Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κοίτα επειδή μιλάς με κάποιο ύφος το οποίο προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου θα σου πρότεινα για κάποια θέματα τα οποία έχουν συζητηθεί και έχουν αποσαφηνιστεί να μην ποστάρεις κάτι του στυλ ΄΄Για να σας φυγει η καψα με το Netflix HD και να το τρεχετε σε οποιοδηποτε boxακι...΄΄ γιατί εκτίθεσαι , ιδίως όταν αναφέρεις ότι και καλά το δοκίμασες πριν από 6 μήνες.

Για να το τελειώνω εδώ το θέμα λοιπόν να σε ενημερώσω ότι ούτε η ΄΄λύση σου΄΄ δουλεύει ούτε και καμία άλλη εδώ και αρκετούς μήνες , με λίγα λόγια πλην ελαχίστων εξαιρέσεων 720p και 1080p netflix δεν πρόκειται να δεις σε android box με όποια μόντα ή απαρχαιωμένο apk και να δοκιμάσεις.

Νασαι καλα,ευχαριστω για την ενημερωση.

Σε M8S δοκιμασμενο απο εμενα και δουλευε.

Ξερω τι γραφω,εμενα δουλεψε,σε εσενα οχι,το να δοκιμασεις δεν χαλαει την μαγια,ουτε καποιο promo ειναι.

Για αυτο και η μπαγιατουρα.

Σχετικα με το Υφος.....απλα ασχολιαστο.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1320

• makis1024

573

• ath156

1859

Ξερω τι γραφω,εμενα δουλεψε,σε εσενα οχι,το να δοκιμασεις δεν χαλαει την μαγια,ουτε καποιο promo ειναι.

τώρα αν εσύ κατάλαβες από όλα αυτά που έγραψα ότι σε εσένα δούλευε ( πριν από 6 μήνες ) και σε εμένα δεν δούλεψε ή δεν δουλεύει τώρα , πάω πραγματικά πάσο

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Φιλαράκι τι ακριβώς δούλεψε;

Μπορεί να έπαιζε το Netflix αλλά είσαι σίγουρος ότι έβλεπες HD;

Τσεκάρες την ανάλυση με κάποιο τρόπο;

Ή απλά στηριζεσαι στο μάτι σου;

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Φιλαράκι τι ακριβώς δούλεψε;

Μπορεί να έπαιζε το Netflix αλλά είσαι σίγουρος ότι έβλεπες HD;

Τσεκάρες την ανάλυση με κάποιο τρόπο;

Ή απλά στηριζεσαι στο μάτι σου;

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk[/

Δοκιμάζεις σου κάνει δοκιμάζεις δεν σου κάνει πάλι οκ. Δεν έχασες κάτι. Είπαμε μπαγιτουρα.Οχι δεν τσέκαρα την ανσλυση. Και φυσικά δεν έγραψα κάπου για ανάλυση νομίζω....

Edited by kostast1

δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος αν δεν παιζεις παιχνιδια να πας σε οποιοδηποτε αλλο μηχανημα εκτος απο chromecast, amazon, xiaomi.

Ζυγιζεις και παιρνεις, και για να πω την αληθεια αιθανομαι χαζος που δεν ηταν παντα η πρωτη επιλογη το xiaomi σε αρκετες περιπτωσεις αγορων μου.

Μην ακουσω για προβληματα, αφου ολοι γνωριζεται οτι αποκλειται να συνατησεις περισσοτερα προβληματα σε ενα απο τα παραπανω απο οτι σε ενα οποιοδηποτε αλλο μηχανημα.

και να υπαρχει τετοια περιπτωση τα τεραστια πλεονεκτηματα κανουν στην παντα αυτες τις λεπτομερειες.

Ο μονος λογος για οτιδηποτε αλλο ειναι αν παιζεις παιχνιδια η ο ενσωματωμενος επιγειος η και δορυφορικος δεκτης

δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος αν δεν παιζεις παιχνιδια να πας σε οποιοδηποτε αλλο μηχανημα εκτος απο chromecast, amazon, xiaomi.

Ζυγιζεις και παιρνεις, και για να πω την αληθεια αιθανομαι χαζος που δεν ηταν παντα η πρωτη επιλογη το xiaomi σε αρκετες περιπτωσεις αγορων μου.

Μην ακουσω για προβληματα, αφου ολοι γνωριζεται οτι αποκλειται να συνατησεις περισσοτερα προβληματα σε ενα απο τα παραπανω απο οτι σε ενα οποιοδηποτε αλλο μηχανημα.

και να υπαρχει τετοια περιπτωση τα τεραστια πλεονεκτηματα κανουν στην παντα αυτες τις λεπτομερειες.

Ο μονος λογος για οτιδηποτε αλλο ειναι αν παιζεις παιχνιδια η ο ενσωματωμενος επιγειος η και δορυφορικος δεκτης

Το ότι δεν καταλαβαίνεις εσύ τον λόγο για κάτι άλλο από αυτά τα 3 που προτείνεις δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

1. Chromecast. Ότι προσφέρει το chromecast μπορούν να το προσφέρουν τα περισσότερα TVboxes με την κατάλληλη εφαρμογή.

2. Amazon fire stick. Κάποτε τα sticks ήταν η πλειοψηφία στο διαδίκτυο, όμως πλέον τα TVboxes σαφώς επικρατούν λόγω των επιπλέον λειτουργιών/χρήσεων που διαθέτουν. Το μόνο σίγουρο πλεονέκτημα του amazon είναι εάν βασική σου απαίτηση είναι το HD στο Netflix.Τότε πράγματι αυτό αποτελεί μία καλή λύση. Όμως πλέον υπάρχουν και άλλα TVboxes (πρόσφατα αναφέρθηκε το Beelink GT1-A που επίσης παίζουν HD Netflix όπως και το Xiaomi που εσύ αναφέρεις και κάποια άλλα "πιστοποιημένα").

3. Xiaomi. Το συγκεκριμένο είναι μία από τις λύσεις σε TVbox, κυρίως πάλι για HD Netflix, κατά την γνώμη μου υπερεκτιμημένο/ακριβό για το hardware που διαθέτει. Δεν παύει όμως να είναι μία καλή λύση για όποιον θέλει κάποια απλή και σίγουρη λύση, χωρίς πολλά πολλά.

Όλη η "φασαρία" το τελευταίο διάστημα γίνεται κυρίως εάν έχεις απαίτηση για HD στο Netflix. Όμως με 1 καλό TVbox μπορείς να έχεις ταυτόχρονα HD στο Netflix (άσε που όλο το περιεχόμενο του Netflix και ακόμα πολύ περισσότερα τα έχεις με την γνωστή εφαρμογή που υπάρχει ακόμα και ως ξεχωριστό "λειτουργικό") ενώ ταυτόχρονα μπορείς να δεις ελεύθερο ή όχι περιεχόμενο (live αθλητικά και άλλα γεγονότα κλπ) να βάλεις τον σκληρό σου δίσκο ή USB stick με ταινίες και άλλο περιεχόμενο χωρίς να είσαι online, να παίξεις πληθώρα παιχνιδιών κλπ.

Άρα ναι λοιπόν υπάρχουν πολλές λύσεις και ο καθένας πρέπει να αποφασίζει σύμφωνα με τις ανάγκες του, απαιτήσεις του, τα χρήματα που θέλει να διαθέσει κλπ.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Υποθετω οτι ειναι ασχετη η ερωτηση μου με το θεμα, αλλα θαθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος, αν ολες οι smart tv (πχ 4k ανεξαρτητου μαρκας) , που εχουν εφαρμογη ενσωματωμενη netflix, αν παιζουν netflix hd/4k?

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Το ότι δεν καταλαβαίνεις εσύ τον λόγο για κάτι άλλο από αυτά τα 3 που προτείνεις δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

1. Chromecast. Ότι προσφέρει το chromecast μπορούν να το προσφέρουν τα περισσότερα TVboxes με την κατάλληλη εφαρμογή.

2. Amazon fire stick. Κάποτε τα sticks ήταν η πλειοψηφία στο διαδίκτυο, όμως πλέον τα TVboxes σαφώς επικρατούν λόγω των επιπλέον λειτουργιών/χρήσεων που διαθέτουν. Το μόνο σίγουρο πλεονέκτημα του amazon είναι εάν βασική σου απαίτηση είναι το HD στο Netflix.Τότε πράγματι αυτό αποτελεί μία καλή λύση. Όμως πλέον υπάρχουν και άλλα TVboxes (πρόσφατα αναφέρθηκε το Beelink GT1-A που επίσης παίζουν HD Netflix όπως και το Xiaomi που εσύ αναφέρεις και κάποια άλλα "πιστοποιημένα").

3. Xiaomi. Το συγκεκριμένο είναι μία από τις λύσεις σε TVbox, κυρίως πάλι για HD Netflix, κατά την γνώμη μου υπερεκτιμημένο/ακριβό για το hardware που διαθέτει. Δεν παύει όμως να είναι μία καλή λύση για όποιον θέλει κάποια απλή και σίγουρη λύση, χωρίς πολλά πολλά.

Όλη η "φασαρία" το τελευταίο διάστημα γίνεται κυρίως εάν έχεις απαίτηση για HD στο Netflix. Όμως με 1 καλό TVbox μπορείς να έχεις ταυτόχρονα HD στο Netflix (άσε που όλο το περιεχόμενο του Netflix και ακόμα πολύ περισσότερα τα έχεις με την γνωστή εφαρμογή που υπάρχει ακόμα και ως ξεχωριστό "λειτουργικό") ενώ ταυτόχρονα μπορείς να δεις ελεύθερο ή όχι περιεχόμενο (live αθλητικά και άλλα γεγονότα κλπ) να βάλεις τον σκληρό σου δίσκο ή USB stick με ταινίες και άλλο περιεχόμενο χωρίς να είσαι online, να παίξεις πληθώρα παιχνιδιών κλπ.

Άρα ναι λοιπόν υπάρχουν πολλές λύσεις και ο καθένας πρέπει να αποφασίζει σύμφωνα με τις ανάγκες του, απαιτήσεις του, τα χρήματα που θέλει να διαθέσει κλπ.

1 Στο πρώτο που λες αν διαβάσεις μερικές σελίδες πισω το εχω αναφέρει και εγω αρα το έχω λάβει υπόψιν μου.

Πάλι δοκίμαζα και άλλους τροπους για cast σε κουτιά εκτός απο αυτόν που είχα αναφέρει.. αλλά καμία σχέση. δεν συγκρίνονται.

ΑΛΛΑ άλλο το να είσαι υποχρεωμένος να παίξεις με localcast κλπ και αλλο να πεις απλα παίξε χωρις να ψάχνεις πχ για radio url.

Αλλο το να παίζει τώρα και να σταματήσει αύριο (σαν το original cast) επειδή το είδε η google.. και αλλο να παίζει πάντα.

2 δεν νομίζω οτι το μόνο πλεονέκτημα του αμαζον ειναι το hd netflix..

3 συγνώμη δεν κοιτάω ποτε νούμερα, κοιταω το τελικό αποτέλεσμα.

55 ευρω από Ελλάδα για original certified Chromecast και netflix ειναι τρομερό προτέρημα.

Μόνο audio cromecast να αγοράσεις απο Ελλάδα την τελευταία φορά που κοίταξα έκανε 35 ευρώ.

Άλλα τόσα το video Chromecast το 1080. το 4Κ νομίζω κανα 65αρι...

Το κουτί δεν αξίζει κάτι?

Τζάμπα ειναι αν το καλοσκεφτείς.

και θυμισου.. out of the box ολα

Edited by drdedus

; το xiaomi είναι πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει.. Έχω και το απλό και το S.. Καμία θύρα ουσιαστικά, απαρχαιωμένο hardware που δεν την παλεύει καν με ένα ολοκληρωμένο build για kodi.. Ουσιαστικά νόμιζα ότι το s βγάζει πολυκαναλο ήχο, για αυτό το πήρα.. Αλλά μάταια... Οπότε έμεινε μόνο το Netflix για HD.. Και το τραβηγμένο ethernet από το παλιό μηχάνημα άχρηστο.. Άσε που με είχε πεθάνει στις επανεκινησεις, ευτυχώς έστρωσε.. Κάθε 5λςπτα κρασαρε εχωντας μόνο YouTube.. Θέλω να δω το καλοκαίρι τι θα γίνει που δεν έχει εξαερισμό.. Τέρμα γιωταδες εκεί στην xiaomi

Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

; το xiaomi είναι πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει.. Έχω και το απλό και το S.. Καμία θύρα ουσιαστικά, απαρχαιωμένο hardware που δεν την παλεύει καν με ένα ολοκληρωμένο build για kodi.. Ουσιαστικά νόμιζα ότι το s βγάζει πολυκαναλο ήχο, για αυτό το πήρα.. Αλλά μάταια... Οπότε έμεινε μόνο το Netflix για HD.. Και το τραβηγμένο ethernet από το παλιό μηχάνημα άχρηστο.. Άσε που με είχε πεθάνει στις επανεκινησεις, ευτυχώς έστρωσε.. Κάθε 5λςπτα κρασαρε εχωντας μόνο YouTube.. Θέλω να δω το καλοκαίρι τι θα γίνει που δεν έχει εξαερισμό.. Τέρμα γιωταδες εκεί στην xiaomi

Α μην τα γράφεις αυτά.

Θα πεταχτούν όλα εκείνα τα fanboys της ΧΙΑΟΜΙ να πούνε ότι είναι το καλύτερο κουτί.

Βέβαια με μένα βρήκαν αφορμή να πουν ότι δεν το είχα το κουτί.

Για σένα όμως που το έχεις, να δούμε τι θα γράψουν. Ότι φταίει ο καιρός; Ότι δεν ξέρεις να το δουλεύεις;

Amazon Fire stick 4k max

; Άσε που με είχε πεθάνει στις επανεκινησεις, ευτυχώς έστρωσε.. Κάθε 5λςπτα κρασαρε εχωντας μόνο YouTube.. Θέλω να δω το καλοκαίρι τι θα γίνει που δεν έχει εξαερισμό.. Τέρμα γιωταδες εκεί στην xiaomi

Αφου λύθηκαν ποιο το πρόβλημα.

Η επειδή κρύωσε ο καιρός?

Πάντως για επανεκκινήσεις και θερμοκρασίες θα μπορουσε ο καθένας να πει για το μηχανημα του.

Μόνο με τα amazon έχω δει σταθερότητα σε αυτά που λες και γενικοτερα σε κάθε τομέα.

Τα υπόλοιπα τα βλέπω περιττά περι hardware, Ethernet και θυρών, καλό θα ηταν να εχει, αλλά αν χρειαστεί βάζω ενα hub.

Αν μου προσφέρει λίγη έως πολυ σταθερότητα αξίζει η "υποχώρηση" σε θύρες και hardware

Απο την στιγμή που λέτε και διαβάζω οτι τα προβλήματα διορθώθηκαν και παίρνει αναβαθμίσεις απο την μαμά εταιρεία αυτό είναι ένα ακόμα μεγάλο συν.

Το πρόβλημα που λες με τον πολυκάναλο ήχο θέλει σκέψη για τον υποψήφιο αγοραστή επειδή δεν βγάζει οπτική χωρίς να σημαίνει οτι δεν υπάρχουν λύσεις.

Βέβαια αυτο με την οπτική μεγάλο σφάλμα της xiaomi

Εσυ το πρόβλημα που λες με τον πολυκάναλο είναι η οπτική η το άλλο που νομίζω είχα διαβάσει οτι δεν έπαιζε 5.1 κάποιο στιγμή.

Εδω τι συμβαίνει, διορθώθηκε?

Αυτό με το build για το kodi για εξηγησε το να καταλάβω και να ξέρω που ειναι το πρόβλημα?

Edited by drdedus

Αφου λύθηκαν ποιο το πρόβλημα.

Η επειδή κρύωσε ο καιρός?

Πάντως για επανεκκινήσεις και θερμοκρασίες θα μπορουσε ο καθένας να πει για το μηχανημα του.

Μόνο με τα amazon έχω δει σταθερότητα σε αυτά που λες και γενικοτερα σε κάθε τομέα.

Τα υπόλοιπα τα βλέπω περιττά περι hardware, Ethernet και θυρών, καλό θα ηταν να εχει, αλλά αν χρειαστεί βάζω ενα hub.

Αν μου προσφέρει λίγη έως πολυ σταθερότητα αξίζει η "υποχώρηση" σε θύρες και hardware

Απο την στιγμή που λέτε και διαβάζω οτι τα προβλήματα διορθώθηκαν και παίρνει αναβαθμίσεις απο την μαμά εταιρεία αυτό είναι ένα ακόμα μεγάλο συν.

Το πρόβλημα που λες με τον πολυκάναλο ήχο θέλει σκέψη για τον υποψήφιο αγοραστή επειδή δεν βγάζει οπτική χωρίς να σημαίνει οτι δεν υπάρχουν λύσεις.

Βέβαια αυτο με την οπτική μεγάλο σφάλμα της xiaomi

Εσυ το πρόβλημα που λες με τον πολυκάναλο είναι η οπτική η το άλλο που νομίζω είχα διαβάσει οτι δεν έπαιζε 5.1 κάποιο στιγμή.

Εδω τι συμβαίνει, διορθώθηκε?

Αυτό με το build για το kodi για εξηγησε το να καταλάβω και να ξέρω που ειναι το πρόβλημα?

Περιττό το hardware!!! Περιττό το Ethernet!!! Περιττές οι θύρες!!!! Περιττός και ο πολυκάναλος ήχος!!!

Υπάρχουν βέβαια όπως λες και τα hubs ως λύση, πιθανόν και τίποτα αντάπτορες λέω εγώ (υποθέτω ότι όλα αυτά τα έξτρας θα τα πάρεις δωρεάν).

Μάλλον το περιττό είναι η περαιτέρω συζήτηση επί του θέματος. Καληνύχτα από εμένα.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Nα παρετε ολοι σας tv 4k με netflix,να γουσταρετε........:lol:

Εγω εχω............αλλα ταχυτητα στο νετ δεν εχω για 4k.........:blink:

Ολα τα εχει η μαριωρη λενε στο χωριο μου,το hd μας μαρανε........καγκουροκαταστασεις δλδ.........:rolleyes:

Το xiaomi έχει οπτική έξοδο, με έναν αντάπτορα αξίας 1 Ευρώ 3.5mm male - Toslink female https://c.scdn.gr/images/sku_main_images/004371/4371790/AC-062.JPG μπορείς να συνδέσεις ένα καλώδιο με Toslink.

Με το KODI βίντεο με dolby digital το παίζει κανονικά με ήχο 5,1, στο NETFIX μόνο δυο κανάλια γιατί έχει dolby digital plus.

Εχει δηλαδή την κλασική έξοδο καρφί που δίνει αναλογικά στερεο αλλα και 5.1 οπτική?

Τέτοια εξοδο εχουν και τα Chromecast audio . λιγότερο απο ευρώ κάνει το καλώδιο.

Μια χαρα αν έχουν.

Αλλά λες οτι 5.1 στο Netflix δεν βγάζει?

καλημέρα, ψάχνομαι για μποξάκι που να παίζει netflix χωρίς θέματα και να έχει 3 με 4gb ram. Να τρέχει kodi, διάφορες γνωστές εφαρμογές για ταινίες χωρίς κολλήματα. Γλυκοκοιτάζω το beelink gt1 mini

https://www.banggood.com/Beelink-GT1-MINI-Amlogic-S905X2-4GB-DDR4-32GB-5_0G-WIFI-Android-8_1-4K-bluetooth-4_0-TV-Box-p-1442768.html?rmmds=search&ID=533601&cur_warehouse=CN

τα χρήματα φθάνουν μέχρι 70 ευρώ άντε 1,2 ευρώ παραπάνω δεν κάνουν την διαφορά μαζί με priority line φυσικά. Θεωρείται ότι είναι μονόδρομος το μποξάκι ή έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο;

Γενικότερα να ξεχάσω hd σε Netflix απ' ότι διάβασα. Δεν συζητώ καν για xiaomi box ή chromecast κλπ γιατί θέλω επί το πλείστον ταινίες και φυσικά να μου παίζει netflix χωρίς καμία χαζή πατέντα όπως το mekool αν θυμάμαι καλά.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

καλημέρα, ψάχνομαι για μποξάκι που να παίζει netflix χωρίς θέματα και να έχει 3 με 4gb ram. Να τρέχει kodi, διάφορες γνωστές εφαρμογές για ταινίες χωρίς κολλήματα. Γλυκοκοιτάζω το beelink gt1 mini

https://www.banggood.com/Beelink-GT1-MINI-Amlogic-S905X2-4GB-DDR4-32GB-5_0G-WIFI-Android-8_1-4K-bluetooth-4_0-TV-Box-p-1442768.html?rmmds=search&ID=533601&cur_warehouse=CN

τα χρήματα φθάνουν μέχρι 70 ευρώ άντε 1,2 ευρώ παραπάνω δεν κάνουν την διαφορά μαζί με priority line φυσικά. Θεωρείται ότι είναι μονόδρομος το μποξάκι ή έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο;

Γενικότερα να ξεχάσω hd σε Netflix απ' ότι διάβασα. Δεν συζητώ καν για xiaomi box ή chromecast κλπ γιατί θέλω επί το πλείστον ταινίες και φυσικά να μου παίζει netflix χωρίς καμία χαζή πατέντα όπως το mekool αν θυμάμαι καλά.

Το περιμένω το μεσημέρι. Πάρτο από εδώ να το έχεις αύριο

https://www.geekbuying.com/item/Beelink-GT1-MINI-S905X2-Android-8-1-4GB-64GB-TV-Box-412381.html

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Το περιμένω το μεσημέρι. Πάρτο από εδώ να το έχεις αύριο

https://www.geekbuying.com/item/Beelink-GT1-MINI-S905X2-Android-8-1-4GB-64GB-TV-Box-412381.html

Τίμια τιμή απ' ότι βλέπω και από Ιταλία. Προτιμώ το 4/32 και βγαίνει 69€. Εάν δεν παίζει κάτι άλλο καλύτερο σε τιμή και χαρακτηριστικά, τότε το μποξάκι αυτό είναι μονόδρομος.:happy:

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Σε αυτα τα λεφτα το μονο που ξερω εκτος του xiaomi ειναι το Beelink GT1 - A το οποιο εχει widevine lvl 1 αρα παιζει Netflix (μεχρι και 4Κ). Το θεμα βεβαια ειναι για ποσο θα λειτουργει αυτο καθως ποτε δεν ξερεις τι θα γινει στο μελλον με αυτα τα μποξακια.

Σε αυτα τα λεφτα το μονο που ξερω εκτος του xiaomi ειναι το Beelink GT1 - A το οποιο εχει widevine lvl 1 αρα παιζει Netflix (μεχρι και 4Κ). Το θεμα βεβαια ειναι για ποσο θα λειτουργει αυτο καθως ποτε δεν ξερεις τι θα γινει στο μελλον με αυτα τα μποξακια.

Δεν μ αρέσει να σου πω την αλήθεια χάνει σε ram, s912 τον θεωρώ αρκετά παλιό, το μποξάκι που έχω έχει s912, αγορασμένο σχεδόν 2 χρόνια πίσω. Μόνο και μόνο να βλέπω 4k; μπα ας βλέπω και σε sd αρκεί να βλέπω σε τίμια ανάλυση. Επίσης θέλω να βλέπω ταινίες σε kodi, TvZion, Cinema HD.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Δεν μ αρέσει να σου πω την αλήθεια χάνει σε ram, s912 τον θεωρώ αρκετά παλιό, το μποξάκι που έχω έχει s912, αγορασμένο σχεδόν 2 χρόνια πίσω. Μόνο και μόνο να βλέπω 4k; μπα ας βλέπω και σε sd αρκεί να βλέπω σε τίμια ανάλυση. Επίσης θέλω να βλέπω ταινίες σε kodi, TvZion, Cinema HD.

Σε ποσων ιντσων tv θα βλεπεις? γιατι αν δεις SD αναλυση (δλδ κατω των 720 μιας και το 720 ειναι HD) σε 55+ θα σου βγουνε ελαφρως τα ματια. Αλλα οκ ο καθενας επιλεγει οτι θελει.

Εχω παντως το Beelink gt1 ultimate και οσο το χρησιμοποιουσα δε μου εχει παρουσιασει ποτε προβληματα ουτε στο Kodi ουτε πουθενα παρα τον s912.

Σε ποσων ιντσων tv θα βλεπεις? γιατι αν δεις SD αναλυση (δλδ κατω των 720 μιας και το 720 ειναι HD) σε 55+ θα σου βγουνε ελαφρως τα ματια. Αλλα οκ ο καθενας επιλεγει οτι θελει.

Εχω παντως το Beelink gt1 ultimate και οσο το χρησιμοποιουσα δε μου εχει παρουσιασει ποτε προβληματα ουτε στο Kodi ουτε πουθενα παρα τον s912.

στην 50ρα που έχω 4K έχω το neflix στην τιβι. Εκεί δεν έχω θέμα στο σαλόνι. Στο υπνοδωμάτιο το θέλω το μποξάκι, οπότε η τηλεόραση είναι 40αρα, πόσο δλδ θα μου βγουν τα μάτια με sd ανάλυση; Προτιμώ τα καλύτερα χαρακτηριστικά, όπως είπες ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνει το netflix με το L1.

Και εγώ έχω το beelink gt1 a912 2/16 (s912) και το βρίσκω λίγο αργό σε ορισμένες εφαρμογές. Οπότε είπα να κάνω upgrade.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Γιατί το κουράζεις και δεν παίρνεις ένα Amazon Fire Stick με εγγυημένο το Netflix HD ή 4κ;

Φαίνεται να ξέρεις τι ψάχνεις και αν η κυρία χρήση είναι οι ταινίες/σειρές σε υψηλή ευκρίνεια, τότε το αποτέλεσμα είναι στανταρακι με το στικάκι.

Amazon Fire stick 4k max

Τίμια τιμή απ' ότι βλέπω και από Ιταλία. Προτιμώ το 4/32 και βγαίνει 69€. Εάν δεν παίζει κάτι άλλο καλύτερο σε τιμή και χαρακτηριστικά, τότε το μποξάκι αυτό είναι μονόδρομος.:happy:

είναι τόσο μικρή η διαφορά που πήρα το 64

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Καλησπέρα και από εμένα. Ψάχνω ένα TVBOX, που να είναι unrooted για να βλέπω nova και cosmote tv μέσω της συνδρομής μου σε αυτούς. με ενημέρωσαν πως το τηλέφωνο ή το tablet πρέπει να μην είναι ρουταρισμένο... οπότε φαντάζομαι σε ένα unrooted tv box θα μπορώ να εγκαταστήσω τις αντίστοιχες εφαρμογές και να δω nova και cosmote tv. (Φυσικά δεν ξέρω και αν γίνεται 100%)

Ευχαριστώ

Xiaomi Redmi 5 Plus :lol:

ipad 3