Maik1982 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Αν γνωρίζει κάποιος, υπάρχει στη Θεσσαλονίκη διαθέσιμο να το δω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Παιδιά αυτό το είδατε http://www.pestaola.gr/cosmote-lte-4g-greece/ Πιλοτικά βέβαια... Ποιος ξερει ποτε θα ερθει κανονικά στην χωρα μας... Του χρονου θα γινει διαγωνισμος για ψηφιακες συχνοτητες απο ΕΕΤΤ οποτε τελη '13 η '14... αν ολα πανε καλα. Ακομα και να ειναι ετοιμος καποιος παροχος πριν δοθουν οι συχνοτητες επισημα δεν μπορεί να λανσαρει... Η Cosmote είχε ξανακάνει τεστ το 2010 στην infocom αλλα θα πρεπει να ξεκινησει αναβαθμιση δικτυου αλλιως βλεπω μονο για Αθηνα και Θεσσαλονικη κατω απο συγκεκριμενες κεραιες.... Η Wind ηδη αναβαθμιζει το δίκτυο της με νέες κεραίες που υποστηρίζουν 4G lte. . Φανταζομαι πως και η Vodafone θα ετοιμάζεται επισης.. Αυτα προς το παρον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 1. σε 5 λεπτα με pc odin 2. υπαρχει το triangle away που κανει αυτη τη δουλεια 3. δεν το γνωριζω 4. αφου εισαι εμπειρος στο φλασαρισμα τιί θες να τρεχεις στην αντιπροσωπεια?Κατεβαζεις την ελληνικη ρομ και τη φλασαρεις με pc odin Να 'σαι καλά Αργύρη. Το 4 το ρώτησα έτσι εγκυκλοπεδικά, γιατί μου φαίνεται περίεργο εφόσον είμαστε στην ευρωπαική ένωση να μην γίνεται. Πάντως θα στείλω ένα mail στο expansyn να τους ρωτήσω για την έκδοση. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Έδωσα το νοτε 1 -με λύπη βέβαια- και περιμένω την κατάλληλη στιγμή...Να πέσει κάπως η τιμή του δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Σχετικά με την Γερμανικη ρομ, πρέπει σήμερα το πρωί , να δώθηκε αναβάθμιση.Αυτό διάβασα σε Γερμανικό φόρουμ. Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheOneAB Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Σχετικά με την Γερμανικη ρομ, πρέπει σήμερα το πρωί , να δώθηκε αναβάθμιση.Αυτό διάβασα σε Γερμανικό φόρουμ. το έκανε. την τρέχω ήδη για εγκατάσταση να δώ τι άλλαξε Παράθεση ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 μολις το παρηγγειλα απο extreme mobile. μαλλον Σαββατο θα ο εχω.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Αυτο δεν ειναι το ελληνικο επισημο firmware? http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-N7100&pcode=EUR&os=1&type=1#firmware Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Αυτο δεν ειναι το ελληνικο επισημο firmware? http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-N7100&pcode=EUR&os=1&type=1#firmware ναι φίλε μου αυτο είναι... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 ναι φίλε μου αυτο είναι... αρα κανενας φοβος απο οπου και αν το παρουμε του κοτσαρεις αυτο μεσω ΚΙΕΣ και εχεις ελληνικη αναγνωριση για το spen Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Προσωπικα το παραγγειλα χθες βραδυ απο το http://www.hoh.de κ πληρωσα με paypal κ μου βγηκε στα 599 ευρω αλλα μενω Αυστρια:) Καλησπερα, Εγω το εχω παραγγειλει απο Γερμανικο amazon στα 608 ευρω τελικη με μεταφορικα. Ελπιζω να φυγει αυριο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 παιδια το κινητο μονο micro sim παιρνει???απο που θα προμηθευτω τετοια καρτα? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 παιδια το κινητο μονο micro sim παιρνει???απο που θα προμηθευτω τετοια καρτα? Ναι. Στην αλλάζουν με 5€ σε voda/wind/Γερμανό κλπ. Αλλιώς μπορείς να την κόψεις. Βίντεο στο YouTube υπάρχουν πολλά όπως επίσης και "κόφτες" από το ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 παιδια το κινητο μονο micro sim παιρνει???απο που θα προμηθευτω τετοια καρτα? Oui Πηγαινε στον παροχο που εχεις και ζητα αντικατασταση της sim σου με microsim. Στη voda ειχε 5 ευρα και 2 ευρα ο ανταπτορας microsim>sim @Νικος αν δεν κανω λαθος εχουν παρουσιαστει θεματακια με το κοψιμο (νομιζω ο Κωστας (Te_Salat) το ειχε ποσταρει) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 (edited) παιδια το κινητο μονο micro sim παιρνει???απο που θα προμηθευτω τετοια καρτα? Από κατάστημα Vodafone, Cosmote ή Wind ανάλογα σε ποιο δίκτυο είσαι. Κόστος 5€ αλλά πατρην μόλις παραλάβεις το τηλέφωνο γιατί σε 20' την ενεργοποιούν...:) Edit: αυτό δεν είναι φόρουμ...είναι μηχανή απαντήσεων...:lol: Edited October 11, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheOneAB Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 ακριβως... επ! μέσω KIES κάνω την εγκατάσταση η μέσω odin? Παράθεση ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreedgr Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 (edited) Η νέα στοκ official Γερμανική rom N7100XXALJ1_N7100DBTALJ1_DBT συμπεριλαμβάνει κανονικά το multi-window... Δεν έχει όμως Ελληνικά στις input languages για το S Pen... Η Γαλλική που είχα βάλει είχε και τα Ελληνικά για το S Pen. Edited October 11, 2012 by Hatebreedgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheOneAB Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Από stock γερμανική σε αναβάθμιση γερμανικής από kies....ακόμα δεν την κατέβασες να μας πεις κι εμάς που περιμένουμε τα γερμανικά;MONO Γερμανικής? Ελληνικής? τις αναβαθμίσεις τις rom της έκανα δεν είδα καμία διαφορά! Συγνώμη Κωστή αλλά ακόμα... το ψάχνω το λαλα και θα το κάνω για αρκετό καιρό ευτηχώς:D! όχι θα με ενδιέφερε μόνο η Ελληνική αλλά και πάλι με βλέπω να πηγαίνω προς omega. Η επιλογή να μπορώ να εγκαθιστώ προγράμματα στην sd με κολάζει! Παράθεση ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 @Νικος αν δεν κανω λαθος εχουν παρουσιαστει θεματακια με το κοψιμο (νομιζω ο Κωστας (Te_Salat) το ειχε ποσταρει) Έτσι θα είναι τότε. Δεν έχω άποψη γιατί πάντα τις αλλάζω, δεν έχω κόψει ποτέ sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Το πήρα λοιπόν στα χέρια μου σήμερα και ένα έχω να πω.... Χρησιμοποιησα όλα τα plumbers των γιων μου!!!!!! Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 (edited) Διαβαστε λιγο να πονεσει η ψυχη σας http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1931718 Τι ειπες Χαρουλη?Θες cf root+cwm?Θα σου πω τι θα παρεις edit:οσοι εχετε ρουταρει με το cwm+root διαβαστε το thread.Θα σας χρειαστει Edited October 11, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Διαβαστε λιγο να πονεσει η ψυχη σας http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1931718 Τι ειπες Χαρουλη?Θες cf root+cwm?Θα σου πω τι θα παρεις edit:οσοι εχετε ρουταρει με το cwm+root διαβαστε το thread.Θα σας χρειαστει Λοιπόν πωλείτε GN2 2 εβδομάδων σε αρίστη κατάσταση :mad::mad::mad::mad::mad: αι σιχτιρ samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Λοιπόν πωλείτε GN2 2 εβδομάδων σε αρίστη κατάσταση :mad::mad::mad::mad::mad: αι σιχτιρ samsung Γιατι μου βιαζεσαι? Ειπα cwm+ cf απο cf τελος...δεν ειπα cf root τελος. Επισης διαβασε ολο το thread που ποσταρα.Ο cf ισχυριζεται οτι με το rooting που χρησιμοποιησαμε καναμε break την cache Γρηγορα χαπια στο Χαρουλη edit ποσο το πουλας;; :D Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Γιατι μου βιαζεσαι? Ειπα cwm+ cf απο cf τελος...δεν ειπα cf root τελος. Επισης διαβασε ολο το thread που ποσταρα.Ο cf ισχυριζεται οτι με το rooting που χρησιμοποιησαμε καναμε break την cache Γρηγορα χαπια στο Χαρουλη edit ποσο το πουλας;; :D Κάτι ήξερε o v@gelis που για πρώτη φορά δεν πείραξε κινητό. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Κάτι ήξερε o v@gelis που για πρώτη φορά δεν πείραξε κινητό. Εννοειται οτι ειχε δικιο. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts