max7 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Δοκιμασε την εκδοση NovaGO 1.0.0.3 Ευχαριστω για την απαντηση.Θα ηθελα ξανα μια βοηθεια γιατι ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα.Την κατεβασα την 1.0.0.3. αλλα δεν με αφηνει να την δουλεψω γιατι οπως λεει εχω ξεπερασει το οριο των επιτρεπομενων συσκευων.Γιατι γινεται αυτο αφου δεν αλλαζω συσκευη αλλα απλα εφαρμογη?πρεπει να περιμενω εναν μηνα τωρα για να μπορεσω να κανω επανασυνδεση συσκευης?Και το αλλο περιεργο ειναι οτι με την τελευταια εκδοση της εφαρμογης τελικα παιζει καποιες λιγες ταινιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Ξερει κανενας που θα βρω οδηγιες και οτι αλλο χρειαζομαι για να αλλαξω ρομ σε ενα cs968 που εφαγε σκαλωμα και δεν ανοιγει με τιποτα Τι συμβαίνει; Και το δικό μου από χθες δεν ανάβει καν το λαμπάκι. Δεν ανάβει με τίποτα. Σαν να μην παίρνει ρεύμα. Λέτε να κάηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superfour Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Καλησπερα στα μαστορια! Επιστρεφω και παλι για την γνωμη σας για αυτο το μηχανακι: http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_234880.html Βλεπω οτι δυστηχως εχει 1gb ram αλλα μου φαινεται καλο απο cpu και gpu. Τι λετε? Ασχετα απο την ram, αξιζει? Παράθεση Τα αδύνατα παρά ανθρώποις δυνατά παρά τω Θεώ εστιν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Καλησπερα στα μαστορια! Επιστρεφω και παλι για την γνωμη σας για αυτο το μηχανακι: http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_234880.html Βλεπω οτι δυστηχως εχει 1gb ram αλλα μου φαινεται καλο απο cpu και gpu. Τι λετε? Ασχετα απο την ram, αξιζει? 70$ για 1 giga ram και επεξεργαστη rk 3368 που δεν εχει και τις καλυτερες κριτικες . Παρε ενα mxiii g 2gb να εχεις μηχανακι που δεν κολαει πουθενα ,κι ειναι κι αξιοπιστο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superfour Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε Pow. Απλα ειδα x64, 8core κτλ αλλα δεν ηξερα περισσοτερα για τον 3368 και με χαλουσε το 1gb ram αλλα ειπα πριν το απορριψω να ρωτησω τους ειδικους, οπως και πολυ καλα εκανα. Ευχαριστω. Παράθεση Τα αδύνατα παρά ανθρώποις δυνατά παρά τω Θεώ εστιν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmwm3343ps Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) Σορρυ παίδες για την κλασική ερώτηση αλλά αν θέλει κάποιος ας μου πει την άποψή του για ποιο από τα παρακάτω να διαλέξω: 1 - http://www.aliexpress.com/store/product/Original-M10-MXQ-TV-BOX-Amlogic-S812-Quad-Core-Kodi-Metal-Android-4-4-TV-BOX/1261366_32332594463.html (M10 MXQ TV BOX - 90€ αλλά 63 € την 11-11-2015) 2 - http://www.everbuying.net/product1080094.html (M10 MXQ TV BOX - 54€) 3 - http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_189252.html (M8S 4K TV Box - 61€) Όλα είναι με τον S812 - 2GB RAM - 8GB ROM οπότε κρίνονται στις λεπτομέρεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σορρυ παίδες για την κλασική ερώτηση αλλά αν θέλει κάποιος ας μου πει την άποψή του για ποιο από τα παρακάτω να διαλέξω: 1 - http://www.aliexpress.com/store/product/Original-M10-MXQ-TV-BOX-Amlogic-S812-Quad-Core-Kodi-Metal-Android-4-4-TV-BOX/1261366_32332594463.html (M10 MXQ TV BOX - 90€ αλλά 63 € την 11-11-2015) 2 - http://www.everbuying.net/product1080094.html (M10 MXQ TV BOX - 54€) 3 - http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_189252.html (M8S 4K TV Box - 61€) Όλα είναι με τον S812 - 2GB RAM - 8GB ROM οπότε κρίνωνται στις λεπτομέρεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δείτε κ αυτό: 4- http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_229558.html (Beelink GTQ TV Box - 74€) Edited November 13, 2015 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek13 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Σορρυ παίδες για την κλασική ερώτηση αλλά αν θέλει κάποιος ας μου πει την άποψή του για ποιο από τα παρακάτω να διαλέξω: Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θα σου πρότεινα ένα απο τα παρακατω, και αν δεν κάνω λάθος είναι ακριβως τα ίδια! MXIII - G Tronsmart MXiii plus M8S+ (Android 5.1 - 1000M Ethernet - Amlogic S812 - 2G RAM) Για τα πρωτα δυο τουλάχιστον ειμαι σίγουρος αφου έχω το MXIII-G με περασμενη τη ρομ της tronsmart! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Τελικα κατι σε dual boot, 2gb ram και κατα προτιμηση 64gb rom, μονο το Pipo x7 ειναι? Κατι μεχρι τα 100? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Δες και το PiPO X8 που έχει και το πλεονέκτημα της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Nαι το εχω δει, στα 115 κιαυτο (το 64αρι).. Δε βγαζουν τπτ καλες προσφορες φετος για 11/11 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv040 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Cloudnetgo CR12S RK3288 http://www.geekbuying.com/item/Cloudnetgo-CR12S-RK3288-Quad-Core-1-8GHz-Android-4-4-Mini-TV-Box-HDMI-HDD-Player-2G-8G-2-4G-5G-WIFI-2-0MP-Camera-Mic-BT-DLNA-AlbappTV---Black-333509.html για αυτό τι λέτε; αξίζει την χρηματική διαφορά από το mxiii g; Οποιος ξέρει, υποστήριξη σε RΟΜ παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Αποφασισα να παρω ενα οικονομικο TV BOX για την τηλεοραση μου. Ενοειται οτι 4Κ δεν με νοιαζει και τοσο μια που η τηλεοραση μου ειναι Full HD. Αρχικα ημουν μεταξυ αυτων των 2 : Το Beelink X2 http://www.everbuying.net/product992009.html και το Chiptrip MXV S805 http://www.everbuying.net/product1016671.html Οπως βλεπετε ειναι με 1 GB Ram, αλλα πιστευω οτι δεν θα εχω καποιο θεμα για να χρησιμοποιω το KODI, να μπαινω σε καμια ιστοσελιδα ή σε κανα youtube. Τελος με 2 GB Ram εχω βρει σαν πιο φθηνο αυτο εδω το M8 4K x 2K Amlogic S802 : http://www.gearbest.com/tv-box/pp_58119.html?wid=1 Βασικες ερωτησεις : 1. Να βρω καποιο με προεγκατεστημενο το KODI ή δεν πειραζει θα μπορεσω να το περασω και μονος μου; 2. Με το KODI μπορω να βρισκω ταινιες με DTS ειναι ολες με ACC ηχο; 3. Μεχρι στιγμης λογω Capital Control εχω καταφερει να κανω μια αγορα με PayPal μεσω everbuying. Επειδη ομως στο grearbest απ'οτι βλεπω εχει καλυτερες τιμες, γνωριζει κανεις πως μπορω να κανω καποια αγορα; Οσες προσπαθειες εχω κανει μεχρι στιγμης με μπλοκαρει! 4. Στο WD TV Live εχει μια πολυ χρησιμη ρυθμιση οπου κανει συγχρονισμό τον ηχο (audio lips sync λεγεται) Σ' αυτα τα μηχανακια κατι τετοιο γινεται; Edited November 13, 2015 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Αποφασισα να παρω ενα οικονομικο TV BOX για την τηλεοραση μου. Ενοειται οτι 4Κ δεν με νοιαζει και τοσο μια που η τηλεοραση μου ειναι Full HD. Αρχικα ημουν μεταξυ αυτων των 2 : Το Beelink X2 http://www.everbuying.net/product992009.html και το Chiptrip MXV S805 http://www.everbuying.net/product1016671.html Οπως βλεπετε ειναι με 1 GB Ram, αλλα πιστευω οτι δεν θα εχω καποιο θεμα για να χρησιμοποιω το KODI, να μπαινω σε καμια ιστοσελιδα ή σε κανα youtube. Τελος με 2 GB Ram εχω βρει σαν πιο φθηνο αυτο εδω το M8 4K x 2K Amlogic S802 : http://www.gearbest.com/tv-box/pp_58119.html?wid=1 Βασικες ερωτησεις : 1. Να βρω καποιο με προεγκατεστημενο το KODI ή δεν πειραζει θα μπορεσω να το περασω και μονος μου; 2. Με το KODI μπορω να βρισκω ταινιες με DTS ειναι ολες με ACC ηχο; 3. Μεχρι στιγμης λογω Capital Control εχω καταφερει να κανω μια αγορα με PayPal μεσω everbuying. Επειδη ομως στο grearbest απ'οτι βλεπω εχει καλυτερες τιμες, γνωριζει κανεις πως μπορω να κανω καποια αγορα; Οσες προσπαθειες εχω κανει μεχρι στιγμης με μπλοκαρει! 4. Στο WD TV Live εχει μια πολυ χρησιμη ρυθμιση οπου κανει συγχρονισμό τον ηχο (audio lips sync λεγεται) Σ' αυτα τα μηχανακια κατι τετοιο γινεται; Μπορώ να σου απαντήσω για το m8. Το έχω ένα χρόνο περιπου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για τη χρήση που του κάνω, κυρίως kodi και YouTube. 1080p ταινίες παίζει νεράκι. Εγώ το είχα πάρει από geekbuying. Απλώς να ξέρεις ότι υπάρχουν 2 κατασκευαστές του m8, acemax και enny, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τα περισσότερα tv box. Το kodi είναι προεγκατεστημένο, ίσως να χρειαστεί να το σεταρεις, είναι πολύ εύκολο. Για τα άλλα 2 tv box που αναφέρεις, δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά επειδή και εγώ έψαχνα για γνωστό αυτές τις ημέρες κάτι φθηνό, διάβασα στο freaktab ότι το beelink έχει τα θεματάκια του και το απέρριψα επιλέγοντας το τίμιο και δοκιμασμένο και από εμένα mk808b plus. Για το mxv έχω διαβάσει καλά λόγια. Για αγορά μέσω PayPal δοκίμασε να μεταφέρεις χρήματα στο balance, δες στο νήμα του πως. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 (edited) Περιμένω ενα ΜΙΙΙ-G s812 2gb android 5.1 Χρειάζεται να κανω κάτι οταν έρθει? Το αφήνω με το μαμα firmware χρειάζεται να του κάνω root? Ακομα αγορασα ενα tronsmart tsm01 air mouse/keyboard είναι καλό? Edited November 13, 2015 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Ακομα αγορασα ενα tronsmart tsm01 air mouse/keyboard είναι καλό?Αυτό έχω και είναι σούπερ. Τα κάνει όλα και συμφέρει. Θα του κάνεις ένα calibration στην αρχή με τις οδηγίες που έχει και είσαι έτοιμος. Αν δεν ξαναείχες airmouse ίσως σου πάρει λίγη ώρα μέχρι να το συνηθίσεις, θα προσπαθείς να σημαδέψεις κλπ. Μετά από λίγη ώρα θα το χειρίζεσαι με ακρίβεια όπως το ποντίκι του πισί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Περιμένω ενα ΜΙΙΙ-G s812 2gb android 5.1 Χρειάζεται να κανω κάτι οταν έρθει? Το αφήνω με το μαμα firmware χρειάζεται να του κάνω root? Ακομα αγορασα ενα tronsmart tsm01 air mouse/keyboard είναι καλό? Λογικά θα είναι ρουταρισμενη. Αν δουλεύει καλά γιατί να μην το αφήσεις με τη stock rom? Δες πως πάει και στα βλέπεις τι κάνεις. Αυτό έχω και είναι σούπερ. Τα κάνει όλα και συμφέρει. Θα του κάνεις ένα calibration στην αρχή με τις οδηγίες που έχει και είσαι έτοιμος. Αν δεν ξαναείχες airmouse ίσως σου πάρει λίγη ώρα μέχρι να το συνηθίσεις, θα προσπαθείς να σημαδέψεις κλπ. Μετά από λίγη ώρα θα το χειρίζεσαι με ακρίβεια όπως το ποντίκι του πισί. Σούπερ δεν θα το έλεγα, αλλά τη δουλειά του την κάνει. Έχω δοκιμάσει και φθηνότερα που μου άρεσαν περισσότερο. Αν ο φίλος το πήρε με την προσφορά στα 12$, μια χαρά είναι. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Σούπερ δεν θα το έλεγα, αλλά τη δουλειά του την κάνει. Έχω δοκιμάσει και φθηνότερα που μου άρεσαν περισσότερο. Αν ο φίλος το πήρε με την προσφορά στα 12$, μια χαρά είναι.Είπα σούπερ γιατί για τα λεφτά που έδωσα βγήκε καλύτερο των προσδοκιών. Αυτά που ήθελα τα κάνει με το παραπάνω. Το πήρα στα $10 πριν μερικούς μήνες που είχε τριήμερo με flash sales το geekbuying. τα φθηνότερα που σου άρεσαν περισσότερο ποια είναι? Νόμιζα ότι το TSM01 είναι το πιο φθηνό (που να είναι δοκιμασμένο και να δουλεύει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Το Voyo v2 στα 95$ στο gearbest.. Στην αρχη νόμιζα ότι ήταν στο everbuying, αλλα... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Μπορώ να σου απαντήσω για το m8. Το έχω ένα χρόνο περιπου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για τη χρήση που του κάνω, κυρίως kodi και YouTube. 1080p ταινίες παίζει νεράκι. Εγώ το είχα πάρει από geekbuying. Απλώς να ξέρεις ότι υπάρχουν 2 κατασκευαστές του m8, acemax και enny, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τα περισσότερα tv box. Το kodi είναι προεγκατεστημένο, ίσως να χρειαστεί να το σεταρεις, είναι πολύ εύκολο. Για τα άλλα 2 tv box που αναφέρεις, δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά επειδή και εγώ έψαχνα για γνωστό αυτές τις ημέρες κάτι φθηνό, διάβασα στο freaktab ότι το beelink έχει τα θεματάκια του και το απέρριψα επιλέγοντας το τίμιο και δοκιμασμένο και από εμένα mk808b plus. Για το mxv έχω διαβάσει καλά λόγια. Για αγορά μέσω PayPal δοκίμασε να μεταφέρεις χρήματα στο balance, δες στο νήμα του πως. Τι εννοείς στο balance? Μπορεις λιγο να με διαφωτησεις τι ειναι το balance και που ακριβως θα βρω πληροφοριες? Και για το m8 σχετικα με το Kodi βρισκεις ταινιες με πολυκαναλο ηχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 (edited) Είπα σούπερ γιατί για τα λεφτά που έδωσα βγήκε καλύτερο των προσδοκιών. Αυτά που ήθελα τα κάνει με το παραπάνω. Το πήρα στα $10 πριν μερικούς μήνες που είχε τριήμερo με flash sales το geekbuying. τα φθηνότερα που σου άρεσαν περισσότερο ποια είναι? Νόμιζα ότι το TSM01 είναι το πιο φθηνό (που να είναι δοκιμασμένο και να δουλεύει). Φίλε μου και εγώ το TSM έχω, αλλά γουστα είναι αυτά. Εμένα δεν με βολευει γιατι δεν έχει λειτουργία να κλειδώνει όταν χρησιμοποιώ τα κουμπιά με τα βελάκια για να ψαξω πχ ταινίες στο kodi, θελω να κατεβαινω προς τα κατω και δεν γινεται γιατι οταν το κουνας κουνιεται και το βελος, είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμένα και αναγκάζομαι και χρησιμοποιω αυτό του tv box. Αν το χρησιμοποιεις μονο σαν ποντικι την κανει μιαμχαρα τη δουλεια του. 2 έχω φέρει, το ένα ήταν ελαττωματικό, έπρεπε να ανοιξω την πλακέτα για να το φτιαξω, ώστε να συμπεριφέρεται σωστά ο κερσορας. Στα 17$ που κοστίζει κανονικα, εγω προσωπικα δεν πρόκειται να το ξαναπαρω. Στα 10 που το πήρες εσύ ήταν πολύ φθηνό, δεν το συζητώ, βασικά δεν βρίσκεις κάτι πιο φθηνό. Εγω αν ξαναπαρω air mouse θα παρω ενα mele. Έχω φέρει για γνωστούς μου πρόσφατα αυτά http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_66719.html http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_152934.html και σαν ποιότητα κατασκευής μου φάνηκαν καλύτερα από το TSM. Τώρα αν κρατήσουν στο χρόνο, θα δείξει. Τι εννοείς στο balance? Μπορεις λιγο να με διαφωτησεις τι ειναι το balance και που ακριβως θα βρω πληροφοριες? Και για το m8 σχετικα με το Kodi βρισκεις ταινιες με πολυκαναλο ηχο? Απο τη καρτα σου θα μεταφερεις λεφτα στο λογαριασμο σου στο paypal, αυτό ονομάζεται balance και μπορεις να αγορασεις, θα τραβήξει τα χρήματα από εκει. Εδώ είμαστε offtopic ομως. Δες στο νήμα του paypal στην πρώτη σελίδα, έχει οδηγίες. Δεν το έχω γνωριζω αυτό που λες με πολυκάναλο ήχο και δεν το έχω ψάξει. Edited November 13, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik3 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Πρόβλημα Αφού μου ήρθε το mxiii 4k 2gb ram 8gb rom που είχα αγοράσει απο το everbuying πριν απο ένα μήνα, διαπιστώνω πως σέρνεται μέχρι αηδίας...με τα χίλια ζόρια ανοίγει σελίδες και το θέμα streaming μη το ανοίξω καλύτερα... Τι μπορώ να κάνω πριν να αρχίσω να κλαίω με μαύρο δάκρυ για τα 55 ευρώ που έδωσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Πρόβλημα Αφού μου ήρθε το mxiii 4k 2gb ram 8gb rom που είχα αγοράσει απο το everbuying πριν απο ένα μήνα, διαπιστώνω πως σέρνεται μέχρι αηδίας...με τα χίλια ζόρια ανοίγει σελίδες και το θέμα streaming μη το ανοίξω καλύτερα... Τι μπορώ να κάνω πριν να αρχίσω να κλαίω με μαύρο δάκρυ για τα 55 ευρώ που έδωσα; Δεδομενου οτι δεν εχεις προβλημα με τη ταχυτητα του internet και δεν εχεις το box σε μεγαλη αποσταση απο το ρουτερ, ισως να βάλεις κάποια άλλη Ρομ. Δες αν έχει βγει κάποια καινούργια έκδοση της stock rom, ειδάλλως κοίτα για κάποια custom rom. Στο freaktab.com θα βρεις αρκετές πληροφορίες για το μηχανακι. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik3 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Παίζει να είναι θέμα θερμοκρασίας και throttling του επεξεργαστή; Κάνει να τα αφήνουμε αναμμένα αυτά η όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob1990 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Παιδια εγω αγορασα ενα m8s πως μπορω να καταλαβω αν ειναι της acemax ή enny ή αν ειναι καποια αλλη εταιρια??και ποια ειναι καλυτερη ξερετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Πρόβλημα Αφού μου ήρθε το mxiii 4k 2gb ram 8gb rom που είχα αγοράσει απο το everbuying πριν απο ένα μήνα, διαπιστώνω πως σέρνεται μέχρι αηδίας...με τα χίλια ζόρια ανοίγει σελίδες και το θέμα streaming μη το ανοίξω καλύτερα... Τι μπορώ να κάνω πριν να αρχίσω να κλαίω με μαύρο δάκρυ για τα 55 ευρώ που έδωσα; Έχω ακριβώς το ίδιο και δεν έχω κανένα πρόβλημα, είσαι σίγουρος ότι δεν είναι θέμα σύνδεσης; Δοκίμασε αν μπορείς με ethernet καλώδιο η πολύ κοντά στο router.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts