zenix Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Παιδιά προτείνετε κάτι πολύ απλό της ταξης των 25€!Το θέλω σαν χρήση Για 2 μέσα στο δωμάτιο μονο για youtube και otetv.Βασική προϋπόθεση να μην εχει προεγκατεστημένο το youtube (για να βαλω το y.t vanced) και να μην είναι root για να παιξει το ote tv. To vanced μπορεί να είναι εγκατεστημένο μαζί με το original. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Το να βρεις no root box της προκοπής για ote tv είναι πρόβλημα. :) Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Yπάρχει boxaki που να μπορώ να κάνω μετάδοση οθόνης από το κινητό μου στην τηλεόραση γιατί θα με ενδιέφερε πάρα πολύ? Δεν ξέρω αν είναι αυτονόητο αλλά είμαι παντελώς άσχετος. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Yπάρχει boxaki που να μπορώ να κάνω μετάδοση οθόνης από το κινητό μου στην τηλεόραση γιατί θα με ενδιέφερε πάρα πολύ? Δεν ξέρω αν είναι αυτονόητο αλλά είμαι παντελώς άσχετος. Το πιο βολικό γι' αυτή τη δουλειά είναι το chromecast. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Το πιο βολικό γι' αυτή τη δουλειά είναι το chromecast. Nαι σίγουρα, οπότε τα διάφορα tv box δεν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Nαι σίγουρα, οπότε τα διάφορα tv box δεν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο.Μόνο τα Xiaomi έχουν λειτουργία chromacast (αν σε ενδιαφέρει να έχεις και box ,2 σε 1) Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 (edited) Nαι σίγουρα, οπότε τα διάφορα tv box δεν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο. Το Xiaomi Mi Box S έχει built in Chromecast Edited March 10, 2019 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Και το Nvidia Shield σε περίπτωση που δεν σε απασχολεί το κόστος και θες απλά το κορυφαίο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos330 Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Καλημέρα, Έχω το mi box s και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να δω CosmoteTV Είμαι συνδρομητής Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Καλημέρα, Έχω το mi box s και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να δω CosmoteTV Είμαι συνδρομητής Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι μπορεις αφου ειναι αρουταριστο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Μόνο τα Xiaomi έχουν λειτουργία chromacast (αν σε ενδιαφέρει να έχεις και box ,2 σε 1) Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο Xiaomi Mi Box S έχει built in ChromecastΝαι θα ήθελα 2 σε 1. Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Μόνο τα Xiaomi έχουν λειτουργία chromacast (αν σε ενδιαφέρει να έχεις και box ,2 σε 1) Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk2 μποξ έχω δοκιμάσει (μη ΧΙΑΟΜΙ) και μια χαρά μετέφεραν εικόνα, ήχο και video σε τηλεόραση από κινητό. Σιγά την τεχνολογία που μόνο τα ΧΙΑΟΜΙ έχουν. Μήπως μιλάτε για κάτι πολύ πιο εξειδικευμένο; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 2 μποξ έχω δοκιμάσει (μη ΧΙΑΟΜΙ) και μια χαρά μετέφεραν εικόνα, ήχο και video σε τηλεόραση από κινητό. Σιγά την τεχνολογία που μόνο τα ΧΙΑΟΜΙ έχουν. Μήπως μιλάτε για κάτι πολύ πιο εξειδικευμένο; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Αναφέρεσαι σε Miracast....παρόμοια τεχνολογία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Ή κάποιο box που έχει ενσωματωμένο Chromecast, όπως το mi box.. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα, Έχω το mi box s και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να δω CosmoteTV Είμαι συνδρομητής Sent from my iPhone using Tapatalk Κατεβάζεις στην συσκευή την εφαρμογή sideload και περνάς με ένα στικάκι την εφαρμογή της cosmote go για τάμπλετ και είσαι έτοιμος. Θα χρειαστείς ποντίκι για να τη χειριστείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 2 μποξ έχω δοκιμάσει (μη ΧΙΑΟΜΙ) και μια χαρά μετέφεραν εικόνα, ήχο και video σε τηλεόραση από κινητό. Σιγά την τεχνολογία που μόνο τα ΧΙΑΟΜΙ έχουν. Μήπως μιλάτε για κάτι πολύ πιο εξειδικευμένο; Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΠοια είναι αυτά τα box? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Παίδες έχω ένα Nvidia Shield και είμαι πάρα πάρα πολύ ευχαριστημένος.Θα ήθελα ένα δεύτερο box για τη κρεβατοκάμαρα αποκλειστικά για 2 πραγματάκια. 1. Netflix 1080p 2. Ταινίες απο το Nas μου 1080p κατά βάση. Θα ήθελα ενσύρματο lan καθώς δεν πιάνει το WiFi στη κρεβατοκάμαρα και έχω καλώδια δικτύου (εντός πατώματος) σε όλο το σπίτι. Το mi box αν είχε lan θα με κάλυπτε μια χαρά! Υπάρχει κάτι αντίστοιχο οικονομικό μιας και θα είναι για δεύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 (edited) 2 μποξ έχω δοκιμάσει (μη ΧΙΑΟΜΙ) και μια χαρά μετέφεραν εικόνα, ήχο και video σε τηλεόραση από κινητό. Σιγά την τεχνολογία που μόνο τα ΧΙΑΟΜΙ έχουν. Μήπως μιλάτε για κάτι πολύ πιο εξειδικευμένο; Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΑν έχεις δοκιμάσει το Chromecast και το Miracast θα δεις τις διαφορές μόνος σου! Έχω και Xiaomi και mecool , αισθητή η διαφορά στο μάτι! Αααα έχω και το chromecast 2 (1080p) στην προηγούμενη tv και έβλεπες true 1080p από κινητό tablet (youtube) σε σχέση με cosmote tv δορυφορικό . Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 11, 2019 by cfotis13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Γεια σας. Εχω το Mecool-KM9-S905X2 Παιδια, θελω να ρωτησω αν εκανε κανενας UPDATE σε ANDROID 9 απο ANDROID TV 8.1 Και αν εκανε, ειναι καθαρο ANDROID 9 η παλι ANDROID TV Eυχαριστω Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 και εγώ έχω το ελληνικό Gkobu στο FTMC με 4.4 και παίζει μια χαρά με 1GB ram... ακόμη πιο άνετα τρέχει το JE4m Καλησπέρα και ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. είναι ένα παλιό minix. το FTMC με πέταγε έξω. τελικά έβαλα ένα GIga media center με ελληνικό build 17.6 και πάει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos330 Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Ή κάποιο box που έχει ενσωματωμένο Chromecast, όπως το mi box.. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατεβάζεις στην συσκευή την εφαρμογή sideload και περνάς με ένα στικάκι την εφαρμογή της cosmote go για τάμπλετ και είσαι έτοιμος. Θα χρειαστείς ποντίκι για να τη χειριστείς. Ευχαριστώ ! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 (edited) Μια βοήθεια γιατί κοντεύω να τρελαθώ με κάτι περίεργο που συμβαίνει. Έχω εδώ και ένα χρόνο ένα box το οποίο όταν το πρωτοπήρα και το σύνδεσα έκανε συχνά επανεκκίνηση χωρίς λόγο. Σκέφτηκα ότι θα είναι θέμα θερμοκρασίας και έτσι το σύνδεσα με ένα ανεμιστηράκι μέσω usb. Δεν ξανάκανε επανεκκίνηση. Για επιβεβαίωση δοκίμασα ξανά χωρίς ανεμιστηράκι και μετά από λίγο έκανε επανεκκίνηση οπότε θεώρησα ότι το πρόβλημα ήταν 100% η θερμοκρασία. Πρόσφατα πήρα ένα άλλο box και μόλις το σύνδεσα άρχισε και αυτό να κάνει συχνές επανεκκινήσεις. Σκέφτηκα ότι έπεσα σε ελαττωματική συσκευή. Το συνδέω με το ανεμιστηράκι, δεν ξανακάνει επανεκκίνηση. Λέω τι γκαντέμης είμαι, 2 στα 2 box με προβλήματα υπερθέρμανσης. Μέχρι που πριν μερικές μέρες ένα φίλος πήρε ένα άλλο box και μου το έδωσε για να του σετάρω το Kodi και όταν το σύνδεσα στο σπίτι μου έκανε κι αυτό επανεκκινήσεις. Εκεί σκέφτηκα ότι ίσως κάτι άλλο συμβαίνει τελικά. Του ζήτησα να μου το αφήσει μερικές μέρες και του έδωσα προσωρινά το δικό μου. Το δικό του μου έκανε επανεκκινήσεις και όταν έβαζα το ανεμιστηράκι όλα δουλευάν καλα. Το δικό μου όσες μέρες το είχε και με φουλ χρήση μου είπε ότι δεν έκανε ούτε μια επανεκκίνηση (χωρίς ανεμιστηράκι!). Κάνω το τελικό πείραμα. Συνδέω το ανεμιστηράκι στο usb του box αλλά δεν τοποθετώ το box επάνω. Το βάζω όσο πιο μακριά μου επιτρέπει το καλώδιο για να είναι σίγουρο ότι δεν θα δροσίζεται καθόλου από το ανεμιστηράκι. Αποτέλεσμα? Δεν κάνει επανεκκινήσεις. Άρα δεν είναι θέμα θερμοκρασίας. Με κάποιον τρόπο όποιο box και να συνδέσω στην τηλεόραση κάνει επανεκκινήσεις ανά μισή ή μία ώρα και το πρόβλημα διορθώνεται μόνο όταν συνδέω το ανεμιστηράκι, άσχετα όμως αν αυτό δροσίζει ή όχι το box. Πραγματικά θα τρελαθώ. Έχω αλλάξει και πολύμπριζο αλλα χωρίς αποτέλεσμα. Πάνω του έχω συνδεδεμένα μόνο την τηλεόραση και το box. Τι μπορεί να συμβαίνει? Edited March 13, 2019 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Μια βοήθεια γιατί κοντεύω να τρελαθώ με κάτι περίεργο που συμβαίνει. Έχω εδώ και ένα χρόνο ένα box το οποίο όταν το πρωτοπήρα και το σύνδεσα έκανε συχνά επανεκκίνηση χωρίς λόγο. Σκέφτηκα ότι θα είναι θέμα θερμοκρασίας και έτσι το σύνδεσα με ένα ανεμιστηράκι μέσω usb. Δεν ξανάκανε επανεκκίνηση. Για επιβεβαίωση δοκίμασα ξανά χωρίς ανεμιστηράκι και μετά από λίγο έκανε επανεκκίνηση οπότε θεώρησα ότι το πρόβλημα ήταν 100% η θερμοκρασία. Πρόσφατα πήρα ένα άλλο box και μόλις το σύνδεσα άρχισε και αυτό να κάνει συχνές επανεκκινήσεις. Σκέφτηκα ότι έπεσα σε ελαττωματική συσκευή. Το συνδέω με το ανεμιστηράκι, δεν ξανακάνει επανεκκίνηση. Λέω τι γκαντέμης είμαι, 2 στα 2 box με προβλήματα υπερθέρμανσης. Μέχρι που πριν μερικές μέρες ένα φίλος πήρε ένα άλλο box και μου το έδωσε για να του σετάρω το Kodi και όταν το σύνδεσα στο σπίτι μου έκανε κι αυτό επανεκκινήσεις. Εκεί σκέφτηκα ότι ίσως κάτι άλλο συμβαίνει τελικά. Του ζήτησα να μου το αφήσει μερικές μέρες και του έδωσα προσωρινά το δικό μου. Το δικό του μου έκανε επανεκκινήσεις και όταν έβαζα το ανεμιστηράκι όλα δουλευάν καλα. Το δικό μου όσες μέρες το είχε και με φουλ χρήση μου είπε ότι δεν έκανε ούτε μια επανεκκίνηση (χωρίς ανεμιστηράκι!). Κάνω το τελικό πείραμα. Συνδέω το ανεμιστηράκι στο usb του box αλλά δεν τοποθετώ το box επάνω. Το βάζω όσο πιο μακριά μου επιτρέπει το καλώδιο για να είναι σίγουρο ότι δεν θα δροσίζεται καθόλου από το ανεμιστηράκι. Αποτέλεσμα? Δεν κάνει επανεκκινήσεις. Άρα δεν είναι θέμα θερμοκρασίας. Με κάποιον τρόπο όποιο box και να συνδέσω στην τηλεόραση κάνει επανεκκινήσεις ανά μισή ή μία ώρα και το πρόβλημα διορθώνεται μόνο όταν συνδέω το ανεμιστηράκι, άσχετα όμως αν αυτό δροσίζει ή όχι το box. Πραγματικά θα τρελαθώ. Έχω αλλάξει και πολύμπριζο αλλα χωρίς αποτέλεσμα. Πάνω του έχω συνδεδεμένα μόνο την τηλεόραση και το box. Τι μπορεί να συμβαίνει? Για θέμα τροφοδοσίας μου κάνει. Στις 3 δοκιμές χρησιμοποιούσες τα δικά τους τροφοδοτικά; Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Για θέμα τροφοδοσίας μου κάνει. Στις 3 δοκιμές χρησιμοποιούσες τα δικά τους τροφοδοτικά;Όχι, άφησα το τροφοδοτικό του παλιού box. Αν ήταν να φταίει το τροφοδοτικό δεν θα έπρεπε να συνεχίσει να κάνει επανεκκινήσεις και με το ανεμιστηράκι συνδεδεμένο πάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Όχι, άφησα το τροφοδοτικό του παλιού box. Αν ήταν να φταίει το τροφοδοτικό δεν θα έπρεπε να συνεχίσει να κάνει επανεκκινήσεις και με το ανεμιστηράκι συνδεδεμένο πάνω? Αλλαξε τροφοδοτικο και δοκιμασε ξανα.Εχω κάψει μηχανακια ετσι.... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Θα δοκιμάσω με άλλο τροφοδοτικό. Μακάρι να είναι αυτό το πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Θα δοκιμάσω με άλλο τροφοδοτικό. Μακάρι να είναι αυτό το πρόβλημα!Μέτρα αν μπορείς να δεις το ρεύμα ου δίνει Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts