Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα πάντως στο cinema δεν μου βγάζει Ελληνικούς υπότιτλους. Ίσως φταίει ότι είμαι αρχάριος.

Πάνω αριστερά στις Ρυθμίσεις και επιλέγεις Ελληνικά. Αν εξαιρέσεις ένα πολύ μικρό διάστημα 2-3 ημερών που έκανε κόλπα και δεν κατέβαζε, η εφαρμογή είναι top..

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Για δείτε το ξανά στην τελευταία του αναβάθμιση (titanioumtv).

Καλό το cinema αλλά "μένουν" κ κάποιες διαφημίσεις. Ανερχόμενο κ το dreamtv...

Ποια έκδοση ακριβώς δηλαδή σου παίζει τις τελευταίες μέρες το titanium tv?

Για δείτε το ξανά στην τελευταία του αναβάθμιση (titanioumtv).

Καλό το cinema αλλά"μένουν" κ κάποιες διαφημίσεις. Ανερχόμενο κ το dreamtv...

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το CINEMA που προτείνετε μπαίνει σε Android TV OS (έχω το mecool m8s); Και επειδή είμαι νέος στον χώρο, το CINEMA είναι εφαρμογή, όχι add on του kodi, σωστά; Γενικά, ποια η γνώμη σας για το kodi; Προς το παρόν μου φαίνεται παίδεμα

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Το CINEMA που προτείνετε μπαίνει σε Android TV OS (έχω το mecool m8s); Και επειδή είμαι νέος στον χώρο, το CINEMA είναι εφαρμογή, όχι add on του kodi, σωστά; Γενικά, ποια η γνώμη σας για το kodi; Προς το παρόν μου φαίνεται παίδεμα

Το cinema ειναι εφαρμογη μονη της και πολυ ευκολο interface μπαινει σε android tv os ψαξε cinema hd apk εκδοση 1.4.1 εχει κι ελληνικους υποτιτλους.

Το kodi ειναι λλη φαση θελει συνεχη ενημερωση γιατι addons παιζουν κι ποια οχι.Για αρχαριο καλυτερα βαλε ετοιμο buld Gkobu.

Το cinema ειναι εφαρμογη μονη της και πολυ ευκολο interface μπαινει σε android tv os ψαξε cinema hd apk εκδοση 1.4.1 εχει κι ελληνικους υποτιτλους.

Το kodi ειναι λλη φαση θελει συνεχη ενημερωση γιατι addons παιζουν κι ποια οχι.Για αρχαριο καλυτερα βαλε ετοιμο buld Gkobu.

Σε ευχαριστώ! Το build που διαφέρει από το add on?

ένα Build έχει πολλά addons

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Build είναι ένα έτοιμο στήσιμο. Με ένα σύνολο addons και έτοιμες ρυθμίσεις. Ενημερώνεται αυτόματα ( με την προϋπόθεση ότι ο δημιουργός του εξακολουθεί να ασχολείται). Είναι μια εύκολη λύση για όποιον δεν θέλει να ασχοληθεί πολύ με το ψάξιμο των addons. Έχει το αρνητικό ότι κάποια addons που περιλαμβάνει μπορεί να σου είναι άχρηστα. Αυτά!

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by SERS1612

Αυτό έχει πεθάνει εδώ και μήνες.

CINEMA έχουμε αναφέρει σε μερικά ποστ πιο πάνω

Δεν νομίζω να έχει πεθάνει αλλά το αντίθετο μαζί με το cyberflix και το cinemaHD (που έχει θεματάκια με υπότιτλους τελευταία σε πολλούς ) είναι τα top αυτή τη στιγμή μαζί με το νεό dream tv (και αυτό κλώνο του terrarium tv όπως και τα άλλα)

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

Θα δοκιμάσω cyberflix να δω αν έχει κάτι καλύτερο από CINEMA

Δεν νομίζω να έχει πεθάνει αλλά το αντίθετο μαζί με το cyberflix και το cinemaHD (που έχει θεματάκια με υπότιτλους τελευταία σε πολλούς ) είναι τα top αυτή τη στιγμή μαζί με το νεό dream tv (και αυτό κλώνο του terrarium tv όπως και τα άλλα)

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το Tea tv στην τελευταία έκδοση έχουν προσθέσει ui για ATV.έχει λίγα bugs αλλά είναι πολύ εύχρηστη η πλοήγηση

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Υπάρχει κάποιο Firmware για το Mecool m8s Pro εκτός από το μαμά?

στο freaktab έχει εκδόσεις ATV και nexus rom

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

στο freaktab έχει εκδόσεις ATV και nexus rom

Ειναι ευκολο να μου δωσεις λινκ για το συγκεκριμενο αλλα οχι με ATV προτιμω κλασικο android.

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Ειναι ευκολο να μου δωσεις λινκ για το συγκεκριμενο αλλα οχι με ATV προτιμω κλασικο android.

https://forum.freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/mecool/firmware-roms

Πρόσεξε μην μπερδέψεις το pro με το pro L!

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Πρόσεξε μην μπερδέψεις το pro με το pro L!

Εχεις να μου πεις για καποια δοκιμασμενη Γιατι εχω μπλεξει?

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Εχω ενα θεμα δεν ξερω αν ειναι απο την εκδοση ομως γιατι ανφερθηκε και πιο πριν.Εκανα εγκατασταση το cinema hd 1.4.1 και δεν παιζουν οι υποτιτλοι με το mx player δεν βρισκει το φακελο.Ενω αν ανοιξω την ταινια πρωτα με το player του cinema hd παιζει τους υποτιτλους και απ οτι καταλαβα τοτε δημιουργει τον φακελο γιατι μετα αν ξανα ανοιξω το mx player τοτε τους βρισκεις.Ηθελα να ρωτησω ετσι πρεπει να γινεται?

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Tα link που παρέθεσες δεν είναι public. Μπορείς να μας βοηθήσεις σε τι αναφέρεσαι;

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Όταν βάζω βίντεο να παίξει μέσω YouTube σε κάποια βίντεο κάνει τρελά σπασίματα δεν βλέπεις τίποτα. Επίσης όταν ανοίγω κάποιες εφαρμογές το γραφικό περιβάλλον σαν να αναβοσβήνει όπως σε εφαρμογή που βλέπεις ταινίες online, από πίσω το ντεκόρ να το πω, από μαύρο, αναβοσβήνει σε γκρι μαύρο. Επίσης σε ποιο συνδυασμό πληκτρολόγιο ποντίκι έχετε κατασταλάξει ως το πιο εύχρηστο ? Ευχαριστώ πολύ. Edited by jimmys

Επίσης σε ποιο συνδυασμό πληκτρολόγιο ποντίκι έχετε κατασταλάξει ως το πιο εύχρηστο ? Ευχαριστώ πολύ.

Microsoft All-in-One Media Keyboard

https://www.skroutz.gr/s/4840871/Microsoft-All-in-One-Media-Keyboard.html

-------------

Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

καλημερα παιδες.Εχω φρικαρει σημερα παρελαβα tanix tx9 pro και δεν μπορω να κανω τιποτα ουτε καν να το στησω.Εκει που ανοιγει και παω να περασω καμια εφαρμογη κολλαει δειχνει ασπρη οθονη και μετα μολις το βγαζω απο το ρευμα δεν ανοιγει δεν κανει boot.Πρεπει να περιμενω κανενα 3λεπτο χωρις να ειναι στο ρευμα.Μετα οταν ανοιξει παλι τα ιδια ανοιγω το chrome και ξανα κολλαει και δεν ανοιγει.Το εκανα reset απο το μενου παλι δεν κνει boot να ανοιξει.Να επικοινωνησω με gearbest η υπαρχει καμια λυση?Μ σρεσει που το πηρα για καλο Edited by sifario

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe