dimitris_86 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Παιδιά θέλω ένα TV box όσο πιο οικονομικό γίνεται για την αδερφή μου. Οι ανάγκες της είναι να βάζει παιδικά στα μικρά από το YouTube και από καμία σελίδα με online ταινίες μεταγλωττισμένες. Άντε βαριά να δει και καμιά ταινία αυτή από popcorn time που θα της περάσω εγώ. Αν δεν τρέχει, θα τις κατεβάζει από το λαπτοπ και θα τις βλέπει. Τι προτείνετε? Αυτό το 808b που εκθειάζαν όλοι παλιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Παιδιά θέλω ένα TV box όσο πιο οικονομικό γίνεται για την αδερφή μου. Οι ανάγκες της είναι να βάζει παιδικά στα μικρά από το YouTube και από καμία σελίδα με online ταινίες μεταγλωττισμένες. Άντε βαριά να δει και καμιά ταινία αυτή από popcorn time που θα της περάσω εγώ. Αν δεν τρέχει, θα τις κατεβάζει από το λαπτοπ και θα τις βλέπει. Τι προτείνετε? Αυτό το 808b που εκθειάζαν όλοι παλιά? για youtube playback είναι ιδανικό, μεταγλωτισμένες ταινίες όμως δεν έχει πολλές -τουλάχιστον στο Hellenic TV που έχω ψάξει, έχει καμμιά 20αριά αλλά παλιές - και δεν γίνονται download. Για οικονομικές προτάσεις έχει αρκετές πιό πάνω - δες το μύνημα του alex, εγώ προσωπικά είμαι με ένα mxIII κανένα δίμηνο και είμια ευχαριστημένος για τα λεφτά που έδωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 για youtube playback είναι ιδανικό, μεταγλωτισμένες ταινίες όμως δεν έχει πολλές -τουλάχιστον στο Hellenic TV που έχω ψάξει, έχει καμμιά 20αριά αλλά παλιές - και δεν γίνονται download. Για οικονομικές προτάσεις έχει αρκετές πιό πάνω - δες το μύνημα του alex, εγώ προσωπικά είμαι με ένα mxIII κανένα δίμηνο και είμια ευχαριστημένος για τα λεφτά που έδωσα. Αυτό έχω και εγώ φίλε μου πέντε μήνες τώρα(την έκδοση βέβαια με τα δυο γιγα μνήμη) και δεν έχω κανένα παράπονο εκτός από το κακό τηλεκοντρόλ... Αλλά μόνιμα ανοιχτό και δεν κωλώνει πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Θα σου έλεγα μακρυά απο το mx|||, το εχω 2 μήνες εχει απο την αρχή τρελό προβλημα με το ιντερνετ. Εκεί που εχει σημα είτε με Ethernet είτε με wifi ξαφνικά κόβεται εντελώς το σημα. Εχω δοκιμάσει τα πάντα ειναι προβληματικό και ουσιαστικά άχρηστο. Τι να πω,μπορεί να έτυχε σε μένα.... Κι εγώ το ίδιο έχω και δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Ίσως έτυχε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 εχω το mk808b plus και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. εκτος απο το popcorn.δε μπορω με τιποτα να δω ταινια και αργει υπερβολικα να φορτωσει.αλλος με το ιδιο προβλημα? οι υπολοιποι με τα δικα σας μηχανακια,πως τα πατε? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 εχω το mk808b plus και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. εκτος απο το popcorn.δε μπορω με τιποτα να δω ταινια και αργει υπερβολικα να φορτωσει.αλλος με το ιδιο προβλημα? οι υπολοιποι με τα δικα σας μηχανακια,πως τα πατε? Το PopCorn είναι p2p πρόγραμμα ΠΆΝΤΑ εξαρτάσαι από τους λαούς χρήστες + καλό Internet .εάν οι άλλοι δεν κάνουν upload θα αργήσει να φορτώσει..+ θα έχεις buffering..... (έχεις πειράξει τα settings του PopCorn;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν εννοώ αυτό. Στον υπολογιστη τρέχει σφαίρα. Το μηχανάκι, δε το σηκώνει.. Κολλάει και χαλάει η εικόνα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Όλοι αυτό θέλουμε φίλε μου.. Η απάντηση έχει δοθεί αρκετές σελίδες Πριν, με ένα search θα την βρείτε Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Εδώ είστε.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6069272#post6069272 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Εδώ είστε.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6069272#post6069272 Και μόνο Wi-Fi Σύνδεση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Αρα πρεπει να παρω το συγκεκριμενο τv box η οποιοδηποτε αλλο και μετα να το κανω ροοτ και μετα να βαλω την εφαρμογη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Με αυτο http://www.gearbest.com/networking-communication/pp_194421.html μπορώ να στείλω το kodi ασύρματα απο το tv box σε άλλη τηλεόραση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Αρα πρεπει να παρω το συγκεκριμενο τv box η οποιοδηποτε αλλο και μετα να το κανω ροοτ και μετα να βαλω την εφαρμογη; Παίζει σε όλα και νομίζω το ρουτ ότι δεν είναι προϋπόθεση, αλλά παίζει και σε ρουτ μηχανάκια Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john9147 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Και το πιο απλο tv box θα παιζει ετσι?απλα θα βαλω αυτη την εκδοση της εφαρμογης πιο πανω.Δε χρειαζεται τιποτα αλλο,ρουτ κτλ?Ισχυει το ιδιο και για στικακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Για αγορά android usb τι θα προτείνατε? Όσο το δυνατόν οικονομικότερο (και αγορά απ έξω). Δεν ξέρω τι διαφορά έχει να πάρω ένα φτηνό android USB tv stick ή android box.. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Χρήση θα είναι κυρίως για youtube για τα πιτσιρίκια, και ίσως χαζευτήρι λίγο ίντερνετ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Windows box με υποστηριξη hevc υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 (edited) Με τους επεξεργαστές που υπάρχουν...μόνο για βασικές αναλύσεις ..και μάλλον με software decoding. ριξε μια ματια εδω ..http://www.cnx-software.com/2015/01/31/kodi-14-video-playback-on-intel-atom-z3735f-computers-running-windows-8-1/ ..... hevc στα 1080p ....δεν...H.265 codec / MPEG TS container – 360p and 720p OK, 1080p video is not really watchable (15 fps), and audio cuts. (γενικά ο gpu στους Intel είναι για το που..ο) εάν το χρειάζεσαι για media το Android είναι μονόδρομος !! Edited August 27, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Κάτι δεν έχει testαρει σωστά ο τύπος. Μόνο για το H265 συμφωνώ ότι οι Atom 377x δεν θα παίξει σωστά. Το Asus tablet μου παίζει άψογα όλα τα 1080p με φαινομενικά σωστό frame rate (σύμφωνα με kodi και tv). Έχει 3775 Atom. Μέχρι και media player classic με ffdshow παίζει αν και ζορίζει την CPU σχεδόν τέρμα. Αλλά παίζει. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Κάτι δεν έχει testαρει σωστά ο τύπος. Μόνο για το H265 συμφωνώ ότι οι Atom 377x δεν θα παίξει σωστά. Το Asus tablet μου παίζει άψογα όλα τα 1080p με φαινομενικά σωστό frame rate (σύμφωνα με kodi και tv). Έχει 3775 Atom. Μέχρι και media player classic με ffdshow παίζει αν και ζορίζει την CPU σχεδόν τέρμα. Αλλά παίζει. κάνει software decoding... Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο σε tv box με win για x265 !! σε Android βλέπουμε 4κ 60 fps x265!!!! όπως έγραψα το gpu της Intel σε Atom...άστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 (edited) Γεια σας Σημερα παρηγγειλα αυτο MXIII-G S812 http://www.ebay.com/itm/MXIII-G-S812-Quad-Core-2-0GHz-Android-TV-Box-2G-8G-eMMC-4K-2K-Kodi-XBMC-H-265-US/311413573014?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D33097%26meid%3D1f87573191004991923915bd4e540c0c%26pid%3D100005%26rk%3D3%26rkt%3D6%26sd%3D321819568689 κανεις που να το εχει παρει και να πει τιποτα ? ευχαριστω Edited August 28, 2015 by Dim_33 Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Tronsmart BJ19............παραγγειλα αυτο το τερτακι,το περιμενει σκληρος ssd,και 8gb ram.......:D http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-BJ19-Mini-PC-Intel-Valleyview-M-D-J1900-Quad-Core-HDMI-AC-Wifi-LAN-Bluetooth-4-0-XBMC-KODI-VGA---Black-348872.html Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Tronsmart BJ19............παραγγειλα αυτο το τερτακι,το περιμενει σκληρος ssd,και 8gb ram.......:D http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-BJ19-Mini-PC-Intel-Valleyview-M-D-J1900-Quad-Core-HDMI-AC-Wifi-LAN-Bluetooth-4-0-XBMC-KODI-VGA---Black-348872.html Πολύ ωραίο εργαλείο φαίνεται και Android & Windows 8.1 Dual Boot, Ubuntu, Fedora :up: SSD 250GB έχω ,RAM δεν έχω αλλά τουλάχιστο 4GB(γιατί 8GB "τσούζει")εντάξει. Φίλε μου μόλις το πάρεις περιμένω άμεσα εντυπώσεις:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Πολύ ωραίο εργαλείο φαίνεται και Android & Windows 8.1 Dual Boot, Ubuntu, Fedora :up: SSD 250GB έχω ,RAM δεν έχω αλλά τουλάχιστο 4GB(γιατί 8GB "τσούζει")εντάξει. Φίλε μου μόλις το πάρεις περιμένω άμεσα εντυπώσεις:) Ακριβως αυτο!!! ..............Android & Windows 8.1-10 Dual Boot, Ubuntu, Fedora.............. Ε ναι,για εμας τους κατσαβιδακιδες ειναι λουκουμακι αυτο.......θα το τουμπανιασω!!!!:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Μια βοηθεια θα ηθελα απο τους γνώστες εδω.. εχω στη δουλεια το Tronsmart AW 80 δυνατο εργαλειο για αυτα που θελω...θελω να παρω κατι πολυ ποιο φθηνο (στικακι θα προτιμουσα ) γιατι το μονο που θελω ειναι να κανω 2 32αρες οθονες που εχω στη δουλεια να προβαλλουν σελιδες απο νετ με flash περιεχομενο...απλα πραγματα..απλως να μην κολλαει ακομα και στο σερφαρισμα...δε θα προβαλλω ουτε ταινειες ουτε kodi κλπ...Ξερω οτι οποιο φθηνο και να διαλεξω θα κανει τη δουλεια του αλλα μη δωσω λεφτα σε κατι που το ξερετε οτι βγαζει προβληματα ή μπορει να ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας απο καποιο αλλο(παλαιοτερο τσιπσετ/μνημη...)....ευχαριστω για οποια προταση... Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Για αγορά android usb τι θα προτείνατε? Όσο το δυνατόν οικονομικότερο (και αγορά απ έξω). Δεν ξέρω τι διαφορά έχει να πάρω ένα φτηνό android USB tv stick ή android box.. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Χρήση θα είναι κυρίως για youtube για τα πιτσιρίκια, και ίσως χαζευτήρι λίγο ίντερνετ... Βοήθεια κάποιος?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts