Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πιο mxiii έχεις ?

Και πως δοκιμαζεις να το τρέξεις?

Με sd card λογικά ετσι?

Απο οτι έψαξα ειναι το mbx mxiii m82 με s812 όπως μου είπε ο πωλητής,εχω ανεβάσει φωτό του board πιο πανω .

Δοκίμασα με sd αλλα δεν δουλεύει το twrp ,δεν το ανοίγει

fifa για pc θέλεις να κάνεις stream ;

ρωταω αν μπορει να γινει κατι τετοιο

Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

ρωταω αν μπορει να γινει κατι τετοιο

Για pc game streamig μόνο αυτό https://shield.nvidia.com/android-tv (ακριβή λύση αλλά κάνει τα πάντα ... είναι το μόνο που έχει πάρα πολύ ισχυρό gpu+cpu !!)

(χρειάζεται pc με πολύ καλή κάρτα γραφικών και γρήγορο Internet !!) Edited by alex222800

Εχω αυτο το board ξέρετε τι επεξεργαστή εχει και τι ρομ χρειάζομαι http://s14.postimg.org/60mh237kx/image.jpg

Τον επεξεργαστή δεν μπορώ να σου πω πιο φοράς γιατί είναι καλυμμένος από την ψυκτρα αλλά αν βάλεις το cpu-z το βρίσκεις στο playstore θα ξέρεις ακριβώς τι έχεις το board από ότι γράφει είμαι Μάιος 2015 μην προσπαθήσεις να βγάλεις την ψυκτρα για να δεις την cpu αν δεν γνωρίζεις πως.

Edit :το board σου γράφει mxiii v2 δεν είναι s812 που έλεγες αλλά s802 κάνε ένα search Google να δεις

Edited by xloupas
Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Τον επεξεργαστή δεν μπορώ να σου πω πιο φοράς γιατί είναι καλυμμένος από την ψυκτρα αλλά αν βάλεις το cpu-z το βρίσκεις στο playstore θα ξέρεις ακριβώς τι έχεις το board από ότι γράφει είμαι Μάιος 2015 μην προσπαθήσεις να βγάλεις την ψυκτρα για να δεις την cpu αν δεν γνωρίζεις πως.

Edit :το board σου γράφει mxiii v2 δεν είναι s812 που έλεγες αλλά s802 κάνε ένα search Google να δεις

Και εγω αυτο σκεφτόμουν ,και στο cpu z δεν λέει το όνομα του επεξεργαστή ,μπορείς να μου δώσεις κανένα λινκ με ρομς αν γίνεται να ειναι με sd method ,έψαξα λιγο στο freaktab αλλα δεν βρήκα πολλα

Και εγω αυτο σκεφτόμουν ,και στο cpu z δεν λέει το όνομα του επεξεργαστή ,μπορείς να μου δώσεις κανένα λινκ με ρομς αν γίνεται να ειναι με sd method ,έψαξα λιγο στο freaktab αλλα δεν βρήκα πολλα

Σου βαζω μερικες αλλα δεν ξερω ποια θα σου ''κατσει'' καλα επισης πρεπει να ξερουμε αν ειναι 1 ή 2 gb ram

ξεκινα με την tronsmart και καλη επιτυχια.

Με καθε επιφυλαξη σου δινω τα λινκς γιατι δεν μπορουμε να προσδιορίσουμε πιο ακριβως μηχανακι εχεις δεν φερω καμια ευθυνη.

http://www.tronsmart.com/?p=2241

http://www.roofull.com/news/blog2015040502/

http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s802/beelink/firmware-roms-tools/14664-stock-firmware-beelink-s82-m8-mxiii-1-2g-official-fw-releases-from-beelink-user-feedback-thread

http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s802/tronsmart/firmware-roms-tools-aa/21773-new-beelink-s82-s82h-m8-mxiii-tronsmart-s89-s89h-finless-2-1-rom?21062-NEW-Beelink-S82-S82H-M8-MXIII-amp-Tronsmart-S89-S89H-Finless-2-1-ROM=

Edited by xloupas

Σου βαζω μερικες αλλα δεν ξερω ποια θα σου ''κατσει'' καλα επισης πρεπει να ξερουμε αν ειναι 1 ή 2 gb ram

ξεκινα με την tronsmart και καλη επιτυχια.

Με καθε επιφυλαξη σου δινω τα λινκς γιατι δεν μπορουμε να προσδιορίσουμε πιο ακριβως μηχανακι εχεις δεν φερω καμια ευθυνη.

Εχει 2gb και το bcm4335 για wifi ,αλλα το εχω βρει απο άλλη rom το driver όποτε αμα βρω κάποιο να δουλέψει τότε θα το προσθέσω

τωρα μπρικαρε και ανοιγει μονο το κοκκινο λαμπακι,ξερει κανενας πως το φτιαχνουμε,ειδα με το short pin αλλα πως ακριβως το βαζουμε εκει και τι να χρησιμοποιησω

Παρέλαβα σήμερα το Beelιnk x2

Είμαι προτάρης και οι πρωτες εντυπωσεις είναι καλές

Δυσκολευομαι με το χειρισμο αλλά θα το συνηθησω

Αναριωτιεμε ανα υπάρχει καποιο app σε συνεργασία με καποια εφαρμογή σε pc να το χειριζεσε απο το ποντικι και το πληκτρολογιο του pc

Η κατι αντοιστιχο απο android (tablet smartphone)

τωρα μπρικαρε και ανοιγει μονο το κοκκινο λαμπακι,ξερει κανενας πως το φτιαχνουμε,ειδα με το short pin αλλα πως ακριβως το βαζουμε εκει και τι να χρησιμοποιησω

Κοίταξε αυτό το ποστ μήπως και το σώσεις http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s802/eny-acemax-ott/knowledge-tutorials/553667-how-to-unbrick-amlogic-s805-s802-s812-s905-video-tutorial

Εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο γιατί στο τέλος θα βρω και το μπελά μου :)

Κοίταξε αυτό το ποστ μήπως και το σώσεις http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s802/eny-acemax-ott/knowledge-tutorials/553667-how-to-unbrick-amlogic-s805-s802-s812-s905-video-tutorial

Εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο γιατί στο τέλος θα βρω και το μπελά μου :)

Όταν ακουμπήσω στο 17 και 18 και πατήσω το κουμπί πρέπει να γίνει μπλε η απλά θα διαβαστεί απο τον υπολογιστη ;

Όταν ακουμπήσω στο 17 και 18 και πατήσω το κουμπί πρέπει να γίνει μπλε η απλά θα διαβαστεί απο τον υπολογιστη ;

Προσοχή μόνο γιατί παίζεις με ρεύμα

Εμένα πάλι αν και ανοίγει κανονικά δείχνει μαύρη εικόνα και ότι φορτώνει συνεχώς.
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Καλησπέρα.

Επειδή δεν έχω ιδέα από τιβι μποξ να ρωτήσω εδώ να μου πείτε. Θέλω ένα μηχανάκι να κάνω κάποια απλά πραγματάκια από την τηλεόραση, ήτοι να ακούω λίγο μουσική από streaming ή youtube, να κάνω λίγο browsing σε μεγάλη οθόνη για να μην ταλαιπωρώ τα μάτια μου. Στην χειρότερη μπορεί να παίξω και κανένα παιχνίδι. Ταινίες και apps για αυτές δεν με ενδιαφέρουν. Υπάρχει κάποια αξιόλογη πρόταση vfm από την ελληνική αγορά ή από Κίνα;

Ευχαριστώ!

Δεν έχω καταφέρει να βρω τον τρόπο μέσω του TvBox να παίξω στη τηλεόραση βιντεο μουσική κτλ από το smartphone. Υπάρχει τρόπος? :worry:
Oneplus5 8/128 Android 10

Δεν έχω καταφέρει να βρω τον τρόπο μέσω του TvBox να παίξω στη τηλεόραση βιντεο μουσική κτλ από το smartphone. Υπάρχει τρόπος? :worry:

Εμένα με το imediashare μια χαρά κάνει streaming.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αμα θες μόνο απο υπολογιστη και κινητό να στέλνεις το βίντεο υπάρχει αυτο που ειναι σαν chromecast

http://www.gearbest.com/networking-communication/pp_194421.html

Αλλιώς μπορει να πάρεις ένα απλό tv box

Κάπου διάβασα ότι υπάρχει θέμα με τους επεξεργαστές πριν από την τέταρτη γενιά της ιντελ(εγώ έχω intel i5 2400) στα windows 10 με την τεχνολογία intel widi που συνδέεται ο υπολογιστής με τέτοιες συσκευές..ισχύει κάτι τέτοιο;;μην το πάρω άδικα στην τελικη

Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Καλημερα

Εχω ενα mk808b plus και εβαλα την finless rom 1.1 με .Ολα πλεον κυλανε πολυ καλυτερα αλλα προεκυψε το εξης θεμα , να μην δουλευει σωστα το tronsmart TSM-O1 air mouse (το οποιο δουλευε σωστα με την εργοστασιακη).

Συγκεκριμενα κλεινει το media box αλλα δεν το ξαναναοιγει με αποτελεσμα να κλεινω το ρευμα για νεα εκκινηση

Καμια ιδεα?

Edited by chriskan22

my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K

Καλημερα

Εχω ενα mk808b plus και εβαλα την finless rom 1.1 με .Ολα πλεον κυλανε πολυ καλυτερα αλλα προεκυψε το εξης θεμα , να μην δουλευει σωστα το tronsmart TSM-O1 air mouse (το οποιο δουλευε σωστα με την εργοστασιακη).

Συγκεκριμενα κλεινει το media box αλλα δεν το ξαναναοιγει με αποτελεσμα να κλεινω το ρευμα για νεα εκκινηση

Καμια ιδεα?

Η ρομ του finless στηρίζεται στην εργοστασιακή. Προφανώς αυτή που είχες πριν ήταν νεώτερη από αυτή του finless με διαφορετικό kernel γι αυτό Τώρα δεν δουλεύει το mouse όπως δούλευε. Αν δεν δεις κάποια αλλαγή, ξαναβάλτε αυτή που είχες ή κάποια νεώτερη.

The day is my enemy, the night my friend

Ναι ,πριν ειχα την εκδοση 111κ4 , ενω για να βαλω την finless φλασαρα πρωτα την 109κ4

Το θεμα ειναι , μπορω να ξαναβαλω την 111κ4 η την 112κ4 και μετα καπακι την finless 1.1 ?

Το εχει κανει κανενας?

Edited by chriskan22

my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K

Ναι ,πριν ειχα την εκδοση 111κ4 , ενω για να βαλω την finless φλασαρα πρωτα την 109κ4

Το θεμα ειναι , μπορω να ξαναβαλω την 111κ4 η την 112κ4 και μετα καπακι την finless 1.1 ?

Το εχει κανει κανενας?

Και τι θα κερδίσεις με αυτό? Όταν αλλάζεις Ρομ αλλάζει και ο kernel. Είτε θα βάλεις την 111κ4 είτε την 112κ4 είτε θα βρεις μια custom Rom που να έχει τον kernel της 111κ4 ή της 112κ4 και τα tweaks του finless.

Ειμαι αναμεσα σε δυο boxes, το ενα ειναι με τον S905 και 1gb RAM και το αλλο με τον S802 και 2 gb RAM, ποιο μου προτεινετε?

Ειμαι αναμεσα σε δυο boxes, το ενα ειναι με τον S905 και 1gb RAM και το αλλο με τον S802 και 2 gb RAM, ποιο μου προτεινετε?

Καλό θα ήταν να αναφέρεις και ποια είναι τα μηχανάκια που αναφέρεσαι. Προσωπικά προτείνω με 2GB αλλά όπως είπα εξαρτάται και απο το μηχανάκι.

Εμένα με το imediashare μια χαρά κάνει streaming.

Tι κινήσεις εκανες? Πως το συνδέεις με το smartphone? Μήπως δεν το έχω βρει δηλαδή

Oneplus5 8/128 Android 10