paris_gr Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Φίλε μου δεν διάβασες τι έγραψα... <<Παραλαβή από το κατάστημα>>...και επίσης αν έκανε 10 μέρες να το φέρει που η τιμή θα έπεφτε ακόμα πιο πολύ θα έπρεπε όταν πάω από εκεί να πληρώσω την τιμή που είχε πριν 10 μέρες? Φίλε διάβασα τι έγραψες απλά δεν σου αρέσει η απάντηση μου. Όταν το έκλεισες σου ζήτησε μια συγκεκριμένη τιμή και συμφώνησες άσχετα αν θα στο φέρει σπίτι ή θα το πάρεις από το κατάστημα. Άρα και αυτός το παράγγειλε έχοντας υπόψη την συγκεκριμένη τιμή. Αν τώρα στο μεσοδιάστημα αποφάσισε να ρίξει την τιμή δεν σημαίνει πως θα πρέπει να αλλάξει όλες τις προηγούμενες παραγγελίες. Δηλαδή αν η τιμή ανέβαινε θα συμφωνούσες να πληρώσεις παραπάνω; Η τιμή αγοράς υπολογίζεται την στιγμή της συμφωνίας και όχι της παραλαβής. Πρόσεχε, δεν σου λέω πως η παραπάνω είναι η καλύτερη τακτική απλά σου εξηγώ την λογική. Εγώ πχ είχα παραγγείλει κάτι από Amazon με τιμή 320 ευρώ και 1 μέρα μετά το είχαν προσφορά στα 250! Τους ζήτησα λοιπόν να μου δώσουν την ίδια τιμή αλλιώς θα ακύρωνα την παραγγελία και τελικά το έκαναν. Αν θες και μπορείς κάνε το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Καλημέρα παιδιά, Από περιέργεια, το CSC : Ν7100ΧΧΑLJ4 τι χώρα δείχνει; Εχω κάνει root αλλά δεν έχω αλλάξει κάποια ROM. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Καλημέρα παιδιά, Από περιέργεια, το CSC : Ν7100ΧΧΑLJ4 τι χώρα δείχνει; Εχω κάνει root αλλά δεν έχω αλλάξει κάποια ROM. Σιγουρα ειναι Ν7100ΧΧΑLJ4 και οχι Ν7100ΟΧΧΑLJ4? Μαλλον Σκανδιναβικες χωρες ή Πολωνια? edit Δωσε και τα AP (pda) και CP (modem) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexColt Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Καλημέρα και Καλό μήνα στην παρέα! Από προχτές είμαι και εγώ κάτοχος ενός Note 2, περιττό πιστεύω να πω ότι έχω μείνει καταευχαριστημένος, 2 μέρες τώρα του έχω πιει το αίμα και δεν καταλαβαίνει τίποτα "τώρα θα μου πείτε τι να νοιώσει με μόνο 2 μέρες αυτός ο πύραυλος... :P" θα ήθελα τώρα να ρωτήσω κάτι που μου έκανε πολύ εντύπωση, πριν λίγο μη κάλεσε ένα άγνωστο σταθερό νούμερο με 210 μπροστά, το σήκωσα μίλησα κανονικά και με το που κοιτάω την οθόνη ώστε να κλείσω την κλήση βλέπω ότι έγραφε σε ένα σημείο Σαλαμίνα (?) αλλά από την βιασύνη μου δεν πρόσεξα τι άλλο έγραφε και το έκλεισα... Πέρα από τις υπερδυνατότητες που έχει, έχει και λειτουργία ώστε να σου βρίσκει από που είναι το κάθε σταθερό άγνωστο τηλέφωνο που σε καλεί, έχει παρατηρήσει/ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό το θέμα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Καλημέρα και Καλό μήνα στην παρέα! Από προχτές είμαι και εγώ κάτοχος ενός Note 2, περιττό πιστεύω να πω ότι έχω μείνει καταευχαριστημένος, 2 μέρες τώρα του έχω πιει το αίμα και δεν καταλαβαίνει τίποτα "τώρα θα μου πείτε τι να νοιώσει με μόνο 2 μέρες αυτός ο πύραυλος... :P" θα ήθελα τώρα να ρωτήσω κάτι που μου έκανε πολύ εντύπωση, πριν λίγο μη κάλεσε ένα άγνωστο σταθερό νούμερο με 210 μπροστά, το σήκωσα μίλησα κανονικά και με το που κοιτάω την οθόνη ώστε να κλείσω την κλήση βλέπω ότι έγραφε σε ένα σημείο Σαλαμίνα (?) αλλά από την βιασύνη μου δεν πρόσεξα τι άλλο έγραφε και το έκλεισα... Πέρα από τις υπερδυνατότητες που έχει, έχει και λειτουργία ώστε να σου βρίσκει από που είναι το κάθε σταθερό άγνωστο τηλέφωνο που σε καλεί, έχει παρατηρήσει/ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό το θέμα;;; Ετσι ακριβώς. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Νομίζω πως γινετε γενικα στο jb αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Έχω εντυπωσιαστεί πολυ με το συγκεκριμένο κινητό και ψαχνομαι τελευταία και έχω ψηθεί πολυ άγρια για να το αγοράσω. Ασχολούμαι ώρες με το κινητό στο σπίτι και δεδομένου ότι εδώ και κανένα 6μηνο είμαι προς ώρας χωρίς υπολογιστή και απο ότι φαίνεται θα μείνω για αρκετό καιρό έτσι σκέφτομαι να αφήσω το iPhone 4S και να πάω στο Note 2 αλλά σκέφτομαι μη μου κακοφανεί. Σαν (noob) νέος που είμαι θα πρέπει να προσέξω κάτι κατα τη νέα μου αγορά; Γιατί διαβάζω κάτι για ελληνικά που λέτε κτλ. Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Αν περάσεις από το iPhone στο Note2 θα πάς σε διαφορά μέρας με νύχτα.Εγώ που το έπιασα και το σκάλισα λίγο.Είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει από κινητό στο χέρι μου.Πιστεύω θα κάνεις την καλύτερη κίνηση Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolai92 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) Καλημερα σε ολη την κοινοτητα....Μολις εγινα μελος στην κοινοτητα αν και διαβαζω διαφορα περι της συσκευης μου εδω και λιγες ημερες... Αρχικα νιωθω την αναγκη να σας ενημερωσω οτι δεν γνωριζω καλα το Site και δυσκολευομαι αρκετα βρω καποιες ενοτητες και υποκατηγοριες, καθως δεν γνωριζω καν αν αυτο που θα ποσταρω ειναι στην σωστη ενοτητα :/ (να μετακινηθει στην καταλληλη αν ειμαι λαθος) Προσφατα λοιπον αφηχθει στο σπιτι μου το galaxy note 2 το οποιο ερωτευτηκα απο την πρωτη στιγμη που επιασα στα χερια μου. λογο δουλειας απουσιαζω απο το σπιτι και δυστηχως ειναι εκει και με περιμενει! Σε 5 ημερουλες θα το εχω στα χερια μου...(συγνωμη πρεπει να πω τον πονο μου καπου :P ) Οn Τοπικ τωρα... Θα ηθελα να μου πειτε: την καλυτερη custom rom με προυποθεση να εχει 100% working ολα τα feature της stock jelly bean καθως εχω σκοπο απο την πρωτη στιγμη να του flashαρω cystom rom κλπ και 8α ηθελα μεσω της νεας ρομ να γνωρισω και να μαθω πληρως ολες τις δυνοτοτητες της συσκευης μου,καθως να ειναι βελτιστοποιημενη-πιο γρηγορη-tweaked και με καλυτερη ισως αυτονομια μπαταριας απο την stock. Δευτερον αν θα μου προτεινατε καποιον κερνελ η οτιδηποτε αλλο πιστευετε οτι χρειαζομαι και θα αυξησει ειτε τις επιδοσεις ειτε την αξιοπιστια της συσκευης. Οφειλω να ομολογησω οτι ειχα αρκετα ερωτηματα τα οποια πλεον λυθηκαν ολα αναλυτικα βαση του οδειγου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345784 που με τοσο καπο και μερακι τα παιδια εφτιαξαν λυνοντας μου τα χερια! Ακομη ενα μπραβο στα παιδια και τις ευχες μου..! το μονο που μου λειπει πλεον ειναι ενα πληκτρολογια που να ομορφαινει αρκετα το deafult το οποιο θεωρω ισως και το μονο ασχημο στην συσκευη. Λιγες ακομη αποριες. να χρησημοποιησω το voloume+? υπαρχει καποιο αρνητικο η κτ που πρεπει να προσεξω? (εχω κολλημα με την δυνατη μουσικη :D :D :D ) το chainfire3d χρειαζεται και στο νοτε2? υπαρχει βελτιωση στα γραφικα? οποιαδηποτε αλλη συμβουλη καλοδεχουμενη.... καλως σας βρηκα και ευχαριστω εκ των προτερων! Edited November 1, 2012 by nikolai92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Καλημερα σε ολη την κοινοτητα....Μολις εγινα μελος στην κοινοτητα αν και διαβαζω διαφορα περι της συσκευης μου εδω και λιγες ημερες... Αρχικα νιωθω την αναγκη να σας ενημερωσω οτι δεν γνωριζω καλα το Site και δυσκολευομαι αρκετα βρω καποιες ενοτητες και υποκατηγοριες, καθως δεν γνωριζω καν αν αυτο που θα ποσταρω ειναι στην σωστη ενοτητα :/ (να μετακινηθει στην καταλληλη αν ειμαι λαθος) Προσφατα λοιπον αφηχθει στο σπιτι μου το galaxy note 2 το οποιο ερωτευτηκα απο την πρωτη στιγμη που επιασα στα χερια μου. λογο δουλειας απουσιαζω απο το σπιτι και δυστηχως ειναι εκει και με περιμενει! Σε 5 ημερουλες θα το εχω στα χερια μου...(συγνωμη πρεπει να πω τον πονο μου καπου :P ) Οn Τοπικ τωρα... Θα ηθελα να μου πειτε: την καλυτερη custom rom με προυποθεση να εχει 100% working ολα τα feature της stock jelly bean καθως εχω σκοπο απο την πρωτη στιγμη να του flashαρω cystom rom κλπ και 8α ηθελα μεσω της νεας ρομ να γνωρισω και να μαθω πληρως ολες τις δυνοτοτητες της συσκευης μου,καθως να ειναι βελτιστοποιημενη-πιο γρηγορη-tweaked και με καλυτερη ισως αυτονομια μπαταριας απο την stock. Δευτερον αν θα μου προτεινατε καποιον κερνελ η οτιδηποτε αλλο πιστευετε οτι χρειαζομαι και θα αυξησει ειτε τις επιδοσεις ειτε την αξιοπιστια της συσκευης. Οφειλω να ομολογησω οτι ειχα αρκετα ερωτηματα τα οποια πλεον λυθηκαν ολα αναλυτικα βαση του οδειγου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345784 που με τοσο καπο και μερακι τα παιδια εφτιαξαν λυνοντας μου τα χερια! Ακομη ενα μπραβο στα παιδια και τις ευχες μου..! το μονο που μου λειπει πλεον ειναι ενα πληκτρολογια που να ομορφαινει αρκετα το deafult το οποιο θεωρω ισως και το μονο ασχημο στην συσκευη. Λιγες ακομη αποριες. να χρησημοποιησω το voloume+? υπαρχει καποιο αρνητικο η κτ που πρεπει να προσεξω? (εχω κολλημα με την δυνατη μουσικη :D :D :D ) το chainfire3d χρειαζεται και στο νοτε2? υπαρχει βελτιωση στα γραφικα? οποιαδηποτε αλλη συμβουλη καλοδεχουμενη.... καλως σας βρηκα και ευχαριστω εκ των προτερων! Δούλεψε την συσκευή σου για 2/3 μέρες στοκ έτσι για να μπορέσεις αν δεις διάφορα να την παρατηρήσεις αμέσως. Αν όμως ψήνεσαι άμεσα για custom rom εγώ θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα την ρόμ που έδωσε ο Ηλίας την οποία μπορείς να την βρεις στο topic με την Βίβλο για το note2 Είναι απλά εξαιρετική Επίσης από κερνελ δεν έχεις πολλές επιλογές Ο στοκ που είναι πολύ καλός Αλλά και ο εξαιρετικός Perseus που τον έχω από χθες και τον βλέπω ακόμα καλύτερο από τον στοκ. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Σκέφτομαι να δοκιμάσω την τύχη μου με nexus 4 + 10 και να δώσω το note. . Βαρετή συσκευή από όλες τις απόψεις το note 2. Δεν έχει προβλήματα, δεν μασάει πουθενά και η μπαταρία του δε νιώθει...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Μην λες κουταμάρες!!!Απο εσενα δεν το πιστευα αυτό... Κοιτα το note 2 μενει ως εχει απο εκει ξεκινάμε σαν βαση... Απο οτο βλέπω και εσυ οπως και εγω εχεις το το iphone 5... Καλα μεχρι εδω... Παίρνουμε και τα αλλα δυο που αναφέρεις πιο πάνω αλλα μετα αποφασίζουμε πιο εκ τον nexus 4 end iphone5 θα βγεί στην Β@ζιτα!!! Έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε αγαπητέ Νίκο... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Σκέφτομαι να δοκιμάσω την τύχη μου με nexus 4 + 10 και να δώσω το note. . Βαρετή συσκευή από όλες τις απόψεις το note 2. Δεν έχει προβλήματα, δεν μασάει πουθενά και η μπαταρία του δε νιώθει...! Το ΝΟΤΕ ειναι καθαρά επαγγελματική συσκευή. Όποιος το αγοράζει για την μεγάλη οθόνη του και τα καλύτερα προς το παρών specs, θα κουραστεί γρήγορα από το μέγεθος. Ενα μεγάλο κακό στα androids ειναι οι νέες συσκευές που βγαίνουν σε όλη την διάρκεια του χρόνου και σπρώχνουν σε έξοδα όσους απο μας εχουν ανησυχίες. Εγω απέφυγα το πρώτο ΝΟΤΕ αλλά τώρα δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Κάνει ακριβώς αυτά που χρειάζομαι για την δουλειά μου. Οπότε είναι η μοναδική συσκευή εκτός iphone που θα μπορέσω να κρατήσω ενα χρόνο. Σίγουρα απαιτείται κι ένα ακόμα μικρότερο κινητό. Προς το παρών καλύπτομαι με το LG Optimus 7. Αργότερα που θα πέσουν οι τιμές θα χτυπήσω ενα WP8 στις 4 ιντσες αλλα με καλή κάμερα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) Έχετε δίκιο. Συνήλθα τώρα :lol: Κώστα για την άνεση της οθόνης και το spen για σημειώσεις στο φτερό το πήρα. Και λίγο μεγαλύτερο να ήταν δε με χαλούσε! :p Μάλλον φταίει ότι είμαι μια βδομάδα μέσα και δουλεύω στο pc χωρίς να το χρησιμοποιώ πολύ! Νίκο πήρα και τα δύο χρώματα από το πενταρι και κράτησα το άσπρο. Δεν το μετράω σαν συσκευή γιατί θα φύγει άμεσα και αυτό. Κάθε φορά παίρνω μήλο για να έχω άποψη (γιατί κάθε χρόνο προσκυνάνε το νέο μοντέλο) αλλά ποτέ δεν το αντέχω. . ! Edited November 1, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Όπως όλοι οι τρελοί με την τεχνολογία, και εγώ ομολογώ πως σκέφτηκα το 4άκι.. Ήρθε όμως αυτό σήμερα και μου είπε μια πνευματική σφαλιάρα να συνέλθω. Αντίο καλώδια για ένα χρόνο τουλάχιστον! Δεν αλλάζω συσκευή πλέον, με καλύπτει 110% Το πρωί ήμουν εκτός γραφείου και μου έστειλαν κάτι χαρτιά για υπογραφή. Polaris edit, υπογραφή και αποστολή σε 1 λεπτό + εκτύπωση αντιγράφου στο γραφείο μέσο Google print cloud. Τι λες τώρα.. Το ΝΟΤΕ2 ήρθε για να μείνει, τέλος Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Όπως όλοι οι τρελοί με την τεχνολογία, και εγώ ομολογώ πως σκέφτηκα το 4άκι.. Ήρθε όμως αυτό σήμερα και μου είπε μια πνευματική σφαλιάρα να συνέλθω. Αντίο καλώδια για ένα χρόνο τουλάχιστον! Δεν αλλάζω συσκευή πλέον, με καλύπτει 110% Το πρωί ήμουν εκτός γραφείου και μου έστειλαν κάτι χαρτιά για υπογραφή. Polaris edit, υπογραφή και αποστολή σε 1 λεπτό + εκτύπωση αντιγράφου στο γραφείο μέσο Google print cloud. Τι λες τώρα.. Το ΝΟΤΕ2 ήρθε για να μείνει, τέλος Κάνε μια παρουσίαση στο ανάλογο thread! Τιμή, μαγαζί κλπ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolai92 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Το νοτε 2 αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο θα πιανει 4g-LTE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) Το νοτε 2 αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο θα πιανει 4g-LTE? Έχεις απαντηθεί πάμπολλες φορές και ίσως μία/δύο σελίδες πίσω.. Το μοντέλο εδώ είναι το n7100, αυτό που λες είναι το n7105 που δεν πωλείται στην Ευρώπη. Για το service να ξέρεις ότι εδώ δεν θα έχεις πιθανότατα εγγύηση εκτός αν εκεί από όπου το αγοράσεις έχει κάποια υπηρεσία "παγκόσμιας καλυψης" ή κάτι τέτοιο αν φυσικά υπάρχει (δεν το έχω ακούσει άλλα you never know) Λάθος είναι 4 σελιδες πίσω στην 232 Edited November 1, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) Σιγουρα ειναι Ν7100ΧΧΑLJ4 και οχι Ν7100ΟΧΧΑLJ4? Μαλλον Σκανδιναβικες χωρες ή Πολωνια? edit Δωσε και τα AP (pda) και CP (modem) Σωστά!! AP : N7100XXALJ3 CP : N7100XXALJ2 CSC : N7100OXXALJ4 Αντε να πω τις πρώτες μου εντυπώσεις, Πρώτα από όλα, believe it or not, δεν μου φαίνεται τεράστιο, παντόφλα, whatever, μου φαίνεται ιδανικό για αυτό που θέλει να προσφέρει. Δευτερον, η ποιοτητα κατασκευή του ειναι ΑΨΟΓΗ και δεν ακούω κουβέντα από αυτούς που έχουν κολλήματα με αλουμίνια (ξέρετε σεις ποιοι ειστε). Ειναι στιβαρό, στο ιδανικό βάρος και σου δίνει σιγουριά στο χέρι. Μιλώντας για βάρος, αν συνυπολογίσει κάποιος το μέγεθος, 183 γρ. ειναι τρελλό σαν βάρος. Ελαφρυ κοινώς. Τρίτον.. τι να πει κανένας, το γεγονός ότι καταλαβαίνει το handwritting μου, και πιστέψτε με ο γραφικός μου χαρακτήρας ειναι απλά ΑΘΛΙΟΣ, ειναι απλά εντυπωσιακό. Το integration του S-Pen ειναι όλα τα λεφτά για αυτή τη συσκευή. Θεωρώ ότι έχω κάνει scratch μόνο το surface (είμαι πολύ απασχολημένος στη δουλειά), αλλά όρεξη να έχεις. Δεν βιάζομαι να δω custom ROM. Μόνο root το έκανα, πέταξα το TIB και έκανα restore τα apps που ήθελα από το SGS II. Περιέργως μια χαρά κάθεται το TW σαν solution προς το παρόν. Είδομεν. Στη δουλειά, μετά το αρχικό σόκ, ο κόσμος απλά εντυπωσιάζεται όταν παίζει μαζί του. Γενικά, φοβερό κινητό. Edited November 1, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) Καλσησπερα παιδια. Σκεφτομαι να αγορασω το Νοτε 2 συντομα. Διαβαζω οτι μερικοι κανετε ρουτ και πετατε "σαβουρα". Τι εννοειτε? Αυτη τη στιγμη εχω ενα 4S με jailbreak και με εχει κουρασει λιγο γιατι βλεπω καποια προβλημτακια. Απωλεια σηματος, crash εφαρμογων κτλ. Εχω την εντωπωση πως αυτα οφειλονται στο jail αν και η συσκευη ειναι λιγο πειραγμενη(βασικα πραγματα που μου ελειπαν εβαλα). Με το ρουτ θα εχω παρομοια προβληματα? Δεν θελω να σκαλισω παραπανω το τηλεφωνο, απλα να πεταξω αυτα που λετε σαβουρα. Μην μου αρχισει τα κολληματα μετα απο κανα 2μηνο και κλαιμε...... Ευχαριστω... Α και κατι ακομα, το ειχα ξαναρωτησει. Σε μπλε χρωματακι θα το δουμε? Ξερουμε τιποτα? Edited November 1, 2012 by pantelis07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 @Aroutis 'Ετσι όπως τα λές. O λιτός σχεδιασμός του και τα πολύ προσεγμένα πλαστικά του δείχνουν ότι πρόκειται για μία πολύ μελετημένη κατασκευή. Απο hardware είναι n απόλυτη συσκευή. Το μόνο πού θα ήθελα είναι να μπορούσε το S Note να συγχρονίζει απευθείας με άλλες εφαρμογές, ώστε ότι κάνουμε να είναι διαθέσιμο και σε άλλες συσκευές . H ποιότητα της συσκευής φαίνεται απο τις λεπτομέριες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexColt Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Καλησπέρα παιδιά Σήμερα που χάζευα την εφαρμογή S note και παρατήρησα ότι όταν πάω να βάλω idea scetch οι κατηγορίες είναι στα Γαλλικά "το τηλέφωνο είναι εισαγωγή από Γαλλία" και μου έκανε εντύπωση γιατί γλώσσα τηλεφώνου έχω τα Αγγλικά, ξέρετε μήπως εάν γίνετε να είναι και οι κατηγορίες στις idea scetch στα Αγγλικά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Καλησπερα, απο χθες proud owner της συσκευης :) Δεν το περιμενα πως θα εντυπωσιαζομουν αφου ειχα το Note πριν και θεωρουσα πως θα ηταν μικρες οι διαφορες. Λοιπον, δεν ειναι :) Ωστοσο αυτο που βλεπω με την μπαταρια και το smoothness του λειτουργικου ειναι απεριγραπτο. Αυτο που μου φανηκε πολυ εντυπωσιακο ειναι πως (οπως εχει αναφερθει πολλακις), επιλεγεις να ανοιξεις τον dialer, αγγιζεις το εικονιδιο και... αυτο ανοιγει την εφαρμογη ΑΜΕΣΑ πραγμα που δεν ειχα συναντησει ποτε ξανα. Το αλλο που με εξεπληξε ειναι πως πραγματικα δεν μου εκανε την αισθηση να του βαλω custom rom. To rootαρα φυσικα, αλλα μεχρι εκει προς το παρον και αν τελικα παω σε custom θα ειναι for the sake of it. Προσπαθησα παρεμπιπτοντως να το μπουκωσω ανοιγοντας τη μια εφαρμογη μετα την αλλη, αλλα πραγματικα δε μασαει με τιποτα η συσκευη. Well done sammy on that one! Α και μια ερωτηση, τοι πληκτρολογιο της σαμσουν ειδα πως τωρα εχει swype feature. Το οποιο ενω χθες χειριζομουν μια χαρα, σημερα με καποιον τροπο απενεργοποιηθηκε, ωστοσο στις ρυθμισεις του ειναι τικαρισμενο, απλως πιο αχνο. Τι να παιζει αραγε? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Απλά δεν παίζεται το τηλέφωνο σε όλα. Το note1 που είχα κι εγώ εξακολουθεί να είναι power. Αυτό,όμως, είναι το κάτι άλλο! Εγώ το ρούταρα,έβαλα custom rom, του Ηλία μας, το ξερούταρα...Μόνο για παιχνίδι το κάνει κάποιος πια μια και η official είναι πολύ καλή. Root απλά να πετάξει κάποιος κάποια πράγματα. Μη σε μπερδεύει που είναι αχνό το πληκτρολόγιο samsung, απλά πάτα στο γραναζάκι,που έχει δίπλα, και θα μπεις στις ρυθμίσεις του. Εκεί θα το ενεργοποιήσεις πάλι,όπως,κατά τύχη,φαντάζομαι το απενεργοποίησες. Εγώ πια γράφω μηνύματα και ότι θέλω με το πενάκι! Και ωραίο είναι και πολύ βολικό πια!!! Σαν να γράφεις σε τετράδιο. Χμμ το προβλημα ειναι πως δεν ειναι απενεργοποιημενο, φαινεται τικαρισμενο, αλλα αφενος δε λειτουργει, αφετερου ειναι αχνο οποτε δε μπορω να το ξετικαρω και να το επανεπιλεξω :( Ανεβασα και ss.. http://postimage.org/image/6c813t7az/ Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 ...πενάκι με 1000+ βαθμίδες πίεσης σε 1280x720 Οθόνη, δυνατότητα OTG....... Έχει πετύχει κανείς πουθενά στο νετ κάποια υλοποίηση χρήσης του note σαν tablet στο photoshop? http://2.bp.blogspot.com/_5QwPaEP5L3M/TQxL2qrUmeI/AAAAAAAAAXQ/ElDWK5UVd-c/s1600/intuos-4-pen-tablet.jpg ιδέα δεν έχω αν κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει αλλά σαν ιδέα μου μοιάζει καλή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Χμμ το προβλημα ειναι πως δεν ειναι απενεργοποιημενο, φαινεται τικαρισμενο, αλλα αφενος δε λειτουργει, αφετερου ειναι αχνο οποτε δε μπορω να το ξετικαρω και να το επανεπιλεξω :( Ανεβασα και ss.. http://postimage.org/image/6c813t7az/ Πετρο εγω αυτο που θα εκανα ειναι να παω στα settings-application manager-tab All θα εβρισκα το samsung keyboard και θα εκανα clear data -reboot και θα τσεκαρα αν το θεμα παραμενει.Στο δικο μου με γαλλικη rom δεν μπορω να αναπαραγω αυτο που βλεπω στο screenshot σου Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts