βλέπουμε τη συσκευή αυτή ως απλό smartphone. Το μέγεθός της είναι το μεγαλύτερό της πλεονέκτημα και όποιος το πει "κουμούτσα" απλά μιλάει χωρίς να γνωρίζει και τον συγχωρώ λόγω άγνοιας. Εγώ προσωπικά το δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά (και τα γραπτά μένουν) ότι δεν πρόκειται ποτέ πια να σκεφτώ να αποκτήσω συσκευή με οθόνη κάτω από 5,5 ίντσες. Με τις μικρές οθόνες και σε συνδυασμό με το κλειστό iOS χάνεις ένα 80% της χρηστικότητας της συσκευής. Ξέρω ότι στο παρελθόν ήμουν κατά των μεγάλων οθονών και έχω κάνει πολλά posts υπέρ του iPhone και κατά της σειράς Note, αλλά μιλούσα βάσει εκτιμήσεων και όχι βάσει hands-on εμπειρίας. Ήταν λάθος μου και το αναγνωρίζω. Σωστά κατάλαβες, ήμουν με iPhone πριν. Πιστεύω πως με το iPhone/iOS είναι σαν να είσαι μέσα σε ένα γυάλινο κλουβί που όλα φαίνονται τακτοποιημένα και αποστειρωμένα και δεν μπορείς να εκτιμήσεις τι συμβαίνει έξω. Για κάθε πρόβλημά σου πρέπει να ψάξεις να βρεις εφαρμογή για να το λύσεις και χαίρεσαι σαν πεινασμένο σκυλί που του πετάνε ένα κόκκαλο όταν η Apple σου δίνει με το σταγονόμετρο ασήμαντα πράγματα που τα βαφτίζει καινοτομίες. Σήμερα χρειάστηκε να το δουλέψω αρκετά (κλήσεις, emails, SMS, browsing). Απόλαυση! Όλα ταχύτατα και χωρίς κανένα κόλλημα. Επίσης μου άρεσαν και κάποια απλά πραγματάκια, όπως το notification LED που κατευθείαν βλέπεις αν έχεις ειδοποιήσεις χωρίς καν να είσαι κοντά στη συσκευή, τα διάφορα motions που κάνουν διάφορες λειτουργίες κ.α. Η lock screen απέκτησε επιτέλους τη χρηστικότητα που της αρμόζει. Γενικά η stock ROM του Note II έχει σχεδόν όλες τις λειτουργίες που ακόμα και ο προχωρημένος χρήστης μπορεί να ζητήσει. Να πω για το πενάκι; Για τα 2 GB RAM; Και τόσα άλλα. Γενικά έχω αυξήσει την παραγωγικότητά μου στο τριπλάσιο και λίγο λέω. Συσκευή σταθμός για μένα και μόνο ένα Note III ή IV θα με κάνει να σκεφτώ να την αλλάξω. Ήδη στο myPhone.gr προσπερνάω όλες τις ειδήσεις που μιλάνε για μικρότερες συσκευές. Είναι πλέον "λίγες" και αδιάφορες για μένα. Άμα το γευτείς το νοτέλι δεν υπάρχει γυρισμός... Edited November 27, 2012 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 (edited) Επειδή μου αρέσει να μένει η οθόνη ανοιχτή για 1-2 λεπτά αν θέλω να διαβάσω/κοιτάξω κάτι με την ησυχία μου, ανέβασα τον χρόνο από 30 δευτερόλεπτα σε 2 λεπτά. Μετά λέω, ας δοκιμάσω το Smart Stay που ανιχνεύει ότι το κοιτάω και κρατάει την οθόνη αναμμένη. Δουλεύει άψογα!!! Το γύρισα στα 30 δευτερόλεπτα με Smart Stay ενεργοποιημένο. Τώρα όσο κοιτάω την οθόνη δεν σβήνει ποτέ και μόλις το αφήσω στην άκρη σβήνει. Επίσης μου αρέσει αυτό που το χτυπάς με το δάχτυλο στο πάνω μέρος και σε πάει στην αρχή της λίστας, όπως και η λήψη screenshot με το πέρασμα της παλάμης κατά μήκος της οθόνης. Μικρά αλλά πανέξυπνα πραγματάκια που κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη. Αν τα είχε αυτά το iPhone θα είχαν αφιερώσει ειδικό world-wide event σε αμφιθέατρο της NASA για να παρουσιάσουν το νέο iPhone απ' τον Άρη... :lol: [Κάνω δεύτερο post για να μην μεγαλώσει το ήδη τεράστιο προηγούμενό μου post...] Edited November 27, 2012 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Το πιο εντυπωσιακό Κώστα (DrMobile), ειναι οτι σκέφτεσαι καποια δυνατότητα που θα ήθελες και μετά απο λιγο, διαπιστώνεις οτι ειναι διαθέσιμη και μάλιστα με OEM εφαρμογή. Αυτο που περιγράφεις μου συνέβη τον Σεπτέμβρη του 2011 οταν αγόρασα μια αλλη συσκευη σταθμό το Sii. Ηταν η πρώτη συσκευή android που με την τοτε έκδοση android 2.3.5 δούλευε τέλεια out box. Κράτησα παραλληλα το iphone 4 μεχρι τα Χριστούγεννα. Η απόφαση για το ποια θα κρατήσω, δόθηκε απο τις ίδιες τις συσκευές. Ήλθε έτσι το πράγμα που αυθόρμητα το χέρι μου πηγαίνει στο Galaxy όταν ήθελα να κανω καποια δουλειά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Παιδιά , το μόνο που δεν μπορώ να δοκιμάσω είναι το πόσο "κουράζεται" η συσκευή μετά από μέρες χωρίς επανεκκίνηση. ( κάθε μέρα βάζω νέα, φορτισμένη μπαταρία ) Για δώστε καμία αναφορά ή κανένα benchmark πριν και μετά το reboot αν έχετε πολλές ώρες σε λειτουργία. Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Επειδή μου αρέσει να μένει η οθόνη ανοιχτή για 1-2 λεπτά αν θέλω να διαβάσω/κοιτάξω κάτι με την ησυχία μου, ανέβασα τον χρόνο από 30 δευτερόλεπτα σε 2 λεπτά. Μετά λέω, ας δοκιμάσω το Smart Stay που ανιχνεύει ότι το κοιτάω και κρατάει την οθόνη αναμμένη. Δουλεύει άψογα!!! Το γύρισα στα 30 δευτερόλεπτα με Smart Stay ενεργοποιημένο. Τώρα όσο κοιτάω την οθόνη δεν σβήνει ποτέ και μόλις το αφήσω στην άκρη σβήνει. Επίσης μου αρέσει αυτό που το χτυπάς με το δάχτυλο στο πάνω μέρος και σε πάει στην αρχή της λίστας, όπως και η λήψη screenshot με το πέρασμα της παλάμης κατά μήκος της οθόνης. Μικρά αλλά πανέξυπνα πραγματάκια που κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη. Αν τα είχε αυτά το iPhone θα είχαν αφιερώσει ειδικό world-wide event σε αμφιθέατρο της NASA για να παρουσιάσουν το νέο iPhone απ' τον Άρη... :lol: [Κάνω δεύτερο post για να μην μεγαλώσει το ήδη τεράστιο προηγούμενό μου post...] Ναι το smart stay πολύ καλό όπως και το αυτόματο rotation με βοήθησε πολύ καθώς κρατώντας το κινητό με το ένα χέρι κάνει εύκολα rotation χωρίς λόγο ενώ με την λειτουργία που δεν θυμάμαι το όνομά της ελέγχει την κάμερα για rotation. Φυσικά όλα αυτά χωρίς φωτισμό δεν δουλεύουν. Επίσης πολλά αυτά όπως παραπονέθηκε ένα φιλαράκι δεν δουλεύουν και με έγχρωμους ανθρώπους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Παιδιά , το μόνο που δεν μπορώ να δοκιμάσω είναι το πόσο "κουράζεται" η συσκευή μετά από μέρες χωρίς επανεκκίνηση. ( κάθε μέρα βάζω νέα, φορτισμένη μπαταρία ) Για δώστε καμία αναφορά ή κανένα benchmark πριν και μετά το reboot αν έχετε πολλές ώρες σε λειτουργία. Κανενα προβλημα με 12 συνεχομενες μερες λειτουργιας και μιας και ειπες benchmark.... Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGIOS1977 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 διαβασα τισ πρωτεσ 300 και εχει σιγουρα απαντηθει εψαξα καμια ωρα αλλα τζιφος.Αν θελετε μου λετε πωσ να βρω ποια ρομ εχω?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Μπορει κάποιος να μου πει τι θα έπρεπε να κάνω οταν το πηρα το κινητο σε θεμα φορτιστής; εγω τελειωσα την μπαταρία που είχε απο κουτί και στο 20% το έβαλα να φορτίσει μεχρι 100 αλλα μου κρατάει με βαρια χρηση κοντα στις 15 ωρες.. λιγο δεν ειναι; σημερα μου κρατησε τοσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Παιδιά να επανέλθω σε κάτι που είχα αναφέρει και παλαιότερα. Χρησιμοποιώ το note μου με το power saving mode ενεργοποιημένη συνεχώς (με τις default επιλογές πλην την μείωσης της φωτεινότητας στο browsing). Λοιπόν, παρατήρησα ότι δεν έχω σχεδόν καμμία απώλεια σε performance (τουλάχιστον με γυμνό μάτι δεν μου φαίνεται κάτι) εκτός από μία μικρή πτώση του brightness την ημέρα (που ούτως ή άλλως είναι φωτεινό). Στον αντίποδα όμως η μπαταρία απλά μου θυμίζει 1ης γενιάς Nokia με τις κουμούτσες τις μπαταρίες και τις ασπρόμαυρες οθόνες που κρατούσαν μία εβδομάδα... :lol: Το κινητό μου "ξοδεύει" περίπου 20 - 25% μπαταρία ημερησίως (χωρίς πολύ απαιτητική χρήση - έχω όμως το Mobile data συνεχώς ενεργοποιημένη και Push λογαριασμό email της δουλειάς μου). Συνολικά με βγάζει 3,5 περίπου ημέρες οπότε είμαι διατεθημένος να χάνω κάτι σε απόκριση και ποιότητα εικόνας (που όπως προείπα είναι ανεπαίσθητη) με όφελος τη σημαντική απόδοση της μπαταρίας! Δοκιμάστε το να δείτε.. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 (edited) Παιδιά , το μόνο που δεν μπορώ να δοκιμάσω είναι το πόσο "κουράζεται" η συσκευή μετά από μέρες χωρίς επανεκκίνηση. ( κάθε μέρα βάζω νέα, φορτισμένη μπαταρία ) Για δώστε καμία αναφορά ή κανένα benchmark πριν και μετά το reboot αν έχετε πολλές ώρες σε λειτουργία. @voltaire Δύο ημέρες η μπαταρία με κρατάει με οθόνη ενεργή στις 5.30 ώρες wifi/3g/Bluetooth/GPS ανοιχτά συνέχεια με συγχρονισμό αυτόματο στον καιρό (Beatiful widgets), Browsing (1 ώρα) Facebook (1 ώρα), κλήσεις (1.30 ώρα) . Βenchmark περίπου στα 18200. Reboot?...τι είναι αυτό ;. Το ξέχασα :lol: @sigok Πόση φωτεινότητα έχεις στην οθόνη ; Έχω την 4.1.2 στοκ με στοκ κέρνελ. Edited November 27, 2012 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Μπορει κάποιος να μου πει τι θα έπρεπε να κάνω οταν το πηρα το κινητο σε θεμα φορτιστής; εγω τελειωσα την μπαταρία που είχε απο κουτί και στο 20% το έβαλα να φορτίσει μεχρι 100 αλλα μου κρατάει με βαρια χρηση κοντα στις 15 ωρες.. λιγο δεν ειναι; σημερα μου κρατησε τοσο Πλήρης φόρτιση και αποφόρτιση για 3 συνεχόμενες φορές. (Η αποφόρτιση μέχρι να σου κλείσει η συσκευή από μπαταρία και η φόρτιση μέχρι να φτάσει 100% και πλέον μισή ώρα ακόμα) Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 διαβασα τισ πρωτεσ 300 και εχει σιγουρα απαντηθει εψαξα καμια ωρα αλλα τζιφος.Αν θελετε μου λετε πωσ να βρω ποια ρομ εχω?ευχαριστω Εγω το βρηκα παντως με τη βοηθεια του "αναζητηση στο θεμα" επανω δεξια και με τιτλο "ποια ρομ φοραω" http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4360407&highlight=%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1+%CF%81%CE%BF%CE%BC+%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%89#post4360407 post 3348 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 @voltaire Δύο ημέρες η μπαταρία με κρατάει με οθόνη ενεργή στις 5.30 ώρες wifi/3g/Bluetooth/GPS ανοιχτά συνέχεια με συγχρονισμό αυτόματο στον καιρό (Beatiful widgets), Browsing (1 ώρα) Facebook (1 ώρα), κλήσεις (1.30 ώρα) . Βenchmark περίπου στα 18200. Reboot?...τι είναι αυτό ;. Το ξέχασα :lol: @sigok Πόση φωτεινότητα έχεις στην οθόνη ; Έχω την 4.1.2 στοκ με στοκ κέρνελ. Εχω 30%.. δεν εχω κανει 3 φορτισειε απο-φορτίσεις :S 5 ωρες λέει οθόνη. . Να πάρω νέα μπαταρία και να κάνω σωστά τις πρώτες φορτισεις η μπορώ να το διορθώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Εχω 30%.. δεν εχω κανει 3 φορτισειε απο-φορτίσεις :S 5 ωρες λέει οθόνη. . Να πάρω νέα μπαταρία και να κάνω σωστά τις πρώτες φορτισεις η μπορώ να το διορθώσω; Η οθόνη σου πόσες ώρες είναι ενεργή ; Δοκίμασε να την βάλεις στην αυτόματη. Επίσης στο μενού εξοικονόμησης ενέργειας αναφέρει κάτι για την οθόνη. Για κάνε ένα τικ σε αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGIOS1977 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 εχω AP:N7100XXALJ3 CP:N7100XXALJ2 CSC:N7100JVALJ2 καμια πληροφορια παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Εχω 30%.. δεν εχω κανει 3 φορτισειε απο-φορτίσεις :S 5 ωρες λέει οθόνη. . Να πάρω νέα μπαταρία και να κάνω σωστά τις πρώτες φορτισεις η μπορώ να το διορθώσω; Να μην παρεις τιποτα.Ολοκληρωσε τις φορτισεις αποφορτισεις και δες επειτα τη συμπεριφορα της μπαταριας Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Η οθόνη σου πόσες ώρες είναι ενεργή ; Δοκίμασε να την βάλεις στην αυτόματη. Επίσης στο μενού εξοικονόμησης ενέργειας αναφέρει κάτι για την οθόνη. Για κάνε ένα τικ σε αυτό Η οθόνη λέει 5 ωρες. . Δεν εχω ενεργοποίησει τη εξοικονόμηση ενέργειας. . Πρεπει; και τι ειναι η απτικη αναδραση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts