anegefalos Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Εγω που εχω το t95m γιατι δεν ανοιγει καν το netflix? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Κατέβασα στο tv box mecool pro plus μερικά επεισόδια του Netflix μέσω της εφαρμογής, για offline χρήση, αλλά τώρα που το έβαλα να παίξει, (είμαστε στο χωριό όπου Internet δεν έχει στο σπίτι) μου βγάζει σφάλμα με κωδικό 102.2.7 Ξέρει κανείς τι φταίει; Μήπως επειδή είναι root; Το κακό είναι ότι και από το κινητό ζορίζομαι να το ψάξω γιατί με το ζόρι έχω σήμα και τώρα μετά από ώρα κατάφερε να φορτώσει η σελίδα στο Tapatalk, γιατί είμαι με ταχύτητα edge. Καλή ανάσταση για όλους! Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Κατέβασα στο tv box mecool pro plus μερικά επεισόδια του Netflix μέσω της εφαρμογής, για offline χρήση, αλλά τώρα που το έβαλα να παίξει, (είμαστε στο χωριό όπου Internet δεν έχει στο σπίτι) μου βγάζει σφάλμα με κωδικό 102.2.7 Ξέρει κανείς τι φταίει; Μήπως επειδή είναι root; Το κακό είναι ότι και από το κινητό ζορίζομαι να το ψάξω γιατί με το ζόρι έχω σήμα και τώρα μετά από ώρα κατάφερε να φορτώσει η σελίδα στο Tapatalk, γιατί είμαι με ταχύτητα edge. Καλή ανάσταση για όλους! TapatalkGooglara το πρόβλημα σου. Άλλοι λένε ότι θέλει να το ξανακατεβασεις και άλλοι ότι θέλει προσωρινά ίντερνετ για κάποιο.licence check. Πιστεύω δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις το δεύτερο. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω που εχω το t95m γιατι δεν ανοιγει καν το netflix?Πώς το εγκατεστησες; Δούλευε πριν ή πρώτη φορά που δοκιμάζεις; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 @junglist σε ευχαριστώ που το έψαξες για μένα. Σε όλο το χωριό μόνο ένα σπίτι έχει ίντερνετ. Με βλέπω αύριο με τσίπουρο παραμάσχαλα για καλόπιασμα να πηγαίνω με το tv box από κει. Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 @junglist σε ευχαριστώ που το έψαξες για μένα. Σε όλο το χωριό μόνο ένα σπίτι έχει ίντερνετ. Με βλέπω αύριο με τσίπουρο παραμάσχαλα για καλόπιασμα να πηγαίνω με το tv box από κει. TapatalkΒάλε hotspot μέσω κινητού. Μπορεί να χρειαστεί λίγα kb/s μόνο. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Ουτε με την μανισια εφαρμογη δουλευε ουτε με αυτην που κατεβασα απο aptoide, βεβαια η συσκευη ειναι rooted δεν ξερω αν φταιει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Σπερνει το μηχανακι....rk3399..:lol: Αυτο https://www.geekbuying.com/item/H96-MAX-Rockchip-RK3399-Hexa-Core-64bit-4G-32G-4K-TV-BOX-388685.html εχει μεγαλη διαφορα απο το gt1? Αξιζει τοσα λεφτα? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Αυτο https://www.geekbuying.com/item/H96-MAX-Rockchip-RK3399-Hexa-Core-64bit-4G-32G-4K-TV-BOX-388685.html εχει μεγαλη διαφορα απο το gt1? Αξιζει τοσα λεφτα? Χριστος Ανεστη!! Καθως εχουν περασει και τα 2 απο τα χερια μου..η διαφορα στην αποδοση σε απαιτητικές καταστασεις ειναι εμφανεις..εαν μπορεις να καλυψεις την οικονομικη διαφορα παρτο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Καλημέρα σας και Χρονια πολλά, σκεφτομαι να παρω αυτο https://www.banggood.com/ZIDOO-H6-PRO-AllWinner-H6-2GB-DDR4-RAM-16GB-ROM-5_0G-WIFI-1000M-LAN-Bluetooth-4_1-USB3_0-TV-Box-p-1188056.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN το εχει καποιος; εντυπωσεις; παιρνει ενημερωσεις...συνεργασια με ΝΑS; συνεργασια με ΒΤ χειριστηρια;; συνεργασια με το τηλεκοντρολ που το δινουν μαζι; κοντι; παιχνιδια; γενικα οποιος το εχει ας μας πει μια γενικευμενη αποψη απο χρηση γιατι θεωρια εχω διαβασει αρκετα αλλα το θεμα ειναι να μαθω απο πρωτο χερι τι λεει το κουτι...Ευχαριστω Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Βάλε hotspot μέσω κινητού. Μπορεί να χρειαστεί λίγα kb/s μόνο. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0Τελικά, χρειαζόταν να συνδεθεί στο ίντερνετ με καλή ταχύτητα και να παίξει για λίγο ένα από τα αποθηκευμένα επεισόδια. Δεν το σκέφτηκα καθόλου πριν φύγω από το σπίτι για το χωριό. Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις. Τουλάχιστον τώρα ξέρω ότι παίζει και offline και δεν έφταιγε που είναι ρουταρισμενο το tv box. Σε ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια. Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη. Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Χριστος Ανεστη!! Καθως εχουν περασει και τα 2 απο τα χερια μου..η διαφορα στην αποδοση σε απαιτητικές καταστασεις ειναι εμφανεις..εαν μπορεις να καλυψεις την οικονομικη διαφορα παρτο. Το τσιμπησα φιλε Κωστα αν δεν ειναι οπως τα λες θα βαλεις τις μπυρες :lol::p:lol::p:lol::p . Χριστος Ανεστη!!!! Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Το τσιμπησα φιλε Κωστα αν δεν ειναι οπως τα λες θα βαλεις τις μπυρες :lol::p:lol::p:lol::p . Χριστος Ανεστη!!!!Καλοδουλευτο, αν και δεν καταλαβαίνω τον λόγο γιατί κοστίζει διπλάσια από τα κουτιά που έχουμε προτείνει τόσα άτομα πιο πριν. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Καλοδουλευτο, αν και δεν καταλαβαίνω τον λόγο γιατί κοστίζει διπλάσια από τα κουτιά που έχουμε προτείνει τόσα άτομα πιο πριν. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Δεν έχεις άδικο σε αυτό βέβαια από το λίγο που το έψαξα όλοι μιλάνε με πάρα πολύ καλά λόγια και με πολύ καλές επιδόσεις χαμηλές θερμοκρασίες και τα λοιπά τώρα σε κάνα δυο μέρες που θα το έχω θα ενημερώσω. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Το τσιμπησα φιλε Κωστα αν δεν ειναι οπως τα λες θα βαλεις τις μπυρες :lol::p:lol::p:lol::p . Χριστος Ανεστη!!!! Και τα σουβλακια μεσα ειναι!!!:D @junglist Εαν θες να εχεις ενα πολυ δυνατο μηχανακι που να κανει τα παντα ευκολα,εκει που ολα τα αλλα απλα τα φτυνουν,θα δωσεις το κατι παραπανω. Εαν βεβαια δεν σε ενοχλουν λογκαρισμα κτλ χαριτωμενα και σπαστικα θεματακια πας σε κατι πιο απλο. Οπως και να εχει επιλογες για ολα τα βαλαντια υπαρχουν. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Εν αναμονή του 922 Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Και τα σουβλακια μεσα ειναι!!!:D @junglist Εαν θες να εχεις ενα πολυ δυνατο μηχανακι που να κανει τα παντα ευκολα,εκει που ολα τα αλλα απλα τα φτυνουν,θα δωσεις το κατι παραπανω. Εαν βεβαια δεν σε ενοχλουν λογκαρισμα κτλ χαριτωμενα και σπαστικα θεματακια πας σε κατι πιο απλο. Οπως και να εχει επιλογες για ολα τα βαλαντια υπαρχουν.Καταλαβαίνω πώς το λες, αλλά προσωπικά δεν έχω δει στο Tanix κανένα lag ποτέ και πουθενά. Κάνω χρήση στα πάντα εκτός gaming και το κουτί δουλεύει 24/7 χωρίς restart. Ούτε καν custom Rom δεν χρειάζεται. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Καταλαβαίνω πώς το λες, αλλά προσωπικά δεν έχω δει στο Tanix κανένα lag ποτέ και πουθενά. Κάνω χρήση στα πάντα εκτός gaming και το κουτί δουλεύει 24/7 χωρίς restart. Ούτε καν custom Rom δεν χρειάζεται. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Συγνωμη κιολας αλλα δοκιμασες βαρια ματροσκα 4Κ ας πουμε,η καποιο καλο 3d game,και στην ετρεξε νερακι.....δεν νομιζω.:) Ενα Tanix TX5 Pro που δοκιμασα παλαιοτερα δεν ξεφυγε απο τον μεσο ορο. Ειπαμε εγω π.χ.,βλεπω και 4Κ ταινιες,παιζω και βαρια 3d παιχνιδακια.Δεν κανουμε ολοι την ιδια χρηση. Καλα τα λες,αλλα δεν αγοραζουμε ολοι αχηματα με 100 αλογα......καποιοι θελουμε και το γκαζακι μας. Και φυσικα ολα τα κντ ιδια ειναι....σχεδον,αλλα εσυ εχεις βλεπω το OP3T....γιατι αραγε....:rolleyes: Ενα μηχανακι με καλα specs θα σου βγαλει ανετα καποια χρονια αφοβα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Και τα σουβλακια μεσα ειναι!!!:D . Εννοείται τι έτσι ξεροσφυρι? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Συγνωμη κιολας αλλα δοκιμασες βαρια ματροσκα 4Κ ας πουμε,η καποιο καλο 3d game,και στην ετρεξε νερακι.....δεν νομιζω.:) Ενα Tanix TX5 Pro που δοκιμασα παλαιοτερα δεν ξεφυγε απο τον μεσο ορο. Ειπαμε εγω π.χ.,βλεπω και 4Κ ταινιες,παιζω και βαρια 3d παιχνιδακια.Δεν κανουμε ολοι την ιδια χρηση. Καλα τα λες,αλλα δεν αγοραζουμε ολοι αχηματα με 100 αλογα......καποιοι θελουμε και το γκαζακι μας. Και φυσικα ολα τα κντ ιδια ειναι....σχεδον,αλλα εσυ εχεις βλεπω το OP3T....γιατι αραγε....:rolleyes: Ενα μηχανακι με καλα specs θα σου βγαλει ανετα καποια χρονια αφοβα.Ούτε 4κ τηλεόραση έχω, ούτε games, όπως ανέφερα παίζω. Οπότε αν το παιδί το πήρε για τέτοια χρήση, πάσο. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Τελικά, χρειαζόταν να συνδεθεί στο ίντερνετ με καλή ταχύτητα και να παίξει για λίγο ένα από τα αποθηκευμένα επεισόδια. Δεν το σκέφτηκα καθόλου πριν φύγω από το σπίτι για το χωριό. Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις. Τουλάχιστον τώρα ξέρω ότι παίζει και offline και δεν έφταιγε που είναι ρουταρισμενο το tv box. Σε ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια. Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη. Tapatalk Δηλαδη, χρειαζεται συνεχεια ιντερνετ για να παιξει τις κατεβασμενες ταινιες? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Δηλαδη, χρειαζεται συνεχεια ιντερνετ για να παιξει τις κατεβασμενες ταινιες? Όχι. Μόνο στην αρχή για κάποιου είδους "επιβεβαίωση". Τουλάχιστον έτσι το έχω καταλάβει εγώ. Το ίδιο μου έκανε σε ταινίες που είχα για καιρό αποθηκευμένες και κάποια στιγμή που πήγα να τις παίξω, μου έβγαζε ότι είχαν λήξει και ζητούσε να κάνει ανανέωση. Νόμιζα ότι ήθελε να τις ξανά κατεβάσει αλλά στην πραγματικότητα μόλις του άνοιξα την σύνδεση δεδομένων (ήμουν σε εξωτερικό χώρο) με λίγα kB ανανέωσε την ήδη υπάρχουσα λήψη. Sent from my iPad Pro. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 ειμαι προς αναζητηση tv box ,θελω να εχει μνημη ddr4, τι προτεινετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 ειμαι προς αναζητηση tv box ,θελω να εχει μνημη ddr4, τι προτεινετε; Για ποιον ακριβώς λόγο το θέλεις αυτό; Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Για ποιον ακριβώς λόγο το θέλεις αυτό; Για ψυχολογικους :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Για ψυχολογικους :lol: Για να είσαι λοιπόν καλά ψυχολογικά πάρε κάτι με ένα καλό set cpu gpu και ας είναι με ddr3:p Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts