TheOneAB Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 μια ακόμα ερώτηση. Παιδιά εσείς που έχετε περάσει Ελλήνικη, Γαλλική, η custom rom τεσπα εκτός απο το spen σας ακούει να του υπαγορεύεται κιώλας κείμενο????? Παράθεση ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 μια ακόμα ερώτηση. Παιδιά εσείς που έχετε περάσει Ελλήνικη, Γαλλική, η custom rom τεσπα εκτός απο το spen σας ακούει να του υπαγορεύεται κιώλας κείμενο????? δεν εχω δει τετοι κόλπο ... αν και δύσκολα για ελληνική γλώσσα... στα αγγλικα το σ2 εγραφε εμαιλ και sms αλλα καταλαβαινε οτι ήθελε...λογικα και το νοτε 2 θα το κανει για αγγλικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Παιδιά αισθάνομαι πολύ νέοπας με το NOTE:- Θελω να κάνω το απλο root με την στοκ Recovery. Το Ilnk ομως που δίνει Ο Ηλίας με πάει στο CF-Root του SGN2. Είναι λάθος η ισχύει και για το NOTE? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Παιδιά αισθάνομαι πολύ νέοπας με το NOTE:- Θελω να κάνω το απλο root με την στοκ Recovery. Το Ilnk ομως που δίνει Ο Ηλίας με πάει στο CF-Root του SGN2. Είναι λάθος η ισχύει και για το NOTE? Το cf-root sgn2 κάνει αυτό που λες. Είναι η πρώτη συσκευή που το cf-root δουλεύει έτσι. Απλά ο chainfire δεν ασχολείται πλέον με cwm, βγάζει προβλήματα σε νέες συσκευές συχνά. Insecure kernel με root & su έτοιμα στην ουσία. Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Το cf-root sgn2 κάνει αυτό που λες. Είναι η πρώτη συσκευή που το cf-root δουλεύει έτσι. Απλά ο chainfire δεν ασχολείται πλέον με cwm, βγάζει προβλήματα σε νέες συσκευές συχνά. Insecure kernel με root & su έτοιμα στην ουσία. Ο άλλος τροπος ειναι ασφαλης για μηδενισμο του counter; Δεν πολυκαταλαβα για να είμαι ειλικρινής. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 (edited) Ο άλλος τροπος ειναι ασφαλης για μηδενισμο του counter; Δεν πολυκαταλαβα για να είμαι ειλικρινής. Κώστα, με τον άλλο τρόπο απλά, θα έχεις πάντα ανεβασμένο counter.Θα μηδενιζεις με triangle away ,αλλά θα αυξάνεται μετά. Αν χρειαστεί service βέβαια, μιας αυτόν το τρόπο root χρειάζεσαι εσύ, του περνάς μια official, κάνεις cf root by chainfire, μηδενιζεις μετρητή, περνάς πάλι official να φύγει το root κι είσαι έτοιμος. Edited October 19, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 (edited) Κώστα, με τον άλλο τρόπο απλά, θα έχεις πάντα ανεβασμένο counter.Θα μηδενιζεις με triangle away ,αλλά θα αυξάνεται μετά. Αν χρειαστεί service βέβαια, μιας αυτόν το τρόπο root χρειάζεσαι εσύ, του περνάς μια official, κάνεις cf root by chainfire, μηδενιζεις μετρητή, περνάς πάλι official να φύγει το root κι είσαι έτοιμος. Και wipe data/factory reset (για να διορθωθει το system status) απο το stock recovery γιατι ολες αυτες οι ρομ ειναι no wipe.Εκτος και αν περασει καποια με 3 αρχεια (pda,modem,csc) Edited October 19, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Παιδια σας ευχαριστω ολους σας. τωρα παω στην βιβλο να κατεβασω την γαλλικη. ροοτ θα δω αν γινεται ευκολα το unroot χωρις σημαδια και βλεπουμε. ποια στοκ ειναι αυτη που δουλευει το spen στα ελληνικα? κανα link Τι εγινε Κωστακη υποκυψαμε?στο ειχα πει δεν θα βγαλεις οκτωβρη..δεν εχεις τοσο δυνατο χαρακτηρα πως να το κανουμε..:p εγω ακομη αντιστεκομαι μεχρι να φερει το γερμανικο αμαζον..να αναφερω επισης πως με αυτο το gadget http://www.sin-plin.gr/MPEG4-iPhone-Android-TIVIZEN-WiFi/ εχουμε ολα τα ψηφιακα καναλια και το νοτε γινεται απολαυστικοτατη τηλεοραση.. Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 (BTW καλύτερο office suite παιδιά?) Εδώ είσαι αγαπητέ! http://db.tt/81WCS8Oq Καλημέρα σε όλους!! Ειλικρινά είμαι πολύ χαρούμενος που διαβάζω τέτοια σχόλια από χρήστες που έκαναν μετάβαση σε note2 μετά από χρόνια iphone.. Και προσπαθουσαμε τόσο καιρό να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες :p:p Προβλέπω την παρέα να γιγαντωνεται :) (Η Hypernote που φοράω είναι άψογη πραγματικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 έχουμε και λέμε : (ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ DEODEXED LJ1 ) AMA ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΡΑΜΑΤΑ !!! :D Extended Power Menu .... αντικαθιστουμε το αρχειακι με έναν root explorer http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1924811 Disable Increasing Volume και Call Recording .... κατεβάζετε την ΟΜΕGA 4 ή την Wanam και ξηλώνετε το Secphone.apk απο μία απο αυτές και το αντικαθιστάτε με έναν root explorer στο δικό σας . Να ευχαριστήσω και επισήμως τα παιδιά για την δουλειά τους!! ΜΗΝ βάζετε από το XDA για κάποιο λόγο καταστρέφει το Call recorder που εχουν το EFS!!!!!! Ελληνική Μπάρα Επαφών .... με τον ίδιο τρόπο όπως επάνω απο την εκπληκτική OMEGA θελετε το Seccontacts.apk απο το system Scrollable Touchwiz .... ακόμη μιά φορά απο OMEGA Boost Sound to 60 .... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32538351&postcount=16 15 Customisable Toggles , Blue Toggles , Blue Clock , Stock data arrows .... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1929217 Εδώ θέλει ΚΟΛΠΟ !! λοιπόν ο τυπος που το έφτιαξε δίνει zip που φλασάρουμε με CWM , ΑΛΛΑ με την ΕΞΗΣ ΣΕΙΡΑ : βάζουμε σε ένα folder TO MOD που θέλουμε , (αυτό θα κάνει της βασικές αλλαγές ) και τα ΤΗΕΜΕS με τις επιμέρους ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ( εικονιδια , ρολόγια χρωματα κτλ) . ΠΑΜΕ ΣΕ CWM και ΦΛΑΣΑΡΟΥΜΕ το ΜOD και στην σειρα τα ΤΗΕΜΕS και μετά κάνουμε reboot ... βέβαια ΕΑΝ Ξεχασουμε κατι μπορουμε να διορθωσουμε με Flash μετα ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ THEME!! εαν αλλάξουμε ΜΟD flashαρουμε και τα ΤΗΕΜΕΣ ΞΑΝΑ από την αρχή Με λίγα λόγια ,βάζουμε την OMEGA και ξεμπερδεύουμε.:) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Εδώ είσαι αγαπητέ! http://db.tt/81WCS8Oq Καλημέρα σε όλους!! Ειλικρινά είμαι πολύ χαρούμενος που διαβάζω τέτοια σχόλια από χρήστες που έκαναν μετάβαση σε note2 μετά από χρόνια iphone.. Και προσπαθουσαμε τόσο καιρό να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες :p:p Προβλέπω την παρέα να γιγαντωνεται :) (Η Hypernote που φοράω είναι άψογη πραγματικά) Και να προσθεσω και το polaris office 4 που ειναι επιτελους συμβατο με το gn2 και free στο samsung apps :) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo1817 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Καλήμερα παιδιά. Παρακολουθώ το forum χρόνια τώρα και το thread του Νοτε 2 ανελλιπώς από την ημέρα που ξεκίνησε και τις 191 σελίδες. Μάλλον σήμερα παραλαμβάνω και εγώ το θηριακη....:D:D:D:D:D Η πρώτη φόρτιση, πόσο πρέπει να διαρκέσει..? Όχι δηλαδή ότι θα αντέξω να το φορτίσω και μετά να το ανοίξω, άπλα έτσι για να λέμε τώρα.. Α... και επειδή θα μπορώ να διαλέξω και χρώμα τι λέτε να πάρω?? Μάλλον κλείνω προς το άσπρο. Το γκρι όμως είναι λίγο ποιο διακριτικό.... Παράθεση LIVERPOOL FOR LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Καλημέρα σε όλους. Ξέρετε αν πωλείται το Note στην Αμερική; Αν οχι ξέρετε πότε θα αρχίσει η διάθεση του;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Καλήμερα παιδιά. Παρακολουθώ το forum χρόνια τώρα και το thread του Νοτε 2 ανελλιπώς από την ημέρα που ξεκίνησε και τις 191 σελίδες. Μάλλον σήμερα παραλαμβάνω και εγώ το θηριακη....:D:D:D:D:D Η πρώτη φόρτιση, πόσο πρέπει να διαρκέσει..? Όχι δηλαδή ότι θα αντέξω να το φορτίσω και μετά να το ανοίξω, άπλα έτσι για να λέμε τώρα.. Α... και επειδή θα μπορώ να διαλέξω και χρώμα τι λέτε να πάρω?? Μάλλον κλείνω προς το άσπρο. Το γκρι όμως είναι λίγο ποιο διακριτικό.... Καλημέρα και καλώς να σου έρθει! Η μπαταρία θα είναι πιθανώς φορτισμένη στο 60-65% (μην πω με ακρίβεια στο 64% :p ) οπότε προτείνω να το χρησιμοποιήσεις μέχρι να φτάσει στο 15-20% και μετά σβήσε το και βάλε το να φορτίσει μέχρι το 100% (θα γίνει πράσινο το led-άκι). Στην συνέχεια κάνε το ίδιο άλλες 2 -3 φορές και θα είσαι κούκλος (πλήρη εκφόρτιση και μέχρι 100% φόρτιση). Επίσης μπορείς να το φορτίσεις και ανοιχτό, εγώ προτιμώ να είναι κλειστό, ο καθένας πως νοιώθει καλύτερα :happy: Τώρα για το χρώμα τι να σου πω. Για μένα το λευκό το κάνει να δείχνει μεγάλο σε αυτή την συσκευή, άλλοι λένε ότι το λευκό είναι υπέροχο και το γκρί "μελαγχολικό απόγευμα" (σωστά τα λέω Κώστα?). It is up to you really...:p Θα το δοκιμάσω και το polaris office 4 Αργύρη, thanx Uzious!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Καλημέρα σε όλους. Ξέρετε αν πωλείται το Note στην Αμερική; Αν οχι ξέρετε πότε θα αρχίσει η διάθεση του;; Δυστυχώς οχι.. αν και κάτι θα βρείς αν το googlάρεις... κάτι έχω ακούσει για SPRINT.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Τι εγινε Κωστακη υποκυψαμε?στο ειχα πει δεν θα βγαλεις οκτωβρη..δεν εχεις τοσο δυνατο χαρακτηρα πως να το κανουμε..:p εγω ακομη αντιστεκομαι μεχρι να φερει το γερμανικο αμαζον..να αναφερω επισης πως με αυτο το gadget http://www.sin-plin.gr/MPEG4-iPhone-Android-TIVIZEN-WiFi/ εχουμε ολα τα ψηφιακα καναλια και το νοτε γινεται απολαυστικοτατη τηλεοραση.. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Σε ερώτηση που έιχα κάνει πριν κανένα 6μηνο σε ι-στόρμ μαγαζί μου χαν πει πως είναι mpeg2.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Τι εγινε Κωστακη υποκυψαμε?στο ειχα πει δεν θα βγαλεις οκτωβρη..δεν εχεις τοσο δυνατο χαρακτηρα πως να το κανουμε..:p εγω ακομη αντιστεκομαι μεχρι να φερει το γερμανικο αμαζον..να αναφερω επισης πως με αυτο το gadget http://www.sin-plin.gr/MPEG4-iPhone-Android-TIVIZEN-WiFi/ εχουμε ολα τα ψηφιακα καναλια και το νοτε γινεται απολαυστικοτατη τηλεοραση.. Δυο πράγματα μ έκαναν vα αποφασίσω. Η καλή παρέα και τα 2 G ram. Οι πρωτες εντυπωσεις: Το s-pen ειναι ολα τα λεφτά. Μετά η μπαταρία και φυσικά η οθόνη.. Αν το S3 ειχε την ram του NOTE ισωςνα μην το αφηνα. Κατά τ άλλα, είναι τo απόλυτο εργαλείο για τον επαγγελματία. Τι Ίphone και iPad. Εδώ έχουμε τα πάντα σε μια'οθόνη πουμπορεί να τα αξιοποιήσει. Ακόμα δεν εχω κάνει root, απλά πέρασα την Γαλλική και το δουλεύω με Nova γιατί δεν μπορώ να περάσω το παραμετροποιήσιμο TW. Θα το κανω root τις επόμενες μέρες θέλω να βεβαιωθώ πρώτα Οτι δεν εχει κάποιοπρόβλημα η συσκευή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Δυο πράγματα μ έκαναν vα αποφασίσω. Η καλή παρέα και τα 2 G ram. Οι πρωτες εντυπωσεις: Το s-pen ειναι ολα τα λεφτά. Μετά η μπαταρία και φυσικά η οθόνη.. Αν το S3 ειχε την ram του NOTE ισωςνα μην το αφηνα. Κατά τ άλλα, είναι τo απόλυτο εργαλείο για τον επαγγελματία. Τι Ίphone και iPad. Εδώ έχουμε τα πάντα σε μια'οθόνη πουμπορεί να τα αξιοποιήσει. Ακόμα δεν εχω κάνει root, απλά πέρασα την Γαλλική και το δουλεύω με Nova γιατί δεν μπορώ να περάσω το παραμετροποιήσιμο TW. Θα το κανω root τις επόμενες μέρες θέλω να βεβαιωθώ πρώτα Οτι δεν εχει κάποιοπρόβλημα η συσκευή. Κωστα πρωτη φορα σε βλεπω τοσο ενθουσιασμενο out of the box ή κανω λαθος ?:) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo1817 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Καλημέρα και καλώς να σου έρθει! Η μπαταρία θα είναι πιθανώς φορτισμένη στο 60-65% (μην πω με ακρίβεια στο 64% :p ) οπότε προτείνω να το χρησιμοποιήσεις μέχρι να φτάσει στο 15-20% και μετά σβήσε το και βάλε το να φορτίσει μέχρι το 100% (θα γίνει πράσινο το led-άκι). Στην συνέχεια κάνε το ίδιο άλλες 2 -3 φορές και θα είσαι κούκλος (πλήρη εκφόρτιση και μέχρι 100% φόρτιση). Επίσης μπορείς να το φορτίσεις και ανοιχτό, εγώ προτιμώ να είναι κλειστό, ο καθένας πως νοιώθει καλύτερα :happy: Τώρα για το χρώμα τι να σου πω. Για μένα το λευκό το κάνει να δείχνει μεγάλο σε αυτή την συσκευή, άλλοι λένε ότι το λευκό είναι υπέροχο και το γκρί "μελαγχολικό απόγευμα" (σωστά τα λέω Κώστα?). It is up to you really...:p Θα το δοκιμάσω και το polaris office 4 Αργύρη, thanx Uzious!! Ευχαριστώ για την απάντηση σου.. Μάλλον θα πάω σε άσπρο που το προτιμά και η 6χρονη κόρη μου.. Ψες που δεν μπορούσα να αποφασίσω της έδειξα φωτογραφίες και από τα δυο και μου είπε ότι τις αρέσει το λευκό από τα 2, άλλα... αν έχει πολύχρωμο εκεί που θα πάω, να πάρω αυτό :lol: :D :lol: :D Παράθεση LIVERPOOL FOR LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Το έχει δοκιμάσει κανείς? Σε ερώτηση που έιχα κάνει πριν κανένα 6μηνο σε ι-στόρμ μαγαζί μου χαν πει πως είναι mpeg2.... Φιλε μου το εχω εγω γιαυτο και το προτεινω..πιανει ολα τα ψηφιακα digea και μη αλλα..αλλα...προσοχη μην παρετε απο γερμανια δεν παιζει ελλαδα..εξαλου το μαγαζι που εδωσα ειναι το πιο φτηνο σε ολη την ευρωπη με εξαιρεση την ιδια τιμη σε δυο σαλονικιωτικα..το κουτι του ειναι ασπρο κιτρινο για να παιζει ελλαδα..πιανει πολυ καλα εχω πιασει καμπανα σε αγκιστρι και τζια και σημερα το πρωι το δοκιμασα σε νοτε1 και ηταν φοβερο.. Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Δυστυχώς οχι.. αν και κάτι θα βρείς αν το googlάρεις... κάτι έχω ακούσει για SPRINT.. Θα κυκλοφορησει απο sprint στης 8 Νοεμβρίου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Δυο πράγματα μ έκαναν vα αποφασίσω. Η καλή παρέα και τα 2 G ram. Εγώ πιστεύω πως είμαστε όλοι γκρινιάρηδες και ανάποδοι. Απλά αυτό το μαραφέτι είναι τόσο τίμιο που δεν σου αφήνει ευκαιρία για γκρίνια. Χρόνια τώρα κάθε συσκευή που είχα είχε κάποιο θέμα σοβαρό που με ενοχλούσε σαν αγκάθι και απλά μάθαινα να συμβιώνω. Ε τώρα δεν έχω ούτε αυτό. Περιμένω πως και πως την 4.2 να έχει κάτι επαναστατικό/σημαντικό για να έχω κάτι να ασχολούμαι/γκρινιάζω ξανά. Δε ξέρω , μέχρι και developers μου φαίνονται καλύτεροι. Φλασάρω την μια ρομ πάνω στην άλλη χωρίς wipe και δεν έχω ούτε leak ούτε fc ούτε τίποτα. Φτου να μην το ματιάσω. Προχθές έψαχνα που άφησα το nexus 7. Τελικά και αυτό παρατημένο στο αμάξι όπως και το λάπτοπ. Μου φαίνομαι σαν ανέκδοτο πλέον. Δεν έχω δεύτερες μπαταρίες , ταμπλετς , κομπιούτερς , τίποτα. Μόνο στην δουλειά , λόγω δουλειάς , είμαι σε υπολογιστή μπροστά. Έχω καθίσει για καφέ με 2-3 αιφονάδες να τους δείξω το τηλέφωνο γιατί σκέφτονται να το πάρουν. Μετά από 2-3 ώρες απίστευτης ταλαιπωρίας ( χρήσης ) κοιτάν το ποσοστό της μπαταρίας και λένε οκ , έκλεισε , θα το πάρω. Οφ τόπικ , δοκιμάστε την εφαρμογή photo art , με το πενάκι μπορείς να κάνεις πάρα πολύ καλή δουλειά. Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Λοιπόν.Το teamviewer δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί στο ιατρείο έχω server και χρειάζεται εμπορική άδεια οπότε το ξεχνάω.Εγκατέστησα τη free έκδοση του pocketcloud.Όταν είσαι στο ίδιο δίκτυο έχει μηδέν lag.Σε διαφορετικό δίκτυο έχει μια μικρή καθυστέρηση που είναι αποδεκτή.Ως προς το Note.H μεγάλη οθόνη είναι πολύ άνετη, καθώς μπορείς να δουλέψεις(στις 3,5 ίντσες του iphone ήταν αδύνατο.)Και το spen είναι όλα τα λεφτά,αφού το ίχνος του παίζει το ρόλο του κέρσορα με μεγάλη ακρίβεια και ελαχιστοποιεί τη χρήση του virtual ποντικιού.Όταν σκεφτόμουν να το αγοράσω ήταν απ΄τα πράγματα που πολύ θα ήθελα.Και είμαι ευτυχής που γίνονται.Το pocketcloud θα το αναβαθμίσω στην pro έκδοση,για να έχω πρόσβαση σε πάνω από ένα υπολογιστή. Update.Κατέβασα την pro έκδοση και υπάρχει το εξής θέμα.Στον mac δουλεύει μια χαρά.Στα windows του server όμως, είναι full screen μόνο στην κάθετη θέση.Σε landscape mode αφήνει μαύρο κενό δεξιά.Πιθανόν να υπήρχε ρύθμιση αλλά δεν προλάβαινα να το ψάξω και δεν το ρίσκαρα.(Μεγάλο συν του store που έχεις το δικαίωμα των 15',προκειμένου να ακυρώσεις την παραγγελία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Δυστυχώς οχι.. αν και κάτι θα βρείς αν το googlάρεις... κάτι έχω ακούσει για SPRINT.. Θα κυκλοφορησει απο sprint στης 8 Νοεμβρίου Ευχαριστώ παιδιά. Μία φίλη μου που μένει ΝΥ ήθελε να πάρει το iPhone 5 αλλά επειδή πιστεύω θα την βοηθήσει πολύ στην δουλειά της της πρότεινα το Note και απο τα βιντεάκια που είδε κατενθουσιάστηκε και το θέλει. Θέλει να το πάρει απο τον provider της αλλά δεν ήξερα αν βγαίνει στην Αμερική ή πότε θα βγει για να της πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheOneAB Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 δεν εχω δει τετοι κόλπο ... αν και δύσκολα για ελληνική γλώσσα... στα αγγλικα το σ2 εγραφε εμαιλ και sms αλλα καταλαβαινε οτι ήθελε...λογικα και το νοτε 2 θα το κανει για αγγλικα...έχεις υποστήριξη spen Ελλήνικα? το λέω γιατί λογικά και όχι παράλογα θα πρέπει να το κάνει αν όχι τώρα κάποια στιγμή. έδω κάνει τουρκικά σε εμένα. Στα Αγγλικά επίσης όπως και σε πολλές άλλες γλώσσες. Απλά επειδή εγώ φοράω Γερμανική ρομ για αυτό ρωτάω. Και όχι μόνο mail-sms και word κανονικά. Παράθεση ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts