Stef08 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Αγαπητέ Voltaire πως το κάνεις αυτό στην οθόνη ώστε να ξεκλειδώνει χωρίς τη χρήση του power button?? Εγω καποιες φορες πατάω home button και swype στην οθόνη Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Παιδιά μιάς και "ψαχνόμαστε" για προβλήματα :lol::lol: μπορεί να μου πει κάποιος πώς στο δ@#λο μπορώ να στείλω κάποιο αρχείο μέσω bluetooth σε pc που τρέχει windows 7? Προσπάθησα χθες αλλά μάταια. Κάνει pair αλλά μετά το έχει σαν ανενεργό. Σε XP που δοκίμασα σήμερα συνδέεται κανονικά και κάνει file transfer. Καλό μας Σ/Κ!! Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Αγαπητέ Voltaire πως το κάνεις αυτό στην οθόνη ώστε να ξεκλειδώνει χωρίς τη χρήση του power button?? Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά. Φυσικά και χρησιμοποιώ το power button. Απλά αντί να το πατάω , σέρνω το δάχτυλό μου με πίεση στην ευρύτερη πλευρά. Εξέχει λιγότερο , έχει στρογγυλεμένες άκρες και είναι πιο ευαίσθητο στην πίεση σε σχέση με το σ2 που θυμάμαι. Ίσως είναι λίγο δύσκολο να το εξηγήσω και η διαφορά είναι αμελητέα, αλλά με έχει διευκολύνει γιαυτό και το ανέφερα. Συνήθειο είναι , τίποτε παραπάνω. Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 εχω ενα προβλημα το οποιο το εχει και ενας φιλος με s3. προσπαθω να φτιαξω καποιο ringotone και με οποιαδηποτε εφαρμογη και αν παω να το κοψω ολα τα προγραμματα που κοβουν το βλεπουν το τραγουδι που βαζω οποιο και αν ειναι αυτο μολις 40 δευτερα στην αρχη. αν παω να ακουσω το τραγουδι με τον player το ακουω ολοκληρο . τι μπορει να φταιει ? Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Καλησπερα και απο μενα.. Δηλαδη να κανω μια ερωτηση? Αν παρουμε το Ν7105 που υποστηριζει 4G LTE, θα μπορω να το δουλευω κανονικα σε 3G μεχρι να ερθει το 4G στην Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 εχω ενα προβλημα το οποιο το εχει και ενας φιλος με s3. προσπαθω να φτιαξω καποιο ringotone και με οποιαδηποτε εφαρμογη και αν παω να το κοψω ολα τα προγραμματα που κοβουν το βλεπουν το τραγουδι που βαζω οποιο και αν ειναι αυτο μολις 40 δευτερα στην αρχη. αν παω να ακουσω το τραγουδι με τον player το ακουω ολοκληρο . τι μπορει να φταιει ? Εμένα μου το δείχνει ολόκληρο.. Είναι mp3 κανονικό; Άλλο κομμάτι δοκίμασες; λίγο δύσκολα μέσα είναι θέμα της συσκευής Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Εμένα μου το δείχνει ολόκληρο.. Είναι mp3 κανονικό; Άλλο κομμάτι δοκίμασες; λίγο δύσκολα μέσα είναι θέμα της συσκευής μετα απο ψαξιμο μαλλον φταιει καποιο προγραμμα που κατεβαζω mp3 απο youtube Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 μετα απο ψαξιμο μαλλον φταιει καποιο προγραμμα που κατεβαζω mp3 απο youtube Τα περισσότερα προγράμματα αυτού του είδους ουσιαστικά μετονομάζουν το αρχείο που κατεβάζουν από mp4 σε mp3. Εγώ αυτά που κατεβάζω τα μετατρέπω με αυτό Αν και συνδυασμός Tubemate με Ringdroid μου δουλεύει κανονικά. Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Τα περισσότερα προγράμματα αυτού του είδους ουσιαστικά μετονομάζουν το αρχείο που κατεβάζουν από mp4 σε mp3. Εγώ αυτά που κατεβάζω τα μετατρέπω με αυτό Αν και συνδυασμός Tubemate με Ringdroid μου δουλεύει κανονικά. εμενα ο συνδιασμος αυτος δεν δουλευει σωστα. δηλαδη εχω κατεβασει καποια τραγουδια αλλα τα βλεπει το ringdroid μολις 40 δευτερα ενω τα τραγουδια ειναι ενταξει Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Εφαρμογή για το spen.Kαι χρήσιμη, αλλά κι ένας τρόπος να μένουν μ΄ανοιχτό το στόμα οι φίλοι σας.:shifty:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visionobjects.calculator&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS52aXNpb25vYmplY3RzLmNhbGN1bGF0b3IiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 οχι......... Νοτάκηδες....έχει βγάλει η Samsung φορτιστή αυτοκινήτου για το Note 2? Τα 1000mAh που είδα ότι έχει στα γενικά accessories μου φαίνονται λίγα για την μπαταρία του (με GPS ανοιχτό δεν το κόβω να φορτίζει ποτέ). Έψαξα στο site της και δεν βρήκα κάτι.... Δες στην wind ενα φορτιστη της sony ericson βγαζει 1200 mah Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Παιδιά καλώς ήλθα και εγώ.Καλώς σας βρήκα:) Πρώτες εντυπώσεις όπως και των υπολοίπων .Απίστευτο κινητό αλλά εγώ θα γκρινιάξω .Το κινητό είναι πολύ όμορφο αλλά η αίσθηση που δίνουν τα πλαστικά του είναι πιο φτηνιάρικη από το ΝΟΤΕ Ι. Όχι ότι με στενοχώρησε και πολύ αυτό αλλά είναι κρίμα τέτοιας ποιότητος στα υπόλοιπα κινητό να υστερεί τόσο πολύ στα πλαστικά.Είναι σαν να έχεις Πόρσε με σκελετό Yugo:lol: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Παιδιά καλώς ήλθα και εγώ.Καλώς σας βρήκα:) Πρώτες εντυπώσεις όπως και των υπολοίπων .Απίστευτο κινητό αλλά εγώ θα γκρινιάξω .Το κινητό είναι πολύ όμορφο αλλά η αίσθηση που δίνουν τα πλαστικά του είναι πιο φτηνιάρικη από το ΝΟΤΕ Ι. Όχι ότι με στενοχώρησε και πολύ αυτό αλλά είναι κρίμα τέτοιας ποιότητος στα υπόλοιπα κινητό να υστερεί τόσο πολύ στα πλαστικά.Είναι σαν να έχεις Πόρσε με σκελετό Yugo:lol: ΔΙΑΦΩΝΩ περα για περα! το κινητο σε γκρι ειναι ομορφο και ειναι πολυ ποιοτηκο και στιβαρο εχουν περασει παρα μα παρα πολλα κιντα απτα χερια μου και το βλεπω ποιοτηκοτατο... οσο για τη συγκριση με το νοτε 1 το οποιο ειναι ακομα πιο απλη κατασκευη και πιο φθηνη στο ματι.. (εξωτερικα) Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 (edited) οτι τεστ και να διαβασα ελεγαν οτι το iphone 5 εχει καλυτερη οθονη απο το δικο μασ...ενα εχω να πω τα εβαλα διπλα διπλα και χαζεψαν ματια στα public....ξερετε κανενα καλο email widget? Edited November 9, 2012 by koklas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 οτι τεστ και να διαβασα ελεγαν οτι το iphone 5 εχει καλυτερη οθονη απο το δικο μασ...ενα εχω να πω τα εβαλα διπλα διπλα και χαζεψαν ματια στα public....ξερετε κανενα καλο email widget? Είναι γεγονός ότι με πρώτη ματιά λόγω μεγάλου κορεσμού των χρωμάτων η samoled εντυπωσιάζει.Όμως κατά την ταπεινή μου γνώμη τα χρώματα της οθόνης του iphone είναι πιό φυσικά και αυτό μ' αρέσει περισσότερο.Όμως το Note δεν μ' άφησε παραπονεμένο ούτε σ΄αυτόν τον τομέα αφού έχεις την δυνατότητα επιλογής της εμφάνισης που θέλεις.Έτσι καθορίζεις τι είναι πιό κοντά στα γούστα σου.Είχα αναφερθεί και παλαιότερα σ' ένα σχετικο άρθρο.http://www.cnet.com/8301-17918_1-57540240-85/screens-test-part-2-galaxy-note-2-vs-apple-iphone-5/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 οτι τεστ και να διαβασα ελεγαν οτι το iphone 5 εχει καλυτερη οθονη απο το δικο μασ...ενα εχω να πω τα εβαλα διπλα διπλα και χαζεψαν ματια στα public....ξερετε κανενα καλο email widget? Τα τεστ τα ενδιαφερουν πολλες παραμετροι οπως η χρωματικη πιστοτητα... Οποτε εκει οι amoled μενουν αναγκαστικα πισω.... Μια ερωτηση παιδια... Βασικα δυο.. 1) Η οθονη τελικα ειναι σαν του galaxy s3? Ειναι pentile ή οχι? Γιατι στο νετ αλλοι λενε ναι αλλοι λενε οχι. Καποιοι γραφουν οτι ειναι σαν του s3 (pentile δλδ) με διαφορετικη τοποθετηση των subpixels. Ενα αρθρο εμπιστο δεν καταφερα να βρω.:p Μονο μια φωτογραφια σε μικροσκοπιο που απ οτι βλεπω δεν μου μοιαζει με pentile.. 2) Στην τσεπη χωραει? Μη μου πειτε να παω να το δω απο κοντα γτ εχω παει 100 φορες!:lol: Αλλα με τοσα μπλιμπλικια συναγερμων που εχει πανω δεν βγαζω ακρη! Αντε για να δω αν θα παω στο s3 ή σ' αυτο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Παιδιά καλώς ήλθα και εγώ.Καλώς σας βρήκα:) Πρώτες εντυπώσεις όπως και των υπολοίπων .Απίστευτο κινητό αλλά εγώ θα γκρινιάξω .Το κινητό είναι πολύ όμορφο αλλά η αίσθηση που δίνουν τα πλαστικά του είναι πιο φτηνιάρικη από το ΝΟΤΕ Ι. Όχι ότι με στενοχώρησε και πολύ αυτό αλλά είναι κρίμα τέτοιας ποιότητος στα υπόλοιπα κινητό να υστερεί τόσο πολύ στα πλαστικά.Είναι σαν να έχεις Πόρσε με σκελετό Yugo:lol: Και του 1 και του 2 τα πλαστικα ειναι επιεικως για τα πανηγυρια (ευτυχως που η αυθεντικη polycarbonate σωζει τα κακως κειμενα). Κινητο 5.5 ιντσων με ενα καπακι της πλακας και 850 clips ειναι απαραδεκτο. Ολα τα αλλα ειναι για να εχουμε να λεμε. Απο εκει και περα, τα εχουμε πει. Η συσκευη ειναι το απολυτο εργαλειο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Τα τεστ τα ενδιαφερουν πολλες παραμετροι οπως η χρωματικη πιστοτητα... Οποτε εκει οι amoled μενουν αναγκαστικα πισω.... Μια ερωτηση παιδια... Βασικα δυο.. 1) Η οθονη τελικα ειναι σαν του galaxy s3? Ειναι pentile ή οχι? Γιατι στο νετ αλλοι λενε ναι αλλοι λενε οχι. Καποιοι γραφουν οτι ειναι σαν του s3 (pentile δλδ) με διαφορετικη τοποθετηση των subpixels. Ενα αρθρο εμπιστο δεν καταφερα να βρω.:p Μονο μια φωτογραφια σε μικροσκοπιο που απ οτι βλεπω δεν μου μοιαζει με pentile.. 2) Στην τσεπη χωραει? Μη μου πειτε να παω να το δω απο κοντα γτ εχω παει 100 φορες!:lol: Αλλα με τοσα μπλιμπλικια συναγερμων που εχει πανω δεν βγαζω ακρη! Αντε για να δω αν θα παω στο s3 ή σ' αυτο:p Έχει 3 sub pixel που σημαίνει ότι δεν είναι pentile. Θα έβγαζε μάτι αν ήταν pentile ;) Αν φοράς κολλάν δεν χωράει. .! (Πλάκα κάνω :p) Και του 1 και του 2 τα πλαστικα ειναι επιεικως για τα πανηγυρια (ευτυχως που η αυθεντικη polycarbonate σωζει τα κακως κειμενα). Κινητο 5.5 ιντσων με ενα καπακι της πλακας και 850 clips ειναι απαραδεκτο. Ολα τα αλλα ειναι για να εχουμε να λεμε. Απο εκει και περα, τα εχουμε πει. Η συσκευη ειναι το απολυτο εργαλειο... Πόσα κλιπς να είχε? 2? Όσο περισσότερα τόσο πιο σταθερό γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 (edited) Το εχω βαλει εγω και δουλευει αψογα. Μιλησε με τα παιδια απο την GI (τηλ: 2106998688) και θα σου δωσουν πληρεις οδηγιες για οτιδηποτε χρειαστεις...... Μιλησα με τα παιδια, που ειναι παντα εξυπηρετικοι, αλλα δε βγαινει ακρη για το προβλημα αυτο. Το εχω σε εκτιμηση το don't panic (εχω γραψει και μια σχετικη παρουσιαση προ καιρου) και το θελω για βασικη εφαρμογη πλοηγησης, αλλα... δε με θελει αυτο :ninja: Πόσα κλιπς να είχε? 2? Όσο περισσότερα τόσο πιο σταθερό γίνεται. Εννοω οτι απλουστατα δε θα επρεπε να ειχε αφαιρουμενο καπακι. Δεν παει σε αυτη τη συσκευη κατι τετοιο, ειναι fail. Αλλα οι κορεατες τραβανε το δρομο τους. Hint: Δες πως θα ειναι το 1080p τερατακι της HTC σε λιγες ημερες και θα καταλαβεις τι παει να πει ποιοτητα κατασκευης... Edited November 9, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Και κάτι ακόμα στο galaxy s2 που είχα πριν είχα κατεβάσει ενα καταπληκτικό λεξικό, lexico αβ, και τώρα δεν το βρίσκω πουθενά http://eevoskos.blogspot.com/search/label/lexicon υπάρχει τρόπος να μεταφέρω μια ολόκληρη εφαρμογή από το galaxy s2 στο note 2; Κατεβασε την εφαρμογη My Backup στο SGS2. Παρε backup του Lexico. Με το My Files πηγαινε στον φακελο rerware και βρες το apk της εφαρμογης. Πεταξε το σε εναν οποιονδηποτε φακελο του Note. Με το My Files πηγαινε στο φακελο και πατα πανω στο αρχειο. Profit :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Εννοω οτι απλουστατα δε θα επρεπε να ειχε αφαιρουμενο καπακι. Δεν παει σε αυτη τη συσκευη κατι τετοιο, ειναι fail. Αλλα οι κορεατες τραβανε το δρομο τους. Hint: Δες πως θα ειναι το 1080p τερατακι της HTC σε λιγες ημερες και θα καταλαβεις τι παει να πει ποιοτητα κατασκευης... Ποιότητα κατασκευής ή ποιότητα υλικών? Γιατί φαντάζομαι και το j polycarbonate θα είναι χωρίς γυαλιστερή επίστρωση. Γούστα είναι αυτά, εγώ έχω θήκη. Δεν με νοιάζει αν έχει glossy η ματ από κάτω. Επίσης προτιμώ την αποσπωμενη μπαταρία και την sd από το unibody όπως παρα πολλοί ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Ποιότητα κατασκευής ή ποιότητα υλικών? Γιατί φαντάζομαι και το j polycarbonate θα είναι χωρίς γυαλιστερή επίστρωση. Γούστα είναι αυτά, εγώ έχω θήκη. Δεν με νοιάζει αν έχει glossy η ματ από κάτω. Επίσης προτιμώ την αποσπωμενη μπαταρία και την sd από το unibody όπως παρα πολλοί ακόμη. Ποιοτητα υλικων. Οκ σεβαστη η αποψη σου, ουτως η αλλως αυτο εχουμε, με αυτο θα πορευτουμε... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Ποιοτητα υλικων. Οκ σεβαστη η αποψη σου, ουτως η αλλως αυτο εχουμε, με αυτο θα πορευτουμε... ;) Ακριβώς. Και εγώ θα ήθελα ένα γυαλί για παράδειγμα αλλά δεν υπάρχει καμία άλλη σοβαρή πρόταση από άλλη εταιρεία στην κατηγορία αυτή. Μονοπώλιο :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Μιλαμε για ενα κινητο 5.5 ιντσες..αν του βαλεις γυαλι μαλλον συντομα θα εχεις ενα σπασμενο κινητο..τα υλικα φαινονται φτωχα ομως η ποιοτητα κατασκευης..μην τρελαθουμε..ακομη και η υποδοχη του stylous στο νοτε1 που εχει δοκιμαστει στο χρονο κατι μαρτυραει οσο για του 2 ειναι χαρμα σε προκαλει να βγαζεις ολη την ωρα Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Μιλαμε για ενα κινητο 5.5 ιντσες..αν του βαλεις γυαλι μαλλον συντομα θα εχεις ενα σπασμενο κινητο..τα υλικα φαινονται φτωχα ομως η ποιοτητα κατασκευης..μην τρελαθουμε..ακομη και η υποδοχη του stylous στο νοτε1 που εχει δοκιμαστει στο χρονο κατι μαρτυραει οσο για του 2 ειναι χαρμα σε προκαλει να βγαζεις ολη την ωρα Οχι γυαλι, polycarbonate ομως ειναι η απολυτη επιλογη (η τελος παντων, ας πρωτοτυπησουν σε κατι, αυτο το "παιδικο" πλαστικο καπου κουρασε). Οπως και να εχει, ερωτηση: καποιος που να κανει εντονη χρηση της γραφιδας, παρατηρησε "χαλαρωση" στο κρατημα η φθορα του tip (της μυτης)? Στο 10.1 δινουν και ανταλλακτικα tips, εδω ειναι διαφορετικο υλικο και δεν ξερω αν θα αντεξει σε βαθος χρονου (η σε κανα διμηνο θα θελουμε νεο s-pen). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts