Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έλα φίλε μου έρχομαι εγώ στην ίδια πόλη ζούμε!Αν έχεις βέβαια αυτό που δείχνεις με το 1 GB Ram μη περιμένεις πολλά πράγματα από Kodi κλπ μόνο με κανένα ελαφρύ build και πάλι θα κολλάει. Εγώ έχω το ίδιο αλλά με τα 2 GB Ram και πάλι που και που ζορίζεται λίγο.
Αδερφέ με σώζεις, σου στέλνω πμ για λεπτομέρειες....

ΥΓ: Για αυτό κάποια γνώμη; Έχω μεγάλη έκπτωση να το πάρω, κάτω από 35€....

Redmi Note 5 via Tapatalk

ca0a8b2933ca28ecad42b2b398b273ef.jpg

Edited by topmar

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

• Απαντήσεις 21,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1308

• makis1024

566

• ath156

1831

Έκανα το update σε android 8, απεγκατεστησα το Netflix, το ξανα εγκατέστησα, έκανα 2 3 restart αλλά ακριβώς το ίδιο μνμ..

Κάπου διάβασα ότι φταίει η ανάλυση, χαλημωσα λοιπόν και την ανάλυση, τίποτα το ίδιο.. Έχω ξενερώσει.. Μήπως φταίει το box? Να ζητήσω αντικατάσταση αλλά δεν νομίζω να το δεχτούν..

Πώς θα δεχτούν αντικατάσταση αν το πρόβλημα υπάρχει μόνο για το Netflix;

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αδερφέ με σώζεις, σου στέλνω πμ για λεπτομέρειες....

ΥΓ: Για αυτό κάποια γνώμη; Έχω μεγάλη έκπτωση να το πάρω, κάτω από 35€....

ca0a8b2933ca28ecad42b2b398b273ef.jpg

Επειδή τα εχω και τα δυο για μενα το mi box ειναι μακραν καλύτερο με απροβληματιστη χρηση μεχρι τωρα. Το mini m8s μου ειχε σπάσει τα νεύρα αν και ηταν η εκδοση με τα 2gb. Βασικά για μενα το προβλημα του ηταν το λειτουργικό του. Πολύ χάλια.

Με το mi box εχω ξενοιασει.

Αν το βρίσκεις στα 35€ παρτο και μη ξανασχοληθεις με το άλλο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδή τα εχω και τα δυο για μενα το mi box ειναι μακραν καλύτερο με απροβληματιστη χρηση μεχρι τωρα. Το mini m8s μου ειχε σπάσει τα νεύρα αν και ηταν η εκδοση με τα 2gb. Βασικά για μενα το προβλημα του ηταν το λειτουργικό του. Πολύ χάλια.

Συνήθως το λειτουργικό είναι που κάνει την μεγάλη διαφορά.

Βλέπεις μηχανάκια με το ίδιο hardware και το ένα σπέρνει και το άλλο βγάζει προβλήματα

Amazon Fire stick 4k max

Τελικά κατάφερα να κάνω να παίξει το ρημάδι το Netflix..

Μετά την αναβάθμιση σε android 8, κατέβασα την εφαρμογή από εδώ http://help.netflix.com/el/node/57688 και επιτέλους έπαιξε.. μου έφαγε όλο το σκ αλλά επιτελους το βρήκα..

--------------------------------------

S 20 +

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, αφού τα είχες και τα δύο και έχεις μέτρο σύγκρισης, θα την ακολουθήσω την προτροπή σου.

Μόλις το χτύπησα το Mi Box....

Συνήθως το λειτουργικό είναι που κάνει την μεγάλη διαφορά.

Βλέπεις μηχανάκια με το ίδιο hardware και το ένα σπέρνει και το άλλο βγάζει προβλήματα

Ευχαριστώ, μόλις το αγόρασα το συγκεκριμένο, για να δούμε τι θα γίνει και με δαύτο....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Λίγο of topic αλλά έχετε πάρει πρόσφατα κάποιο box από gearbest?Θέλω να μάθω αν σε αυτά τα σχετικά φθηνά γύρω στο 30αρι επιλέγετε με μικρή χρέωση αποφυγη τελωνείου ή δεν υπάρχει κίνδυνος,ευχαριστώ

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ, μόλις το αγόρασα το συγκεκριμένο, για να δούμε τι θα γίνει και με δαύτο....

Βασικά δεν το έγραψα υπέρ του ΧΙΑΟΜΙ.

αναφέρομαι γενικά για όλα τα boxakia.

Δεν θα έπαιρνα ποτέ μηχανάκι στο 2018 με 2 gb Ram και 8gb χώρο και χωρίς Ethernet.

Δεν πα να παίζει Netflix σε HD.

Amazon Fire stick 4k max

Δεν θα έπαιρνα ποτέ μηχανάκι στο 2018 με 2 gb Ram και 8gb χώρο και χωρίς Ethernet.

Αναλογως τι θέλεις να κανεις! Πχ για kodi, Netflix, youtube ειναι μια χαρά το mi box, αν μιλάμε δε για αγορά στα 35€ νομίζω ότι εξακολουθεί να ειναι μια πολυ καλή επιλογή.

Επίσης επειδή τυχαίνει να ειμαι απο τους τυχερούς που μπορεσαν να βάλουν fiber γραμμή 100αρα μπορω να σου πω οτι και με αναπαραγωγή 4k δε εχω πρόβλημα. Anyway, η αλήθεια είναι οτι υπάρχουν πολλά box στη αγορά για ολα τα γούστα.

Edited by mitsre

Βασικά τώρα το είδα, ότι δεν έχει Ethernet!! Το υπάρχον media player με Ethernet το έχω συνδεδεμένο..... Το Xiaomi με WiFi δηλαδή; Τουλάχιστον είναι 1,5μ από το router η τηλεόραση, δεν νομίζω να έχει θέμα, με VDSL 50.....

Εγω εχω το Ρουτερ σε άλλο δωμάτιο και δεν εχω θέμα...24αρα γραμμή κιόλας.

Same Sh1t...Different Day

Same Sh..t , Different Day

με το roku stick εκτος απο netflix και καποιες ηδη πλατφορμες που εχει εγκατεστημενες πανω του ( ΗΒΟ κλπ) τι αλλο μπορεις να δεις? μπορω να βαλω κατι αλλο πχ σαν το kodi ? αν ειναι αγορασμενο απο εξωτερικο πχ ΗΠΑ εχει εγκατεστημενες καποιες εφαρμογες που εδω δεν θα παιζουν ετσι?

σε Android TV κουτάκι μερικές έως πολλές εφαρμογές όταν εγκαθίστανται δεν φαίνονται στο αρχικό μενού αλλά πρέπει να μπεις στο μενού|εγκατεστημένες εφαρμογές κλπ.. δεν γίνεται να την εμφανίσω στο αρχικό μενού του Android TV?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Video παρουσιαση του

. Ισως να είναι το καλύτερο απλό s912 tv box που κυκλοφορει τωρα που τα εκαναν μανταρα τελευταια τα alfawise και beelink.

Σταθερο fw και πολυ γρηγορη ROM.

Video παρουσιαση του
. Ισως να είναι το καλύτερο απλό s912 tv box που κυκλοφορει τωρα που τα εκαναν μανταρα τελευταια τα alfawise και beelink.

Στα χνάρια του πολύ καλού ΤΧ92.

Τόσο καιρό μπόμπα με κανένα σκάλισμα.

Amazon Fire stick 4k max

Video παρουσιαση του

Το να παραπέμπεις σε παρουσίαση ενός μηχανήματος είναι θεμιτό.

Το να βγάζεις ταυτόχρονα "μάπα" κάποια άλλα χωρίς στοιχεία νομίζω ότι δεν είναι.

Τουλάχιστον εγώ που έχω το beelink 2/16 με S912 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα (εδώ και κάποια χρόνια).Δεν ένοιωσα δε την ανάγκη να ενδιαφερθώ για κάποιο άλλο ακόμα (που θα μου προσφέρει δηλαδή κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη έχω).

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

εδώ κανείς;

σε Android TV κουτάκι μερικές έως πολλές εφαρμογές όταν εγκαθίστανται δεν φαίνονται στο αρχικό μενού αλλά πρέπει να μπεις στο μενού|εγκατεστημένες εφαρμογές κλπ.. δεν γίνεται να την εμφανίσω στο αρχικό μενού του Android TV?

εδώ κανείς;

Sideload launcher, βάλε αυτό

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

με το roku stick εκτος απο netflix και καποιες ηδη πλατφορμες που εχει εγκατεστημενες πανω του ( ΗΒΟ κλπ) τι αλλο μπορεις να δεις? μπορω να βαλω κατι αλλο πχ σαν το kodi ? αν ειναι αγορασμενο απο εξωτερικο πχ ΗΠΑ εχει εγκατεστημενες καποιες εφαρμογες που εδω δεν θα παιζουν ετσι?

Καλησπέρα στην παρέα.

Μήπως ξέρει κανένας να μου πει πως μπορώ να κάνω τοh96 pro να παίξει ote tv go?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Παιδιά στο GKOBU build σε Kodi 17.6 έχασε ξαφνικά τους ελληνικούς υπότιτλους. Ενώ έχει τα subtitles.gr και open subs δεν βρίσκει ελληνικούς. Μόνο Αγγλικούς. Στις ρυθμίσεις του add-on έχω επιλογή για ελληνικούς στους subtitles. Το σφάλμα οταν πάω στο subtitles.gr πχ. λέει ότι αυτό το service είναι μόνο για ελληνικούς υπότιτλους και δε βγάζει τίποτα.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Έχω το beelink GT-1 (2/16) με S912 και έχω δύο ερωτήματα όποιος ξέρει παρακαλώ :

1) Μπορεί να αναβαθμιστεί σε Kodi v.17.6 ;

2) Μπορεί να αναβαθμιστεί σε Android 7.1 ;

Edited by geord211
Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι)

Έχω το beelink TG1 (2/16) με S912 και έχω δύο ερωτήματα όποιος ξέρει παρακαλώ :

1) Μπορεί να αναβαθμιστεί σε Kodi v.17.6 ;

2) Μπορεί να αναβαθμιστεί σε Android 7.1 ;

Υποθέτω ότι εννοείς beelink GT1 και όχι TG1.Σε αυτή την περίπτωση:

1) Φυσικά και μπορείς να εγκαταστήσεις το Kodi v.17.6, αυτό χρησιμοποιώ και εγώ. Απεγκατάσταση πρώτα αυτού που έχεις και καινούργια εγκατάσταση του 17.6.

2) Υπάρχουν ROMs σε 7.1 είτε της beelink είτε στο freaktab. Προσωπικά έχω παραμείνει στην Rom του superceleron (Android 6) επειδή μου παρέχει όλα όσα χρειάζομαι και δεν βρίσκω το λόγο να το αλλάξω. Σε περίπτωση που βάλεις άλλη Rom ΠΡΟΣΟΧΗ να διαλέξεις αυτή που αντιστοιχεί στο τσιπσετ που έχεις, δηλαδή 6255 ή 9377 (φαινεται από το SN του κουτιού σου).

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)