Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μηχάνημα με mali 720 υπάρχει σε λογική τιμή;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1315

• makis1024

570

• ath156

1842

Κατέβασε την εφαρμογή configurator for Kodi . Κατεβάζεις από εκεί κάτι σαν σκιν, το κάνει εγκατάσταση, και μετά ανοίγεις το Kodi και τα έχει όλα μέσα στημένα.

Δεν αναφέρομαι στο kodi στο spmc αναφέρομαι.ισχύει και γι αυτό;

λοιπον μπορω να επιβεβαιωσω οτι το spmc παιζει νερο. δεν κολλησε ουτε ελαχιστα οτι και να του βαλα να παιξει. χωρις πολλα πολλα με νορμαλ ρυθμισεις στον ηχο επαιξε απροβληματιστα DD & DTS.
HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Δεν αναφέρομαι στο kodi στο spmc αναφέρομαι.ισχύει και γι αυτό;

Οτι ισχυει για το kodi,ισχυει και για το spmc. Το ίδιο πρόγραμμα είναι ,αλλά πιο ελαφρύ.

Για windows μηχανακια πια εκδοση του spmc εχετε τσεκαρει και ειναι οκ?(Υποθετω οτι υπαρχει εκδοση και για windows μηχανακια.)

Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω δοκιμασει καθολου το spmc.

Αλλα αφου βλεπω οτι το αναφερετε να το τσεκαρω.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Για windows μηχανακια πια εκδοση του spmc εχετε τσεκαρει και ειναι οκ?(Υποθετω οτι υπαρχει εκδοση και για windows μηχανακια.)

Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω δοκιμασει καθολου το spmc.

Αλλα αφου βλεπω οτι το αναφερετε να το τσεκαρω.

Φίλε εδώ μιλάμε για Android, αν δεν το πρόσεξες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλημερα κ χρονια πολλα αγορασα αυτο:http://www.ebay.com/itm/252101198454?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT,ειναι καλα τα χαρακτηριστικα του; Edited by toothpick

για το novago με την 1,0,0,3 εγκατεστημενη παιζει και live tv με ethernet και ειναι root το MXiii-G
HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

για το novago με την 1,0,0,3 εγκατεστημενη παιζει και live tv με ethernet και ειναι root το MXiii-G

Τελικά με την 1,0,0,3 ή με την 1,0,0,6 παίζει το novago?

σε εμένα παίζει με 1.0.0.3

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

σε μενα με αυτην που κατεβασα απο playstore χτες δεν επαιζε. με την 1,0,0,3 παιζει.

Παιδιά mele f10 deluxe η pro?

Μπορώ να προσπεράσω την έλλειψη play/pause button στο pro?

Εδω κάποιος ?

Με τον ήχο ξεπερνιέται το πρόβλημα με το pro?

Kαλησπέρα και χρόνια πολλά στην παρέα.

Σε 1-2 μέρες θα πρέπει να έρθει το mxiii-g που έχω παραγγείλει και τώρα κοιτάω για airmouse.

Εχουμε καμιά γνώμη για το mele f10 deluxe?

http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_68068.html

ή το lite

http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_241243.html

ή το measy gp830?

http://www.banggood.com/Measy-GP830-2_4G-Air-Mouse-Remote-Control-Support-Somatosensory-Game-p-972057.html

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

(τωρα είδα οτι ο φίλος απο πάνω ρωτάει σχεδόν την ίδια ερώτηση).

Edited by Superfour
Τα αδύνατα παρά ανθρώποις δυνατά παρά τω Θεώ εστιν.

Καλημερα κ χρονια πολλα αγορασα αυτο:http://www.ebay.com/itm/252101198454?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT,ειναι καλα τα χαρακτηριστικα του;

Καλη χρονια .

Α. Πρωτα ρωταμε μετα αγοραζουμε .Τι θα οφελουσε αφου το αγορασες να σου πουμε οτι δεν αξιζει .Εκτος αν θες να του κανεις διαφημηση η δυσφημηση του πωλητη.

Β.Ο επεξεργαστης ειναι "αρχαιος" γιαυτο και δεν αναφερετε σκοπιμα (3188Τ .antutu test επεξεργαστη εχει16000 και το πιο γνωστο box σε πωλησεις mxiii-g s812 εχει 32000 σε τιμη 60$ ) κυκλοφορει πανω απο 2 χρονια !!!!.Το 2 ram μπορει να ειναι 1 ram πραγματικο και με μια εφαρμογη το κανουν να φενετε 2 gb ( την επαθα με παρομοιο κουτι).Τα 32 gb ειναι καλα αλλα ο επεξεργαστηςκι η ραμ κανει τη διαφορα στο κουτι.

Γ.Η τιμη ειναι υπεβολικα υψηλη γιαυτα που δεινει.

Δ.

Καλησπερα, ξερετε μηπως πως μπορει αυτη η μ@λ@κια το mx iiig να παιξει video σε 4Κ απο youtube? Μεσω της εφαρμογης μου δινει επιλογη εως 1080P η οποια δεν πατιεται ουτως η αλλως και μου παιζει απο default 360p. Ειναι συνδεδεμενο σε μια LG 4k

Διακοπες στην Παρο;

http://www.heliolithos.gr

Καλησπερα, ξερετε μηπως πως μπορει αυτη η μ@λ@κια το mx iiig να παιξει video σε 4Κ απο youtube? Μεσω της εφαρμογης μου δινει επιλογη εως 1080P η οποια δεν πατιεται ουτως η αλλως και μου παιζει απο default 360p. Ειναι συνδεδεμενο σε μια LG 4k

Από τι ξέρω δεν μπορείς... Μόνο με Nvidia Shield Android TV μπορείς !! (Έχει σχέση με τον επεξεργαστή και την Google ..)

Δεν ξέρω εάν υπάρχει κανένα mod (δοκίμασε μια από YouTube στο kodi η με ogyoutube ..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2213945 )

δες αυτό (για άλλο επεξεργαστή ...αλλάζοντας όνομα συσκευής.....υπάρχει κίνδυνος για bootloop!!)

http://freaktab.com/forum/tv-player-support/allwinner-tv-players/tronsmart-allwinner-devices/25263-youtube-1080p-fix-without-loosing-navbar-1440p-possible-without-navbar (από προσωπική πείρα με Samsung s4 αλλάζοντας όνομα συσκευής Ναι επηρεάζεται το YouTube )

Γενικά θέλει πολύ ψάξιμο...και προσοχή

Edited by alex222800

σε ευχαριστω φιλε, μιση αληθεια δλδ το 4Κ στο mxiii-g

Το 2K, 4Κ Δεν στο δίνει η Google στο δικό της App που είναι το YouTube !! (δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να το "σηκώσει")

Kανένα κινέζικο box δεν παίζει 4κ στο YouTube (όπως και Netflix ΜΌΝΟ 360p !!)

Όπως γράφω έχει σχέση με τους επεξεργαστές και Google ....

όπως έχω γράψει το μόνο box που παίζει ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΟΛΑ είναι το Nvidia Shield Android TV αλλά είναι ακριβό !!

Edited by alex222800

Δηλαδή δεν μπορείς να επιλέξεις ούτε 720p στο app του youtube;

Καλησπέρα στους φίλους και καλή χρονιά. Ενδιαφέρομαι για ένα κουτάκι 50-60 € διαθέτω να είμαι αξιόλογο και να λειτουργεί απροβληματιστα
PaOk RE!!!!

Δοκίμασε μια και το addon του YouTube στο Kodi. Εμένα σε 1080 τηλεόραση μου βγάζει επιλογή να διαλέξω μέχρι 1080 στα βίντεο που το υποστηρίζουν.