kokorets Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Δοκίμασε με το superuser να κάνεις unroot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Εκανα συνδεση στο Netflix και εχω προβλημα με το tv box.Ενω στο κινητο και στο pc συνδεομαι κανονικα στο tv box δεν μου δεχεται τον κωδικο. Εκανα καταργηση της εφαρμογης Netflix που εχει μεσα και ψαχνω απο το play store να κανω καινουργια εγκατασταση αλλα λεει οτι η συσκευη δεν υποστηριζει την συγκεκριμενη εφαρμογη.Γνωριζει καποιος τι πρεπει να κανω? Το tv box ειναι το Alfawise H96 Pro+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Κατέβασε την από αλλού πχ apkmirror Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Δοκίμασε με το superuser να κάνεις unrootΈχω διαβάσει περιστατικό που κόλλησε και δεν ξανα άνοιξε (bootloop) Είσαι σίγουρος γι'αυτό που προτείνεις; Ήθελε φλασαρισμα απο την αρχή και αν ο άλλος δεν σκαμπαζει και πολλά θα του μείνει άχρηστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Εκανα συνδεση στο Netflix και εχω προβλημα με το tv box.Ενω στο κινητο και στο pc συνδεομαι κανονικα στο tv box δεν μου δεχεται τον κωδικο. Εκανα καταργηση της εφαρμογης Netflix που εχει μεσα και ψαχνω απο το play store να κανω καινουργια εγκατασταση αλλα λεει οτι η συσκευη δεν υποστηριζει την συγκεκριμενη εφαρμογη.Γνωριζει καποιος τι πρεπει να κανω? Το tv box ειναι το Alfawise H96 Pro+Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Απλά βάζεις το apk και τέλος. Έτσι το έχω σε 2 κουτιά. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Κατέβασε την από αλλού πχ apkmirror Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω πολυ!Το εγκατεστησα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Έχω διαβάσει περιστατικό που κόλλησε και δεν ξανα άνοιξε (bootloop) Είσαι σίγουρος γι'αυτό που προτείνεις; Ήθελε φλασαρισμα απο την αρχή και αν ο άλλος δεν σκαμπαζει και πολλά θα του μείνει άχρηστο! Κόλλησε γιατί δεν έσβησε ότι αρχείο busybox υπάρχει πρώτα και πήγε κατευθείαν να κάνει full unroot με το SuperSU.... Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Eγω πηρα tv box με την πριζα αυστραλιας κι εχω κι αυτο σαν adpter https://m.banggood.com/Universal-AU-US-UK-to-EU-Europe-Plug-AC-250V-Power-Travel-Adapter-p-988245.html?rmmds=search Πιστευω οτι δεν θαχω θεμα .Εσεις τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Eγω πηρα tv box με την πριζα αυστραλιας κι εχω κι αυτο σαν adpter https://m.banggood.com/Universal-AU-US-UK-to-EU-Europe-Plug-AC-250V-Power-Travel-Adapter-p-988245.html?rmmds=search Πιστευω οτι δεν θαχω θεμα .Εσεις τι λετε? Κανενα θεμα δεν θα'χεις. Θα το στειλουν μαζι με το tv box? Αν οχι γιατι να το περιμενεις τοσο καιρο και δεν το αγοραζες απο εδω? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 έχει κανένας θέμα με την εφαρμογή του twitch? έχω το mini m8s και τώρα τελευταία μου κάνει νερά. φορτώνει το stream αλλά μαυρίζει η οθόνη και παίζει μόνο ήχο. όσα update και να έγιναν, τίποτα δεν το διόρθωσε. ούτε reinstall που έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Παιδιά θέλω να πάρω ενα μποξακι αλλά δεν έχω ιδέα τι πρέπει να ψάξω!..θέλω να παίζει fhd να μην κολλάει να μπορώ να δω youtube και netflix να μπορώ να του περάσω και κάνα χαζοπαιχνιδο από το playstore αν έχετε κάποιο μου προτείνετε από Ελλάδα κοντά στα 50€.. διάβασα κάποιες σελίδες είδα το xiaomi mi box αλλά δεν ενθουσιάστηκα από τα χαρακτηριστικά του βέβαια δεν ξέρω ποια είναι τα κατάλληλα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει για αυτά που θέλω!!! ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coxy13 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Κλώνος του Terrarium και μάλιστα στο Play Store. Παίζει άψογα. Movie Play Red λέγεται. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Κλώνος του Terrarium και μάλιστα στο Play Store. Παίζει άψογα. Movie Play Red λέγεται. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και αυτό δεν βρίσκει ελληνικούς υπότιτλους Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Κλώνος του Terrarium και μάλιστα στο Play Store. Παίζει άψογα. Movie Play Red λέγεται. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτο TANIX μου βγάζει μονίμως server maintenance και το βλέπω για σουτ. Αντίθετα το CINEMA/HDMOVIES παίζει τέλεια. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coxy13 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Στο TANIX μου βγάζει μονίμως server maintenance και το βλέπω για σουτ. Αντίθετα το CINEMA/HDMOVIES παίζει τέλεια. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΌντως αυτό είναι η καλύτερη επιλογή μέχρι τώρα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankro Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Έχω το H96 pro+ Ξαφνικά δεν μου δουλεύει το κουμπί home από το τηλεκοντρόλ. Δεν πρέπει να φταίει το κοντρόλ γιατί και ένα άλλο που εχω πάρει (Bluetooth). Και σε αυτό πάλι δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Έχω το H96 pro+ Ξαφνικά δεν μου δουλεύει το κουμπί home από το τηλεκοντρόλ. Δεν πρέπει να φταίει το κοντρόλ γιατί και ένα άλλο που εχω πάρει (Bluetooth). Και σε αυτό πάλι δεν δουλεύει. Φίλε είναι το ποιο προβληματικό κουτί που υπάρχει μην το ψάχνεις πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankro Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 (edited) Φίλε είναι το ποιο προβληματικό κουτί που υπάρχει μην το ψάχνεις πολύ Ναι έχω διαβάσει πολλά Αλλά το έχω 2 χρόνια και λειτουργεί πολύ καλά και με το kodi και με ολα. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν να αλλάξω τροφοδοτικό. Edited October 8, 2018 by pankro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Στο TANIX μου βγάζει μονίμως server maintenance και το βλέπω για σουτ. Αντίθετα το CINEMA/HDMOVIES παίζει τέλεια. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΤο terrarium γιατί το παράτησες? Αφού παίζει εάν μπλοκάρεις την 172.x.x x IP με vpn66 (αν θυμάμαι καλά). Υπάρχουν οδηγοί στο YT Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Το νέο είναι το titanium tv, παίζει χωρίς να μπλοκάρει τίποτα.σύντομα θα βγει Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Το terrarium γιατί το παράτησες? Αφού παίζει εάν μπλοκάρεις την 172.x.x x IP με vpn66 (αν θυμάμαι καλά). Υπάρχουν οδηγοί στο YT Sent from my SM-G965F using TapatalkΔηλαδή το Terrarium δεν βγάζει καθόλου λινκς επειδή θέλει μπλοκάρισμα κάποιων IP; Γιατί αυτό; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Παιδιά θέλω να πάρω ενα μποξακι αλλά δεν έχω ιδέα τι πρέπει να ψάξω!..θέλω να παίζει fhd να μην κολλάει να μπορώ να δω youtube και netflix να μπορώ να του περάσω και κάνα χαζοπαιχνιδο από το playstore αν έχετε κάποιο μου προτείνετε από Ελλάδα κοντά στα 50€.. διάβασα κάποιες σελίδες είδα το xiaomi mi box αλλά δεν ενθουσιάστηκα από τα χαρακτηριστικά του βέβαια δεν ξέρω ποια είναι τα κατάλληλα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει για αυτά που θέλω!!! ευχαριστώ!!! Ας μου προτείνει κάποιος καποιο παρακαλώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 το μπλοκάρισμα και μέσα απο το adaway δεν θα μπορεί να γίνει προσθέτοντας ip στην λίστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Ας μου προτείνει κάποιος καποιο παρακαλώ! mibox https://www.skroutz.gr/s/11622837/Xiaomi-Mi-Box-8GB.html επισημα παιζει netflix, youtube κλπ 4Κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 https://www.clevermarket.gr/proionta/ichos-eikona/eikona/tv-box-android/tv-box-android-me-android-7-1-2-kai-proegkatestimeno-kodi_106056?gclid=EAIaIQobChMI0ta6jsv43QIVSZPtCh2oeQoNEAAYASAAEgKki_D_BwE με ρωτάει γνωστός για αυτό τι του λέω; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts