ADISSON Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Για το mini m8s και το mxiii g που τα εχω πανε σφαιρα εγγυηση ,για το mxq pro+ ευτυχως δεν το παρηγγειλα για το beelink mxiii και το mini mx 2gb 16gb εχει επισης προβληματα . Αδερφε και εγω για την αρχικη μου επιλογη θα παω εντος της εβδομαδας..το mini m8s και μαλλον αντι για air mouse θα παω σε tab. Δεν θελω να σπρωξω πολλα χρηματα για κατι ακριβοτερο. Το minix που εχει ενας φιλος για εμενα ετσι οπως το ειδα δεν δικαιολογει τα σχεδον 130$ που εδωσε για να το παρει Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Οπότε βουρ για το mini m8s δηλαδή αφού το έχεις και το έχει και σε καλή τιμή! Με προβληματίζει λίγο το 8gb γιατί δεν μπορείς να βάλεις και πολλά, αλλά οκ είχα λειτουργικό 4.4 στο box μου και ολόκληρη διαδικασία για να στέλνεις τις εφαρμογές στην sd. Από χειριστήριο pow εσύ τι έχεις ως επιλογή, εάν έχεις πάρει φυσικά; edit: λέτε να κάνω 2 ξεχωριστές παραγγελίες που θέλω 2 κουτιά και 2 χειριστήρια; για να μην έχω θέμα στην αποστολή και μας τύχει τυχόν τελωνείο. Απο ποιο μαγαζι θα αγορασεις και τι τιμη εχεις βρει? Εγω απο GB βλεπω 37,59$ Σπαστα καλυτερα σε δυο δεματα...Λογικα δεν θα εχεις θεμα με τελωνειο και στο ενα αλλα κανει μπαμ ενα μεγαλυτερο πακετο. Προσεξε επιπλεον επειδη το συνολο φθανει σχεδον το 1.2 κιλα ισως εχεις θεμα σε εξτρα μεταφορικα (Στο GB το τεσταρα και δεν εχει εξτρα μεταφορικα) Με ενα Nl Post θα εισαι οκ. Απο την στιγμη που θα εμφανιστει στο συστημα τους υπολογισε περιπου 2 ενδομαδες Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Απο ποιο μαγαζι θα αγορασεις και τι τιμη εχεις βρει? Εγω απο GB βλεπω 37,59$ Σπαστα καλυτερα σε δυο δεματα...Λογικα δεν θα εχεις θεμα με τελωνειο και στο ενα αλλα κανει μπαμ ενα μεγαλυτερο πακετο. Προσεξε επιπλεον επειδη το συνολο φθανει σχεδον το 1.2 κιλα ισως εχεις θεμα σε εξτρα μεταφορικα (Στο GB το τεσταρα και δεν εχει εξτρα μεταφορικα) Με ενα Nl Post θα εισαι οκ. Απο την στιγμη που θα εμφανιστει στο συστημα τους υπολογισε περιπου 2 ενδομαδες Από το gearbest έλεγα και εγώ. Σε 2 αγορές θα το αγοράσω ξεχωριστά με nl post εννοείται! Αύριο λογικά που θα έχω χρόνο και για χειριστήριο ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Από το gearbest έλεγα και εγώ. Σε 2 αγορές θα το αγοράσω ξεχωριστά με nl post εννοείται! Αύριο λογικά που θα έχω χρόνο και για χειριστήριο ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk άντε πάρτε το κι άλλοι μπας κι το αποφασίσω κι εγώ :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Μπορείτε να μου πείτε γνώμες για airmouse ; Είμαι ανάμεσα σε Mele f10, σε r25 ή σε απλό r8 ή TK668 Τα δύο τελευταία είναι οικονομικά αλλά τα πρώτα έχουν την λειτουργία που μαθαίνουν και φαίνονται πιο πρακτικά. Τα φώτα σας λοιπόν... Το mele ΔΕΝ λειτουργεί με denon και Panasonic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gleecause Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Το κακό με το mxq pro+ είναι ότι δεν έχει κανένα άλλο review και αναρωτιέμαι μήπως ο τύπος έπεσε απλά σε προβληματικό κομμάτι... Ήμουν έτοιμος να το πάρω κυρίως για τα 16γ ρομ και τις περισσότερες εισόδους/εξόδους αλλά τώρα φρενάρω... Απ ότι φαίνεται θα καθυστερήσει κι άλλο αυτή η αγορά... Στο forum κάνεις δεν έχει σχετική εμπειρία από το συγκεκριμένο? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Το έχω παραγγείλει για τον αδερφό μου και είναι στο δρομο, Ολλανδια, όταν έρθει θα σας πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Το κακό με το mxq pro+ είναι ότι δεν έχει κανένα άλλο review και αναρωτιέμαι μήπως ο τύπος έπεσε απλά σε προβληματικό κομμάτι... Ήμουν έτοιμος να το πάρω κυρίως για τα 16γ ρομ και τις περισσότερες εισόδους/εξόδους αλλά τώρα φρενάρω... Απ ότι φαίνεται θα καθυστερήσει κι άλλο αυτή η αγορά... Στο forum κάνεις δεν έχει σχετική εμπειρία από το συγκεκριμένο? Ευχαριστώ Το προβλημα ειναι καθαρα software αρα το firmware einai προβληματικο.Ποιος θα κατσει να κανει νεο firmware ?Ας βγαλει νεο firmware η εταιρεια που διορθωνει το προβλημα.Μεχρι τοτε εμεις βλεπουμε και δεν προβαινουμε σε αγορα. Τα προβληματα του firmware οπως φαινετε ειναι ασυμβατοτητα εφαρμογων με αναβαθμισεις απο play store και εγκατασταση νεων εφαρμογων τοσο απο play store oso και απο apk και η οχι τοσο ομαλη αναπαραγωγη βιντεο hd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Κοίτα και το mini m8s, δεν το συζητάμε για τα λεφτά του είναι σούπερ. Ο προβληματισμός που είναι στα 8gb εσωτερική; Εάν ξέρεις γιατί το παίρνεις, είσαι μια χαρά. Εγώ με το ott m8s με 4.4.4 android και 8gb εσωτερική, έβαλα sd και μετέφερα αρκετές εφαρμογές +παιχνίδια. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thracia Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160509/c0d65e862969658e7e4ffb68621afef1.jpg Όπως είναι το δικό μου είναι και το δικό σου; sent by using tapatalk Ναι ακριβός Έτσι είναι και το δικό μού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Ναι ακριβός Έτσι είναι και το δικό μού Έχεις βάλει το tapatalk και αν ναι σου δουλεύει κανονικά η ενότητα subscribed? sent by using tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Από την ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest έχει ψωνίσει κανείς? πόσο καιρό κάνει να έρθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gleecause Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 (edited) Αναμένω σχόλια! :) "kokorets" Edited May 11, 2016 by Gleecause Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thracia Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Έχεις βάλει το tapatalk και αν ναι σου δουλεύει κανονικά η ενότητα subscribed? sent by using tapatalk Δεν έχω βάλει tapatalk θα δοκιμάσω και θα πω,γενικά έχει ένα θεμα με ασυμβατότητα εφαρμογών,αλλά πιστεύω θα φτιαχτεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Δεν έχω βάλει tapatalk θα δοκιμάσω και θα πω,γενικά έχει ένα θεμα με ασυμβατότητα εφαρμογών,αλλά πιστεύω θα φτιαχτεί. εμένα αυτή δεν παίζει και κανά 3άρι με widget καιρού , όλα τα άλλα μία χαρά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Προσοχη σε οσους ειναι να αγορασουν το MXQ PLUS+ ας δουν αυτο το review Δεν λειτουργει το play store ,δεν περνει αναβαθμισεις το kodi Ουτε κι μπορει να εγκατασταθει ξανα το kodi αν διαγραφει κλπ Ωραια τον ηπιαμε.:lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλά είναι και τα 8γιγα. Στο Μ18 που του έβαλα οτι και στο κινητό κόλλαγε. Με το που έκανα reset και πέρασα μόνο τα απαραίτητα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 (edited) Αποφάσισα το mini m8s θα πάρω, ένα usb hub θέλω και όλα καλά. Πάω παιδιά για παραγγελία γιατί όσο το καθυστερώ τόσο μπερδεύομαι! edit: Έγινε η πρώτη αγορά mini m8s+TK688+4portusb hub Edited May 11, 2016 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Από που το πήρες τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thracia Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 εμένα αυτή δεν παίζει και κανά 3άρι με widget καιρού , όλα τα άλλα μία χαρά Έχω εφαρμογή να το χειρίζεσαι απο το κιν,δεν ξέρω αν επιτρέπεται να την ανεβάσω εδώ,αν την θες πες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Έχω εφαρμογή να το χειρίζεσαι απο το κιν,δεν ξέρω αν επιτρέπεται να την ανεβάσω εδώ,αν την θες πες μου αν είναι ελεύθερη και όχι πειρατική δεν έχεις κανένα θέμα να την ποστάρεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Έχω θέμα με ένα στικακι. Το tvbox (Cs968) αναγνωρίζει μια χαρά στο Paragon έναν εξωτερικό δίσκο 1.5Tb και ένα sandisk usb stick 64gb, αλλά σε όποιον file browser κοίταξα, δεν φαίνεται πουθενά το στικάκι. Μόνο ο δίσκος. Καμία ιδέα; Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thracia Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 αν είναι ελεύθερη και όχι πειρατική δεν έχεις κανένα θέμα να την ποστάρεις Remote control για s905 επεξεργαστές https://onedrive.live.com/redir?resid=48E21B236C49D33A!6171&authkey=!ANgkWjz8Hfk9oD8&ithint=file%2capk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Ξέρει κανείς αν το Mini M8S ή οποιοδήποτε άλλο TV Box από το Gearbest έχουν επιλογή για σετάρισμα VPN στα settings; Ή έστω αν μπορεί να λειτουργήσει VPN με άλλο τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Από που το πήρες τελικά? Gearbest τελικά, όλα μαζί 49.5 δολάρια με το χειριστήριο και ένα usb hub. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts