king2009 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Γίνεται με κάποιο Android box να τρέξουμε ote tv go και να δείχνει κανονικά σε τηλεόραση μέσω hdmi? Send From Note 3 With Note 7 Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Γίνεται με κάποιο Android box να τρέξουμε ote tv go και να δείχνει κανονικά σε τηλεόραση μέσω hdmi? Send From Note 3 With Note 7 Rom Ναι αρκεί να μην είναι ρουταρισμένο Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Ναι αρκεί να μην είναι ρουταρισμένο Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κομπλέ έχετε κάποιο να προτεινετε να αγοράσω. Send From Note 3 With Note 7 Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Κομπλέ έχετε κάποιο να προτεινετε να αγοράσω. Send From Note 3 With Note 7 Rom Νομίζω δεν είναι τόσο απλό ...Στις τελευταίες αναβαθμίσεις των App(οτε,nova) ανιχνεύουν και το hdmi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Νομίζω δεν είναι τόσο απλό ...Στις τελευταίες αναβαθμίσεις των App(οτε,nova) ανιχνεύουν και το hdmi Οπότε δεν μπορεί να γίνει κάτι? Έχω και μια παλιότερη έκδοση του ote GO. Είναι για φίλο οπότε πείτε μου σίγουρα μην παραγγείλω άδικα Android box. Send From Note 3 With Note 7 Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Καλησπέρα! Τελικά επειδή διαβάζω για θερμοκρασίες..κολλήματα κτλπ , υπάρχει ενα tv box να βλέπουμε Kodi με 40€ -50€ να βλέπουμε καμια ταινιούλα ; Εαν ειναι να το πω στον Αγ.Βασίλη να μου το φέρει :music::food: Ευχαριστώ εκ τον προτέρων! Καλές γιορτές! Καλησπέρα, Καμιά γνώμη για αγορα ; Ευχαριστώ. Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Γεια σας παιδες, Παραγγειλα το scishion v88 στα 27 γιουρα απο eu gearbest πιο πολυ για το terrarium tv και εχω δυο ερωτησουλες γι αυτους που ισως το χουνε: Παιζει καλα αυτη η εφαρμογη? Το box παιρνει ΟΤΑ? Thank you. :) Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Γεια σας παιδες, Παραγγειλα το scishion v88 στα 27 γιουρα απο eu gearbest πιο πολυ για το terrarium tv και εχω δυο ερωτησουλες γι αυτους που ισως το χουνε: Παιζει καλα αυτη η εφαρμογη? Το box παιρνει ΟΤΑ? Thank you. :) Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο, αλλά εν έτη 2017 κουτί με 1gb ram, δεν θα το ακούμπαγα :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Μόλις παρέλαβα το Beelink GT1. Ποια έκδοση kodi του βάζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Μόλις παρέλαβα το Beelink GT1. Ποια έκδοση kodi του βάζω; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.semperpax.spmc16 https://play.google.com/store/apps/details?id=org.xbmc.kodi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Ξέρετε αν το spmc θα αναβαθμιστεί στην έκδοση 17; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Ξέρετε αν το spmc θα αναβαθμιστεί στην έκδοση 17; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Όταν βγει επίσημη 17.γιατί ρωτάς; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Τίποτα, απλά επειδή δεν είναι επίσημη έκδοση, γιαυτό. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marselr Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Καλησπερα, Παρελαβα χθες το mini m8sii με 16gb rom και 2gb ram.Σε μια δοκιμη που εκανα παρατηρησα αρκετα σπασιματα στην αναπαραγωγη ταινιων απο exodus μεσω kodi 16.1.Χρειαζεται καποια ρυθμιση περαιτερω γιατι η δοκιμη εγινε οπως ακριβως μου ηρθε το tv box.Χρειαζεται καποια αλλη εκδοση του kodi ή θα πρεπει να το εγκαταστησω παλι απο την αρχη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Καλησπερα, Παρελαβα χθες το mini m8sii με 16gb rom και 2gb ram.Σε μια δοκιμη που εκανα παρατηρησα αρκετα σπασιματα στην αναπαραγωγη ταινιων απο exodus μεσω kodi 16.1.Χρειαζεται καποια ρυθμιση περαιτερω γιατι η δοκιμη εγινε οπως ακριβως μου ηρθε το tv box.Χρειαζεται καποια αλλη εκδοση του kodi ή θα πρεπει να το εγκαταστησω παλι απο την αρχη;; Απενεργοποιησε το hdmi- cec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Απενεργοποιησε το hdmi- cec Τι ακριβως κανει το hdmi- cec? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Καλησπερα, Παρελαβα χθες το mini m8sii με 16gb rom και 2gb ram.Σε μια δοκιμη που εκανα παρατηρησα αρκετα σπασιματα στην αναπαραγωγη ταινιων απο exodus μεσω kodi 16.1.Χρειαζεται καποια ρυθμιση περαιτερω γιατι η δοκιμη εγινε οπως ακριβως μου ηρθε το tv box.Χρειαζεται καποια αλλη εκδοση του kodi ή θα πρεπει να το εγκαταστησω παλι απο την αρχη;; Απενεργοποιησε απο τις ρυθμισεις του kodi το acceleration Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Διαβασα οτι οταν συνδεσεις το tv box για πρωτη φορα στην τν, επειδη ειναι σεταρισμενο σε 4κ, δεν θσ παιξει και θα πρεπει πρωτα να το συνδεσουμε σε 4κ τν και εκει να αλλαξουμε τις ρυθμισεις για να παιξει σε νορμαλ τν. Αν ισχυει αυτο, μπορουμε αλλιως να το φτιαξουμε αυτο, εμεις που δεν εχουμε 4κ τν? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 στο miniM8s με τον s905 θέλει απενεργοποίηση το acceleration ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 στο miniM8s με τον s905 θέλει απενεργοποίηση το acceleration ? Αν έχεις android 6 ναι θέλει. Αν έχεις 5 όχι. Είναι θέμα έκδοσης android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 (edited) Καλημέρα παιδιά και Χρόνια πολλά. Στο spmc βάζουμε τα ίδια add-on όπως και στο Kodi? Και με τον ίδιο τρόπο? Edited December 24, 2016 by komatoza Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Διαβασα οτι οταν συνδεσεις το tv box για πρωτη φορα στην τν, επειδη ειναι σεταρισμενο σε 4κ, δεν θσ παιξει και θα πρεπει πρωτα να το συνδεσουμε σε 4κ τν και εκει να αλλαξουμε τις ρυθμισεις για να παιξει σε νορμαλ τν. Αν ισχυει αυτο, μπορουμε αλλιως να το φτιαξουμε αυτο, εμεις που δεν εχουμε 4κ τν?Δεν ισχύει αυτό, το συνδέεις κανονικά και παίζει άσχετα αν είναι η τηλεόραση 4Κ ή όχι. Καλημέρα παιδιά και Χρόνια πολλά. Στο spmc βάζουμε τα ίδια add-on όπως και στο Kodi? Και με τον ίδιο τρόπο?Ακριβώς τα ίδια είναι όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Διαβασα οτι οταν συνδεσεις το tv box για πρωτη φορα στην τν, επειδη ειναι σεταρισμενο σε 4κ, δεν θσ παιξει και θα πρεπει πρωτα να το συνδεσουμε σε 4κ τν και εκει να αλλαξουμε τις ρυθμισεις για να παιξει σε νορμαλ τν. Αν ισχυει αυτο, μπορουμε αλλιως να το φτιαξουμε αυτο, εμεις που δεν εχουμε 4κ τν? Χαχαχα. Πού το διάβασες αυτό;; Τρομερή φαντασία όποιος το έγραψε. Και φυσικά καμία επαφή με λογική. Πώς θα μπορούσε ο καθένας να έχει πρόσβαση σε 4κ τηλεόραση για να γίνει κάποιο τέτοιο set up; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Θέλω να ελέγχω το box του πεθερου μου απο το σπίτι μου απο το λάπτοπ μου (windows)team viewer?ποιο κατεβάσω έχει πολλά στο play store Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Θέλω να ελέγχω το box του πεθερου μου απο το σπίτι μου απο το λάπτοπ μου (windows)team viewer?ποιο κατεβάσω έχει πολλά στο play store Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είσαι ύποπτος, θέλεις νδ κατασκοπεύει ς τον πεθερό.... Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts