gatos814 Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Ενδιαφερομαι για αγορα tv box μεχρι 40 ευρω για kodi και cyberflix (δεν εχω netflix). Εχω βρει αυτα τα 2 https://www.banggood.com/H96-Max-X2-S905X2-4GB-DDR4-RAM-64GB-ROM-4K-Android-8_1-5G-WiFi-USB3_0-TV-BOX-p-1373067.html https://www.banggood.com/Mecool-M8S-Pro-L-Amlogic-S912-3GB-RAM-32GB-ROM-5G-WIFI-bluetooth-4_1-4K-Android-TV-Box-Support-HD-Netflix-4K-Youtube-p-1519034.html Αξιζει κανενα απο τα 2? Εχει κανεις να προτεινει κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα? Πιο καινουργιο ειναι αυτο με τον S905X2! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- να ρωτησω και εγω κατι για gt1 ultimate το πηρα μεταχειρισμενο αλλα δεν υπαρχει το αυτοκολλητο με τον σειριακο απο κατω ειχα διαβασει αλλα δεν θυμαμαι που οτι μπορεις και αν το ανοιξεις απο το εσωτερικο τοιυ να καταλαβεςι αλλα δεν μπορω να το βρω τωρα που το ειχα δει αν γνωριζει καποιος ας απαντησει Αν το μονο σου μελημα ειναι για το σωστο λογισμικο , δοκιμασε τα ολα (με το τροπο του υπολογιστη παντα) και θα βρεις πιο ειναι χωρις να το ανοιξεις!!! Δεν θα παθει τιποτα , μη φοβασε... Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 να ρωτησω και εγω κατι για gt1 ultimate το πηρα μεταχειρισμενο αλλα δεν υπαρχει το αυτοκολλητο με τον σειριακο απο κατω ειχα διαβασει αλλα δεν θυμαμαι που οτι μπορεις και αν το ανοιξεις απο το εσωτερικο τοιυ να καταλαβεςι αλλα δεν μπορω να το βρω τωρα που το ειχα δει αν γνωριζει καποιος ας απαντησει Δεν ξερω απο που εχει αγοραστει,αλλα εαν το ανοιξεις υπαρχει περιπτωση να χασεις την εγγυηση,εαν εχει βεβαια. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Από banggood ποια μέθοδο αποστολής διαλέγουμε; τελικά θα πάρω το H96 max που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis5 Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Από banggood ποια μέθοδο αποστολής διαλέγουμε; τελικά θα πάρω το H96 max που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω Priority Direct Mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Ok ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Από banggood ποια μέθοδο αποστολής διαλέγουμε; τελικά θα πάρω το H96 max που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω Καλο ειναι αυτο χτυπα το.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Το χτύπησα φίλε, ένα 40αρι με βγήκε, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Να σημειωσω κατι για τα H96 Max X2 απο το banggood Το 4/32 ειναι με LPDDR3 και το 4/64 ειναι με LPDDR4! Φυσικα το καλυτερο ειναι με την ddr4 ! Παντως το μονο σιγουρο ειναι οταν τα παρετε στα χερια σας κατευθειαν αλλαξτε το τρισαθλιο λογισμικο τους! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Φίλε γάτε το 64αρι πήρα, δε μου λες πως αλλάζουμε το λειτουργικό; είναι εύκολο; τόσο χάλια είναι αυτό που έχει τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Ενα καλωδιο usb αρσενικο σε αρσενικο θελει και τους σωστα εγκατεστημενους drivers του εργαλειου και ολα μετα ειναι ευκολα.... Ναι οντως .... το μανισιο λογισμικο που ερχεται το μποξακι ειναι για τα σκουπιδια...!!! Εχει παρα πολλους περιορισμους! Αυτα με την ddr4 παιρνουν και τα 2 λογισμικα (ddr3+ddr4) ενω τα αλλα με την ddr3 παιρνουν μονο το δικο του (ddr3) ! Παντως και το ddr3 δεν παει ασχημα και μαλιστα σε συγκεκριμενες φασεις ισως να ειναι και με λιγο πιο γρηγορες αντιδρασεις απο το ddr4! Απλα στην τελικη για το ddr4 κυκλοφορουν και πολλα custom λογισμικα! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Ενα καλωδιο usb αρσενικο σε αρσενικο θελει και τους σωστα εγκατεστημενους drivers του εργαλειου και ολα μετα ειναι ευκολα.... Ναι οντως .... το μανισιο λογισμικο που ερχεται το μποξακι ειναι για τα σκουπιδια...!!! Εχει παρα πολλους περιορισμους! Αυτα με την ddr4 παιρνουν και τα 2 λογισμικα (ddr3+ddr4) ενω τα αλλα με την ddr3 παιρνουν μονο το δικο του (ddr3) ! Παντως και το ddr3 δεν παει ασχημα και μαλιστα σε συγκεκριμενες φασεις ισως να ειναι και με λιγο πιο γρηγορες αντιδρασεις απο το ddr4! Απλα στην τελικη για το ddr4 κυκλοφορουν και πολλα custom λογισμικα! Τον τροπο να το κανει αυτο ρωταει ο ανθρωπος εαν καταλαβα καλα. Δωσε οδηγιες και τα απαραιτητα link για αυτο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Αν και θεωρω οτι η ερωτηση ηταν γενικη οταν με το καλο παραλαβει και θελει βοηθεια εδω ειμαστε...! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Ok λεβέντες, όταν παραλάβω θα επανέλθω, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Εχω ενα tv box ( Flowfon F1) το οποιο ειχε προεγκατεστημενη την εφαρμογη του Netflix αλλα δεν την βλεπει μεσω playstore για να ενημερωθει. Απεγκατεστησα και δοκιμασα με apk αλλα η νεοτερη που γινεται να εγκατασταθει ειναι του Φεβρουαριου. Ειμαι με 9.0 android και δεν νομιζω να του δωσουν ενημερωση. Υπαρχει περιπτωση σε λιγο καιρο να μην δουλευει το Netflix αφου θα εχω παλια εκδοση της εφαρμογης; Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Εχω ενα tv box ( Flowfon F1) το οποιο ειχε προεγκατεστημενη την εφαρμογη του Netflix αλλα δεν την βλεπει μεσω playstore για να ενημερωθει. Απεγκατεστησα και δοκιμασα με apk αλλα η νεοτερη που γινεται να εγκατασταθει ειναι του Φεβρουαριου. Ειμαι με 9.0 android και δεν νομιζω να του δωσουν ενημερωση. Υπαρχει περιπτωση σε λιγο καιρο να μην δουλευει το Netflix αφου θα εχω παλια εκδοση της εφαρμογης; Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατεβασε αυτην την εφαρμογη : https://apkpure.com/apkpure-app.html?icn=aegon&ici=image_home και ζητα απο εκει το τελευταιο νετφλιξ! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Thanks! Θα το δοκιμασω..... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Εχω ενα tv box ( Flowfon F1) το οποιο ειχε προεγκατεστημενη την εφαρμογη του Netflix αλλα δεν την βλεπει μεσω playstore για να ενημερωθει. Απεγκατεστησα και δοκιμασα με apk αλλα η νεοτερη που γινεται να εγκατασταθει ειναι του Φεβρουαριου. Ειμαι με 9.0 android και δεν νομιζω να του δωσουν ενημερωση. Υπαρχει περιπτωση σε λιγο καιρο να μην δουλευει το Netflix αφου θα εχω παλια εκδοση της εφαρμογης; Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαίζω σε παλιό tv box με.Android 4.4.2 με αρχαία έκδοση Netflix χωρίς κανένα πρόβλημα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Παιδιά ποιά είναι η τελευταία έκδοση Netflix σε android tv box (Vorke Z6/Tanix TX92) με λογισμικό κανονικό,σκέτο android;Εχω την 4.16.4 build 200217. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Παιδιά ποιά είναι η τελευταία έκδοση Netflix σε android tv box (Vorke Z6/Tanix TX92) με λογισμικό κανονικό,σκέτο android;Εχω την 4.16.4 build 200217. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν ενημερώνεται αυτή η συσκευή. Οπότε κάντο όπως και εγώ, κατεβάζεις την τελευταία από το apkmirror και κομπλέ. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 (edited) Δεν ενημερώνεται αυτή η συσκευή. Οπότε κάντο όπως και εγώ, κατεβάζεις την τελευταία από το apkmirror και κομπλέ. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΕυχαριστώ.Η έκδοση που ανέφερα όμως έχει καλύτερη εικόνα,η μου φαίνεται;Αν θέλει κάποιος δοκιμάζει.. Επίσης αληθεύει ό,τι με sideload το libreelec,το Netflix παίζει σε HD σε μη υποστηριζόμενα widevine L1 boxes; Edited September 4, 2019 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Κατεβασε αυτην την εφαρμογη : https://apkpure.com/apkpure-app.html?icn=aegon&ici=image_home και ζητα απο εκει το τελευταιο νετφλιξ!Τελικα δεν γινεται ουτε απο εκει. Δεν το βλεπει ως ενημερωση αλλα ως καινουργια εκδοση και θελει κανονικη εγκατασταση. Οταν το κανεις σου λεει λτι η συσκευη δεν υποστηριζει την συγκεκριμενη εκδοση. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Τελικα δεν γινεται ουτε απο εκει. Δεν το βλεπει ως ενημερωση αλλα ως καινουργια εκδοση και θελει κανονικη εγκατασταση. Οταν το κανεις σου λεει λτι η συσκευη δεν υποστηριζει την συγκεκριμενη εκδοση. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτο ηταν ενα προβλημα που το αντιμετωπιζαν συνηθως τα παλια μποξακια με τις εκδοσεις Android kitkat και ισως και καποια με Android lolipop και συνεβαινε αυτο επειδη δεν μπορουσε να το δει ουτε σαν τηλεφωνο ουτε σαν ταμπλετ! Προφανως και εδω κατι γινεται με το λογισμικο του....! Οι πιο παλιες βερζιον του νετφλιξ της σειρας 4 (και καποιες πρωτες 5αρες) μπορει να ειχαν λιγοτερες δικλειδες ασφαλειας και γι'αυτο χρησιμοποιουνται πατσαρισμενες ακομα και σημερα σε τετοιες ιδιαιτερες περιπτωσεις! Δοκιμασε παντως αν θελεις απο εδω : http://www.tvboxceo.com/apps.html την δικια τους εφαρμογη του νετφλιξ μηπως ειναι πιο καινουργια.... Επισης αν θελεις βαλε και την εφαρμογη tv store μηπως και εκεινη εχει κατι αλλο διαφορετικο μεσα...! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Δεν δουλευει ουτε απο το TVboxceo. Τεσπα οσο λειτουργει χωρις θεμα το Netflix δεν με πειραζει να εχω παλια εκδοση.. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 καλημερα, εχω καταληξει κατα 99% στο παρακατω tv box οπως το βρηκα, ειπα πριν πατησω το κλικ αγορας να παρω γνωμες.... Πιστευετε οτι ειναι καλη αγορα στα λεφτα της? Παιζει πιθανοτητα τελωνειου? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 καλημερα, εχω καταληξει κατα 99% στο παρακατω tv box οπως το βρηκα, ειπα πριν πατησω το κλικ αγορας να παρω γνωμες.... Πιστευετε οτι ειναι καλη αγορα στα λεφτα της? Παιζει πιθανοτητα τελωνειου? ευχαριστωΚαλή αγορά στα 63? Για ποιο λόγο το πιστεύεις αυτό; Ποια είναι η κύρια χρήση που θες να κάνεις; Επίσης για τελωνείο, ποτέ δεν υπάρχει 100% σιγουριά. Απλά χρησιμοποίησε τους προτεινόμενους τρόπους αποστολής Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts