Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο με το εταιρικο αφμ ποτε δεν το καταλαβα... Δηλαδη πως περνουν τα λεφτα τους αυτοι που σου πουλανε κατι?? Και στη προκημενη περιπτωση η διαφορα ειναι αρκετη δεν ειναι μικρο το ποσο... Πχ εγω μπορω να δανιστω αν εχει καποιος συγκενης μου το εταιρικο του αφμ για την αγορα?? Τι επιβαρινση εχει ιστερα εκεινος?

H κάθε επιχείρηση εισπράττει και αποδίδει ΦΠΑ. Όταν όμως πουλάει ενδοκοινοτικά μια επιχείρηση σε μια επιχείρηση δεν εισπράττει δεν αποδίδει. Άρα κερδίζει από την αξία του προϊόντος.

Μπορείς να δανειστείς το ΦΠΑ ενός συγγενή σου αρκεί όμως το νούμερο του να είναι γραμμένο στο vies για ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Δεν έχει καμία επιβάρυνση. Απλά πρέπει να το καταγράψει στα βιβλία του.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπόν μάγκες μιας κ το εχω απ το πρωί να πω αυτό που παρατήρησα -

Στην επανεκκίνηση είδα redraw κ οι (apex-nova-holo) πάλη κάνουν το γνωστό θέμα με την JB και το glow:mad:

Για γράψε 10 γραμμές ρε άρχοντα!!!ξέρεις οτι σε εμπιστεύομαι πάρα πολύ!!!

Και εγω σε κανα 2ωρο θα το εγω στα χέρια μου

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Για να γνωρίζουμε κάτι όλοι εμείς που το πήραμε θα το πάρουμε μέχρι την παρασκευή...

Όλες η συσκευές που κυκλοφορούν μέχρι τώρα και λογικά και αυτές που θα έρθουν μες στην εβδομάδα είναι όλες σχεδόν γαλλικές...

Γερμανικές ακόμα στην χονδρική δεν έχουν κυκλοφορήσει...

Το αναφέρω απλά!!!

Επισης να προσθεσω μια καλη info που εχω- ειναι οτι επικειται μια καλη αναβαθμιση - στην πρωτη παρτιδα που εχουμε ολοι αυτη τη στιγμη αυτη δεν εχει φλασαριστει...

Αναλογως τα εσοδα-εξοδα της εταιρεας του η του Επαγγελαμτος του μπορει να δικαιολογησει καποιο ποσο...ναι μπορεις μεσω γνωστου σου αρκει το τιμολογιο/αποδειξη να αναγραφουν το εταιρικο ΑΦΜ του και τα στοιχεια του (οχι τα δικα σου).

π.χ ενα προιον κοστιζει 500 ευρω και 430 χωρι φπα...εσυ δινεις 500 ευρω στο καταστημα μετα περνει το τιμολογιο ο φιλος.γνωστος σου και σου επιστρεφει την διαφορα φπα δηλαδη 70 ευρω (αυτος θα τα παρει τελους χρονου η 6μηνου απο το Κρατος)

H κάθε επιχείρηση εισπράττει και αποδίδει ΦΠΑ. Όταν όμως πουλάει ενδοκοινοτικά μια επιχείρηση σε μια επιχείρηση δεν εισπράττει δεν αποδίδει. Άρα κερδίζει από την αξία του προϊόντος.

Μπορείς να δανειστείς το ΦΠΑ ενός συγγενή σου αρκεί όμως το νούμερο του να είναι γραμμένο στο vies για ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Δεν έχει καμία επιβάρυνση. Απλά πρέπει να το καταγράψει στα βιβλία του.

Σας ευχαριστω πολυ παιδια καταλαβα.. Απλα ηθελα να μαθω.. Δεν εχω ουτε γνωστο ουτε συγγενη για να κανουμε τετοια δουλεια :/ Οτι κανω solo :D

kTm Duke 690

Αναλογως τα εσοδα-εξοδα της εταιρεας του η του Επαγγελαμτος του μπορει να δικαιολογησει καποιο ποσο...ναι μπορεις μεσω γνωστου σου αρκει το τιμολογιο/αποδειξη να αναγραφουν το εταιρικο ΑΦΜ του και τα στοιχεια του (οχι τα δικα σου).

π.χ ενα προιον κοστιζει 500 ευρω και 430 χωρι φπα...εσυ δινεις 500 ευρω στο καταστημα μετα περνει το τιμολογιο ο φιλος.γνωστος σου και σου επιστρεφει την διαφορα φπα δηλαδη 70 ευρω (αυτος θα τα παρει τελους χρονου η 6μηνου απο το Κρατος)

Τέλος του χρόνου δε νομίζω, θα θέλουν να έχουν μειωμένες δαπάνες...τέλος του άλλου χρόνου...μπορεί...:p

Off topic.

Και εγω έχω τον γαμπρό μου ελεύθερο επαγγελματία αλλα δεν θυμάται αν εχει δηλώσει ενδοκοινωτικο Αφμ αν βάλω το Αφμ του στην παραγγελία θα μου το κάνει αυτόματα και αν δεν μου κάνει τη μείωση δεν το εχει δηλώσει τι πρέπει να κάνει

Επισης να προσθεσω μια καλη info που εχω- ειναι οτι επικειται μια καλη αναβαθμιση - στην πρωτη παρτιδα που εχουμε ολοι αυτη τη στιγμη αυτη δεν εχει φλασαριστει...

Νομίζω ότι στο multiwindow αναφέρεσαι!!!

Πότε πιστεύεις ότι θα έχουμε την αναβάθμιση

Νομίζω ότι στο multiwindow αναφέρεσαι!!!

Πότε πιστεύεις ότι θα έχουμε την αναβάθμιση

Μεσα στην εβδομαδα αν ισχυουν οι πληροφοριες που εχω, για το multiwindow δεν γνωριζω αν θα περιεχεται, αλλα δε με αγχωνει, θα το εχουμε κι αυτο αργα η γρηγορα...

Multiwindow εχουν και στην Αυστρια εκτος των Κορεατικων

http://www.telekom-presse.at/Samsung_Galaxy_Note_2_im_Redaktionstest_-_Teil_3_Multiwindows_Video.id.22392.htm

http://www.telekom-presse.at/bilder/SGN2-Test3-2.jpg

Και εγω έχω τον γαμπρό μου ελεύθερο επαγγελματία αλλα δεν θυμάται αν εχει δηλώσει ενδοκοινωτικο Αφμ αν βάλω το Αφμ του στην παραγγελία θα μου το κάνει αυτόματα και αν δεν μου κάνει τη μείωση δεν το εχει δηλώσει τι πρέπει να κάνει

Εταιρικό ΑΦΜ χρειάζεται. Από επιχείρηση σε επιχείρηση υπάρχει η απαλλαγή του ΦΠΑ.

Δες και εδώ

http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/

Μόλις το πήρα και εγώ στα χέρια μου.

Είναι λίγο μπαμπάτσικο αλλά όντως πολύ πιο βολικό στο χέρι από το ΝΟΤΕ

Η φωτεινότητα της οθόνης είναι πολύ πιο δυνατή από το σ3.

Επανέρχομαι με περισσότερα

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Ε δε μπορώ να περιμένω άλλο , πάω για ρουτ.

Όσο έχω ακόμα και το σ3 :)

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Εγώ πάντως το ρουταρα κ όλα μια χαρά ,πέταξα κ την σαβουριτσα κ είμαι κομπλεδουρα:lol:
giphy.gif

Παιδιά, το δικό μου χάθηκε κάπου στη Λειψία και η DHL ψάχνει να το βρει! Τα νεύρα μου...

απο δικη μου πειρα με το htc παρε το expansys και πες το μου εχει συμβει και ενω η dhl μου ελεγε οτι το ψαχνουν το expansys ηξερε οτι εχει κλαπει και εστελνε αλλο

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Εγώ πάντως το ρουταρα κ όλα μια χαρά ,πέταξα κ την σαβουριτσα κ είμαι κομπλεδουρα:lol:

Για πες και τα μαγικά απο την συσκευή...Είμαι στο δρόμο για να την παραλάβω.

Θέλω την γνώμη σου πακταρα μου...

Θα μπορούσε κάποιος που έχει την συσκευή να μου κάνει πολλά screenshot για την σελίδα της νέας Omega που ετοιμάζω στο xda και εδώ??

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Μέσα από το μενού π.χ. ;

Γυρισμένο στα Αγγλικά ;

Εταιρικό ΑΦΜ χρειάζεται. Από επιχείρηση σε επιχείρηση υπάρχει η απαλλαγή του ΦΠΑ.

Δες και εδώ

http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/

Οκ φιλε μου σε ευχαριστω θα το κοιταξω το βραδυ που θα γυρισω σπιτι. Παντως δεν εχουμε ακομη συμπερασματα για την οθονη ο καθενας λεει τα δικα του!

μολις το παρελαβα και εγω το πρωι

ειμαι φοβερο και πολυ βολικο βρηκα και μια θηκη στο ebay

και ολα super.....λιγο το πενακι μου φανηκε μεγαλο σε σχεση με το note 1

που ειχα.:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αντε βρε παιδια εχω πεθανει απο την ζηλια που ακομα δεν μπορω να το παρω και εγω. Μπραβο σας, να το χαρειτε οσο μπορειτε.

Εχω επιδοτησει απο vodafone και περιμενω πως και πως. Πηρα τηλ στα κεντρικα της Samsung και ακομα δεν εχουνε καποια ενημερωση.

για σάς παιδιά μόλις το παρέλαβα και εγώ αλλά έχω ένα θέμα η κάρτα sim δεν μπαίνει πρέπει να πάρω micro sim για να δουλέψει?

Από τα χαράματα μου έχει πάει από Λειψία σε Αθήνα και από εκεί Θεσσαλονίκη και είναι "forwarded for delivery" στον Βόλο που μένω... Δε μπορώ να περιμένω μέχρι αύριο!

Από τα χαράματα μου έχει πάει από Λειψία σε Αθήνα και από εκεί Θεσσαλονίκη και είναι "forwarded for delivery" στον Βόλο που μένω... Δε μπορώ να περιμένω μέχρι αύριο!

Βολος Θεσσαλονικη ποσο ειναι;

2,5 ωρες......... και ειναι στα χερια σου......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)