JoeBar Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 ναι οκ το καταλαβαινω! ειδικα για τετοια συσκευη! εγω απλα επιμενω γιατι η καμερα του note ηταν κορυφη! ειδικα οι βραδινές photos ηταν απίστευτες! οταν πηρα το note ειχα πριν το SGII.. ειχα χαζεψει πραγματικα με το ποσο ανωτερη ηταν η καμερα του note σε σχεση με το SGII βασικα ισως η καμερα του πρωτου note να ειναι η καλύτερη που εχω δει ποτε σε γαλαξια! την βαζω διπλα στην καμερα του iphone στο χαλαρο! για αυτο ρωταω:) Καλά εσύ δεν πρέπει να βρίσκεσαι εδώ μέχρι τα Χριστούγεννα... :lol: Εμένα η γνώμη μου είναι, πλέον, ότι πρέπει να συμβιβαστούμε ότι αυτό είναι το τηλέφωνο (για junkies όπως εμείς) μέχρι τουλάχιστον το καλοκαίρι του 13, οπότε θα μάθουμε με τα καλά του και τα κακά του που θα βγουν στην πορεία... ;) Ερώτηση, μήπως η samsung έδωσε "καθαρό" usb drive χωρίς kies σε windows? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Καλά εσύ δεν πρέπει να βρίσκεσαι εδώ μέχρι τα Χριστούγεννα... :lol: Εμένα η γνώμη μου είναι, πλέον, ότι πρέπει να συμβιβαστούμε ότι αυτό είναι το τηλέφωνο (για junkies όπως εμείς) μέχρι τουλάχιστον το καλοκαίρι του 13 οπότε θα μάθουμε με τα καλά του και τα κακά του που θα βγουν στην πορεία... ;) Ερώτηση, μήπως η samsung έδωσε "καθαρό" usb drive χωρίς kies σε windows? ασε ασε ολο λεω δεν θα μπω και ολο το χερι μου παει με την μια σε αυτο το τοπικ:lol::lol: εκοψα και το τσιγαρο τωρα ειμαι σε μια ταραχη χωρις προηγούμενο!:p θα το παρω το θηριο 2 οχι τωρα ομως!!:)\ για την ωρα ειμαι καλυμμένος με το πρωτο! τωρα διαβαζω και μαθαινω!:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 ναι οκ το καταλαβαινω! ειδικα για τετοια συσκευη! εγω απλα επιμενω γιατι η καμερα του note ηταν κορυφη! ειδικα οι βραδινές photos ηταν απίστευτες! οταν πηρα το note ειχα πριν το SGII.. ειχα χαζεψει πραγματικα με το ποσο ανωτερη ηταν η καμερα του note σε σχεση με το SGII βασικα ισως η καμερα του πρωτου note να ειναι η καλύτερη που εχω δει ποτε σε γαλαξια! την βαζω διπλα στην καμερα του iphone στο χαλαρο! για αυτο ρωταω:) Εγω βλέπω οτι κανεις οτι ειναι δυνατόν για να συγκρατηθεις απο μια νέα αγορά :D Αστειευομαι. Η αλήθεια ειναι οτι αν δεν είμαστε σ αυτο το φόρουμ θα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι απο τις παλιές μας συσκευές και δεν θα σκεφτόμαστε καν να τις αντικαταστησουμε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Εγω βλέπω οτι κανεις οτι ειναι δυνατόν για να συγκρατηθεις απο μια νέα αγορά :D Αστειευομαι. Η αλήθεια ειναι οτι αν δεν είμαστε σ αυτο το φόρουμ θα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι απο τις παλιές μας συσκευές και δεν θα σκεφτόμαστε καν να τις αντικαταστησουμε. φιλε το πρωτο note ηταν ερωτας! και ειναι ακομη! ποτε στο παρελθόν καμια συσκευη δεν με εκανε να κολλήσω τοσο πολυ!:) και πιστεψε με εχω αλλαξει απειρες! το 2 ειναι λογικο να με τρελαίνει! θεωρω ομως οτι ο κύκλος του πρωτου note δεν εχει κλείσει ακομη! πιστευω οτι με jb θα απογειωθεί και αλλο ασε που στην καθημερινότητα μου δεν υπαρχει κατι που θα το κανω με 2 και δεν θα μπορω να το κανω με το 1! ισως λιγο πιο αργα σε μερικα θεματα(ισως λεμε) αλλα και παλι ειμαι καλυμμένος! θελω να περιμενω να το χτυπησω καλυτερη τιμη να βγουν ρομς θηκες και μπλα μπλα μπλα! ασε που το αδερφακι μου εχει τρελες επιδοτήσεις(ετσι πηρα το note 1) οποτε θα περιμενω και για αυτο το λογο! και μεχρι τοτε θα εχω το πρωτο θηριο μαζι μου που παραμενει για μενα τρελο εργαλειο!:) ειναι ισως η πρωτη φορα που δεν βιάζομαι να κανω την αλλαγη! οχι οτι δεν θελω απλα δεν βιαζομαι! για αυτο λεω το Note(γενικώς) ειναι απίστευτο κολλημα!:) μια φορα την πατας και δεν γυρνας ποτε πισω!:p τεσπα στο θεμα μας! θελω να δω με την καμερα τι παιζει οπως που μου κανει τρομερη εντυπωση το γεγονος οτι και στο note2 ο οπερα τρωει σκαλώματα! τα σκαλώματα που τρωει στο ενα πιστευα οτι ειναι θεμα ραμ κτλ... τελικα ειναι θεμα οθονης! εδω κόλλησα λιγο! οσο ειχα το sgii ο βασικος μου broswer ηταν αυτος! οταν πηρα το note χαλάστηκα γιατι δεν απέδιδε το ιδιο! τεσπα!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Παιδια επειδη θα παρω το κινητο ηθελα να ρωτησω αν εχει και αυτο το προβλημα με το μαυρο οταν παιζει βιντεο οπως το note 1. Το εχετε παρατηρησει καθολου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) Εσυ να δεις χαρα που θα κανεις τη Δευτερα :D Απο την υπογραφή του καταλαβαίνεις το ποσο πολύ το περιμένει... Οχι οτι και εγω πάβ πίσω αλλα λεμε τωρα!!!!:D:D:D Η αλήθεια είναι ότι όντως η χαρά μου θα είναι μεγάλη αλλά ακόμα δεν έχω βάλει παραγγελία οπότε περιμένω υπομονετικά αλλά και χωρίς υστερίες αφού έχω ακόμα το s3 στα χέρια μου... Θα το έχω κάποια στιγμή σύντομα, ίσως προς το τέλος της εβδομάδας. Αν όχι δεν χάθηκε κι ο κόσμος, έχω εσάς να ρωτώ και να διαβάζω :D Edited September 30, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Παιδια επειδη θα παρω το κινητο ηθελα να ρωτησω αν εχει και αυτο το προβλημα με το μαυρο οταν παιζει βιντεο οπως το note 1. Το εχετε παρατηρησει καθολου? Δοκιμασα αυτο το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=0cay2dnuhcs&feature=youtube_gdata_player που εχει σκοτεινες σκηνες και ταυτοχρονα ειδα και τα συγκριτικα που δειχνουν το note1 να το παιζει και να φαινεται το black clipping.Στο note2 δεν παρατηρησα τετοιο θεμα.Το μαυρο ειναι μαυρο Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamstam13 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Καλημέρα σε όλους. Έχω παρήγγειλει από expansys την συσκευάρα μας :) την παρασκευή το πρωί, μου έβγαλε κανονικά οτι έχει αποσταλεί . Στο tracking του DHL όμως έχει κολλήσει από χθες και δείχνει αυτό: Processed at LEIPZIG - GERMANY Saturday, September 29, 2012 at 01:10 Origin Service Area: MARSEILLE - MONTPELLIER - FRANCE Destination Service Area: ATHENS - ATHENS - GREECE Αυτό σημαίνει ότι θα το έχω αύριο? :confused: Παράθεση Health-fitness.gr , slimmingpills.gr , phen375greece.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Καλημέρα σε όλους. Έχω παρήγγειλει από expansys την συσκευάρα μας :) την παρασκευή το πρωί, μου έβγαλε κανονικά οτι έχει αποσταλεί . Στο tracking του DHL όμως έχει κολλήσει από χθες και δείχνει αυτό: Processed at LEIPZIG - GERMANY Saturday, September 29, 2012 at 01:10 Origin Service Area: MARSEILLE - MONTPELLIER - FRANCE Destination Service Area: ATHENS - ATHENS - GREECE Αυτό σημαίνει ότι θα το έχω αύριο? :confused: Ακριβως 10chrs Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Καλημέρα σε όλους. Έχω παρήγγειλει από expansys την συσκευάρα μας :) την παρασκευή το πρωί, μου έβγαλε κανονικά οτι έχει αποσταλεί . Στο tracking του DHL όμως έχει κολλήσει από χθες και δείχνει αυτό: Processed at LEIPZIG - GERMANY Saturday, September 29, 2012 at 01:10 Origin Service Area: MARSEILLE - MONTPELLIER - FRANCE Destination Service Area: ATHENS - ATHENS - GREECE Αυτό σημαίνει ότι θα το έχω αύριο? :confused: Το expansys πάντα κάνει 1 εργάσιμη , οπότε δευτέρα μεσημέρι θα το έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Με το ζορι κρατιεμαι..να ρωτησω..το amazon.de ξερει καποιος αν βαλεις εταιρικο αφμ αν σου αφαιρει το φπα οπως το expansys? βασικα το εχει και 70 ευρω φτηνοτερα..stamstam αν εισαι ευρυτερη περιοχη πειραια εχω το τηλ του κουριερ ..εγω συνηθως παω και τον βρισκω στον δρομο καθως δεν εχω υπομονη να τον περιμενω..χαχα Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Με το ζορι κρατιεμαι..να ρωτησω..το amazon.de ξερει καποιος αν βαλεις εταιρικο αφμ αν σου αφαιρει το φπα οπως το expansys? βασικα το εχει και 70 ευρω φτηνοτερα..stamstam αν εισαι ευρυτερη περιοχη πειραια εχω το τηλ του κουριερ ..εγω συνηθως παω και τον βρισκω στον δρομο καθως δεν εχω υπομονη να τον περιμενω..χαχα Το έχω ψάξει πολύ με το amazon κ δεν έχω δει πουθενά να έχει για να βάλεις ΑΦΜ , αν κ κάποιος είχε ποστάρει ότι γίνετε ... εγώ δεν το έχω βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Με το ζορι κρατιεμαι..να ρωτησω..το amazon.de ξερει καποιος αν βαλεις εταιρικο αφμ αν σου αφαιρει το φπα οπως το expansys? βασικα το εχει και 70 ευρω φτηνοτερα..stamstam αν εισαι ευρυτερη περιοχη πειραια εχω το τηλ του κουριερ ..εγω συνηθως παω και τον βρισκω στον δρομο καθως δεν εχω υπομονη να τον περιμενω..χαχα Απο το amazon.co.uk στα settings για το account σου εχει επιλογη manage vat registration number.Αντιστοιχα το de πρεπει να εχει το ιδιο Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamstam13 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Ευχαριστώ παιδιά για την απάντηση. @doctor_gio Χαχα σε βρίσκω πολύ μπροστά . Είμαι κέντρο οπότε μάλλον θα τον περιμένω μέχρι το μεσημεράκι. Πρέπει να πάω να βγάλω και μία micro sim. Ξέρετε ποια είναι η διαδικασία? Απλά πάω στη Vodafone πχ και μου την δίνουν επί τόπου? Είδα κάπου 5 ευρώ έχει... Παράθεση Health-fitness.gr , slimmingpills.gr , phen375greece.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Με το ζορι κρατιεμαι..να ρωτησω..το amazon.de ξερει καποιος αν βαλεις εταιρικο αφμ αν σου αφαιρει το φπα οπως το expansys? βασικα το εχει και 70 ευρω φτηνοτερα..stamstam αν εισαι ευρυτερη περιοχη πειραια εχω το τηλ του κουριερ ..εγω συνηθως παω και τον βρισκω στον δρομο καθως δεν εχω υπομονη να τον περιμενω..χαχα Ναι , μπορείς να πάρεις από το amazon.de με εταιρικό αφμ. Εγώ επειδή δεν ξέρω Γερμανικά έκανα την διαδικασία για να περάσω το εταιρικό αφμ μου στο amazon.co.uk και μερικές ώρες αργότερα φαινόταν κανονικά και στο amazon.de Δυστυχώς δεν θυμάμαι κατά βήμα την διαδικασία, αλλά με λίγο ψάξιμο το βρίσκεις , δεν ήταν κάτι δύσκολο. Οντόπικ , Δεν βλέπω σημαντικές διαφορές στην κάμερα σε σχέση με το NOTE , ίσως μάλιστα να είναι και λίγο πιο πάνω το πρώτο. Τουλάχιστον έτσι λένε σε αυτό το συγκριτικό Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Ευχαριστώ παιδιά για την απάντηση. @doctor_gio Χαχα σε βρίσκω πολύ μπροστά . Είμαι κέντρο οπότε μάλλον θα τον περιμένω μέχρι το μεσημεράκι. Πρέπει να πάω να βγάλω και μία micro sim. Ξέρετε ποια είναι η διαδικασία? Απλά πάω στη Vodafone πχ και μου την δίνουν επί τόπου? Είδα κάπου 5 ευρώ έχει... Ακριβως.Σε παιρνουν μετα απο λιγη ωρα τηλεφωνο οτι εχει ενεργοποιηθει Αντιστοιχα στο amazone.de για το vat Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Ευχαριστώ παιδιά για την απάντηση. @doctor_gio Χαχα σε βρίσκω πολύ μπροστά . Είμαι κέντρο οπότε μάλλον θα τον περιμένω μέχρι το μεσημεράκι. Πρέπει να πάω να βγάλω και μία micro sim. Ξέρετε ποια είναι η διαδικασία? Απλά πάω στη Vodafone πχ και μου την δίνουν επί τόπου? Είδα κάπου 5 ευρώ έχει... Καινουρια νομίζω 10 ευρώ χωρίς να είμαι σίγουρος. Αλλά μπορούν να σου την κόψουν να πάρεις και έναν ανταπτορα για το μέλλον σε περίπτωση που αλλάξεις τηλ και είσαι μια χαρά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Παιδια αυτο που λετε με το vat πιανει? Εννοω πώς με το που παραλαμβανεις το κινητο δεν πρεπει να το πληρώσεις vat? Δεν γραφει πανω στο κουτι αποστολης κατι που να λεει οτι πρεπει να πληρθει το ΦΠΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Καινουρια νομίζω 10 ευρώ χωρίς να είμαι σίγουρος. Αλλά μπορούν να σου την κόψουν να πάρεις και έναν ανταπτορα για το μέλλον σε περίπτωση που αλλάξεις τηλ και είσαι μια χαρά... 5 η micro + 2 ο ανταπτορας.Τουλαχιστον τοσο εκανε αρχες Αυγουστου Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamstam13 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Καινουρια νομίζω 10 ευρώ χωρίς να είμαι σίγουρος. Αλλά μπορούν να σου την κόψουν να πάρεις και έναν ανταπτορα για το μέλλον σε περίπτωση που αλλάξεις τηλ και είσαι μια χαρά... Στην Vodafone να μου την κόψουν ή σε άλλα μαγαζια?:rolleyes: Παράθεση Health-fitness.gr , slimmingpills.gr , phen375greece.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Στην Vodafone να μου την κόψουν ή σε άλλα μαγαζια?:rolleyes: Οπου και να πας στην κόβουν χωρίς χρήματα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Back to topic. Η μπαταρια σχεδον στο 24ωρο Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Αργύρη καλημέρα! Φωτεινότητα είχες σε αυτόματη ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Back to topic. Η μπαταρια σχεδον στο 24ωρο Πόσες ώρες ενεργή οθόνη έχεις φίλε μου??? Πραγματικά απο αυτονομία πετάει το εργαλείο... Edit.... Ακυρο...το έχεις είδη βάλλει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Αργύρη καλημέρα! Φωτεινότητα είχες σε αυτόματη ρύθμιση? Πόσες ώρες ενεργή οθόνη έχεις φίλε μου??? Πραγματικά απο αυτονομία πετάει το εργαλείο... Edit.... Ακυρο...το έχεις είδη βάλλει... Καλημερα.Για πρωτη φορα αυτοματη παιδες Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts