ath156 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Λοιπόν από χθες δοκίμασα τις custom ROM για το H96 MAX X3... 1) SLIM BOX ATV, κορυφαία πραγματικά custom ROM με πολλές δυνατότητες δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ATV Experience 2) ATH 156 custom ROM, υπέροχη πολύ smooth ίσως η πιο ολοκληρωμένη 3) SLIM BOX AOSP καλή αλλά με κάποια lag 4) stock ROM, για το ανάθεμα ακόμα και έπειτα από την αναβάθμιση Εάν έχεις διάθεση μπορείς και να δοκιμάσεις την ATV του Vortex 2.3.0 https://yadi.sk/d/ZQeD0LZ-IIQW2A και να δεις εάν έχει κάποια συν/πλην από αυτή του slimbox. Προσωπικά ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα για ATV οπότε δεν έχω δοκιμάσει καμία. Καλή συνέχεια. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Παιδιά με το yt vanced τι γίνεται;Στο Vorke Z6 η root έκδοση δε δουλεύει.Δουλευει μόνο η απλή με το micro G η οποία μερικές φορές μου κάνει freeze σε όλο το σύστημα.Η παλιά μόνο έκδοση magisk λειτουργεί άψογα.. Καμία ιδέα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Παιδιά με το yt vanced τι γίνεται;Στο Vorke Z6 η root έκδοση δε δουλεύει.Δουλευει μόνο η απλή με το micro G η οποία μερικές φορές μου κάνει freeze σε όλο το σύστημα.Η παλιά μόνο έκδοση magisk λειτουργεί άψογα.. Καμία ιδέα;;Αυτό το δοκίμασες; https://smartyoutubetv.github.io/ Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Αυτό το δοκίμασες; https://smartyoutubetv.github.io/ Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΠιο παλιά!Αλλα δυστυχώς δε μου κάνει, λόγω έλλειψης background playback.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 https://m-gr.gearbest.com/tv-box/pp_009189604741.html Γνωριζει κανεις αν καποια καινουργια εκδοση του Netflix δουλευει για τετοιο μποξακι; Εχω την τελευταια 6 αρα που δουλευε αλλα τωρα τελευταια κολλανε συχνα τα βιντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JethroTull Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Αν θέλεις tv box για Netlfix σε HD και 4K πηγαίνεις αναγκαστικά σε Xiaomi Mi Box , αν θέλεις κάτι οικονομικό. Στα υπόλοιπα που έχουν προταθεί εδώ θα παίζει σε SD. Ξέρει κανείς αν μπορεί το tanix tx3 μπορεί να πιάσει wifi μέσω LAN πάνω από 72Mbps; Παρόλο που έχω ρυθμίσει κατάλληλα το router μου μου (wireless N, 40mhz channel, AES) πάλι στα 72 κλειδώνει το tvbox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 https://m-gr.gearbest.com/tv-box/pp_009189604741.html Γνωριζει κανεις αν καποια καινουργια εκδοση του Netflix δουλευει για τετοιο μποξακι; Εχω την τελευταια 6 αρα που δουλευε αλλα τωρα τελευταια κολλανε συχνα τα βιντεο. Γενικα Allwinner και Rockchip εχουν τα θεματακια τους με το Netflix ... Και αυτο κυριως λογω του λογισμικου τους που δεν ειναι τοσο καλα ''προσαρμοσμενο'' για ... Netflix ! Αν θέλεις tv box για Netlfix σε HD και 4K πηγαίνεις αναγκαστικά σε Xiaomi Mi Box , αν θέλεις κάτι οικονομικό. Στα υπόλοιπα που έχουν προταθεί εδώ θα παίζει σε SD. Ξέρει κανείς αν μπορεί το tanix tx3 μπορεί να πιάσει wifi μέσω LAN πάνω από 72Mbps; Παρόλο που έχω ρυθμίσει κατάλληλα το router μου μου (wireless N, 40mhz channel, AES) πάλι στα 72 κλειδώνει το tvbox. Αν εισαι με μαμα λογισμικο και με wifi 2.4ghz ατα 72Mbps εισαι μια χαρα ! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Απλα τωρα τελευταια κολλαει λιγο συχνοτερα οποτε θεωρησα οτι ισως φταιει η παλια εκδοση του Νετφλιξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Απλα τωρα τελευταια κολλαει λιγο συχνοτερα οποτε θεωρησα οτι ισως φταιει η παλια εκδοση του Νετφλιξ Δοκίμασες να σβήσεις την cache (clear cache) memory? Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Ναι το εκανα σημερα. Θα δειξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 https://m-gr.gearbest.com/tv-box/pp_009189604741.html Γνωριζει κανεις αν καποια καινουργια εκδοση του Netflix δουλευει για τετοιο μποξακι; Εχω την τελευταια 6 αρα που δουλευε αλλα τωρα τελευταια κολλανε συχνα τα βιντεο.Εγώ έχω εγκαταστήσει αυτή την έκδοση netflix-7-73-1-build-15-35102 στα mecool μου. Θεωρώ ότι θα τρέχει και στο δικό σου. Μιλάμε πάντα για το μαύρο netflix... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Ναι. Thanks. Θα τη δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Απλα τωρα τελευταια κολλαει λιγο συχνοτερα οποτε θεωρησα οτι ισως φταιει η παλια εκδοση του Νετφλιξ Αν βαλεις την τελευταια παιζει; Η δεν ανοιγει καν ; Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Θα δοκιμασω το βραδυ οταν γυρισω σπιτι. Η αμεσως επομενη αυτης που εχω δεν ανοιγει οποτε δεν ξαναδοκιμασα να βαλω αλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Θα δοκιμασω το βραδυ οταν γυρισω σπιτι. Η αμεσως επομενη αυτης που εχω δεν ανοιγει οποτε δεν ξαναδοκιμασα να βαλω αλλη. Εδω εισαι : https://androidapksfree.com/netflix/com-netflix-mediaclient/old/ Παρ'τες με την σειρα ! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Ωραιος. Λογικα εχω την 6.26.1 που βγηκε Μαιο του 19. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Δουλεψε κανονικα η τελευταια εκδοση! 7.78.0 build 11! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Παιδιά με το yt vanced τι γίνεται;Στο Vorke Z6 η root έκδοση δε δουλεύει.Δουλευει μόνο η απλή με το micro G η οποία μερικές φορές μου κάνει freeze σε όλο το σύστημα.Η παλιά μόνο έκδοση magisk λειτουργεί άψογα.. Καμία ιδέα;; Παράτησε το yt vanced αν έχεις προβλήματα και κατέβασε το newpipe. Είναι πολύ μικρό (4mb), δεν έχει ads και κατεβάζει κιόλας σε ο,τι ποιότητα θέλεις. :) Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Mi box s μπορούμε να περάσουμε άλλη ρομ? Αν οχι, εφαρμογές εκτός του android tv(?) Μπορούν να παίξουν? Πχ facebook, browsers, παιχνίδια Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Mi box s μπορούμε να περάσουμε άλλη ρομ? Αν οχι, εφαρμογές εκτός του android tv(?) Μπορούν να παίξουν? Πχ facebook, browsers, παιχνίδια Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι παίζουν κανονικά (έχω το nvidia shield... ) Με το sent to tv μπορείς να στείλεις τα apk στο mi box κανε εγκατάσταση στο box και στο κινητό το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yablio.sendfilestotv Μπορει να χρειαστεί και κανένα πρόγραμμα για autorotation Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Mi box s μπορούμε να περάσουμε άλλη ρομ? Αν οχι, εφαρμογές εκτός του android tv(?) Μπορούν να παίξουν? Πχ facebook, browsers, παιχνίδια Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξερω αν αξιζει να ''πειραξεις'' ενα τετοιο μποξακι... Η χρηση του αρχιζει και τελειωνει σε αυτο που πραγματικα ... ειναι ! Ενα ΑΤV Android tv box δηλαδη ! Με ολα του τα θετικα και αρνητικα... Απο εκει και υστερα περνας οτι εφαρμογες Android θελεις manual... Και εγκαθηστας εναν εναλλακτικο launcher η app tray για να ''βλεπεις'' ολες τις εφαρμογες και μια εφαρμογη orientation για να σου λειτουργουν και η εφαρμογες που δεν ειναι συμβατες με ΑΤV και ''γυρνανε'' αναποδα και εισαι οκ 100% ! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Mi box s μπορούμε να περάσουμε άλλη ρομ? Αν οχι, εφαρμογές εκτός του android tv(?) Μπορούν να παίξουν? Πχ facebook, browsers, παιχνίδια Για το άλλες εφαρμογές σου απάντησαν ήδη πολύ σωστά πιο πάνω. Εγώ θα ήθελα μόνο να σου πω για το "Mi box s μπορούμε να περάσουμε άλλη ρομ?" ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν πρέπει να το κάνεις αυτό, ακόμα και να βρεις τέτοια. Εάν έχουν κάποιο πλεονέκτημα αυτά τα κουτιά είναι το widevine level 1. Βάζοντας λοιπόν μία άλλη ρομ υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να το χάσεις αυτό:( Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Έγινε παιδιά, ευχαριστώ για τις πληροφορίες Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zacharis Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Mi box s μπορούμε να περάσουμε άλλη ρομ? Αν οχι, εφαρμογές εκτός του android tv(?) Μπορούν να παίξουν? Πχ facebook, browsers, παιχνίδια Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μην το πειράξεις εδώ εμείς κάνουμε αμάν για να βρούμε καλές ATV custom ROMs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Εχoιυμε καποια εξελιξη σχετικα με τα h96 max x3 με την μπλε πλακετα (τα πιο προσφατα )οσο αφορα την υπαρξη ή μη costum rom κι το αδυναμο wi fi ? Σκεφτομαι να το παρω απο κινα και ρωτω αν αξιζει η αγορα του οσο αφορα θερμοκρασιες ,wifi και παιξιμο ταινιων online εως 1080 (λογο 24αρας γραμμης ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts