drdedus Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Λοιπόν το km8 pro ανεβάζει θερμοκρασίες αλλά πάει σφαίρα. Πήρε 2 Οτα με το που το άνοιξα, του έβαλα τα όσα και πάει σφαίρα, σαν να μην έχει τίποτα εγκατεστημένο. Ειναι μικρό και τόσο ελαφρύ που νομίζεις ότι ειναι κούφιο, και με μια βελούδινη ματ αίσθηση οταν το πιάνεις. οτι φτηνότερο έχω πιάσει. Έχει και κουμπί on off μπροστά. Το προτείνω ειδικά αν θέλετε να του κάντε και καμιά μοντα για τις θερμοκρασίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 συνδεσε το σε αλλη tv και απενεργοποιησε το cec, μετα συνδεσε το παλι στην tv που θες. Το έχω συνδέσει σε 2 τηλεοράσεις που έχω και κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Επίσης που ακριβώς στις ρυθμίσεις είναι το hdmi και δεν το βλέπω; Να δοκιμασω ξανά εάν προλαβαινω αν και δύσκολο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Για το κρασαρισμα του kodi κάπου αναφέρθηκε ότι εκτός από την απενεργοποιηση του amcodec,μπορούμε να απενεργοποιησουμε και κάτι ακόμα; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 (edited) Λοιπόν το km8 pro ανεβάζει θερμοκρασίες αλλά πάει σφαίρα. Πήρε 2 Οτα με το που το άνοιξα, του έβαλα τα όσα και πάει σφαίρα, σαν να μην έχει τίποτα εγκατεστημένο. Ειναι μικρό και τόσο ελαφρύ που νομίζεις ότι ειναι κούφιο, και με μια βελούδινη ματ αίσθηση οταν το πιάνεις. οτι φτηνότερο έχω πιάσει. Έχει και κουμπί on off μπροστά. Το προτείνω ειδικά αν θέλετε να του κάντε και καμιά μοντα για τις θερμοκρασίες. Ερωτησεις 1)Οταν λες ανεβαζει θερμοκρασιες μεχρι ποσο δηλαδη ? 2) ανεβαζει θερμοκρασιες οταν πεζει ταινιες 1080p ,games ,η κι σε απλο brousing ? 3) κρασαρει οταν ανεβασει θερμοκρασιες ? 4) το τηλεκοντρολ δουλεβει ικανοποιητικα ( λενε οτι εχει κι πληκτρα εκμθηση για τβ κοντρολ) ? 5) εχει θεμα με την φωτεινοτητα οπως αλλα s912 Edited December 17, 2016 by pow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 (edited) Δεν υπάρχει άλλη λύση για το bootloop που έχω με το mini m8s ii; * Άκυρο μετά κόπων και βασάνων...Μπόρεσα και απενεργοποίησα το hdmi cec και όλα καλά! Edited December 17, 2016 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Το έχω συνδέσει σε 2 τηλεοράσεις που έχω και κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Επίσης που ακριβώς στις ρυθμίσεις είναι το hdmi και δεν το βλέπω; Να δοκιμασω ξανά εάν προλαβαινω αν και δύσκολο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βρες αλλη tv, σε εμενα εκανε reboot σε μια samsung και το συνδεσα σε μια lg και καταφερα να το απενεργοποιησω. edit τωρα ειδα οτι το εφτιαξες. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Λίγο τα φώτα σας Τον τελευταίο καιρό έχω ( και φίλων μου) 3 boxs Ένα Qbox με 5.1, ένα Mini mxiii με 6.0 και ένα M8S II και αυτό με Android 6.0 Ολα είναι με 905x και έχω παρατηρήσει ότι τα 2 που είναι με 6.0 λογισμικό είναι πολύ πιο σκούρα η οθόνη όταν βλέπω kodi.Αντιθετα αυτό με 5.1 είναι πολύ καλή η φωτεινότητα Οπότε έχω να ρωτήσω : 1. Τελικά μήπως η φωτεινότητα δεν είναι θέμα μόνο επεξεργαστή αλλά λογισμικού; 2. Έχετε να προτείνετε κάποιο box με έκδοση 5.1 γιατί θέλω να πάρω δώρο και θέλω η εικόνα να είναι ωραία Σημείωση:Όλες οι δοκιμές έγιναν στην τηλεόραση μου,μια Samsung Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Παιζει οδηγος για acestream σε openelec kodi on raspberry pi3? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martelis Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Γεια σας. Η τηλεόρασή μου δεν υποστηρίζει αποκωδικοποιητή mpeg-4 για τα ψηφιακά κανάλια της Digea και πρέπει να αγοράσω. Υπάρχει κάποιο android tv box να έχει αυτήν την δυνατότητα και να έχει προεγκατεστημένο και το kodi για να μην προβώ στην αγορά 2 συσκευών;; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_463456.html Αυτό γράφει ότι υποστηρίζει DVB-T2. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martelis Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 (edited) Ξέχασα να αναφέρω πως το σήμα δεν είναι από κεραία αλλά καλωδιακό με coaxial cable (καλωδιακή τηλεόραση).Σύνδεση από το ρούτερ στον αποκωδικοποιητή (αν υπάρχει σε android) και από εκεί στην τηλεόραση. Δεν γνωρίζω από αυτά και αν κάποιος έχει κάποια άλλη πρόταση μπορεί να την προτείνει. Edited December 17, 2016 by martelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Ξέρει κανένας πως μπορώ να η βλέπω την οθόνη από το ipad στην τηλεόραση μέσω android box, το QBOX?? Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Το live_tv μου έκανε αναβάθμιση και παίζει.η για λίγο να χαρούμε είναι; Εχω το mini m8s 2 Και όταν θέλω να βγω απο το kodi δεν πατιεται το κουμπί έξοδος και απλά κλείνω εντελώς το box με το χειριστήριο το κόκκινο κουμπί.Υπάρχει λύση;το εχέι άλλος αυτο το πρόβλημα; Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Βρες αλλη tv, σε εμενα εκανε reboot σε μια samsung και το συνδεσα σε μια lg και καταφερα να το απενεργοποιησω. edit τωρα ειδα οτι το εφτιαξες. Ωραία ιδέα μπράβο. Σχετικό άσχετο... μεχρι να κάνω reset σε ενα elephone p6000 όταν άνοιγα το wifi σε συγκεκριμένο modem router (το τελευταίο του οτε) τοτε το κινητό έκανε πάντα ασταμάτητα restart. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ερωτησεις 1)Οταν λες ανεβαζει θερμοκρασιες μεχρι ποσο δηλαδη ? 2) ανεβαζει θερμοκρασιες οταν πεζει ταινιες 1080p ,games ,η κι σε απλο brousing ? 3) κρασαρει οταν ανεβασει θερμοκρασιες ? 4) το τηλεκοντρολ δουλεβει ικανοποιητικα ( λενε οτι εχει κι πληκτρα εκμθηση για τβ κοντρολ) ? 5) εχει θεμα με την φωτεινοτητα οπως αλλα s912 Γενικότερα τα videostrong δουλεύουν 10-17 βαθμούς πάνω από τα υπόλοιπα. Δεν κρασάρει. Έχει πλήκτρα εκμάθησης αλλά είναι ένα απλό κοντρόλ κατα τα αλλα οπως σε όλα. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ θέμα με φωτεινότητα τουλάχιστον σε εμένα τσεκαρισμένο και μετά από σύγκρουση με αλλά. Παρόλα αυτά η εταιρία στα τελευταία firmware έχει ενσωματώσει rgb fix . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Παιζει οδηγος για acestream σε openelec kodi on raspberry pi3? Για κοίτα στην σελίδα https://www.google.gr/amp/www.tech2guides.co.uk/how-to-install-acestreams-on-rasppi/amp/?client=ms-opera-mobile&espv=1 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Ξέρει κανένας πως μπορώ να η βλέπω την οθόνη από το ipad στην τηλεόραση μέσω android box, το QBOX?? Sent from my iPad using Tapatalk ProΑυτό γίνεται με Miracast αν το υποστηρίζει το box και αν έχει επιλογή cast screen στις ρυθμίσεις του ipad. Σε android γίνεται σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Αυτό γίνεται με Miracast αν το υποστηρίζει το box και αν έχει επιλογή cast screen στις ρυθμίσεις του ipad. Σε android γίνεται σίγουρα. Η εφαρμογή Miracast υπήρχε αλλά πρέπει να την έχω σβήσει!! Οπότε πως την ξαναβρισκω και επίσης η επιλογή cast screen στο iPad που μπορεί να είναι? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Γενικότερα τα videostrong δουλεύουν 10-17 βαθμούς πάνω από τα υπόλοιπα. Δεν κρασάρει. Έχει πλήκτρα εκμάθησης αλλά είναι ένα απλό κοντρόλ κατα τα αλλα οπως σε όλα. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ θέμα με φωτεινότητα τουλάχιστον σε εμένα τσεκαρισμένο και μετά από σύγκρουση με αλλά. Παρόλα αυτά η εταιρία στα τελευταία firmware έχει ενσωματώσει rgb fix . Ευχαριστω για την απαντηση.Θα με ενδιεεφερε το boxaki. Το οτι δουλευουν με 10-17 βαθμους πιο πανω απο τα αλλα δεν τα κανει επιρεπει να παραοσουν πνευμα πολυ πιο γρηγορα απο τα υπολοιπα ? Εχεις υποψη καποια moda (ετοιμη η να κατασκευαζετε ευκολα)για να κατεβαζει θερμοκρασιες στο box ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Γενικότερα τα videostrong δουλεύουν 10-17 βαθμούς πάνω από τα υπόλοιπα. Δεν κρασάρει. Έχει πλήκτρα εκμάθησης αλλά είναι ένα απλό κοντρόλ κατα τα αλλα οπως σε όλα. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ θέμα με φωτεινότητα τουλάχιστον σε εμένα τσεκαρισμένο και μετά από σύγκρουση με αλλά. Παρόλα αυτά η εταιρία στα τελευταία firmware έχει ενσωματώσει rgb fix . Ευχαριστω για την απαντηση.Θα με ενδιεεφερε το boxaki. Το οτι δουλευουν με 10-17 βαθμους πιο πανω απο τα αλλα δεν τα κανει επιρεπει να παραοσουν πνευμα πολυ πιο γρηγορα απο τα υπολοιπα ? Εχεις υποψη καποια moda (ετοιμη η να κατασκευαζετε ευκολα)για να κατεβαζει θερμοκρασιες στο box ? Πιάνουν τα χέρια σου; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Η εφαρμογή Miracast υπήρχε αλλά πρέπει να την έχω σβήσει!! Οπότε πως την ξαναβρισκω και επίσης η επιλογή cast screen στο iPad που μπορεί να είναι? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Το Miracast είναι εφαρμογή συστήματος, είσαι σίγουρος ότι την έσβησες? Μήπως έσβησες τη συντόμευση μόνο? Ψάξε στις εφαρμογές του box στην καρτέλα που τις έχει όλες, όχι μόνο όσες κατέβασες. Το cast screen ("μετάδοση οθόνης" στο ελληνικό μενού) σε εμένα το έχει στις ρυθμίσεις στο Display (προβολή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Για oveheaing problems (moda) Εξαρτατε απο τι θα πρεπει να κανω.Αν υπαρχουν ετοιμες μοντες οκ .Αν οχι το να βαλω heating pathακια η παθητιικη ψυκτρα οκ Το να κανω κυκλωμα δεν ξερω αν μπορω.(εξαρτατε ο κυκλωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Για oveheaing problems (moda) Εξαρτατε απο τι θα πρεπει να κανω.Αν υπαρχουν ετοιμες μοντες οκ .Αν οχι το να βαλω heating pathακια η παθητιικη ψυκτρα οκ Το να κανω κυκλωμα δεν ξερω αν μπορω.(εξαρτατε ο κυκλωμα Έλα ρε κάνα δυο τρύπες και pad/ψύκτρα λογικά Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Το Miracast είναι εφαρμογή συστήματος, είσαι σίγουρος ότι την έσβησες? Μήπως έσβησες τη συντόμευση μόνο? Ψάξε στις εφαρμογές του box στην καρτέλα που τις έχει όλες, όχι μόνο όσες κατέβασες. Το cast screen ("μετάδοση οθόνης" στο ελληνικό μενού) σε εμένα το έχει στις ρυθμίσεις στο Display (προβολή). Έψαξα,δεν υπάρχει! Μπορώ να την εγκαταστήσω ξανά,αν μου στείλεις apk? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Έψαξα,δεν υπάρχει! Μπορώ να την εγκαταστήσω ξανά,αν μου στείλεις apk? Sent from my iPhone using Tapatalk ProTo ανέβασα εδώ: http://www.filedropper.com/miracast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 To ανέβασα εδώ: http://www.filedropper.com/miracast Σ ευχαριστώ θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts